Lumoava romanssi nuhjuisesta tyylikkäästä sisustuksesta

Lähes jokaisen halu uudistaa kotinsa pienimmällä hinnalla on täysin luonnollinen ilmiö. Nykyaikaisessa suunnittelumaailmassa on tyylejä, jotka voivat tyydyttää minimaaliset tarpeet. Mutta taloudellisen vähimmäismäärän lisäksi ihmisluonnolle on ominaista halu jotain epätavallista ja luovaa. Yksi vaihtoehdoista alkuperäisille ideoille on nuhjuinen tyylikäs tyyli..

Ensi silmäyksellä tyylin nimi näyttää naurettavalta. Sanan englanninkielinen merkitys «nuhjuinen» – nuhjuinen, nuhjuinen, ikään kuin tarjoisi vanhentuneita tavaroita. Mutta todellisuudessa antiikilla on täällä erityinen rooli, joka antaa modernille sisustukselle erityisen tyylikkään..

huonekalujen jalo ikääntyminen

Tyyliominaisuudet

Hellävaraiset värit, ilmavuus ja romuttuneen tyylikkyyden romanit ovat ennen kaikkea suosittuja tyttöjen keskuudessa. Huonekalujen, taloustavaroiden ja erilaisten koriste -elementtien suunnittelussa pääpaino on pääasiassa pastelliväreissä tai vaaleissa väreissä. Erilaisia ​​kukkia, lintuja ja lepattelevia enkeleitä käytetään suuria määriä. Kannen ja kaikenlaisten lautasliinojen käyttöä huonekalujen sopivan ilmeen antamiseksi suositellaan. Kankaalla on tuskin havaittavan solun tai nauhan geometria.

sisustus luovalle ihmiselle

Kalusteissa tulisi olla antiikin leima, hämmästyttää viivojen kaarevuus ja röyhelöiden, vinjettien ja koristeiden runsaus.

lumoava nuhjuinen tyylikäs

nuhjuinen tyylikäs makuuhuone

Tämä tyyli voidaan oikeutetusti tunnistaa retro- ja vintage -seuraajiksi taitavasti valitun aikakausien sekoituksen, hienostuneen yhdistelmän hienoa antiikkia ja nykyaikaisia ​​taloustavaraa ansiosta..

yksinoikeus sisätiloihin

Vaaleasti maalatut huonekalut

Tämän tyylin huonekaluja ei pitäisi etsiä moderneista huonekalunäyttelyistä. Roskakauppa, antiikkiliike tai antiikkimyynti – nämä ovat paikkoja, jotka auttavat sisustamaan huoneen nuhjuiseen tyyliin. Puukalusteet yksinomaan valkoisilla väreillä, maalattu ruusuilla tai enkeleillä.

valkoiset huonekalut

Pehmeän kulman verhoilu on myös kevyttä tai «ruusuke». Ikkunoiden verhot on valmistettu kalliista kankaasta, niissä on kaunis verho ja lisäyksiä lambrequinien ja kaskadien muodossa.

kevyet huonekalut

Shabby tyylikkäät seinät

Tällaisten seinien pääpiirre on karkea, kömpelö käsittely, joka antaa autioituksen vaikutelman. Vaihtoehtoisesti voit kiinnittää tekstiilitaustakuvan tai jäljitelmän «kipsin alla». Tämä muotoilu on toinen ripaus romantiikkaa luovalle ja luovalle persoonallisuudelle..

tyylikäs ainutlaatuisuus

tyypillinen nuhjuinen tyylikäs kuluminen

Katon ja lattian alkuperäinen ikääntyminen

Lattian tulee olla yksinomaan puuta. Voit käyttää parkettilautaa, joka on keinotekoisesti vanhennettu etukäteen. Aseta nuhjuinen matto lattialle viimeistelynä..

tyypillinen matto

Huonon tyylikkään huoneen katon ei pitäisi hämmästyttää sen puhtaudesta ja lumivalkoisesta, vaan päinvastoin kantaa ajan leima. Tylsyys, kuluminen ja paikoin säröillä – nämä ovat sen tärkeimpiä kosketuksia. Lisää kevyesti kullattua klassista stukkia kehän ympärille. Luomisen kruunu on kristallikruunu, jossa on monia riipuksia..

kauniit kristallikruunut

 Antiikkiesineitä sisustuksessa

Tähän tyyliin kuuluvissa taloustavaroissa on antiikin henki. Antiikkikello, jossa on puoliksi kulunut kultaus, vanha gramofoni nurkassa, taitavasti valmistettu kynttilänjalka tai savupiiput – kaikki tämä täydentää täydellisesti huoneen tunnelmaa. Etsi huoneeseesi kaikenlaisia ​​antiikkiesineitä. Pilaantuneesta kuvasta raskaassa kehyksessä, monivärisistä maljakoista, arkkuista, hienostuneista puhelimista, tummennetuista nahkaisista albumeista, vanhoista kirjonnoista ja monista muista antiikkiesineistä tulee korvaamaton koriste nuhjuiselle tyylikkäälle sisustukselle. Mutta muista, että niiden ei tarvitse olla täydellisiä. Tämä kuva näyttää pelottomasti pelkkää vikaa. Lisäksi suosikkiesineidesi keinotekoinen vanheneminen on sopivaa täällä: kukkaruukut, kehykset perhekuvilla, lamput jne..

yksinomainen antiikki

alkuperäinen antiikkinen pöytä

antiikki kello

Nuhjuinen tyylikäs tyyli antaa sinun hengittää uutta elämää käytöstä poistettuihin ja kauan unohdettuihin asioihin. Hän näyttää luovan luovan monoliittisen liiton nuhjuisesta ja muinaisesta kauneudesta. Mutta ympäröivien esineiden antiikin ja luonnollisuus antavat tämän tyylin todellisen arvon. Sen avulla luovat ihmiset voivat luoda oman romantiikan ja mukavuuden keitaan kotona ilman, että he käyttävät siihen upeita summia..

nuhjuinen tyylikäs romantikoille

epätavallinen hylly sängyn päässä

Sinun tarvitsee vain löytää muutama vanha taloustavara, soveltaa taitojasi ja mielikuvitustasi – ja sinusta voi tulla ainutlaatuisen ympäristön onnellinen omistaja menneiden vuosisatojen hengessä. Niinpä nuhjuinen tyylikäs tyyli mahdollistaa nykyaikaisen tekniikan avulla uuden elämän antamisen antiikkiin, mutta myös omaperäisyyden ja viehätyksen antamisen mihin tahansa huoneeseen..

nuhjuinen tyylikäs keittiö

antiikkinen pöytä

Älä kuitenkaan ylikuormita huonetta lisävarusteilla, jotta kauneuden ja mukavuuden sijasta et saa sotkuisen tilan vaikutusta. Valitse vain arvokkaimmat ja suosituimmat asiat tai tee mestariteos omilla käsilläsi. Kiinnitä erityistä huomiota myös kirkkaisiin väreihin – ne ovat kaunis lisä tällaiseen tyylikkääseen luovaan sotkuun..

tyylin luonnollisuutta korostavat tuoreet kukat

kukkia sisätiloissa