Kylpyhuoneen huonekalut: vinkkejä ja temppuja sisustamiseen

Jopa paras sisustus ei näytä hyvältä sotkun aikaan. Siksi, kun suunnittelet saunahuonetta, sinun on järjestettävä paikka kosmetiikalle, pyyhkeille ja muille taloustavaroille. Kylpyhuoneen huonekalujen valinta riippuu käytettävissä olevasta tilasta ja sisustuksen tyylistä. Tällä hetkellä saatavilla olevat ratkaisut tarjoavat erittäin laajat mahdollisuudet: klassisista kylpyhuonekalusteista futuristisiin lasikaappeihin ja hyllyihin. On tärkeää, että ne sulautuvat tyyliinsä muuhun tilaan..

Kylpyhuoneen huonekalut: valintaperiaatteet

Jos meillä on tarpeeksi tilaa, kannattaa miettiä tyypillisiä kylpyhuonekalusteita. Sen ulkonäkö sopii sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Kaapit on viimeistelty luonnonpuulla vaaleilla tai tummilla väreillä, mutta muita muunnelmia voidaan valita. Harkitse kylpyhuoneesi nykyisiä huonekalutyyppejä.

Kylpyhuone on yksi niistä alueista talossa, jota kehitetään useita vuosia etukäteen. Hyvät materiaalit ja valmistus määrittelevät myös tämän asunnon osan erityispiirteet, joissa korkea kosteus ja usein lämpötilan muutokset ovat esityslistalla. Myös toiminnallisuudesta ja käytännöllisistä ratkaisuista kannattaa huolehtia. Valmistajan tarjous sisältää monia mielenkiintoisia ideoita, jotka voidaan helposti sijoittaa sekä suuriin että pieniin tiloihin..

Kun valitset kylpyhuonekalusteet, sinun on otettava huomioon useita erittäin tärkeitä tekijöitä, joiden avulla voit luoda tarpeitasi ja odotuksiasi vastaavan huoneen: sekä toiminnallisen että visuaalisen. Muoti yksittäisille asiakkaille tilattuihin projekteihin ammattisuunnittelutoimistoissa vaikuttaa erittäin hyvin. Uudet kylpyhuoneet heijastavat luonnetta ja intohimoa.

Riippuvat jalustat

Ripustuskaapit ovat myös hyvä ratkaisu: yksinkertaisimmista «apteekki» jopa malleihin, joissa on puolipyöreät läpinäkyvät tai himmeät ovet. Voit ripustaa ne lähes jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja perinteisten jalkojen puuttuminen helpottaa lattian pitämistä puhtaana. Ulos vedettävät kaapit ovat erityisen hyödyllisiä pyyhkeiden tai puhdistustarvikkeiden säilyttämiseen. Kaltevaan rakenteeseen mahtuu pesua odottava pyykki, jos kylpyhuoneessa on myös pesukone. Perinteisten kaappien sijasta voit käyttää myös pajukoria, puulaatikoita tai jopa värisävyisiä pahvilaatikoita..

Vaatekaapit sisäänrakennetulla peilillä

Kylpyhuone, joka tarjoaa mukavuuden tunteen, sekä esteettinen tila, joka vastaa rentoutumisesta, edellyttää sopivan ilmapiirin luomista ja toiminnallisten alueiden järjestelyä ottaen huomioon kalusteiden, valaistuksen ja muiden laitteiden tyypit (esim. huonekalut), jotka soveltuvat kotitalouden tarpeisiin.

Voitko kuvitella kylpyhuoneen ilman peiliä? Luultavasti ei. Tämä on erittäin tärkeä sisustuselementti, joka pitäisi olla jokaisella kylpyhuoneen käyttäjillä. Lisäksi heijastavaa pintaa voidaan käyttää tilan muotoiluun. Peili voi olla itsenäinen osa kylpyhuonetta tai sarja, jossa on kaappi pesualtaan yläpuolella. Peilin koko ja asennusmenetelmä riippuvat huoneen pinta -alasta. Pienissä kylpyhuoneissa peilejä käytetään kahdella tavalla. Se voi olla joko kaappi tai jäähdytin, joka on varustettu lasiosalla. Suurissa tiloissa peili voi olla koriste, jolla on erittäin suuri ja koristeellinen kehys..

Käytä tilaa suuremmalla peilillä tai kaappeilla, joissa on heijastava etuosa. Käytä lasielementtejä, jotka lisäävät paljon valoa. Kun valitset suihkukaapin, valitse minimalistinen lasiovi. Jotta kylpyhuone näyttää kauniilta, sen on myös oltava moderni ja mukautettava tilan luonteeseen..

Kylpyhuoneen hyllyt

Kaikkia kylpyhuonetarvikkeita ei tarvitse säilyttää suljetussa kaapissa. Joidenkin päivittäisten kosmetiikkatuotteiden pitäisi olla helposti saatavilla. Hylly voidaan asentaa eri paikkoihin:

 • sisäänrakennettu seinään ja valaistu;
 • lasi tai puu peilin alla;
 • pesualtaan vieressä tai alla;
 • kylpyhuoneen yläpuolella ja monessa muussa huoneessa.

Mielenkiintoinen idea on avoin pesuallashylly, joka on helppo pitää puhtaana. Hylly voi olla myös pesuallas, jossa on tarpeeksi tilaa kaikille tarvittaville lisävarusteille. On kuitenkin muistettava, että yläosan on oltava vedenpitävää materiaalia ja hyvin tiivistetty pesualtaan risteyksessä. Samat säännöt koskevat kylpyammeen tai suihkun vieressä olevia hyllyjä. Jos kylpyhuoneessa on matala seinä, joka jakaa wc: n, voit käyttää sitä myös hyllynä..

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä säilytyskalusteita valitset, muista, että kaiken kylpyhuoneessa pitäisi olla paikkansa. Huoneessa on oltava järjestys, joka liittyy puhtauteen..

Kylpyhuoneen kalusteiden materiaali

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä kylpyhuonekalusteita valittaessa on materiaalien valinta, jotka kestävät savia ja äärilämpötiloja. Kiinnitä huomiota materiaaleihin, jotka on kyllästetty asianmukaisesti tai jotka on mukautettu huoneisiin, joissa on tietty kosteus. Materiaali ja viimeistelymenetelmä ovat perusta huonekalujen lujuudelle ja laadulle. Nykyään kylpyhuonekalusteissa käytetyt materiaalit edustavat hyvin laajaa valikoimaa luonnollisia raaka -aineita ja niitä, jotka on saatu teknologisesta tuotannosta (lasi, puu, paju, metalli, erilaiset muovit). Kosteutta kestävien laatujen käyttöä suositellaan paljon enemmän kylpyhuoneissa, joissa on tiheämpiä ja melamiini- tai isosyaniinihartseihin perustuvia yhdistelmiä. Lisäksi tällä raaka -aineella on suoja sieniä vastaan. Tämä materiaali on sitten peitetty yläkerroksella, joka muodostaa sisustuksen. Se voi olla puun, kiven tai minkä tahansa värin lakan jäljitelmä..

Budjettivaihtoehdossa huonekalut voidaan valmistaa myös tyypillisestä lastulevystä tai MDF -levystä, jotka kuitenkin kestävät vähemmän kylpyhuoneen olosuhteita, joten säästöt voivat olla väliaikaisia. Tuotantotekniikka mahdollistaa laminaattien käytön, ts. muovipaperista, -kalvosta ja -lakasta valmistetut upotetut osat kylpyhuoneen julkisivuissa, jotka muistuttavat puuta tai joilla on tasainen hohtava viimeistely. Erityisesti maalikauppa on löytänyt paljon kannattajia. Polyuretaaniversiossa, jolla on hyvät fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet, ne ovat tehokkaita eristimiä, jotka kestävät hyvin lämpötilan muutoksia. Lisääntynyt mekaaninen ja elastinen vastus tarkoittaa, että kylpyhuonekalusteet eivät huonone.

Puiset kylpyhuonekalusteet

Huonekalujen osalta ostajat valitsevat usein puun jäljitelmän. Voiko kylpyhuoneessa olla puuta? Tietenkin se on kalliimpi viimeistelyvaihtoehto, mutta ei ole vasta -aiheita yhden vanhimman raaka -aineen käytölle tässä talon osassa. On tärkeä ehto – oikea kyllästys. Puulattian suojaaminen vaatii huonekaluja ja lisävarusteita paikallisilta lajeilta sekä niiden eksoottisia vastineita. Puu kylpyhuoneessa on houkutteleva puoli. Käytännössä kukin huonekalulevy sisältää kuitenkin puuta, joka on valmistettu jalostetuista raaka -aineista (MDF, HDF jne.) Ja käsitelty suojaavalla ja koristeellisella pinnoitteella.

Yksi suosituimmista putkityyppien valmistuksessa käytetyistä lajeista on kosteutta kestävä lehtipuu. Nämä sisältävät:

 • teak;
 • jatoba;
 • setri;
 • dussiya;
 • marbau;
 • iroko;
 • lapacho;
 • badi;
 • wenge;
 • kampus;
 • guatamba;
 • seepra;
 • afrikkalainen pähkinä.

Paikallisista lajikkeista yleisimmin käytettyjä ovat tammi, jalava, saarni, pyökki ja lehtikuusi. Ne vaativat kuitenkin maalausta, voitelua, värjäystä, vahausta tai maalausta..

Puu- ja metallikalusteet urbaaniin tyyliin

Puu on aina ollut läsnä huonekaluteollisuudessa ja pysynyt jatkuvasti valikoituimpien ratkaisujen kärjessä. Nykyään suunnittelijat valitsevat innokkaasti hienovaraisen ja kevyen yhdistelmän puuta ja metallia. Tämä heijastuu sisustuksen tyyliin, joka saa kaupungin tyylikkään ja ajattoman eleganssin. Tämän yhdistelmän yksinkertainen ja läpinäkyvä muoto osoittaa 1900 -luvun alussa kehitetyn minimalismin..

Huonekalut pieneen kylpyhuoneeseen Internetin kautta

Kun suunnitellaan sisustusta, jolla on tietty pinta, huonekalujen asettelu ja mitat on otettava huomioon. 2-in-1-ratkaisut ovat erittäin suosittuja, ne täyttävät korkeimmat standardit ja tarjoavat lisäksi ergonomiaa ja toimivuutta.

Suosituin pieni kylpyhuonehuonekaluryhmä on pesualtaan alla. Lisäksi voit valita pysty- tai riippukaapin pylvään tai lipaston muodossa. Valmistajat tarjoavat huonekaluja kylpyhuoneella, jotka ovat täydellisesti koordinoitu duetti ja joiden avulla voit säveltää omia sävellyksiäsi tähän sarjaan..

Kotitalouden koosta ja yksilöllisistä mieltymyksistä (kylpyhuoneen käyttäjien määrästä, sukupuolesta ja mieltymyksistä) riippuen sinun tulee valita tarvitsemasi huonekalut. On suositeltavaa asentaa hyllyt ja kaapit kylpytuotteisiin jokaiseen huoneeseen. Käytännöllisiä ovat ne mallit, joissa on ovet tai laatikot, koska tämä on tilaisuus piilottaa henkilökohtaiset pikkutytöt ja helpottaa järjestyksen ylläpitämistä..

Riippuvat hyllyt ovat toinen erittäin tärkeä kylpyhuonekaluste. Käytännöllisesti suunnitellun tilan lisäksi, joka ei vähennä huoneen käyttötilaa, niissä on myös erityistä viehätystä..

Mitä etsiä kylpyhuonekalusteita valittaessa: käytännöllisen sisustuksen luominen

Kylpyhuonehuonekalujen ostaminen on investointi monien vuosien ajan. Nautittujen esteettisten ominaisuuksien lisäksi on otettava huomioon myös hyödyllisiä näkökohtia:

 • huonekalujen koko;
 • rakenne (seisova, ripustettu);
 • valmistusmateriaali;
 • toiminnallisia mukavuuksia.

Hyödynnä oma opas kylpyhuoneen huonekalujen keskeisistä ominaisuuksista.

Huonekalujen julkisivujen suosittu viimeistely kylpyhuoneessa

Laajan huonekalujulkisivuvalikoiman ansiosta valmistajat voivat suunnitella ja valmistaa minkä tahansa muodon ja tyylin kylpyhuonekalusteita. Julkisivujen viimeistelyssä asiakkaalla on yleensä kolme vaihtoehtoa:

 • foliointi;
 • lakkaus;
 • laminointi.

Kalvokalusteet

Huonekalukalvoa voidaan käyttää pesualtaan alla olevan kaapin tyyliin. Esimerkiksi kalvon käyttö antiikkipuun värissä ja tekstuurissa saa kaapin näyttämään modernilta ja muistuttaa retro -tyylistä. Kolmiulotteinen vaikutus saadaan käyttämällä kalvoa, joka yhdistää mattapinnan ja hohtavat aallot..

Lakatut huonekalut

Lakatuilla huonekaluilla on puolestaan ​​maine korkeimmasta mekaanisesta lujuudesta. Lisäksi lakan käyttö antaa valmistajalle täydellisen vapauden valita huonekalujen väri ja kiillon voimakkuus (korkea, matta tai puolimatto). Riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset, lakkauksen tai kalvon, on syytä huomata, että tällä tavalla valmistettu materiaali löytyy sekä julkisivuista että huonekalukoteloista. Tämä on eräänlainen suoja, joka vaikuttaa suoraan rakenteen kosteudenkestävyyden kasvuun. Foliolla tai lakalla suojattu materiaali estää kylpyhuoneen kosteutta pilaamasta huonekaluja jopa herkillä alueilla.

Laminoidut huonekalut

Jos valmistaja käyttää laminoitua huonekalulevyä pesualtaan alla olevassa kaapissa (vähiten kestävä ratkaisu), on huomattava, että tähän sarjaan ehdotettu pesuallas ulkonee kaapin ääriviivoista vähintään 3-5 mm. Tämä ratkaisu koskee kaapin sivuja ja sen etuosaa. Tämä ominaisuus varmistaa, että putkistosta alas virtaava vesi ei ole suorassa kosketuksessa laatan reunaan eikä johda irtoamiseen..

Kuinka valita kylpyhuoneen huonekalujen liitos?

Käytetyt varusteet takaavat kylpyhuoneen huonekalujen käytön sopivan mukavuuden. Tämän termin alla saranat ja laatikon ohjaimet ovat piilossa. Vakiona on huonekalujen saranoiden käyttö hiljaisella sulkemisella ja ohjaimet, jotka on varustettu valvontajärjestelmällä, jossa laatikon sulkemisen lopussa hidastuu ja sulkeutuu ilman kolhuja. Laatikoiden tasainen sulkeminen ja ovien hiljainen käyttö kylpyhuonekalusteissa ei ole vain mukavuutta vaan myös takuu huonekalujen kestävyydelle..

Valmistajan suosituimmat kylpyhuonekalusteet 2019

Millaisia ​​kylpyhuonekalusteita käytetään useimmiten? Kaikki riippuu sisustuksen tilavuudesta, sen arkkitehtuurista ja käyttäjien tarpeista. Suosituimmat kylpyhuonekalusteet ovat pesuallaskaappi, joka on rakenne, johon pesuallas on asennettu tai johon se on sisäänrakennettu. Yleensä pesualtaita on kolmenlaisia:

Ero kokoonpanomenetelmässä on pääasiassa huonekalujen visuaalisessa arvossa – ripustettu rakenne on aina optisesti ohuempi kuin jalkoihin tai sokkeliin sijoitettu rakenne. Tämä viimeinen ratkaisu on vähiten kätevä tulvavan kylpyhuoneen tapauksessa, koska huonekalujen alla virtaava vesi imeytyy sisätiloihin..

Kaikissa edellä mainituissa pesuallaskaappeissa on malleja, joissa on yksi, kaksi ovea, yksi laatikko, kaksi tai useampia ja useita säilytysvaihtoehtoja. Valitsemasi ratkaisu riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Oviaukolla varustettu vaatekaappi antaa pääsääntöisesti enemmän vapautta huonekalujen sisäiseen valvontaan, mutta pääsy takana oleviin asioihin on vaikeaa. Laatikoilla varustettu vaatekaappi puolestaan ​​helpottaa pääsyä huonekaluihin tallennettuihin esineisiin, koska kaikki on näkyvissä avaamisen jälkeen. Ratkaisuista, jotka helpottavat avattavien kaappien sisätilojen kehittämistä, suunnittelijat suosittelevat oven sisäpuolelle asennettujen metallikorien käyttöä. Ihanteellinen kosmetiikan, kuten shampoiden ja voiteiden, säilyttämiseen.

Mikä on kätevin kylpyhuoneen huonekalut säilytykseen?

Pesuallaskaappien laajan valikoiman lisäksi markkinoilla on muitakin kylpyhuonekalusteita. Löydät laajan valikoiman riippukaappeja, matalat ja korkeat hyllyt, lipastot, peilirakenteet, pesukonelaatikon ja paljon muuta. Laajan valikoiman huonekaluja ja malleja voit suunnitella kylpyhuoneen käyttäjien vaatimusten mukaisesti.

Huonekalut ovat kiinteä osa kylpyhuoneen sisustusta, mikä vaikuttaa paitsi sisustuksen estetiikkaan myös sen toimivuuteen. Kylpyhuonehuonekalujen avainrooli on varastointi, on tärkeää, että se on hyödyllinen ja mukava tässä suhteessa. Malleja valittaessa on otettava huomioon molemmat näkökohdat: utilitaristinen ja esteettinen. Kylpyhuoneen huonekalut ovat kanssasi vuosia, joten on suositeltavaa, että tänä aikana se ei ainoastaan ​​toimi sen toiminnallisuutena, vaan myös miellyttää silmää.

Kylpyhuoneen huonekalujen tyylin valinta

Oikeiden kylpyhuonekalusteiden avulla voit korostaa sen tyyliä ja tuoda järjestystä huoneeseen. Päätä, millaisia ​​huonekaluja tarvitset täydentääksesi sen järjestelyä? On muistettava, että hygieniahuoneen laitteiden on ensinnäkin oltava toimivia ja kestäviä. Mitä suosituksia kylpyhuonekalusteita ostettaessa? Mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota? Näihin kysymyksiin ei ole yleispätevää vastausta. Tässä muutamia vinkkejä oikean valinnan tekemiseen..

Retro kylpyhuonekalusteet

Retro -tyyli kylpyhuoneissa palaa armoon. Se on ajaton sekoitus perinteitä ja nykyaikaisuutta, joka houkuttelee monia ihmisiä. Retro -kylpyhuonekalusteet ovat vaihtoehto, joka on rikastettu puulla tai veistetyillä yksityiskohdilla. Retrotyyli rakastaa tukevia kaappeja, joissa on koristeelliset jalat ja pyöristetyt kulmat. Tämäntyyppiset laitteet muistuttavat menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Raskailla lipastoilla ja hyllyillä on myös tärkeä rooli tässä. Niiden värit ovat todella mielivaltaisia. Voit maalata huonekalut haluamallasi värillä. Tämän ansiosta saat vaikutelman antiikkisista sisustusesineistä..

Retrohuonekalut soveltuvat massiivisuutensa vuoksi harvoin pieniin kylpyhuoneisiin, mutta ne on tarkoitettu tilaviin huoneisiin. Jos sinulla on kuitenkin pieni kylpyhuone ja haluat lisätä ripauksen retroa, vaihda kaappien nykyiset kahvat antiikkikalusteilla. Värien osalta on todella paljon valinnanvaraa, koska retro -kylpyhuoneen luomiseen on niin paljon mahdollisuuksia..

Nykyaikaiset kylpyhuonekalusteet

Arvostettujen suunnittelijoiden mukaan tulevaisuuden kylpyhuone on kaikin tavoin minimalistinen, jossa käytetyt kaapit ovat orgaanisia. Luonnolliset tai luontoon liittyvät viimeistelyt ovat edelleen suosittuja. Entä vahvemmat värit? Nämä värit korostavat koko kylpyhuoneen asettelua. Mielenkiintoinen menettely on myös kahden eri materiaalin yhdistelmä, kuten lakattu levy puulla..

Modulaariset kylpyhuonekalusteet

Moderni kylpyhuone on täynnä modulaarisia huonekaluja, mikä mahdollistaa elementtien yhdistämisen missä tahansa kokoonpanossa riippumatta siitä, ovatko ne riippuvia tai seisovia vaatekaappeja. Pysyvä etu kylpyhuonekalusteissa on sen johdonmukainen toimivuus yksinkertaisen muotoilunsa ja mukavan päivittäisen käytön ansiosta..

Värikäs ripaus minimalismia

Jos kylpyhuoneesi on sisustettu vaaleilla ja rauhallisilla väreillä ja seinät ovat valkoisia tai harmaita, korosta voimakkaasti huonekaluja. Tyylikkäät punaiset kylpyhuonekalusteet tuovat sisustukseen persoonallisuutta. Voit valita matta- tai kiiltävän version – jälkimmäinen heijastaa valoa kauniisti ja muotoilee tilaa. Lisäksi täytä kylpyhuoneesi punaisilla lisävarusteilla, jotka sopivat moderniin sisustukseen.

Värikkäitä kylpyhuonekalusteita voidaan käyttää eräänlaisena kontrastina. Jos pidät ilmeikkäästä suunnittelusta ja tunnet tylsyyttä yksitoikkoisuudessa, lisää kirkkaita aksentteja kylpyhuoneeseen. Mustan ja punaisen yhdistelmä voi näyttää hämmästyttävältä..

Skandinaavinen kylpyhuone

Skandinaavisen tyylin kylpyhuonekalusteet on muotoilu, jolle on ominaista yksinkertaiset muodot, monet toiminnot ja kahden päävärin käyttö: valkoinen ja harmaa. Tämän värivaihtoehdon avulla saat visuaalisesti suuremman sisustuksen. Tämä on erittäin hyvä toimenpide pienelle kylpyhuoneelle. Tyyli käyttää pääasiassa valkoisia ja puisia huonekaluja.

Tällaisen kylpyhuoneen pesualtaan alla on parasta valita kaappi laatikoilla. Tämä vaihtoehto maksimoi kaappien kapasiteetin käytön. Sinun ei enää tarvitse etsiä ja vetää kaikkia asioita saadaksesi mitä todella tarvitset. Harkitse myös tyylikkäiden kylpyhuonekalusteiden ostamista pehmeästi sulkeutuvilla ovilla. Markkinoilla on monia kaappeja, jotka voidaan avata push-to-open-järjestelmällä. Tämä tekee huonekaluista paljon mukavampia ja täydellisiä skandinaaviseen minimalistiseen tunnelmaan..

Kylpyhuonekalusteiden organisoinnin suunnittelu

Puu on ajaton ja toimii missä tahansa kylpyhuoneessa. Puiset kylpyhuonekalusteet lisäävät minimalistista ja skandinaavista tunnelmaa. Monien valmistajien myynnissä on pitkiä seinään ripustettavia kaappeja pesualtaan alta, joihin voit sijoittaa paljon esineitä työtasolle. Kylpyhuoneessa voi olla muita vaatekaappeja. Tärkeintä on, että kaiken tämän on oltava johdonmukaista. Puiset kylpyhuonekalusteet toimivat myös hyvin maalaismaiseen tyyliin. Tässä vaihtoehdossa on parempi valita malleja, jotka näyttävät antiikilta. Viimeistele sisustus valitsemalla ja asentamalla suuri peili.

Mukavuus ja esteettinen suorituskyky

Pesualtaan edessä oleva tila, peilin ripustuspaikka ja korkeus ovat vain muutamia yksityiskohtia. Niistä on huolehdittava ennen kylpyhuonekalusteiden ostamista. Lisäksi kaappien on oltava kestäviä ja kosteutta kestäviä. Korkealaatuiset kaapit tulee suojata polyuretaanilakalla. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kun sisustat unelmiesi kylpyhuonetta, jotta sitä on ilo käyttää, ei urakkaa.

Sopiva valaistus

Kun mietit kylpyhuoneen sisustamista, kannattaa luoda tarkka projekti, joka sisältää kaikki komponentit. Hyvä organisaatio on avain, ja kylpyhuoneen huonekalut ovat vain yksi palapeli. Yhtä tärkeää on hygieniatilan viimeistelymateriaalien ja lisävarusteiden valinta, mukaan lukien valaistuksen valinta. Muista, että kylpyhuoneen on täytettävä käyttäjien henkilökohtaiset vaatimukset, ei suunnittelijoiden tai valmistajien asettamat vaatimukset..

Muodikkaat kylpyhuoneen huonekalujen värit

Tällä hetkellä kylpyhuoneissa yleisimmin valitut värit ovat harmaa, valkoinen tai beige. Kuitenkin yhä useammin löydät alkuperäisiä ratkaisuja, jotka sisustavat punaisen, sinisen ja muiden kylläisten värien sävyjä. Millä väreillä kylpyhuoneen huonekalut valita, jotta ne ovat muodikkaita ja käytännöllisiä?

Valitse mykistetyt värit

Jos valitset kylpyhuoneen vaaleilla väreillä, sinun on suositeltava yksinkertaisia ​​kaappimalleja, jotka eivät erotu seinien taustaa vasten. Seinien kirkkaille väreille, kuten punaiselle, voimakkaalle oranssille, keltaiselle, kannattaa valita mustat huonekalut, jotka korostavat merkittävästi kylpyhuoneen luonnetta. Kaapien ja hyllyjen tulee olla minimalistisia ilman tarpeettomia koristeita. Mallit ilman kahvaa olisivat hyvä ratkaisu..

Pastelliväreillä sisustetut kylpyhuoneet ja ylellinen musta sisustus täydentävät täydellisesti valkoisia huonekaluja. Tässä tapauksessa sekä yksinkertaiset peruskaapit, pöydät, hyllyt että lasielementteillä tai koristeellisilla koristeilla sopivat hyvin. Käyttämällä huonekaluja, joissa on paljon yksityiskohtia, voit saavuttaa ainutlaatuisen, eklektisen tyylin..

Pastellivärit sopivat hyvin myös harmaiden kalusteiden kanssa. Niitä käyttämällä voit luoda skandinaavisen tyylin. Näin saat ainutlaatuisen ja luovan sisustuksen..

Valkoinen kylpyhuone kirkkailla aksentteilla

Valoisen kylpyhuoneen sisustamiseen meidän ei tarvitse käyttää värillisiä laattoja tai maalata seiniä. Saat mielenkiintoisen vaikutuksen, jos koristat kokonaan valkoisen kylpyhuoneen värikkäillä huonekaluilla. Oletko lumivalkoisen sisustuksen omistaja? Voit valita värillisen kaapin etuosan. Näin saat epätyypillisen sisustuksen..

Jos haluat tuoda kylpyhuoneeseen kirkkaita aksentteja, mutta samalla on muodikkaat mykistetyt sisätilat ruskealla, beigellä tai harmaalla, valitse oikea lisäyksien väri, joka korostaa mutta ei hallitse tilaa. Luonnonvärisissä kylpyhuoneissa violetti ja vaaleanpunainen aksentti toimivat hyvin. Yrityksessä, jossa on harmaat laatat ja huonekalut, punaiset, vaaleankeltaiset tai oranssit lisäaineet erottuvat.

Modernit kylpyhuonekalusteet ovat loistava ratkaisu rentoutumiseen työpäivän jälkeen ja samalla auttavat parantamaan mielialaa. Käyttämällä tämän artikkelin vinkkejä voit tehdä värikkäästä tilasta paitsi visuaalisesti houkuttelevan myös erittäin käytännöllisen..