Kylpyhuone Hruštšovissa: ergonomiset korjausvaihtoehdot

Asuntojen ja talojen suunnittelu nykymaailmassa on melko suosittu, lupaava ja etenevä ilmiö. On tullut muodikasta ja tavanomaista kehittää tilojen suunnitteluhankkeita, tehdä eurokorjauksia, studio -asuntoja, rakentaa mökki, kaupunkitalo. Tunnemme omakohtaisesti erilaisia ​​nykyaikaisia ​​tyylejä arkkitehtuurissa, suunnittelussa ja sisustuksessa. Kaikki nämä innovaatiot on helppo toteuttaa, jos talosi tai huoneistosi on riittävän tilava ja siinä on kunnollinen neliömetriä lattiapinta -alaa. Mutta jos olet tunnetun Hruštšovin asunnon omistaja, sinun on yritettävä valita ergonomisimmat ja älykkäimmät ratkaisut korjauksiin. Tämä pätee erityisesti pienimpiin kylpyhuoneisiin..

Kylpyhuoneen remontti

Hruštšovin asunnon kylpyhuoneen korjaaminen on aloitettava selkeällä kaavamaisella suunnittelulla ja korjaustöiden suunnittelulla. Päätehtävänä on laajentaa kylpyhuoneen tilaa – visuaalisesti ja toiminnallisesti..

Oikeat ja pätevät ratkaisut ovat: pienet kylpyammeet tai kompakti suihkukaappi, roikkuvat wc- ja pesualtaat, seinien ja lattian vaaleat värit, useiden peilien ja peilipintojen käyttö, oikein valittu kylpyhuonevalaistus.

Kylpyhuoneen uusiminen

Jos kylpyhuoneessa on suunnitteilla radikaaleja muutoksia, ehkä uudistusvaihtoehto sopii asuntoosi. Monissa Hruštšovin kehityshankkeissa tarjotaan kaikenlaisia ​​seinämien tai jopa pienien varastotilojen kapeita aukkoja, jotka lisätään hyvin usein kylpyhuonealueelle purkamalla sisäseinät. Tämä epäilemättä laajentaa kylpyhuoneen tilaa, mutta on tärkeää noudattaa turvatoimenpiteitä. Väliseinät tai seinäosat eivät saa olla kantavia. Sinun on myös annettava virallinen lupa asianomaisille viranomaisille..

Yhdistetty kylpyhuone

On erittäin vaikeaa, mutta silti mahdollista yhdistää kylpyhuone ja wc -huone pienissä huoneistoissa, jotka on rakennettu viime vuosisadalla. Tätä varten sinun on sovellettava kaikkia tekniikoita avaruuden laajentamiseksi. Tietenkin yksi suosituimmista vaihtoehdoista on purkaa kylpyhuoneen ja wc: n väliseinä. Tämä tekniikka laajentaa aluetta, mutta kaikki eivät pidä siitä, etenkin kolmen tai useamman hengen perheet..

Jos kaksi huonetta voitaisiin käyttää hygieniatoimenpiteisiin, yksi yhteinen huone jää. Mutta jos pidit siitä huolimatta ajatuksesta yhdistää kylpyhuone ja wc, tämä lisää mahdollisuuksia tulokseen mukavan ja melko tilavan kylpyhuoneen muodossa..

Laattojen valinta kylpyhuoneeseen Hruštšovin rakennuksessa

Huoneen visuaalinen tila riippuu laattojen valinnasta pieneen kylpyhuoneeseen. Ihannetapauksessa tämän tulisi olla valkoisia tai vaaleita laattoja seinillä ja lattioilla. Kiiltävä laattapinta sopii hyvin, jonka heijastus suurentaa visuaalisesti tilaa..

Laattojen ja peililevyjen yhdistelmä on täydellinen. Jos valitset suurten ja pienten laattojen välillä, on parempi valita suuret, se näyttää tilavammalta ja laajentaa lisäksi kylpyhuonetta.

Pieni kylpyhuone

Huolimatta siitä, että pienen kylpyhuoneen suunnittelun tarkoituksena on pääasiassa luoda lisää tilaa ja tilavuusvaikutusta, haluaisin tietysti tehdä alkuperäisiä aksentteja, ilmentää haluamiani suunnitteluideoita. Sopivin on huomaamaton pehmeä yhdistelmä vaaleita sävyjä laatoissa, kauniit kuviot, piirustukset, kompaktit ja alkuperäiset sisustusesineet.

Mukauta suunnittelua sisäänrakennetuilla valaistuilla hyllyillä henkilökohtaisille tavaroille. On ehdottomasti harkittava ja toteutettava kannattavia ja tehokkaita vaihtoehtoja kylpyhuoneen valaisemiseksi Hruštšovissa. Taidokkaasti suunnitellusta kylpyhuoneesta voi tulla paitsi vierailun arvoinen paikka myös miellyttävä ja mukava lepopaikka..

Pesukone pienessä kylpyhuoneessa

Useimmiten kysymys pesukoneen sijoittamisesta asuntoon päätetään näiden korvaamattomien kodinkoneiden sijoittamisesta kylpyhuoneeseen. Tähän ei vain halu vaikuta. «piilottaa» pesuprosessi, mutta myös kätevä vesihuolto ja pesukoneen tyhjennys.

Jotta voit sijoittaa pesukoneen kompaktisti ja kätevästi vaatimattomaan kylpyhuoneeseen, voit turvautua muutamaan temppuun. Jos esimerkiksi ostat pesukoneen, valitse vähemmän tilava päältä täytettävä pesukone, joka on suunniteltu 3-5 kilogramman pyykin pesemiseen. Voit sijoittaa suuremman, mutta suosia sitten suihkukaappia tai kulma -ammea tavallisen kylpyhuoneen sijaan..

Edulliset kylpyhuoneen kunnostusvaihtoehdot

Jotta kylpyhuoneesta tulisi paitsi ergonominen myös taloudellinen taloudellisten kustannusten kannalta, ei ole tarpeen ottaa huomioon seuraavia suosituksia:

  • Ensinnäkin on mahdollista suorittaa joitain ei-ammattimaisia ​​korjaustöitä: valmistella huone korjausta varten, purkaa ja hävittää vanhat kalusteet, laatat, suorittaa valmistelutöitä.
  • Toiseksi käytä optimaalista suhdetta «hinnan laatu» materiaalit kunnostamiseen ja suunnitteluun.
  • Kolmanneksi, valitse oikea paikka ostaa korjauksiin tarvittavat materiaalit ottaen huomioon toimituskulut, alennusten saatavuus, alennuskortit, myynti.

Kylpyhuone Hruštšovissa ei ole kaukana ihanteellisesta alustasta, jossa se voi ottaa käyttöön kaikki uudistukset, suunnittelu ja putkityöt alan innovaatiot. Mutta asiantunteva lähestymistapa, tasapainoiset päätökset, laadukas suunnittelu, korjausprosessin suunnittelu ja toteutus, kaiken kokoisen kylpyhuoneen uusiminen ja suunnittelu sekä tähän koko työlääseen menettelyyn panostettu mieliala takaavat sinulle erinomaisen tuloksen. Viihtyisä, kompakti, toimiva kylpyhuone, jossa on tyylikäs sisustus ja ainutlaatuinen sisustus, tulee todellinen mestariteos ja suosikki paikka levätä ja rentoutua missä tahansa huoneistossa.