Maaginen ja salaperäinen musta taustakuva sisätiloissa

Huolimatta siitä, että musta väri pelottaa monia surullaan ja synkkyydellään, on huomattava, että itse asiassa nämä pelot ovat täysin turhia. Ei, tietysti kaikki on niin: mustalla on todella kaikki nämä ominaisuudet, mutta tämän lisäksi se on edelleen epätavallisen salaperäinen ja jopa intohimoinen, mystinen ja salaperäinen, dramaattinen ja tyylikäs. Lyhyesti sanottuna tämä väri ei ole arka suunnittelijoille, olkaamme se. Koska kuinka saada tämä väri näyttämään negatiiviselta, vaan tehokkaalta ja houkuttelevalta, vain todellinen ammattilainen tietää. Tässä on myös erittäin tärkeää määrittää oikea annostus ja hyödylliset lisävärit. Yritetään selvittää, miten se tehdään..

Upea olohuoneen sisustus mustalla tapetilla piirustuksessa Musta taustakuva mustavalkoisessa ruokasalin sisustuksessa Olohuoneen sisustus, jossa on aksentti musta seinä Suhteellisuuden tunne mustan kanssa on erityisen tärkeä olohuoneen sisustuksessa.

Erilaisia ​​mustia taustakuvia

Nykyään mustien taustakuvien valikoimassa on valtava valikoima. Lisäksi puhtaasti sileitä ei lainata erityisesti, loppujen lopuksi ne, minun on sanottava, eivät sovi kaikille. Mutta tapetti, jossa on kuvioituja kuvioita, kiiltävä ja helmiäinen, näyttää täysin erilaiselta ja saa iloisemman ja optimistisemman sävyn.

Piirustuksen musta taustakuva näyttää optimistisemmalta kuin tavalliset värit.

Esimerkiksi mustavalkoiset taustakuvat eivät näytä ollenkaan synkiltä, ​​vaan päinvastoin ovat erittäin tehokkaita ja suosittuja tällä hetkellä..

Musta = valkoinen tapetti on nyt erittäin suosittu

Ehkä ainoa negatiivinen heillä on mahdollinen aaltoilu silmissä suuren kontrastin vuoksi. Tämän seikan yhteydessä on parasta koristella seinät sellaisilla taustakuvilla, joita sinun ei tarvitse katsoa pitkään, esimerkiksi se voi olla seinä sängyn tai sohvan takana. Mutta ei television seinää. Tämä on tietysti makuasia, ja joku päinvastoin voi pitää kontrastista – omistaja on mestari. Yleensä mustan yhdistelmä neutraalilla tai lämpimällä sävyllä, kuten harmaa, beige, kultainen jne., On miellyttävämpi silmille. Tällaiset taustakuvat ovat vähemmän väsyttäviä.

Mustan ja lämpimien sävyjen yhdistelmä on pehmeämpi

Mihin huoneisiin musta taustakuva sopii?

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, mutta ensisijaisesti avioliittohuoneisiin. Tällaisissa sisätiloissa musta väri toimii maagisena ja intohimoisena ja näyttää täysin harmoniselta..

Upea makuuhuone, jossa on salaperäinen musta seinä

Vaihtoehdot näyttävät hyviltä, ​​kun mustaa käytetään yhdessä toisen sävyn kanssa. Ja useimmiten miesten makuuhuoneet on suunniteltu tällä tavalla. He näyttävät tiukemmilta ja julmemmilta, niin sanotusti, joilla on maskuliinisia piirteitä..

Makuuhuoneen lisäksi taustakuvan musta väri sopii erinomaisesti toimistojen ja olohuoneiden sisustamiseen. Esimerkiksi yhdessä valkoisen tai harmaan kanssa saadaan erittäin tehokas vaihtoehto. Tällainen akromaattinen asteikko vaatii keskittymistä ja keskittymistä, koska mikään ei häiritse (väriä ei ole).

Toimiston taustakuvan musta väri on paras tapa kiinnittää huomio

Olohuoneen osalta haluaisin erityisesti huomata, että täällä on enemmän kuin koskaan ennen tärkeää laskea oikea mustan annos. Jotta huone ei näyttäisi pelottavalta, mustan ei pitäisi olla liikaa. Lisäksi tämä huone toimii vieraiden vastaanottopaikkana, joten tämä seikka on otettava huomioon, vaikka olisit itse viihtynyt tällaisessa goottilaisessa ilmapiirissä, tämä ei tarkoita, että myös vieraat pitävät siitä..

Olohuoneen sisätiloissa mustan annostus seinillä on erittäin tärkeä.

Mutta käytävillä musta taustakuva on ehdottomasti mahdoton hyväksyä, koska tämän alueen ei pitäisi olla synkkä ja tiukka. Ellei salissa tai käytävällä, joka ei toimi käytävänä, on sallittua koristaa osa seinistä mustalla ja sitten vain korostaa eikä viimeistellä kaikkien pintojen koko pintaa. Myös musta taustakuva on vasta -aiheinen lastenhuoneille, vaikka niitä käytetään vain kaavoitukseen. Tähän tilaisuuteen on monia muita sävyjä, mutta ei mustia. Keittiössä käytetään mustaa taustakuvaa, mutta yleensä yhden seinän koristeluun ja sitten jos keittiö on tilava ja riittävän suuri.

Keittiön sisätiloissa vain yksi seinä on yleensä koristeltu mustalla tapetilla.

Jos se yhdistetään ruokasaliin, on parempi olla käyttämättä mustaa, koska se ei ainoastaan ​​vähennä visuaalisesti tilaa, vaan myös vähentää ruokahalua. Kylpyhuoneessa mustia taustakuvia voidaan käyttää myös seinillä edellyttäen, että mustan sisällyttämistä sisätiloihin noudatetaan. Vain silloin muotoilu yhdistää kauniisti draaman ja eleganssin..

Taustakuva mustavalkoisilla kuvioilla upeassa kylpyhuoneen sisustuksessa

Aksenttina musta taustakuva

Mustat taustakuvat sopivat erittäin hyvin korostamiseen erityisesti nykyaikaisissa sisustustyyleissä, kuten hi-tech ja minimalismi. Yleensä tähän käytetään kaksivärisiä, neutraaleja tai yksivärisiä taustakuvia ilman monivärisiä kuvioita. Musta taustakuva, jossa on hopeakoristeita (joskus kultaa), tarjoaa ylellisen salaperäisen tunnelman, yleensä tätä käytetään uusbarokissa tai glamourissa.

Hopealla taustalla musta taustakuvio näyttää erittäin vaikuttavalta.

Muuten, voit käyttää myös taustakuvia, joissa päinvastoin tausta on hopea tai kultainen ja piirustus on tehty mustalla. Mustan aksenttiseinän luomiseksi on parasta käyttää ikkunaa vastapäätä olevaa seinää..

Musta aksenttiseinä makuuhuoneen sisätiloissa

Ja on suositeltavaa käyttää tavallista sileää taustakuvaa, mutta kuviolla tai kiiltävällä, joka heijastaa täydellisesti seinälle putoavaa valoa. Tämän seurauksena seinä näyttää kevyemmältä ja mielenkiintoisemmalta..

Heijastava kiiltävä musta seinä näyttää upealta kylpyhuoneen sisätiloissa

Olisi erittäin mukavaa ripustaa peili mustalle seinälle, josta mikä tahansa valonlähde heijastuu (se voi olla kattokruunu tai seinävalaisin). Suunnittelijat pitävät kovasti tästä tekniikasta, jonka avulla voit kompensoida mustan synkkyyden..

Peili ripustetaan mustalle seinälle - suunnittelijoiden suosikki tekniikka

Tai voit ripustaa lampun – vaikutus on sama.

Yhdistelmä mustaa taustakuvaa

Nykyaikaisissa tyyleissä, esimerkiksi minimalismissa, mustaa taustakuvaa käytetään yleensä yhdessä toisen värin kanssa. Ja tämä tehdään näin: aksenttiseinä on koristeltu mustalla, yleensä seinä sohvan takana tai olohuoneen TV -alue,

TV -alue olohuoneessa korostettu mustalla tapetilla

sängyn yläpuolella tai makuuhuoneen kaapin lähellä,

Korostettu musta seinä sängyn pään yläpuolella makuuhuoneen sisätiloissa

sekä seinä, jossa on tietokonepöytä (toimistoalue). Tapetti liitetään joko koko seinän tai vain sen erillisen osan päälle. Yleisesti ottaen minun on sanottava, että harmonisin ja voittoisin mustan yhdistelmä on valkoinen. Tämä yhdistelmä on vertailukohta, koska molemmat värit ovat akromaattisia, kun taas valkoinen kompensoi mustan synkkyyden ja musta puolestaan ​​laimentaa onnistuneesti valkoisen tyhjyyden. Jos kontrastia on vähennettävä, voit valita puhtaan valkoisen värin, mutta kerman tai beige -sävyn. Jos mustalla taustalla olevalla taustakuvalla on värillinen kuvio, tässä tapauksessa kumppanit sovitetaan tähän kuvioon..

Hieman huonekaluista sisustuksessa, jossa on mustat seinät

Valkoiset huonekalut tai peilatut (hopeiset) huonekalut näyttävät vaikuttavimmilta mustien seinien taustalla..

Valkoiset huonekalut mustan taustakuvan taustalla näyttävät vaikuttavilta

Jos sisustus on tehty moderniin tyyliin, tämä on ehdottomasti valkoinen huonekalu. Ja jos se on glamouria tai uusbarokkia, niin peili-, kiiltävät tai kiillotetut huonekalut sopivat tähän – kaikki, joissa on heijastava pinta. On myös huomattava, että musta on loistava tausta kirkkaiden sisustusesineiden korostamiseen, mutta tämän pitäisi olla ainoa esine..

Kirkas punainen nahkasohva seinän taustalla mustalla tapetilla

Muuten puukalusteet menetetään mustaa taustaa vasten ja näyttävät ilmeettömiltä. Älä myöskään unohda lisävarusteita. kaikki yksityiskohdat voivat elvyttää ja muuttaa sisätiloja merkittävästi. Älä vain unohda suhteellisuudentajua..