Loft – yhdistelmä tilaa ja mielikuvitusta

Loft on melko moderni tyyli, joka on saavuttanut suosiota viime aikoina. Sen iskulause on «Raitista ilmaa ja ei väliseiniä». Tämä on tyyli luoville, moderneille ja vapaamielisille ihmisille. Se on luonteeltaan hyvin samanlainen kuin minimalismi, mutta antaa ihmiselle laajemman mahdollisuuden mielikuvitukselle, ideoille ja suunnitelmille. Tämä on luultavasti siksi, että monet valitsevat sen itselleen..

Tyyliominaisuudet

Englannista «parvi» tarkoittaa ullakkoa tai yläkerran asuntoa. Amerikassa 40 -luvulla tuotanto alkoi siirtyä kaupunkien ulkopuolelle, joten varastot, hylätyt tehtaat ja työpajat alkoivat varustaa asuintiloja varten. Useimmiten tällaisissa tiloissa oli luovien ammattien ihmisiä, joissa he viettivät paitsi henkilökohtaisen ajan myös näyttelyt ja esitykset. Kun vuokra nousi, näissä tiloissa alkoivat olla rikkaampia ihmisiä: liikemiehiä, poliitikkoja, pankkiireja. Ja he toivat sisustukseen uusia yksityiskohtia, kalliita huonekaluja, sisustusta ja laitteita. Tästä lähtien sisätilojen parvi alkoi tulla muotiin.. Loft -tyylin ominaisuudet Nyt parvi on yhdistelmä uutta ja vanhaa sisätiloissa. Palkit, betoni- tai tiiliseinät, putket, ilmanvaihtojärjestelmät on jätettävä huoneen vanhasta, alkuperäisestä ulkonäöstä. Kaikkeen tähän lisätään moderneja metalli- ja kromiosia, uusimmat kodinkoneet ja huonekalusuutiset. Loft-tyylisessä tilassa on korkeat katot, suuret ikkunat, vapaata tilaa, paljon valoa ja väliseinien puuttuminen. Yleensä loft-tyylinen huoneisto on yksi suuri huone, jossa huoneet on erotettu toisistaan ​​eri kaavoitustekniikoilla. Ihannetapauksessa erilliset huoneet ovat vain kylpyhuone ja makuuhuone. Parvi sopii ihmisille, joilla ei ole komplekseja, jotka voivat ilmaista tunteensa ja toiveensa, jotka rakastavat tilaa ja liikkumisvapautta.

Loft -tyylinen olohuone

Olohuone on talon tilavin huone, erityisesti loft -tyyliin. Tällaisen olohuoneen sisustuksen tulisi koostua suurista ikkunoista, puulattioista, korkeista katoista ja karkeista seinistä.. Olohuoneen parvi Olohuoneen pääelementin on välttämättä oltava suuri tilava sohva, joka on valmistettu nahasta tai kalliista tiheistä tekstiileistä. Sohva voi olla joko vaalea tai värillinen, kirkas aksentti huoneessa. On toivottavaa, että se on trendikäs ja moderni. Hänen tulisi seisoa olohuoneen keskellä, ei seinien vieressä. Muu huone on rakennettu sohvan ympärille. Esimerkiksi sisustusta voidaan täydentää useilla kodikkailla nojatuoleilla, ottomaanilla ja kauniilla sohvapöydällä. Ei pitäisi olla kaappeja tai muuta sotkua. Sisustukseen, kirjoihin ja muihin pieniin asioihin voidaan käyttää seinien kapeita aukkoja, avohyllyjä tai lasihyllyjä.. Teollinen tyyli Kuva teollisesta tyylistä Kuva teollisesta olohuoneesta Olohuoneen loft -tyyli Voit täydentää olohuoneen sisustusta mustavalkoisilla valokuvilla, nykytaiteilijoiden maalauksilla tai pop -taiteen julisteilla. Tärkeintä ei ole liioitella sitä sisustuksella ja jättää paljon vapaata tilaa. Olohuoneen laitteiden on oltava huomattavan kokoisia plasma-, kotiteatteri- tai musiikkiasennuksia.

Loft -tyylinen keittiö

Yleensä keittiölle varataan vähän tilaa tällaisessa sisustuksessa. Se on enemmän tilaa nopean aterian valmistamiseen. Keittiökalusteet sijaitsevat yhdessä olohuoneen kulmista. Samaan aikaan nämä kaksi huonetta voidaan erottaa modernilla baaritiskillä, jossa on lasilasit ja kromihyllyt.. Parvi keittiö Keittiössä on välttämättä oltava suuri määrä lasia, kromia, yksinkertaisen muotoisia astioita, vähimmäismäärä keittiövälineitä ja tietysti korkean teknologian laitteet: astianpesukone, muodikas liesi, uuni tai kahvinkeitin. Lisäksi parvi tarkoittaa, että keittiössä on erilaisia ​​lasin ja betonin yhdistelmiä, esimerkiksi yhteisen betoniseinän työskentelyalueen lasinen esiliina voi olla mielenkiintoinen ratkaisu. Massiivinen huppu, joka jäljittelee vanhojen tuuletusputkien ulkonäköä, voi korostaa sisätilojen teollista luonnetta.. Kuva keittiön parvella Valokuva loft -tyylisestä keittiöstä Loft -tyylinen keittiö Parvi keittiössä Parvi keittiön valokuvassa Keittiökalusteet voivat olla mitä tahansa väriä. Samaan aikaan pakollinen vaatimus on kompakti, toimiva ja yksinkertainen. Ruokapöydän ja tuolien tulee myös olla yksinkertaisia ​​ja minimalistisia. Erityistä huomiota on kiinnitettävä valaistukseen, jonka pitäisi olla runsasta. Koko keittiön työtason tulee olla hyvin valaistu. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä valaistusta, sisäänrakennettuja valoja ja lisälamppuja. Kattoon rakennetut pitkät loistelamput näyttävät orgaaniselta loft-tyylisessä keittiössä. Yleensä loft-tyylinen keittiö on tila, jossa voit ilmentää mitä tahansa villeimpiä fantasioita ja ideoita. Tällainen keittiö voi sijaita jopa olohuoneen keskellä, sisältää suuren takan tai liesi ja olla erotettu olohuoneesta vain sisustustyypin mukaan..

Loft -tyylinen makuuhuone

Makuuhuone on intiimimpi huone talossa, joten se tulisi erottaa muusta tilasta läpinäkymättömällä osiolla. Se voi olla himmeää lasia, verhoja, näyttöä tai jopa tavallinen seinä. Kun sisustat seiniä, on parasta jättää yksi niistä tiilestä tai betonista ja maalata loput yksivärisillä rauhallisilla väreillä, jotka pehmentävät tilaa ja tekevät huoneesta mukavamman.. Makuuhuoneen parvi Makuuhuoneeseen sopii moderni minimalistinen puusta tai metallista valmistettu sänky. On hyvä, jos siinä on sisäänvedettävät vaatekaapit tavaroille, mikä estää vaatekaapien käytön huoneessa. Pääty voi olla klassinen, mutta mukavampi, jos siinä on avoimet kapeat kirjat ja muut esineet. Jos vaatekaappi on kuitenkin välttämätön, koko seinään sisäänrakennettu vaatekaappi on ihanteellinen, joka ei erottu erillisenä huonekaluna ja on täysin näkymätön yleistä taustaa vasten. Erinomainen vaihtoehto olisi katto-lattia-vaatekaappi, jossa on peilatut ovet, jotka lisäävät tilaa.. Valokuva makuuhuoneen parvella Parvihuone Makuuhuoneen parvi Parvi makuuhuoneen suunnittelu Loft -tyylinen makuuhuone Takka, joka voidaan valmistaa tiilimuurauksella, näyttää hyvältä loft-tyylisessä makuuhuoneessa. Tästä elementistä voi tulla huoneen tärkein elementti. Halutessasi voit täydentää makuuhuoneen sisustuksella ja kukilla. Samanaikaisesti sinun on varmistettava, että nämä esineet eivät erotu yleisestä sisustustyylistä..

Kylpyhuone parven vallassa

Tyyli voi saavuttaa huipentumansa kylpyhuoneessa. Tässä tyylin pääelementtejä pitäisi olla runsaasti: betoni, teräs, lasi, kromi. Jos kylpyhuone on erillinen huone, se on erotettu muusta tilasta tavallisilla seinillä. Jos kylpyhuone on makuuhuoneen vieressä, voit erottaa nämä kaksi huonetta lasiseinällä, jonka avulla voit tehdä tilasta yhden. Mutta tällaisen kylpyhuoneen omistajien tulisi olla ihmisiä ilman komplekseja, koska heidän henkilökohtainen tila on täysin avoin.. Parvi kylpyhuone Kylpyhuoneen lattiat ja seinät on yleensä kaakeloitu yksivärisillä väreillä, usein valkoisen ja mustan yhdistelmällä. Loft -tyyliin sekä suihkukaappi että suuri kylpyamme ovat ihanteellisia. Jos on suihkukaappi, betoniset väliseinät näyttävät sille erittäin mielenkiintoisilta. Itse betoni voidaan laatoittaa. Jos käytetään vapaasti seisovaa kylpyhuonetta, se voi olla kivestä tai puusta, mikä korostaa tyylin yksilöllisyyttä. Pesuallas voi olla joko trendikäs ruostumattomasta teräksestä tai teräksestä valmistetuilla hanoilla tai retro-tyylinen massiivisilla kullattuilla hanoilla.. Loft-tyylisen kylpyhuoneen kuva Loft-tyylinen kylpyhuone Kylpyhuoneen parvi Kuva kylpyhuoneen parvella Erilaiset lasihyllyt, ikään kuin riippuvat ilmassa ja antavat tilaa keveyttä ja painottomuutta, voivat täydentää sisustusta. Älä unohda valaistusta. Valaistus, joka tulee tyhjästä, on täydellinen. Esimerkiksi valaistus kylpyhuoneen alla tai peilin ympärillä sekä seiniin rakennetut valonlähteet. Pääelementti voi olla lamppu suuren pudotuksen muodossa kylpyhuoneen keskellä. Toinen mielenkiintoinen ratkaisu kylpyhuoneeseen ovat riippumattomat kohdevalot, joita voidaan liikuttaa ja vaihtaa kylpyhuoneen valaistusta halutulla tavalla..

Loft -tyylinen eteinen

Eteinen on huone, jonka avulla voit lisätä ensimmäisen ja viimeisen vaikutelman kodista. Tutustuminen asuntoon alkaa käytävästä. Siksi käytävän sisustus on harkittava huolellisesti.. Käytävän parvi Useimmiten loft -tyyli olettaa kevyen yksivärisen käytävän. Värit ovat musta, valkoinen ja harmaa. Täällä voi olla huomaamaton vaatekaappi, jonka ovet on valmistettu lasista tai peitetty kiilolla tilan laajentamiseksi. Yksi seinistä voi olla tiilimuuraus, perinteinen parvelle. Lisäksi suuresta peilistä voi tulla käytävän pääelementti. Lisäksi runko voi olla joko yksinkertainen tai massiivinen. Huonekaluista voidaan käyttää mukavia eri muotoisia ja värisiä ottomaaneja. Asioihin on myös kätevää käyttää sisustukseen sopivia hienoja muotoja.. Valokuva loft -tyylisestä eteisestä Loft -käytävän suunnittelu Parvi eteisen sisustus Loft -tyylisen eteisen sisustus Valaistus käytävällä on erittäin tärkeä. Valoa pitäisi olla paljon, hämärä ei ole tervetullutta. On parempi, jos on yksi päälamppu ja sisäänrakennettu hajavalonlähde.

Loft -tyylinen lastentarha

Lastenhuone on erityinen paikka missä tahansa kodissa. Lapsen on erittäin tärkeää olla kodikas ja mukava huoneessaan, jotta hän voi opiskella ja rentoutua täällä, viettää henkilökohtaista aikaa ja tavata vieraita.. Lasten parvi Koska loft -tyyliin liittyy karkeiden seinien ja lattioiden läsnäolo, voit laimentaa sisustuksen kirkkailla väreillä. Aseta esimerkiksi hienostunut sohva tai mukavat säkkituolit kirkkailla väreillä vieraiden majoittamiseksi. Katosta ripustettu epätavallinen lasituoli voi olla kodikas paikka lapselle. Lisäksi se voidaan edelleen tehdä siirrettäväksi katossa olevan palkin avulla. Samalla sängyn ja työpöydän tulee olla yksinkertaisimpia ja rauhallisia värejä. Matosta huoneen keskellä tai taideteoksesta seinällä voi myös tulla kirkas paikka lastentarhassa.. Lasten parvi kuva Loft -tyylinen lastentarhakuva Loft -tyylinen lastentarhan suunnittelu Loft -tyylinen lastentarhan sisustus Loft -tyyli lastentarhassa Erinomainen vastaanotto loft-tyyliselle lastentarhalle on tilan jakaminen kahteen vyöhykkeeseen: työalue ja nukkumisalue. Tämä voidaan saavuttaa näytöllä tai luomalla toinen taso. Päätilaan luodaan työalue, jossa on pöytä, jossa on moderni tietokone ja muut laitteet. Ja erityisesti luodulla ylemmällä tasolla, johon portaat johtavat, on sänky. Tässä tapauksessa tämän kerroksen rakenne toimii vuoteena. Kirjoilla voi olla myös hyllyjä ennen nukkumaanmenoa. Tärkeintä on luoda hyvä valaistus, jota lapsi voi hallita itsenäisesti. Oikein järjestetty loft -tyylinen lastentarha auttaa lasta kehittymään harmonisesti ja antaa tilaa hänen luoville kyvyilleen..

Parvi tyyliin

Ihanteellinen ratkaisu loft -tyyliin on parveke yhdistettynä muuhun tilaan. Tätä varten parveke on eristettävä ja lasitettava. Täällä käytetään samoja tekniikoita ja viimeistelymateriaaleja kuin muissa huoneissa. Parvekkeen ikkunoiden tulee olla suuret. Voit käyttää kaihtimia niiden koristeluun. Kukkia asetetaan kukkuloiden ikkunalaudoille. Lisäksi sisätilojen pääidean mukaisesti sinun on valittava valaistus.. Parveke parvella Samalla voit luoda huoneen, joka sopii niille, jotka asuvat täällä. Esimerkiksi, jos omistajat ovat luovien ammattien ihmisiä, voit parvekkeella järjestää taidetyöpajan, jossa on telineet ja hyllyt tarvittavia asioita varten. Voit luoda kodikkaan työhuoneen parvekkeelle asentamalla erittäin modernin tietokoneen leveälle ikkunalaudalle. Jos parvekkeella he haluavat mieluummin viettää aikaa miellyttävään keskusteluun, niin ikkunalaudalta voit tehdä baaripöydän kivestä, laittaa mukavat tuolit ja luoda markkinaraon muutaman ruuan säilyttämiseen ja baaritiskin alle – viinikaapit. Nyt suunnittelijat onnistuvat jopa ottamaan osan makuuhuoneesta tai keittiöstä parvekkeelle järjestämällä tilan uudelleen. Tämä tekniikka näyttää erittäin mielenkiintoiselta, tuoreelta ja muodikkaalta..

Huonekalut

Loft -tyyli tarjoaa mukavat, toimivat kalliit huonekalut. Mutta on toivottavaa laimentaa nykyaikaisia ​​muotoja ja malleja harvinaisilla yksityiskohdilla. Voit esimerkiksi sijoittaa vintage -sohvapöydän trendikkään sohvan viereen. Kun sijoitat huonekaluja, sinun on ymmärrettävä, että seinien tulee pysyä auki, voit kävellä turvallisesti niitä pitkin. Lisäksi huonekaluja käytetään tilan kaavoittamiseen. Sohva tai kirjahylly on täydellinen erottamaan tila toisesta.. Parvihuonekalut On pidettävä mielessä, että huoneessa ei saa olla kaappeja. Kaikki tällaisessa huoneessa olevat asiat tallennetaan erilaisiin markkinarakoihin tai seiniin rakennettuihin kaappeihin. Voit esimerkiksi käyttää portaiden alla olevaa tilaa ja rakentaa sinne ulosvedettävät laatikot. Ja myös loft -tyyliin käytetään usein pyörillä varustettuja huonekaluja, joiden avulla voit muuttaa sisustusta mielialasi mukaan ja siirtää vyöhykkeitä. Voit jakaa huoneen vyöhykkeet keskenään huonekalujen lisäksi myös erilaisilla näytöillä, lasiseinillä, värinsiirrolla, verhoilla.

Koristemateriaalit

Loft -tyylin luomiseksi sisätiloihin sinun ei tarvitse käyttää erityisiä viimeistelymateriaaleja..

  • Sinun tarvitsee vain jättää vanha puulattia, joka on uusittava hieman lakkakerroksella. Jos lattia on betonia, voit jättää sen sellaisenaan tai laittaa parkettilaudan.
  • Poista vanha tapetti seinistä ja jätä tiili tai betoni. Voidaan kuitenkin levittää kerros karkeaa kipsiä. Lisäksi voit luoda tiilimuurauksen käyttämällä sopivaa taustakuvaa..
  • Kattojen tulee olla valkoisia, tasaisia, ilman lisärakenteita tai kipsilevypaaluja. Ainoa poikkeus on puupalkki, joka oli alun perin huoneessa..

Nykyään monilla nykyaikaisten viimeistelymateriaalien valmistajilla on koko sarja, joka on omistettu loft -tyyliin. Tämä sisältää tapetit, kipsi ja erityyppiset parketit. Siksi ei ole vaikeaa luoda tyyliä nyt edes tavallisessa huoneistossa tai maalaistalossa..

Lisävarusteet

Tärkein vaatimus on tietysti uusi kallis tekniikka ja laitteet. TV, liesi, uuni, takka, kattokruunut, putkistot – kaiken pitäisi olla modernia ja teknistä. Mieluiten paljon kromiosia. Lisäksi loft -tyyli erottuu mielenkiintoisista ja epätavallisista yksityiskohdista ja lisävarusteista. Nämä voivat olla mustavalkoisia valokuvia tavallisissa kehyksissä, julisteita, julisteita. Jos sisätiloissa on nykytaiteilijoiden maalauksia, ne sijoitetaan yksinkertaisesti lattialle seinää vasten. Tekstiilejä käytetään siten, että ne sopivat oikein huoneen yleiseen tyyliin. Tärkeintä ei ole käyttää tekstiilejä ikkunoissa. Niiden tulee olla mahdollisimman avoimia, jotta valo pääsee vapaasti huoneeseen. Ikkunoiden enimmäismäärä on erityyppiset kaihtimet. Tekstiilit voidaan yhdistää mielenkiintoisesti lasin, nahan tai puun kanssa. Kaikkien sisätilojen yksityiskohtien tulee olla hengessä lähellä omistajaa. Nämä ovat asioita, joita hän käyttää, joita hän rakastaa ja jotka heijastavat hänen persoonallisuuttaan. Loft -tyyli on yksi demokraattisimmista moderneista tyyleistä. Tärkeintä siinä on kestää vapaata tilaa ja suuri määrä valoa, mutta muuten parvi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet mielikuvitukselle ja ajatusten ja halujen vapaudelle..