Loft -tyylinen olohuoneen sisustus

Loft -tyyli on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Alla «Uusi» tarkoittaa lasin ja metallin kaltaisten materiaalien sekä huippuluokan kodinkoneiden käyttöä. Alla «vanha» Tarkoitan rapattujen, maalattujen tai tiiliseinien esiintymistä sisätiloissa. Loft -tyyli sopii sekä kaupunkiasuntojen että maalaistalojen viimeistelyyn. Muun muassa tämä tyyli säästää merkittävästi rahaa eikä tarjoa kalliita huonekaluja ja viimeistelymateriaaleja, toisin kuin muut tyylit. Antiikkihuonekalut ovat täydellisesti rinnakkain täällä erittäin modernien, toisin sanoen kaiken, mitä talossa on, kaikkea voidaan käyttää, jos lähestyt tätä asiaa viisaasti. Ainoa huomioitava asia on loft -tyyli «rakastaa» ilmaiset asettelut, kun huoneessa ei ole väliseiniä, korkeat katot ja leveät ikkunat lattiasta kattoon – kaikki tämä tarjoaa todellista vapautta olohuoneen sisustuksessa.

Parvi-olohuone, jossa on koko seinän ikkunaUpea parvi -olohuone, jossa lasiseinätLattiasta kattoon ulottuvat ikkunat loft-tyylisessä olohuoneessa

Tämä tyyli on erityisen edullinen luovien ihmisten, kuten taiteilijoiden, arkkitehtien tai suunnittelijoiden, piirissä esityksiä ja näyttelyitä voidaan järjestää suoraan kotona omassa olohuoneessa. Loft on kaiken yleisesti hyväksytyn hylkääminen.

Loft tarkoittaa erityistä ulkoasua

Avoin tilava huone parvelleUpea tilava parvi -olohuoneTilava avoin tila parvi -olohuoneeseen

Tämän tyylin pääperiaate on avoimet tilat, ts. olohuone keittiöstä ei ole erotettu väliseinillä, joissa on ovet, vaan kaavoittamalla huone. Yleisin jakotapa on baaritiski..

Parvi -olohuoneen kaavoitus baaritiskillä

Toisin sanoen asettelun pitäisi olla avoin. Ja vain kodinhoitohuoneet ja kylpyhuoneet on erotettu väliseinillä, mutta on monia muita tapoja, esimerkiksi tehdä kaavoitus lattiapäällysteellä, käyttämällä vastakkaisia ​​värejä tai soveltaa eri tekstuurin ja värin seinäpintoja.

Sisäiset väliseinät on yleensä valmistettu lasilohkoista, jotka joskus korvataan ikkunoilla.

Loft -tyylinen värimaailma

On huomattava, että tämä tyyli on erittäin demokraattinen värin valinnan kannalta. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat luoda olohuoneeseesi: teollisen estetiikan tai ilmeen. Siksi sinun pitäisi luottaa vain riippuvuuksiisi..

Valoisa olohuone loft -tyylilläLoft-tyylinen olohuone kirkkaissa väreissä

Tässä tapauksessa jopa kaikkein ylellisimmät ja odottamattomat väriratkaisut ovat sallittuja, esimerkiksi kuohuviini sininen, musta tai viini (tumma punaviini). Tämä johtuu siitä, että itse sana «parvi» on itse asiassa sama kuin «ullakko», siksi tämän tyylin fanit suosivat usein synkkää ja synkkää sävyä, ts. vaimennettu pölyinen. Ja vain yksittäisiä aksentteja varten käytetään kirkkaita värejä. Tärkeintä on unohtaa hyvän maun säännöt ja olla liioittelematta sitä maaleilla..

Seinien, lattian ja katon koristelu

Jos haluat visuaalisesti lisätä tilaa, on parasta käyttää häikäisevää valkoista kattoa. On vielä parempi, jos näet putket tai puiset väliseinät katossa – tämä edistää täydellisesti ullakkotunnelmaa ja sisätilojen karheutta..

Perinteinen parvi -olohuoneen kattokoristeKatto puupalkkeineen parvella olohuoneessaPuupalkit olohuoneen katossa loft -tyylilläPerinteinen putki parvi -olohuoneen katossa

Lattian osalta laminaatti tai lattialauta toimii ihanteellisena päällysteenä. Lakattu puu sopii täydellisesti minimalismin henkeen, jota puolestaan ​​edistää loft -tyyli. Laatat tai kivet ovat paljon harvinaisempia. Seinäkoristeena tiilimuuraus on ihanteellinen ratkaisu. Voit käyttää sen jäljitelmää tai tehdä paljaan betonin jäljitelmän. Vaihtoehtoisesti tavallinen emulsio soveltuu myös seinien koristeluun, jonka avulla voit maalata seinät haluamallasi värillä. Jälleen, jos maalaat sen valkoiseksi, tila kasvaa visuaalisesti..

Tiiliseinä seinillä on ihanteellinen parvi -olohuoneeseenTiilimuuraus parvi -olohuoneen sisätiloissaParvi -olohuone, jonka seinillä on tiilimuuraus

On erittäin tärkeää, että ikkunakehykset ja jalkalistat on valmistettu luonnonpuusta tai maalattu sävyillä, jotka sulautuvat sisustukseen. Toisin sanoen heidän ei pitäisi «elää omillamme».

Järjestelyt ja huonekalut parvella olohuoneessa

Tämän tyylin olohuoneen keskellä on massiivinen sohva, joka on peitetty nahalla tai kalliilla tekstiileillä. Lisäksi sen koolla ei ole väliä. Pääperiaate on, että mitä enemmän, sen parempi. Usein käytetään ikääntymisen vaikutusta verhoiluun, naarmuihin jne. Suuri määrä mukavia tyynyjä on tervetullut. Vieraiden tuolien tulee myös olla tilavia ja riittävän suuria. Ja yleensä täällä pitäisi olla runsaasti paikkoja. Ihannetapauksessa huonekalujen tulisi olla pyörillä, koska parvelle on ominaista permutaation toteuttamisen yksinkertaisuus. Lisäksi voit sijoittaa ottomaanit, esimerkiksi mokka. Sohvan lisäksi pakollinen elementti on sohvapöytä, joka on tyypillistä minimalismille suunnittelussa. Matto, jossa on ylellisiä värejä, esimerkiksi lattialla leopardin tavoin, täydentää ihanasti olohuoneen sisustusta. Myös tällaisen olohuoneen tärkeä ominaisuus on valtava TV, jossa on akustinen järjestelmä..

TV äänijärjestelmällä parvi-olohuoneen sisätiloissa

Tässä julmassa sisustuksessa esimerkiksi riippumatot, kattoon kiinnitetyt keinut ja jopa baseball -verkot tai puut näyttävät upeilta..

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi tässä ovat sopivia antiikkiesineitä, vapaasti seisovia, esimerkiksi isoäidin rintakeinu, keinutuoli, vanhat lamput sekä kukkatelineet, väärennetyt kynttilänjalat, mitä tahansa ja muuta ainutlaatuista. Ja tällaisen sisustuksen ikkunoista on mahdotonta löytää pitsiverhoja. Sen sijaan löydät paksut puuvilla-, puu- tai metallikaihtimet..

Loft-tyylinen olohuone sisältää myös monia epätavallisia valaisimia, joiden geometriset muodot ovat valkoisia, harmaita tai mustia..

Valkoiset lamput parvi -olohuoneen sisätiloissaMustat lamput parvella olohuoneessa

Kodinkoneita käytetään moitteettomasti – teräslevyistä hämmästyttäviin plasmatelevisioihin.

Mitä tulee käytettyihin tekstiileihin, nahan lisäksi mokkanahalla on erinomainen rakenne. Sitä voidaan käyttää sekä ottomaanien ja tyynyjen päällä että jopa päiväpeitteen päällä. Huopa- tai huopamatot ovat edullisia. On hienoa, jos verhoiluna käytetään kashmiria, alpakkaa tai verhoilua, jossa on näppyläinen rakenne..