Luonnollisten sävyjen loisto hienostuneissa vihreissä verhoissa

Kevään alppiniityt kyllästettyä vehreyttä, vehnäpellon mykistettyjä värejä, umpeen kasvaneen säiliön viileitä sävyjä, Uralin smaragdin kivien hurmaavaa kauneutta …

Mielikuvituksemme esittelee avuliaasti yhä enemmän uusia kuvia tavalla tai toisella, joka liittyy vihreyden väriin. Ja hyvästä syystä: psykologit ovat varmoja, että vihreä väri herättää harmonian, rauhan ja seesteisyyden tunteen. Vihreät sävyt ovat rauhoittavia, rentouttavia ja nuorentavia. Tämän luonnollisen värin uskotaan stimuloivan muistia.

Hieno olohuone

Vihreät sävyt ovat saaneet valtavan suosion modernien sisätilojen luomisessa. Tämän värin monipuolisuuden ansiosta voit käyttää sitä missä tahansa huoneessa – makuuhuoneissa, olohuoneissa, lasten nurkissa ja jopa keittiössä..

Kuten tiedät, verhot ovat erittäin tärkeä osa mitä tahansa sisustusta. Ne paitsi koristavat kotia, antavat sille ainutlaatuisuuden, myös antavat tiloille erityisen mukavuuden. Hyvin valittujen verhojen ansiosta tavallinen asunto voi muuttua tuntemattomasti, saada hienostuneisuutta ja alkuperäistä tyyliä..

Edustava olohuone

Oikein valittu verhojen väri mahdollistaa huoneen valaistuksen säätämisen ja mahdollistaa myös tilan visuaalisen muuttamisen – tehdä huoneesta korkeamman ja tilavamman. Kun olet valinnut vihreät verhot, hämmästyt miellyttävästi niiden vaikutuksesta asuntosi sisätiloihin..

Ainutlaatuinen sisustus Alkuperäinen makuuhuoneen sisustus

Vihreät verhot: vaikuttava valikoima sävyjä

Viime aikoina vihreitä verhoja pidettiin melko tylsinä ja ilmeettöminä. Mutta viime vuosina suunnittelijoiden asenne tätä luonnollista väriä kohtaan on muuttunut parempaan suuntaan. Ja hyvästä syystä: vihreiden sävyjen paletti on niin vaikuttava, että vaativinkin asunnonomistaja voi valita hänelle parhaiten sopivan värivaihtoehtojen joukosta. Herkkä oliivi, kirkas smaragdi, lämmin kultainen, iloinen salaatti, salaperäinen havupuu – tämä ei ole täydellinen luettelo vihreistä sävyistä, joita luonto itse tarjoaa suunnittelijoille.

Viihtyisä olohuone vihreillä verhoilla Huone, jossa on kirkkaat verhot

Verhojen valinnan perusperiaatteet

1. Verhoja valittaessa on ensinnäkin keskityttävä huoneen todelliseen alueeseen. Pienessä huoneessa vaaleanvihreät verhot näyttävät edullisemmilta pienen kuvion taustakuvan taustalla. Ja vaikuttavaan tilaan kirkkaat ja tummat verhot sopivat parhaiten. Tässä tapauksessa taustakuvaan voi liittyä suuri ja kirkas koriste..

Tilava huone, jossa on vihreät verhot Olohuone yksinkertaisella tyylillä

2. Kun valitset värejä harmoniseen yhdistelmään vihreiden kanssa, on muistettava, että verhojen kylmät sävyt näyttävät parhaalta samojen viileiden sävyjen vieressä ja lämpimät värit on yhdistettävä samankaltaisten sävyjen sävyihin.

Aurinkoinen huone Tyylikäs sisustus vihreillä verhoilla

3. Sisätilojen harmonian saavuttaminen on mahdollista paitsi erinomaisen väriyhdistelmän ansiosta myös verhojen kankaan koostumuksen onnistuneen valinnan avulla. Pienissä, valoisissa huoneissa ja makuuhuoneissa on parempi ripustaa vaaleat läpikuultavat verhot, joilla on vihertävä sävy..

Makuuhuone rauhoittavissa väreissä Vihreät verhot sisätiloissa

Kun sisustat taloja, joissa on korkeat katot, sekä erinomaisesti valaistuja huoneita, et voi tehdä ilman raskaita ja tiheitä verhoja..

Tilava olohuone, jossa on vihreät verhot Herkät verhot sisätiloissa

Menestyneimmät väriratkaisut huoneeseen, jossa on vihreät verhot

Vihreän ja ruskean (tai beige) yhdistelmä

Tämä sävyjen yhdistelmä suunnittelussa, kuten luonnossa, on yleisin. Feng Shuin kannattajat ovat vakuuttuneita siitä, että tämä väriyhdistelmä symboloi harmoniaa ja tuo iloa, luoden erinomaisen tunnelman. Beige ja vihreä värit lisäävät sisustuksen hienostuneisuutta ja pehmeyttä. On pidettävä mielessä, että jos sisustukseen valitaan rikas ruskea väri, vehreyden sävyn tulisi olla rauhallisempi. Huoneessa, jossa on hiekka- tai beigetaustakuva, paksut tummanvihreän tai smaragdinväriset verhot, joissa on kaunis verho, näyttävät hyvältä.

Vihreän ja harmaan liitto

Tätä väriyhdistelmää pidetään myös klassisena. Tämä väripaletti sopii parhaiten tiukan tyylin ystäville. Tärkein asia tässä on harmaan sävyn valinta. Samaan aikaan vihreä voi olla mikä tahansa väri – sekä tumma smaragdi että vaalea turkoosi..

Vihreän ja valkoisen yhdistelmä

Tätä yhdistelmää käytetään hyvin usein huoneiden sisustuksessa. On suositeltavaa valita vaaleammat vihreät sävyt, jotta huone ei ylikuormitu tällä värillä. Perinteisten sävyjen käänteinen yhdistelmä näyttää myös hyvältä, esimerkiksi valkoiset verhot vihertävän taustakuvan taustalla..

Vihreän ja mustan yhdistelmä

Tämä väriyhdistelmä ei sovi kaikille – tämä on vaihtoehto käytävälle tai vamp -tyyliselle huoneelle. Voit tehdä tästä yhdistelmästä onnistuneemman valitsemalla taustakuvan, jossa on eri sävyisiä kirkkaita koristeita. Herkän vihreän värin verhot eivät näytä tällaista taustaa vasten – on parempi valita kirkkaita tekstiilejä.

Vihreät verhot näyttävät hyviltä asunnon kaikilla alueilla. Työhuoneen ja keittiön sisustusta täydentävät täydellisesti oliivinväriset verhot. Yhdistetyt verhot, joissa on herkkiä sävyjä, sopivat parhaiten makuuhuoneeseen. Olohuoneen verhojen tummanvihreät värit antavat huoneelle erityisen juhlallisen..

Salaatin väri sisätiloissa Värikkäät verhot Viihtyisä makuuhuone vihreillä sävyillä Illallisalue Tiukka olohuoneen sisustus Hienostunut olohuoneen tyyli

Pienimpien kotitalouksien huoneessa nurmikkoväriset verhot yhdessä beigen, valkoisen tai keltaisen värin kanssa näyttävät mukavimmilta. On suositeltavaa sisustaa smaragdinvihreillä tekstiileillä tila, jossa teini tai alakouluikäinen lapsi asuu. Tämä sävy edistää rauhoittumista, lisää positiivista asennetta ja parantaa keskittymistä..

Makuuhuone tytöille Upea lastentarha Vauvan huone Viehättävä makuuhuone

Tietoa ajattelemiseen

koristettaessa keittiön sisustusta, on muistettava, että vihreän yrttinen sävy lisää ruokahalua. Tämä on välttämätöntä tapauksissa, joissa keittiön asettelun avulla voit sisustaa merkittävän osan huoneesta verhoilla..

Älä pelkää näyttää mielikuvitustasi ja kokeilla verhojen sävyä – vihreä väri auttaa sinua luomaan iloisen ja ainutlaatuisen sisustuksen, saavuttamaan kodikkuuden ja mukavuuden.