Kuinka tehdä asunnon sisätiloista kaunis ja ainutlaatuinen

Moderni muoti on hyvin demokraattinen: ei ole tiukkoja ja selkeitä käsitteitä siitä, että tietty tyyli tai väri on muodissa. Alkuperäisyys ja luovuus ovat muodissa tänään. Jotkut suunnittelutekniikat auttavat korostamaan talon omistajien yksilöllisyyttä ja luomaan vertaansa vailla olevan sisustuksen. Kun etsit ratkaisua asuntosi poikkeukselliseen suunnitteluun, sinun on otettava huomioon seuraavat vivahteet:

Valkoinen roomalainen sokea

On huomattava, että jokainen määrittelee kauneuden käsitteen omalla tavallaan. Tärkein asia, joka tulisi saavuttaa toteutettaessa talon alkuperäisen suunnittelun hanketta, on mukavuus. Voit luoda kauniin ja mukavan sisustuksen samanaikaisesti eri menetelmillä..

Avaruusvyöhyke on yksi sisätilojen nykyisistä trendeistä

Viime aikoina tällaiset projektit ovat olleet erittäin suosittuja, joissa useita huoneita yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämän seurauksena tilavyöhykeongelma syntyy, koska on tarpeen rajata yksi suuri huone erillisiksi oleskelutiloiksi. Taitava luova lähestymistapa näyttää erittäin houkuttelevalta:

Kirkas maalaus oikealla seinälle

Voit nimetä ruokasalin, toimiston tai olohuoneen käyttämällä pylväitä ja kiinteitä osioita, jotka toimivat kirjahyllynä:

Musta nojatuoli

Monitasoiset katot

Yksi epätavallisista menetelmistä asuintilan muuttamiseksi voi olla monitasoiset katot, jotka auttavat rajaamaan symbolisesti huoneen: nousu tai lasku, ne osoittavat ehdollisen viivan asunnon tietyn vyöhykkeen välillä. Useimmiten monitasoisia kattoja käytetään erottamaan keittiö ja olohuone:

Musta sohva, raidalliset tyynyt

Samanaikaisesti on suositeltavaa sisustaa katon osa, joka toimii vyöhykkeen reunana, toiseen tarkoitukseen eri värillä, joka eroaa huoneen pääväripaletista. Tämä antaa huoneelle epätavallisen maun:

Soikea pöytä keskellä

Porrastettu valaistus

On tarkoituksenmukaista verrata asunnon sisätilojen valaistusta teatteritaiteeseen: lamppujen avulla voit luoda valo -kohtauksia, rajata asuintilan erillisiin vyöhykkeisiin erityisvalaistuksella tarvittavien aksenttien sijoittamiseksi sisätiloihin. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä erilaisia ​​valaisimia ja sijoittamalla ne oikein huoneeseen. Huolellisesti harkittu valonlähteiden asennus korostaa sisätilojen tyylillistä ajatusta. Voit järjestää lamput kerroksittain: upotettu katto, kattokruunut, lamput, lattiavalaisimet. Jokainen niistä luo oman tunnelmansa ja korostaa sisustuksen ominaisuuksia:

Kaksi oranssia pussia Kaksi harmaata nojatuolia vasemmalla

Valikoima kirkkaita aksentteja sisätiloissa

Jos asunnon suunnittelu on tehty mustavalkoisella tai muilla kaksivärisillä väreillä tai minimalistisella tyylillä, kirkkaat aksentit auttavat poistamaan tunnelman tai luomaan hyvän tunnelman.

Väriaksentteja

Monille herkät pastellivärit – kerma, vaaleanbeige, karamelli, kermainen, maitomainen – ovat houkuttelevia: ne eivät vahingoita silmiä eivätkä ärsytä, niillä on rauhoittava vaikutus ihmiseen. Jotta tällaiset sisätilat eivät ole tylsiä ja yksitoikkoisia, voit laimentaa ne kirkkailla väreillä. Tätä varten tekstiilitarvikkeet tai pienet huonekalut sopivat:

Peilattu väliseinä makuuhuoneessa Kaksi keltaista tyynyä valkoisella sohvalla Oranssi pöytä tuolien välissä

Jotkut ihmiset mieluummin pitävät huoneessa yksivärisiä tai kaksivärisiä värimalleja. Hyvin pienet, mutta kirkkaat tai epätavalliset yksityiskohdat auttavat välttämään yksitoikkoisuutta tällaisessa sisustuksessa. Nämä voivat olla tyynyjä ja päiväpeitteitä vastakkaisissa tai kylläisemmissä sävyissä:

Harmaa kulmasohva Pyöreä sävy makuuhuoneessa

Aksentit-tarvikkeet

Ylelliset kattokruunut ja valaisimet voivat myös luoda huoneeseen ainutlaatuisen ilmeen. Samanaikaisesti on tärkeää ottaa huomioon, että tällaiset lamput eivät pääse ulos sisätilojen yleisestä organisaatiosta ja voivat korostaa sen arvokkuutta:

Keltainen vaatekaappi oikealla Valkoinen muovituoli vasemmalla Pyöreä kattokruunu pöydän yli

Kirkkaiden aksenttien luomiseksi on suositeltavaa käyttää maalauksia tai seinäpaneeleja. Samantyyppiset lisävarusteet voidaan asettaa pystysuoraan päällekkäin:

Valkoinen sänky makuuhuoneessa

Suuret samankokoiset kankaat sopivat hyvin harmonisesti mustavalkoiseen sisustukseen. Tämä luo tyylin johdonmukaisuuden:

Iso musta pöytä keskellä

Eklektinen aksentti

Eklektismi sisätiloissa on taiteellinen yhdistelmä eri tyyliesineitä, sävyjä, tekstuureja ja muotoja. Juuri tämä yhdistelmä tekee huoneen sisustuksesta todella poikkeuksellisen:

Geometrinen kuvio

Täysin eri tyylisten huonekalujen ja lisävarusteiden yhdistelmästä voi tulla todella epätyypillinen ratkaisu asuintilan suunnitteluun. Esimerkiksi empire-tyylinen nojatuoli ja pehmeät virtaavat verhot tasoittavat korkean teknologian metalli- ja lasitelineen kylmyyttä ja luovat samalla epätavallisen kauniin auran:

Nojatuoli nurkassa

Käyttämällä antiikkiesineitä tai yksinkertaisesti ikääntyneitä esineitä voit luoda vintage -vaikutelman, joka on uskomattoman suosittu tänään. Tätä roolia voivat käyttää antiikkikehykset, rintakehä tai karkea, käsittelemätön pöytälevy. Nämä maalaistyyliset esineet tuovat omaa makuaan sisustukseen:

Pyöreä pöytä keskellä tuoleja Karkea puulevy pöydällä

Tiiliseinä tai sen jäljitelmä sileiden maalattujen seinien taustalla näyttää yhtä eksoottiselta. Tällainen sisustus pystyy luomaan antiikin, lämmön ja mysteerin ilmapiirin ja korostamaan samalla muotoilun ylellisyyttä:

Puiset podiumit ovat erittäin ajankohtaisia ​​tänään. Ne säästävät merkittävästi asuintilaa. Erilaiset mallit ja kokoonpanot koristavat kotisi. Lisäksi ne ovat käytännöllisiä: korokeportaiden portaat voivat toimia säilytyslaatikoina.

Puiset tikkaat Puiset kaihtimet

Asunnon kaunis sisustus ei ole vain hyvin valittuja koristeita ja sävyjä. On tärkeää pystyä yhdistämään yksittäiset huonekalut, viimeistelymateriaalien rakenne ja väri, tuntemaan eri sävyjen ja sävyjen yhdistämisen säännöt. Asunnon kauniin sisustuksen ei tarvitse olla eliitti ja kallis, tärkeintä on, että siinä on positiivista energiaa ja se on mukava asua.