Kuinka sisustaa tyhjä seinä: alkuperäisiä ideoita

Harvoin korjauksen päätyttyä syntyy ongelma: huone näyttää siistiltä ja siistiltä, ​​mutta samalla se on liian tyhjä ja epämiellyttävä. Yksi syy tähän ongelmaan on seinäkoristeiden puute. Jotta huoneen ilmapiiri täyttyisi kodikkuudesta ja mukavuudesta, on tärkeää koristella tyhjä seinä oikein. Perinteiset vaihtoehdot (hyllyt, maalaukset) toimivat moitteettomasti, mutta jotkut saattavat pitää sitä tylsänä. Ei kuitenkaan ole ollenkaan vaikeaa sisustaa tyhjää seinää alkuperäisellä tavalla ja muuttaa tavallinen sisustus ainutlaatuiseksi..

mustavalkoinen olohuone Ruskea runko olohuoneessa

On olemassa useita tärkeimpiä tapoja koristella seinä:

Katsella

Epäilemättä kello kotona on välttämätön. Samalla ne voivat paitsi edustaa toiminnallista elementtiä sisustuksessa, myös olla huoneen yksinomainen aksentti. Seinään rakennettu kello näyttää erittäin tyylikkäältä – tällaiset mallit saivat nopeasti suosiota sisustuksen alalla. Ja tavallisen kellon sijaan voit käyttää mitä tahansa: kuvia, valokuvia, epätavallisia hahmoja. Tällainen kello voi olla soolo -aksentti, ja se varmasti muuttaa minkä tahansa huoneen ainutlaatuiseksi ja alkuperäiseksi.

Kello makuuhuoneen seinässä Täysi seinäkello Peili mustassa kehyksessä lähellä työpaikkaa

Toinen turvallinen veto tyhjän seinän koristamiseen kellolle on valita suuria vintage -malleja. Huoneen valtava kello herättää välittömästi huomion, ja niiden ulkonäkö, joka jäljittelee vanhaa muotoilua, täydentää sisustusta aristokratian ja hienostuneisuuden muistiinpanoilla.

Lasinen pöytälevy toimistossa

Peili

Yhtä toimiva sisustus: suoran tarkoituksensa lisäksi peilien avulla voit suurentaa tilaa visuaalisesti, täyttää huoneen syvyydellä ja valolla ja luoda kodikkuutta. Jos sinun on luotava mielenkiintoinen koostumus ja korostettava huoneen tyyliä, on parempi käyttää peiliryhmää. Tämä ratkaisu korostaa myös talon omistajien omaperäisyyttä ja poikkeuksellista makua. Voit ryhmitellä peilit eri tavoilla: käyttämällä samaa muotoa tai päinvastoin luomalla sävellyksen eri malleista. Ensimmäinen vaihtoehto korostaa vakavuutta ja lisää sisustusta, ja toinen lisää ilmaisua ja dynamiikkaa pelaamalla kontrasteilla..

Oranssi lamppu olohuoneessa Ryhmä peilejä olohuoneen seinällä

Peilin runko on erillinen kappale, jota suunnittelijat ovat jo pitkään käyttäneet sisustuksena. Se voidaan tehdä eri tyyleistä ja materiaaleista. Joten esimerkiksi puu- tai kivikehys, jossa on koristeellisia kuvioita, sopii klassiseen sisustukseen. Nykyaikaisissa tyyleissä käytetään yleensä muovi-, metalli-, puukehyksiä geometrisista muodoista..

Kolme peiliä huoneessa

Kuva

Monet pitävät kotona suuren määrän valokuvia, ja tämä on erinomainen materiaali seinien koristeluun. Säveltämällä kollaaseja koristamme paitsi seinää myös luomme esineen, joka inspiroi meitä joka päivä. Loppujen lopuksi voit koota valikoiman valokuvia minkä tahansa kriteerin mukaan, täällä voit antaa vapauden mielikuvituksellesi. Voit esimerkiksi yhdistää valokuvia värin mukaan: vastaamaan huoneen seiniä tai muita aksentteja. Keittiössä he käyttävät yleensä kirkkaita valokuvia yksivärisistä vihanneksista tai hedelmistä. Olohuoneessa tai makuuhuoneessa voit tehdä temaattisia kollaaseja tontin tai tyylin mukaan. Valokuvakehyksiä voidaan käyttää samoin – tämä yhdistää koostumuksen.

Musta matto makuuhuoneessa

Erinomainen vaihtoehto on koristella seinä perheen valokuvilla. Voit piirtää sukupuun seinälle, jolloin tarvitset paljon valokuvia kaikista perheenjäsenistä. Tai voit koota valikoiman valokuvia lapsista – tässä tapauksessa kollaasi kertoo heidän elämänsä tarinasta. Joka tapauksessa jokainen tällaisen sisustuksen vaihtoehto on yksilöllinen ja ainutlaatuinen..

Valokuvilla koristeltu seinä

Maalaukset

Yksi suosituimmista esineistä sisustuksessa. Tämä ei ole yllättävää, koska oikein valittu maalaus voi tehdä mutkattomasta sisustuksesta todellisen taideteoksen..

Sininen sohva olohuoneessa Mustavalkoinen maljakko olohuoneen pöydällä

Nykyään erittäin suuret maalaukset ilman kehystä ovat saamassa suosiota. Tätä tekniikkaa käytetään siten, että kehys ei häiritse huomiota piirustuksesta. Värimaailman ja kuvan tulee olla sopusoinnussa muun sisustuksen kanssa eikä missään tapauksessa ylikuormittaa sitä..

Vihreä maljakko keittiön pöydällä Hamppu -teepöytä

Kuvan teema ei myöskään saa olla ristiriidassa huoneen ilmapiirin kanssa: asetelmat näyttävät hyvältä keittiössä, maalaukset ja teollisuusmaisemat olohuoneessa sekä merimaisemat ja luonnonmaisemat makuuhuoneessa. Yksi yleismaailmallisista vaihtoehdoista on abstraktin genren maalaus. Tätä vaihtoehtoa on kuitenkin vaikea sovittaa klassiseen sisustukseen. Tärkein kriteeri tällaisen kuvan valinnassa on väriskaala ja viivan muodot. Abstraktien maalausten suosio johtuu osittain siitä, että ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja luovat hienostuneisuuden ja hienostuneisuuden ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen..

Suuri peili makuuhuoneessa Valkoinen sohva olohuoneessa Vihreä tuoli työpaikalla Musta sohvapöytä olohuoneessa

Voit luoda kollaaseja pienistä kuvista kehyksissä – tämä tekniikka muodostaa huoneessa nuorisomuotoilun.

Valkoinen sänky makuuhuoneessa Punainen seinä olohuoneessa

Kuvat – julisteet näyttävät yhtä vaikuttavilta. Itse asiassa julisteet ovat painettu kuva, ja tulostusmateriaali voi olla joko tavallista paperia tai taidekangasta. Tällaisten maalausten tärkein etu on valtava valikoima, nopea ja suhteellisen edullinen räätälöinti. Halutessasi voit tehdä mistä tahansa valokuvasta kauniin julisteen, joka elvyttää ja täydentää sisustusta.

Maalauksia ruokasalin seinällä Merimaisema maalauksessa työpaikalla Afrikkalaistyylinen matto

Tilavuuskoostumukset

Maailman trendit muotoilutaiteessa eivät pysy paikallaan, ja ikuisten klassikoiden lisäksi uusia koristeellisia suuntauksia ilmestyy. Ei niin kauan sitten erilaiset laajat sävellykset osoittautuivat muodin huipulle, ja niiden materiaali ja muoto ovat laajin kenttä luoville ideoille. Esimerkiksi hattujen sisustus näyttää hyvin epätavalliselta, eikä ole ollenkaan vaikeaa luoda tällaista koristeellista lisäystä omin käsin..

Hatun sisustus seinällä

Hyvin eksoottiset temaattiset sävellykset näyttävät, joiden perusta on talon omistajien harrastukset ja harrastukset. Tässä tapauksessa koostumuksella on koristeellisen lisäksi informatiivinen luonne – se kertoo talossa asuvien ihmisten mieltymyksistä..

Harmaa sohva olohuoneessa

Koristeelliset levyt ovat toinen luova tapa koristella seinää. Lisäksi ne voidaan valmistaa eri materiaaleista ja yhdistää yhteen koostumukseen. Usko, että seinien koristaminen levyillä on tarkoituksenmukaista vain klassisessa sisustuksessa, on pohjimmiltaan väärä. Esimerkiksi pajulevyt korostavat täydellisesti maalaistyyliä, maalatut levyt sopivat ranskalaiseen tyyliin ja kirkkaat, yksinkertaiset muodot sopivat mihin tahansa nykyaikaiseen.

Koristeelliset korit seinälle Kalalevyt seinälle Koristeelliset lautaset ruokasalin seinällä Ruokailutila mustavalkoisena

Volumetriset koostumukset seinällä voivat olla epätavallisimpia – tämä on loputon luovuuden alue. Erilaiset sovellukset, mielenkiintoiset muodot, alkuperäiset materiaalit ja muodot – kaikki tämä voi olla erinomainen materiaali ainutlaatuisen koostumuksen luomiseen, joka koristaa seinää ja lisää mukavuutta huoneeseen..

Valkoinen sänky päiväkodissa Valkoiset seinät makuuhuoneessa Punainen ja valkoinen sohva olohuoneessa Raidallinen tapetti olohuoneessa Moniväriset applikaatiot seinällä Harmaa päiväpeite makuuhuoneen sängyllä Vihreä tuoli lastenhuoneessa Musta ja valkoinen sänky makuuhuoneessa Monivärinen päiväpeite makuuhuoneen sängyllä