Lattiavalaisimet sisätiloissa: lattiavalaisimien alkuperäinen muotoilu

Nyt, kun on mahdollisuus avata suunnitteluideoita, ei ainuttakaan «torttu». Kaiken pitäisi sopia harmonisesti sisustukseen. Hyvin valitulla lattiavalaisimella on tärkeä rooli kodikkaan tunnelman luomisessa. Katsotaanpa eri vaihtoehtoja näille lattiavalaisimille ja kuinka ne sopivat huoneen suunnitteluun..

Näyttää siltä, ​​että valkoisilla sävyillä tehdyssä huoneessa muu väri kuin valkoinen tai vaalea ei toimi. Valokuvassa voimme kuitenkin nähdä erinomaisen vaikutuksen upeasta eri värien yhdistelmästä, joka saavutetaan hyvin valitulla alkuperäisellä suunnittelulla mustalla lattiavalaisimella. Sen suunnittelun ansiosta voit saavuttaa parhaan valaistuksen juuri siellä, missä sitä tarvitset – pehmeän kulman yläpuolella.

Musta lattiavalaisin valkoisella pohjalla

Seuraavissa kolmessa lattiavalaisimen versiossa, joita kutsutaan kaareviksi, on samanlainen laite, joka valaisee myös melko kaukaisen paikan. Ne asennetaan usein ruokasaliin, mutta kiinnitä huomiota siihen, miten ne sopivat muotoiluun. Kuvassa on malli, jossa on sileät kaaret ja pyöristetty sävy, joka sopii täydellisesti muotoiluun korostaen yhtenäisyyttä kattovalaisimien kanssa.

Kaareva lattiavalaisin, jonka varjostin on pallon muotoinen

Voit kiinnittää huomiota toiseen lattiavalaisimeen, joka sopii harmonisesti huoneeseen, koska oikein valitulla varjostimella on lämmin «hedelmiä» Väri. Se ei erottu yleisestä taustasta, vaan sulautuu siihen ja saavuttaa siten sisustuksen eheyden. Tässä valossa mikä tahansa ruokalaji näyttää herkullisemmalta..

Kuvittele, miltä nämä huoneet näyttävät, jos lamput vaihdetaan … Harmoniaa ei ole, koska jokainen huone on omalla paikallaan!

Lattialamppu

Kaareva lattiavalaisin, jonka sävy on pallomainen, tekee huoneesta tyylikkäämmän ja herkemmän. Sen tehtävänä on enemmän valaista koko huone hellävaraisesti kuin valaista tietty paikka. Pehmeä valo muuttaa huoneen luoden mysteerin ilmapiirin.

Kaareva lattiavalaisin varjostimella

Jos tarvitset huonon valaistuksen osasta huonetta, voit seuraavissa kuvissa harkita huolellisesti erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja lattiavalaisimia. Jokaisessa vaihtoehdossa tuntuu harmonia ja korostettu tyyli.

Alkuperäinen lattiavalaisin Tummat huonekalut vaaleassa sisustuksessa Kaunis valkoinen lattiavalaisin Lattiavalaisin valoisan huoneen sisätiloissa Lattiavalaisin television lähellä Kaunis valoisa makuuhuone

Lattiavalaisinta ei tarvitse sitoa huoneen sisustukseen. Hän itse pystyy rakentamaan tilanteen uudelleen.

Valkoinen lampunvarjostin jalustalla

Seuraavissa kolmessa kuvassa on jotain yhteistä – lampunvarjostimen tyyli. Useimmiten tämä järjestely ei tarkoita tämän valaisimen toistuvaa käyttöä. Se syttyy pääasiassa, kun et tarvitse paljon valoa..

Kääntyvä jalustalamppu

Näillä kalusteilla voidaan täyttää tyhjiöt. Kuvassa kaksi identtistä lattiavalaisinta seisoo telineen molemmilla puolilla korostaen kohteita, jotka haluat näyttää vieraille.

Lattiavalaisin kolmijalalla

Voit luoda rauhallisen ympäristön «kynttilän valossa». Koska kynttilöiden valaistus ei riitä, alkuperäisen muotoilun tyylikkään lattiavalaisimen hajavalo, joka ei ole silmiinpistävä, korostaa koristevalaistuksen läsnäoloa..

Lattiavalaisin ja kynttilät

Samaa tarkoitusta varten, mutta ei rauhoittamiseksi, lattiavalaisimet auttavat parantamaan vaikutelmaa korostaen huoneen tyylin abstraktiutta..

Lattiavalaisin abstraktioon

Tässä huoneessa on onnistuneesti yhdistetty kaksi valaisintyyliä – vakio ja ylellinen, joiden valo voidaan suunnata mihin tahansa suuntaan..

Onnistunut yhdistelmä eri lattiavalaisimia

Verhoiltuja huonekaluja ei tietenkään voida sivuuttaa. Sinun on valittava sille jotain erityistä..

Alkuperäinen retro -tyylinen lattiavalaisin on täydellisessä sopusoinnussa kattokruunun ja huonekalujen kanssa luoden keskiaikaisen linnan tunteen.

Retrotyylinen lattiavalaisin

Kaksi lattiavalaisinta pylväiden muodossa, jotka täydentävät sisustusta, luovat vaikutelman, että olet tullut tapaamiseen herttuattaren kanssa.

Pylvään muotoiset lattiavalaisimet

Neliönmuotoinen varjo on täydellinen huoneeseen, jossa ei ole sujuvia siirtymiä.

Lattiavalaisin neliön valkoisella varjostimella

Jos et tiedä mitä valita huoneeseen, voit valita lattiavalaisimen, jonka varjostin on valmistettu klassiseen tyyliin..

Tumma lattiavalaisin, jossa ei-valaiseva lampunvarjostin Lattiavalaisin kangasvarjostimella Lattiavalaisin tyylikkäässä jalassa Lattiavalaisimet sohvan lähellä Tyylikäs valkoinen lattiavalaisin alkuperäisellä jalustalla

Huomionarvoista on myös kynttilänjalkojen jäljitelmä. Tällaisissa lampuissa käytetyt lamput ovat hieman kirkkaampia kuin kynttilät, joten niitä käytetään enemmän sisustuksena satunnaisesti, myös silloin, kun haluat rentoutua.

Lattiavalaisin kynttilälamppuna

Makuuhuone ansaitsee erityistä huomiota. Kirkkaita värejä ja ärsyttäviä muotoja ei voida hyväksyä, joten kaksi valkoista lattiavalaisinta, joissa on musta pohja, jotka sijaitsevat sängyn vastakkaisilla puolilla, sopivat hyvin tällaiseen huoneeseen. Ei mitään turhaa, mutta miten kaikki on sopusoinnussa!

Lattiavalaisimet makuuhuoneessa

Seuraavat lattiavalaisimet voivat olla hämmentäviä, koska ne näyttävät enemmän kohdevalolta kuin huonelampulta. Kaikki kysymykset katoavat kuitenkin, jos tällainen lattiavalaisin on sijoitettu oikein..

Kiinnitä huomiota seuraaviin kuviin! Mihin valo on suunnattu? Kattoon asti! Mutta tämä ei ole onnettomuus. Jos valo on suunnattu ylöspäin, se heijastuu katosta (tai seinistä) ja huone valaistaan ​​kirkkaasti ja tasaisemmin. Näyttää siltä, ​​että katto nousee korkeammalle – tämä on heijastettujen valaisimien toimintaperiaate.

Musta lattiavalaisin hajavaloa varten Lattiavalaisin hajavalolle

Lattiavalaisin on erittäin kätevä, koska sen voi järjestää kivuttomasti uudelleen missä tahansa huoneen osassa (tärkeintä on saada johto pistorasiaan) tai jopa poistaa se siitä. Toisin kuin valaisin, sitä ei tarvitse kiinnittää, ja monenlaisten mallien ja muotojen ansiosta sitä voidaan käyttää sekä valaistuksen lähteenä että valona. Viisaalla valinnalla se sopii menestyksekkäästi sisustukseen ja siitä tulee olennainen osa..