Lila väri sisätiloissa

Sisustuksen väri voi kertoa paljon huoneen omistajasta. Lilavärin valinta koristeluun ja koristeluun on ominaista hienostuneelle luovalle luonteelle. Monille ihmisille lila väri voi olla inspiraation lähde..

Lila haara Lila valkoisella

Lila väri, tyylistä riippumatta, voi tuoda omaa keveyttä. Juuri tämä väri voi luoda vaikutelman painottomuudesta avaruudessa ja antaa tunteen, että on paikallaan ja ajassa. Koska tällä värillä on vahva vaikutus ihmisen käsitykseen. Uskotaan, että tämä johtuu lilan alkuperästä punaisen ja sinisen värin yhdistelmänä, jotka myös vaikuttavat melko aktiivisesti havaintoon..

Lila seinät

Lilaa väriä ei voida käyttää suurissa olohuoneissa, joissa ihmiset viettävät paljon aikaa, ja on parempi suosia tätä väriä pienten huoneiden sisustamisessa. Tästä voidaan kiistellä, koska kaikki riippuu yksinomaan tilojen omistajan toiveista. Jos henkilö tuntee olonsa mukavammaksi lila -sisustuksessa, miksi et sisusta olohuonetta tai makuuhuonetta suosikkivärilläsi.

Tyydyttynyt lila

Lila -värin käsityksen mukavuusasteeseen vaikuttaa myös sen voimakkuus, koska liila on paljon sävyjä ja sävyjä

Lila olohuoneessa

Riippuen siitä, mitä tavoitteita tavoitellaan, kun sisustetaan olohuone lila -värillä, myös sen kylläisyys tulisi valita. Jos on tarpeen luoda olohuoneeseen vyöhyke, josta tulee huoneen aksentti, voit valita riittävän voimakkaan sävyn, joka herättää huomiota. Muu olohuoneen tila voidaan koristaa joko vähemmän kylläisellä lila -sävyllä tai värillä, joka yhdistyy harmonisesti sen kanssa..

Lila aksentti

Kun olet korostanut seinäkappaleen runsaalla lilalla, voit sijoittaa siihen perhekuvia, maalauksia tai paneeleja. Tällaiset esineet herättävät huomiota itseensä lyhyeksi ajaksi. Mutta television sijoittaminen sisustuksen niin kirkkaan aksentin taustaa vasten ei ole sen arvoista. Se vie huomion pois television katselusta..

Lila olohuone

Jos aiot luoda rentouttavan ilmapiirin olohuoneeseen, joka edistää lepoa, voit käyttää mykistettyä lila -sävyä. Tällaisella seinien taustalla erilaiset koriste -elementit näyttävät harmonisilta. TV sopii myös hyvin tähän värimaailmaan, koska seinät eivät häiritse katsomasta sitä..

Lila makuuhuoneessa

Makuuhuoneen sisustamiseksi lila -värillä on tarpeen rakentaa huoneen valaistustasolle.

Kylmä lila

Hyvin valaistun huoneen sisätiloissa aurinkoisella puolella kylmimmät ja kylläisemmät lila-sävyt ovat sopivia. Tällaiset sävyt auttavat luomaan huoneeseen kevyen ilmavan ilmapiirin, jossa on miellyttävän, visuaalisesti tuntuvan viileyden ja raikkauden muistiinpanoja..

Pehmeä lila

Hämärässä makuuhuoneessa on parempi valita lämpimät ja mykistetyt lila -sävyt. Tämä luo lämmön ja mukavuuden ilmapiirin auringonvalolta varjostettuun huoneeseen..

Lämmin lila

Lila päiväkodissa

Lila on yksi lastentarhan halutuimmista väreistä. Se sopii täydellisesti sekä tyttöjen että poikien huoneisiin. Jos on värejä, jotka ovat ensisijaisia ​​lapsen iän ja sukupuolen mukaan, niin lila on tässä suhteessa universaali. Sitä voidaan käyttää nuoruuteen asti.

Lila yhdistettynä lastentarhassa

Valitsemalla halutun kylläisyyden ja sävyn voit luoda sisustuksen, joka vaikuttaa positiivisesti lapsen kehitykseen, koska liila provosoi erittäin hyvin aivojen toimintaa.

Herkkä lila

Lilahuone voi olla loistava paikka, jossa lapsi voi sekä rentoutua että rentoutua ja saada uusia ideoita luoviin pyrkimyksiinsä..

Lila -seinät lastentarhassa

Lila yksityiskohtaisesti

Jos jostain syystä ei ole mahdollista koristaa seiniä lila -sävyillä ja tämä väri on yksi suosikeistasi, voit käyttää lila -sävyisiä koriste -elementtejä. Pääasia on, että se sopii hyvin muihin sisätilojen väreihin..

Lila -ruukut

Olohuoneen voi sisustaa lila- tai laventelikimpuilla. Maljakot tai koristeelliset kukkaruukut näyttävät hyvältä.

Lila kukkakimppu

Sisustamalla lila -koriste -elementtejä voit käyttää myös tämänvärisiä tyynyjä.

Lila matto

Voit myös käyttää sisustuselementtiä, kuten tyynyjä, makuuhuoneen sisustamiseen..

Lila ruudullinen

Liilahuopa, päiväpeite tai matto lisää makuuhuoneen sisustukseen kirkkaita värejä, jotka on suunniteltu rauhoittavilla väreillä.

Lilayhdistelmä muiden värien kanssa

Lila sekoittuu täydellisesti valkoiseen ja kaikkiin sen sävyihin. Tässä värimaailmassa tehtyjä sisätiloja voidaan kutsua klassikoiksi.

Lila valkoisella

Sopii myös hyvin yhteen lilaharmaan ja kaikkien sen sävyjen sekä mustan kanssa.

Harmaa ja lila

Lila mustalla

Mutta muut värit on valittava erittäin huolellisesti ottaen huomioon kaikki sisustuksen ominaisuudet. Joten esimerkiksi käyttäessäsi lilan muodostavia värejä (sininen ja punainen), sinun ei pitäisi sallia liioittelua. Tällaiset värit tulisi sisällyttää sisustukseen pieninä palasina tai kuvioina..

Lila punaisella

Liila sinisellä