Lakoninen sisustus huoneistossa, jossa on ullakko

Moderni tyyli asuintilojen sisustuksessa on yhä harmonisempi sekoitus minimalismin käytännöllisyyden, korkean teknologian tyylin teknisen tehokkuuden ja avantgarden omaperäisyyden välillä. Tyypillisesti henkilökohtaisten ja utilitarististen tilojen sisustus on neutraali värimaailma yhdessä käytännöllisten pintojen koristamistapojen kanssa. Yksinkertaiset, mutta erittäin helppokäyttöiset ja puhtaat huonekalut yhdistyvät harmonisesti kodinkoneisiin ja digitaalisiin laitteisiin muodostaen houkuttelevan ulkonäön ja uskomattoman kuormitetun toiminnallisen liiton. Jos tämän kaiken kanssa käytetään sisustusesineitä, ne ovat välttämättä alkuperäisiä, tuoden sisustukseen ainutlaatuisuutta, jota ei voida kutsua muuten taide -esineeksi. Tässä julkaisussa haluamme esitellä teille yhden asunnon tällaisen sisustuksen..

Lakoninen sisustus

Aloitetaan mini-kiertueemme lakonisella, käytännöllisellä ja mukavalla olohuoneen sisustuksella. Tämä valoisa ja ilmava tila, jonka pinnat ja kalusteet on sisustettu neutraalilla värivalikoimalla, asettaa kirjaimellisesti kaikki, jotka tulevat rentoutumaan, rauhaan ja rentoutumiseen. Ei ole mikään salaisuus, että lumivalkoiset seinät voivat rauhoittaa monia tunteita, ja kovan työpäivän jälkeen monet meistä tarvitsevat sitä. Toimiva takka voi myös auttaa rauhoittumisessa ja levossa – katsellessamme tanssivaa tulen hehkua me rentoudumme tahattomasti, pysäytämme ajatuksien, tunteiden ja oman elämämme kiihkeän ajon. Mukavasta pehmeästä sohvasta, joka on kulmayhdistelmä yksittäisistä moduuleista, jotka voidaan sijoittaa haluamallasi tavalla, on tullut olohuoneen pehmeän oleskelualueen keskipiste. Hänen mukanaan oli mukava nojatuoli, korkea selkä ja kevyt pyöreä sohvapöytä. Vain sinappinkeltaiset sohvatyynyt laimentavat huoneen lumivalkoisen harmaan paletin..

Olohuoneen pehmeä alue

Olohuoneen säilytysjärjestelmät ovat yhtä yksinkertaisia ​​ja ytimekkäitä kuin itse suunnittelu. Lumivalkoinen muotoilu avoimilla hyllyillä ja sileiden julkisivujen pienillä säilytysjärjestelmien alemmilla kaappeilla ei ainoastaan ​​rasita olohuoneen kalusteita, vaan näyttävät lähes näkymättömiltä. Mikään tässä huoneessa ei ärsytä silmiä, ei tule esille huoneen yleisessä käsityksessä luoden paitsi harmonisen kuvan olohuoneesta, myös todella rentouttavan ilmapiirin perhelomille tai ystävien kokouksille.

Takka

Sisäänrakennettu valaistusjärjestelmä katon kehällä, avoimien hyllyjen alaosassa ja suurissa osasto-ovissa tarjoaa riittävän valaistuksen, jossa lumivalkoinen huone ei vaikuta liian kylmältä, mutta sallii asunto lukemaan tai olemaan luova.

Liukuovet

Työnnettäessä sivuun alun perin toteutetut osasto -ovet, löydämme itsemme keittiöstä, joka sijaitsee kätevästi olohuoneen vieressä, mutta samalla erotettuna yhteisestä huoneesta, mikä on monille asunnonomistajille edellytys mukavalle oleskelulle molemmissa tiloissa ..

Sisäänkäynti keittiöön Moderni huoneisto, jossa on ullakko

Nykyaikaiset keittiöt muistuttavat yhä enemmän tulevaisuuden elokuvien maisemia, jotka eivät niin kauan sitten kiehtoneet meitä ja ovat nyt todellisuutta. Uskomattoman korkean teknologian kodinkoneet, jotka on harmonisesti integroitu säilytysjärjestelmien sileisiin julkisivuihin, piilotettu valaistus, katto- ja seinäpaneelien monitasoinen järjestely, liukumekanismit, jotka piilottavat lisätilaa-kaikki keittiön sisätiloissa luo mukavimman ilmapiiri, yksinkertaista kaikkia työprosesseja ja vähennä puhdistusprosessin aikakustannuksia kypsennyksen jälkeen.

Keittiö saaren kanssa

Jos aiemmin keittiösaari oli niin sanottu miellyttävä «bonus» keittiösarjaan, nykyään se on keittiön todellinen keskipiste. Tämä ei johdu pelkästään siitä, että pesuallas tai liesi on usein integroitu työtasoihinsa ja alaosa on täynnä erilaisten säilytysjärjestelmiä. Mutta myös siksi, että keittiösaaresta tulee perheen kokoontumispaikka aamiaisella aamulla, ennen kuin kaikki kotitalouden jäsenet aloittavat asiansa tai valmistavat illallisen illalla, kun kaikki voivat palattuaan kotiin jakaa vaikutelmansa vietetystä päivästä. tapahtuneita tapahtumia..

Lumivalkoiset pinnat

Keittiön vastakkaiset sisätilat tuovat dynamiikkaa kaikkiin huoneessa tapahtuviin työprosesseihin, puhumattakaan aikatestatusta mustan ja valkoisen yhdistelmästä utilitaristisissa tiloissa. Liukuovien taakse piilotetusta minitoimistotilasta on tullut tämän keittiön todellinen kohokohta. Alkuperäinen, mutta samalla käytännöllinen suunnitteluratkaisu on lisännyt ainutlaatuisuutta keittiön sisustukseen.

Kontrastinen sisustus

Kaikki huoneiston ylimääräiset, utilitaristiset huoneet on valmistettu samanlaisesta seinien lumivalkoisesta versiosta ja lattiassa käytetään vaaleaa puuta. Kiipeämme portaita ullakkohuoneisiin, joissa makuuhuoneet ja kylpyhuoneet sijaitsevat..

Ullakkoportaat

Ensimmäistä makuuhuonetta voidaan kutsua turvallisesti lumivalkoiseksi. Epäsymmetrisille ullakkohuoneille, joilla on monimutkainen arkkitehtuuri, monet reunat ja viistot katot, valkoinen viimeistely on hyväksyttävin vaihtoehto kattojen ja seinien koristeluun. Makuuhuone on sisustettu minimalismin hengessä, joka on ominaista lähes kaikille näiden huoneistojen alueille. Suuri sänky ja sisäänrakennettu säilytysjärjestelmä peiliovilla muodostivat ehkä koko huoneen sisustuksen nukkumiseen ja rentoutumiseen..

Valkoinen makuuhuone

Makuuhuoneen vieressä olevassa kylpyhuoneessa on yhtä minimalistinen sisustus. Sama lumivalkoinen viimeistely, laimennettuna vain vaaleilla puulattioilla ja suihkukaapin pintojen mosaiikkilaatoilla, loistavalla valkoisella putkistolla ja vaatimattomilla kalusteilla melko tilavassa (kylpyhuoneeseen) tilassa.

Kylpyhuone ullakolla Suihkukaappi

Toinen makuuhuone on tehty kontrastivammaksi. Vastaten sängyn päätyseinää tummilla seinäpaneeleilla yhdessä peilipintojen kanssa luotiin harmoninen liitto, joka ei vain monipuolistanut makuuhuoneen värimaailmaa, vaan korosti myös huonekalun keskiosaa ja keskipistettä huone – sänky..

Makuuhuone, jossa tumma pääty

Tämän makuuhuoneen vieressä on suuri ja toimiva kylpyhuone, joka on tehty tummanbeigeillä sävyillä. Kosteutta kestävästä koristekipsistä on tullut harmoninen tausta lumivalkoisille putkille, peilin ja lasipintojen ansiosta huone ei vain visuaalisesti laajentunut vaan myös «helppo» visuaalisen havainnon kannalta.

Beige kylpyhuone

Sisäänrakennettu valaistusjärjestelmä ei ainoastaan ​​tarjoa tarvittavaa valaistusta huoneeseen vesihoitoja varten, vaan myös poistaa rakenteiden ja huoneen kalusteiden väliset linjat.

Peilikaapit

Kylpyhuoneen valaistus