Kylpyhuoneen väri: trendikäs valinta vuonna 2020

Kylpyhuone muuttuu yhä mielenkiintoisemmaksi, koska siihen valitaan rohkeita värejä. Sen sijaan, että tyytyisit yksinkertaisiin bluesiin tai valkoisiin, on aika nauttia rikkaista, energisistä sävyistä..

Kylpyhuoneen väri: valintaominaisuudet

Kuten kaikki muutkin huoneet, väri on valittu huolella ja vaatii ajattelua. Jos huone on kapea, sinun on laajennettava tilaa visuaalisesti luomalla tehosteita, esimerkiksi käyttämällä tummien värien pohjaa tai levittämällä pehmeää väriä pienempään seinään. Tämä tai tuo väri on myös suunniteltu heijastamaan sen asukkaiden persoonallisuutta. Curry keltainen, mäntyvihreä tai pehmeä vaaleanpunainen – valintoja mielialan parantamiseksi harmaana aamuna.

Yhä useamman kylpyhuoneen maalinäytteen ansiosta voit fantasioida väreistä. Upeat värit kutsuvat sinut kylpyhuoneeseen ja luovat tilan, jossa on mukava rentoutua. Värimiehet työskentelevät yhä teknisempien maalien suhteen, jotta ne kestävät yleensä ja erityisesti kosteutta. Löydä trendikkäitä kylpyhuoneen värejä, jotka ovat täynnä ideoita ja inspiraatiota.

Muodikas kylpyhuone raikkaan vihreänä

Vihreä antaa hyvän inspiraation annoksen huoneeseen, jossa on luonnetta. Kaltevuus tummanvihreästä melkein mustaan ​​vaaleanvihreään – maalaus, joka soi seinälle luoden tilaa ja syvyyttä. Muistutuksena luonnosta vihreä on myös synonyymi hyvinvoinnille ja rauhallisuudelle. Se yhdistetään samanväristen laattojen kanssa muodostaen trendikkään koristeellisen kokonaisuuden.

Kylpyhuoneen suunnittelu keltainen – maali iloisuuteen

Keltainen maali seinällä herättää kylpyhuoneen. Yhdessä syvän sinisen sävyn kanssa auringonvalo valaisee koko huoneen. Varmistaaksesi, että valitset oikean sävyn, keskity voimakkaaseen keltaiseen, unohtamatta kevyemmät, lähes mauttomat vaihtelut. Kylpyhuoneessa lisävarusteet, kuten pyyhkeet, mahdollistavat tämän häikäisevän sävyn toistamisen..

Lämmin kylpyhuone, jossa keltainen curry -sävy

Ajatus luoda kodikas huone, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi, kylpyhuone näyttää hyvältä lämpimin värein. Kaunis keltainen curry, jossa on mykistetty sävy, joka voi olla pehmeä ja ympäröivä samanaikaisesti..

Kylpyhuone valkoinen

Kylpyhuoneessa valkoinen on ajaton ja et koskaan kyllästy siihen. Ihmiset rakastavat sen raikasta ja eloisaa puolta sekä kykyä sopeutua kaikkiin tyyleihin ja tarjota miellyttävä huone asua. Jos haluat siirtyä pois liian luostarista, valitse pehmeä ja matta sävy, joka pyrkii lämmittämään, kuten valkoinen kalkkikivi. Se on myös tapa luoda visuaalinen harmonia, koska valkoinen on niin erilainen kuin usein kiiltävä putkisto..

Sininen kylpyhuoneen väri: kuva klassisesta sisustuksesta

Ajaton muoti viittaa kylpyhuoneen siniseen väriin. Sininen on edelleen lippulaivaväri, jossa on veden sävy, joka herättää hyvinvoinnin tunteen. Luodun huoneen luomiseksi se on yhdistettävä tummempiin sävyihin, kuten voimakas harmaa. Kun huone on hyvässä korkeudessa, on suositeltavaa maalata katto ja seinän yläosa lämpimän tunteen saamiseksi. Sitten tila muuttuu viihtyisäksi ja kylpyhuone saa viehättävän valituksen..

Kylpyhuoneen laattojen väri taivaansininen

Lapsuuteen liittyvällä taivaansinisellä on vaalea ja pehmeä sävy. Kuten muutkin siniset värit, se on helppo levittää kylpyhuoneeseen, koska se mukautuu monenlaisiin tyyleihin. Puu ja valkoiset sävyt korostavat niiden yksinkertaisuutta. Taivaansininen maali on myös kaunis sisustus vauvan kylpyhuoneeseen..

Mitä värejä voit käyttää kylpyhuoneesi herkistämiseen? Valitse vaaleanpunainen

Pehmeä ja miellyttävä vaaleanpunainen väri tulee herkkään kylpyhuoneeseen. Suunnittelijat rakastavat sen hienostunutta henkeä huoneessa, jossa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Se sopii hyvin raakapuun ja nykyaikaisen tyylin kanssa: kylpyamme ja pesuallas minimalistisilla linjoilla, designhanat ja hienostunut sisustus. Levitä vaaleanpunaista maalia säästeliäästi, seinälle tai ripauksella väriä.

Kylpyhuoneen värinen ruskea sisustus lämpimään ja pehmeään huoneeseen

Melko epätavallinen, ruskea on mielenkiintoista valita, koska se liittyy hyvinvointiin. Maali löytyy paitsi seinistä, myös katosta. Ruskeaan liittyy myös tietty eksoottisuus. Tämä on sopiva kehys raaka -tyylille, jossa on puuta, pajukoria ja muita luonnonmateriaaleja..

Kylpyhuone neutraali harmaa

Puhdas harmaa (ei keltaista tai sinistä sävyä) on karkea, mutta helppo sekoittaa. Kylpyhuoneessa hän tietää, kuinka olla riittävän huomaamaton ollakseen herättämättä liikaa huomiota korostaen samalla eri elementtejä. Harmaalla maalilla on aavistus melko modernista kaupunkimaailmasta, jossa on vihjeitä mustista ja viileistä materiaaleista, mutta sitä voidaan käyttää myös maalaistyylisessä kylpyhuoneessa, jossa on perinteisempi ilme..

Rauhoittava harmaa kylpyhuone

Ensi silmäyksellä tummanharmaa on rohkea valinta kylpyhuoneeseen. Väritys ympäröi huoneen kuin kotelo. Pehmeä ja moderni tummanharmaa väri sopii moniin tyyleihin. Nykyaikaiset sisustussuunnittelijat haluavat korostaa sen kestävyyttä sementtilaatoilla, joissa on graafisia kuvioita tai mustia yksityiskohtia. Kylpyhuoneessa on kaikki, mitä korostaa kuparista tai messingistä valmistettu koriste -esine.

Teippi retro -kylpyhuoneeseen

Suuressa kylpyhuoneessa käytetään lämpimiä värejä, jotka herättävät hyvinvointia. Seinillä hiilenharmaa on tarpeeksi neutraali sulautumaan kaikkeen ja tarpeeksi omituinen tuomaan huoneeseen todellista persoonallisuutta. Yhdistettynä puuhun ja valkoiseen, se on yksinkertainen ja tyylikäs koristeelliseen kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuone musta

Musta on jälleen suosittu. Maali on saatavana erilaisina viimeistelyinä, ja se tarjoaa monia mahdollisia muunnelmia. Tyylikäs, moderni ja vaikuttava, tämä väri on vertaansa vailla. Voit jopa sisustaa huoneen peittämällä mustan seinistä kattoon.

Nykyaikaisen muodin avulla voit kokeilla eri värejä. Valitse itsellesi sopivin muotoiluvaihtoehto inspiraationa esitetystä kuvagalleriasta.