Levyt seinillä – luova lähestymistapa koristeluun

On vaikea sanoa, milloin ensimmäinen koristeellinen levy ilmestyi koristamaan asunnon seinää. Jos ensimmäisestä posliinilautasesta voidaan turvallisesti sanoa, että se ilmestyi 700 -luvulla Kiinassa, niin astioista seinäkoristeina tiedetään vähän. Oletetaan, että perinne levyjen käyttämisestä koristeena ilmestyi silloin, kun harvinaisia ​​ja kalliita maalattujen levyjen näytteitä myönnettiin erityisesti suvereenille. Ei ole yllättävää, että tämä kunnioitettava posliinipala sai parhaan paikan tutkittavien talossa. Mutta 1800 -luvun lopulla muotiin tuli levyjen keräys – harvinaisia, vanhoja, alkuperäisiä. Mutta suosituimpia olivat valkoisen ja sinisen alueen tuotteet..

Ruokasalin seinien koristelu

1900-luvun puolivälissä tunnettu yritys julkaisi kokoelman levyjä, jotka on suunniteltu yksinomaan koristeluun. Luotu ennakkotapaus oli sysäys myös muille valmistajille. Tähän päivään asti monet suunnittelijat ja kodinomistajat haluavat käyttää maalauksia tai valokuvia alkuperäisissä levyissä seinien sisustuksena. Keräilyesineet, matkoilta tuodut matkamuistot tai erityisesti ostetut lautaset seinien koristeluun voivat muuttaa ajatuksen siitä, kuinka voit luovasti ja alkuperäisesti sisustaa huoneen..

Alkuperäinen sisustus olohuoneeseen

Halusitpa luoda sävellyksen jo olemassa olevista levyistä tai ostaa näytteitä erityisesti seinäkoristeita varten – ensinnäkin on parempi tutustua kuuluisien mestareiden suunnitteluprojekteihin ja kodinomistajien onnistuneisiin yrityksiin sisustaa kotinsa itse. Alkuperäinen ja klassinen, yksinkertainen ja monimutkainen, kuvioitu ja yksivärinen, pyöreä ja mielikuvituksellinen – levyjen valmistusvaihtoehtoja on monia, ja tätä vaihtoehtoa käytetään vielä enemmän seinien koristeluun. Toivomme, että alkuperäinen valokuvavalikoimamme on hyödyllinen sinulle ja inspiroi sinua omaan kotiisi..

Kirkkaat lasilevyt pastellisävyisessä olohuoneessa

Lumivalkoisia kukkia makuuhuoneeseen

Koristelevyt ruokasalin seinällä ovat suosituin vaihtoehto

On vaikea kuvitella sopivampaa paikkaa seinien sisustamiseen kauniilla lautasilla kuin ruokasali. Ruokasalissa lautaset seinälle näyttävät orgaanisilta ja sopivilta. Jos olet vielä ottamassa ensimmäisiä askeleitasi seinien koristamisessa lautasilla, aloita ruokasalista – edullisin vaihtoehto. Yksinkertaiset suositukset auttavat sinua koristamaan ruokasalin seinät orgaanisimmalla tavalla:

  • jos huoneen koristuksessa käytetään kuvioita sisältävää obia, on parempi käyttää alkuperäisen muotoisia tavallisia levyjä:
  • vaaleat koristeelliset levyt näyttävät upeilta tummaa taustaa vasten, ja yksivärisen pastellin koristeluratkaisuun voit käyttää kirjavaa sisustusta kirkkaalla maalauksella;
  • mitä pienempi kuvio levyillä, sitä lähempänä niitä pitäisi olla (älä ripusta levyjä maalauksella korkealle).

Mustavalkoisessa ruokasalissa

Valkoiset levyt tummalla pohjalla

Kontrastiset yhdistelmät

Ruokasalin tummaa taustaa vasten vaalea seinäkoriste näyttää erityisen vaikuttavalta ja ilmeikkäältä. Suuret lumivalkoiset kukat toivat ripauksen romantiikkaa mustavalkoisen ruokasalin karkeaseen sisustukseen.

Mustavalkoinen ruokasali kukilla

Tässä on toinen vaihtoehto erikokoisten ja -väristen lautojen järjestämiseen ruokasalin tummaa taustaa vasten. Tavallinen ja värillinen, sileä ja veistetty – eriväriset levyt muodostivat alkuperäisen koostumuksen.

Kirkkaat lautaset harmaassa ruokasalissa

Epätavallinen koostumus

Ruokasaliin, joka on päällystetty painatuksella, sopii täydellisesti yksi värimalli, jossa on tavalliset lautaset. Vihreän eri sävyt tuovat kevään raikkautta pastelliväreillä sisustettuun ruokasalin sisustukseen.

Vihreä koostumus levyistä

Vaaleat, yksiväriset lautaset tukevat tehokkaasti ruokasalin neutraalia kuvaa. Pastelliväreistä ja runsaasta auringonvalosta on tullut avaintekijöitä sisustuksen luomisessa..

Ruokasalin valoisassa sisätiloissa

Epätavallinen vaihtoehto ruokasalin seinien koristeluun on piirtää kuvapaneeli erikokoisista ja -värisistä levyistä. Kuvan aitoutta varten suunnittelijat eivät edes säästäneet joitain levyjä ja leikkasivat ne seinän sisustuksen kuvitteellisen suorakulmion ääriviivoja pitkin..

Alkuperäinen maalaus lautasilta

Nykyään ei ole vaikeaa säveltää lautasilta sävellystä, jolle perheesi muotokuvat, ikimuistoiset tapahtumat ja kasvot levitetään valokuvien avulla. Jos et ole valmis omien valokuviesi näyttelyyn, aloita mustavalkoisilla kuvilla pienillä levyillä..

Graafinen seinäkoriste

Epätavalliset levyt valokuvilla

Suuresta epätavallisen muodon ja värin seinäkoristeesta, jota tuskin voidaan edes kutsua levyiksi, voi tulla sisustuksen korostuselementti. Ruokasalin melkein valkoisessa huoneessa näyttävät kirkkaat, värikkäät sisustuselementit «tähdet» design.

Kirkkaita tuotteita valkoisella pohjalla

Toinen esimerkki siitä, kuinka kirkkaasti maalattu ruokalautanen voi tuoda positiivisen asenteen ja hyvän mielialan muistiinpanoja kevyeen, neutraaliin huoneeseen värimaailman valintaa varten..

Kirkas seinäkoriste valoisaan huoneeseen

Erikokoisten kalalautanen koostumus, mutta valmistettu samassa värimaailmassa, auttoi paitsi koristamaan myös tuomaan innostuneita ja positiivisia muistiinpanoja ruokasalin sisustukseen..

Alkuperäinen koostumus kalasta

Kirkkaat lasiseinälevyt näyttävät hyvältä verhouksessa, joka jäljittelee muurausta. Sisustuksen harmahtavan beigen sävyt laimennetaan tehokkaasti epätavallisten levyjen värikkäällä toteutuksella.

Kirkas lasi kivien taustalla

Seinäkoriste keittiötilaan

Koristelevyjen sijoittamisen lisäksi ruokasalin seinille samanlaista suunnittelutekniikkaa käytetään keittiöissä. Tietysti keittiötilassa on paljon vähemmän vapaita seiniä koristeluun kuin ruokasalissa, mutta voit löytää mahdollisuuden ripustaa kokoelmasi. Koristeelliset levyt «gzhelin alla» – yksi suosituimmista maalausvaihtoehdoista.

Lautaset keittiössä

Alkuperäinen sisustus keittiössä

Perinteisessä keittiössä, jossa on raikas valkoinen muotoilu «pitsi» valkoiset lautaset keittiön esiliinassa näyttävät uskomattoman orgaanisilta.

Lumivalkoisessa keittiössä

Levyt olohuoneen seinille – luova muotoilu

Monet uskovat, että koristeelliset levyt voidaan asentaa olohuoneen sisustukseen vain tietyissä tyylisuunnissa. Esimerkiksi perinteiset tyylit tai nuhjuinen tyylikkyys. Mutta kun valitset seinäkoristeita, voit ohjata vain väri- ja tekstuuriyhdistelmiä, omia mieltymyksiäsi ja saada uskomattoman houkutteleva ja alkuperäinen tulos sisustettaessa minkä tahansa tyylin suuntaista olohuonetta.

Vaaleanvihreällä taustalla

Jos olohuoneessasi on toimiva tai väliaikainen takka, sen yläpuolella oleva tila tarvitsee kirjaimellisesti jonkin verran sisustusta. Tämä alue on pääsääntöisesti hyvin laaja ja siihen mahtuu hyvin suuria seinäkoristeita tai koko koostumus eri kokoisia ja muotoisia levyjä. Fancy-muotoiset lasiset sisustusesineet näyttävät ylellisiltä ja tuovat omaperäisyyttä perinteiseen olohuoneen sisustukseen.

Sisustus takan yläpuolella olevaan tilaan

Koristamme olohuoneen

Olohuoneessa lautaset voidaan ripustaa lipaston tai muun matalan säilytysjärjestelmän päälle. Myös orgaanisesti samanlainen seinäkoriste näyttää ikkunoiden välisellä tilalla tai oviaukon molemmilla puolilla.

Kirkkaat lautaset olohuoneessa

Kuvioitu

Erikokoiset kirkkaat lasilevyt tuovat todella kesäisen tunnelman huoneen sisustukseen. Useita värikkäitä levyjä, jotka on sijoitettu eri pituisille erikoisjalustoille, muodostavat alkuperäisen tilavuuskoostumuksen.

Kirkas lasikoostumus

Kirkkaat lautaset tilavaan olohuoneeseen

Koristeelliset levyt sopivat hyvin muiden seinäkoristeiden – maalausten, paneelien tai kehystettyjen valokuvien – kanssa. Tärkein asia, joka on otettava huomioon säveltäessä sävellyksiä värikkäistä seinäkoristeista, on symmetria ja tyylillisen suorituskyvyn yhtenäisyys..

Levyt eri sisustuksen seurassa

Koristeelliset levyt maalauksen ympärillä

Kun sisustamme olohuonetta merenkulkutyyliin, käytämme usein valkoisia ja sinisiä tai sinisiä raitoja sisältäviä tekstiilejä. Gzhelin alle maalatut koristeelliset levyt näyttävät orgaanisilta tällaisessa sisustuksessa. Herkät kuviot voivat pehmentää tekstiilivärien suoraviivaisuutta.

Olohuoneeseen merelliseen tyyliin

Jopa olohuoneessa, joka on sisustettu modernilla tyylillä, altis minimalismille, on tilaa koristelaatoille seinillä. Koostumus tavallisista lautasista vastakkaisissa väreissä ja erikokoisissa näyttää korostavalta, mikä tuo värien monimuotoisuuden melko tiukkaan olohuoneen sisustukseen.

Levyt minimalismin tyyliin

Langoista ja köysistä kudotut levyt, ontot yhdestä puukappaleesta, syvät ja ei kovin, kirkkaat ja puunväriset, yksiväriset ja kuviolliset – muodostivat epätavallisen koostumuksen olohuoneessa, koristeltu valkoisilla sävyillä.

Epätavallinen seinäkoriste

Makuuhuoneen sisustaminen koristelevyillä

Hyväksy, että lautoja ei usein ole mahdollista löytää makuuhuoneen seinäkoristeeksi. Mitä mielenkiintoisempi ja omaperäisempi sisustus voi olla. Esimerkiksi nuhjuisella tyylikkäällä tai vintage -tyylillä sisustettu makuuhuone voidaan orgaanisesti sisustaa isoäitisi kokoelman antiikkilautasilla tai kirpputoreilta ja antiikkikaupoista ostetuilla koristeellisilla astioilla..

Saat nuhjuisen tyylikkään makuuhuoneen

Levyt sängyn pään yli

Kodikas ja lämmin sisustus

Epätavallinen tapa laittaa veistetyillä reunoilla varustetut levyt nauhoilla seinälle voi olla hieno koriste tytön makuuhuoneelle. Sisustuksen väriin sopivat nauhat ovat erinomainen lisä yksivärisiin koristelaattoihin..

Lautaset nauhoissa

Sen lisäksi, että koristelevyt ovat yksin läsnä makuuhuoneen seinillä, niitä voidaan käyttää myös muiden seinäkoristeiden kanssa. Peilin kehystämisestä ylelliseen lumivalkoiseen runkoon positiivisen mintunvärisillä lautasilla on tullut korostettu huonekalu makuuhuoneessa.

Levyt peilin ympärillä makuuhuoneessa

Klassisessa makuuhuoneessa muutama pieni lautanen sängyn päällä näyttää enemmän kuin sopivalta. Tällainen seinäkoriste tuo kodin lämpöä ja mukavuutta makuuhuoneen sisustukseen..

Klassiseen makuuhuoneeseen

Etniseen tyyliin levyt, keramiikalle maalatut tai monivärisistä köysistä kudotut – loistava sisustus makuuhuoneen alkuperäiseen muotoiluun.

Etninen sisustus

Koristeelliset levyt kylpyhuoneessa? Miksi ei!

Kaikki eivät voi kuvitella koristelevyjä, jotka koristavat kylpyhuoneen tai wc: n seiniä. Mutta yllättäen tämä sisustus näyttää erittäin orgaaniselta utilitaristisissa huoneissa. Yhdistelmä eri muotoisia ja kokoisia lautoja, yksivärisiä ja piirustuksia, juoni ja abstrakti, on tullut kylpyhuoneen koristeeksi vaaleilla väreillä.

Alkuperäinen kylpyhuone

Alkuperäiset yksiväriset kukkalautaset voivat sisustaa minkä tahansa huoneen. Suunnittelupäätös kylpyhuoneen seinien koristamisesta heidän kanssaan osoittautui enemmän kuin onnistuneeksi..

Kukat utilitaristisessa huoneessa

Aivan kuin outoja vihreitä kasveja ilmestyisi pastelliväristen kylpyhuoneeseen, mikä toisi kevään tunnelman raikkauden ja ilkeyden utilitaristisen huoneen suunnitteluun..

Mehukas vihreys pastellisävyisessä sisustuksessa

Värikäs seinäkoriste

Harvinaisia, antiikkisia tai yksinkertaisesti kalliita koristelevyjä varten on parempi käyttää erityisiä pidikkeitä kiinnitettäessä seinään. Tämä on turvallisin asennusmenetelmä. Samassa tyylissä valmistetut symbaalit näyttävät harmoniselta jalustalla.

Arvokkaita näytteitä kolmijalkoilla

Käytävät, käytävät ja käytävät, joiden seinillä on levyt

Valtavista kauniista luonnollisen värisistä kukista on tullut todellinen siunaus käytävän sisustamiseen. Ilmeikäs, tilava, kontrastinen ja omaperäinen – muutaman sekunnin kuluttua tällaisessa huoneessa on jo vaikea kuvitella tätä tilaa ilman tällaista seinäkoristetta.

Valtavat kukat käytävälle

Käytävällä tai käytävällä sijaitsevan lipaston tai kirjahyllyn yläpuolelle voit sijoittaa koostumuksen eri muotoisia, värisiä ja kokoisia levyjä. Tavallisella seinäkoristeella tällainen sisustus näyttää erityisen vaikuttavalta..

Käytävän epätavallinen muotoilu

Ilkeä kala seinällä