Konsoli käytävällä: valintaominaisuudet, lajikkeet ja sijoitussäännöt

Huolimatta siitä, että nykyaikaiselle kuluttajalle tarjotaan erittäin vaikuttava valikoima huonekaluja, sisustusmaailmassa on monia esineitä, jotka ovat edelleen ajankohtaisia ​​ja kysyttyjä mausta ja muodin suuntauksista riippumatta. Tällaiset tuotteet mukautuvat helposti mihin tahansa tyyliin ja niistä tulee huoneen sisustus. Konsoli, jonka tyypeistä keskustelemme tänään materiaalissamme, kuuluu vain samankaltaisten huonekalujen luokkaan.

Konsoli käytävällä – ominaisuudet ja ominaisuudet

Ennen kuin aloitamme keskustelun konsolin lajikkeista ja sen käyttömahdollisuuksista käytävän sisustuksessa, ehdotamme sen sanan todellista merkitystä. Joten, arkkitehtoniselta kannalta, konsoli on reunus seinässä. Ja meidän tapauksessamme puhumme pienestä ja erittäin mukavasta pöydästä, jonka etuosassa on jalat ja takaosa on kiinnitetty suoraan seinään.

Löydät myös konsolimalleja ilman jalkoja. Tällainen huonekalu on valmistettu eri materiaaleista ja sitä käytetään kätevänä telineenä, joka on yksinkertaisesti korvaamaton käytävällä..

Konsolin valitsemisen edut

Yksi konsolin tärkeimmistä eduista on sen kompakti, joten tätä lisävarustetta käytetään erittäin menestyksekkäästi pienten eteisten varustamiseen. Voit asentaa pienoispöydän yhtä seinää vasten tai antaa etusijan kulmamallille. Kaikissa esimerkeissä olet tyytyväinen tulokseen etkä menetä arvokkaita senttimetrejä pinta -alaa..

Yhtä tärkeä näkökohta konsolin positiivisella puolella on toimivuus. Samaa mieltä, pieni pöytä käytävällä, jolle voit laittaa käsineitä, avaimia tai laittaa käsilaukun päällysvaatteiden riisua ja vaihtaa kengiksi, on erittäin kätevä asia. Lisäksi voit halutessasi valita mallin, jossa on laatikot tai hyllyt, joiden avulla voit korvata tilavamman lipasto konsolin avulla.

Voit myös korostaa tällaisten huonekalujen liikkuvuutta, koska konsoli voidaan tarvittaessa järjestää toiseen paikkaan. Ja lopuksi, on syytä huomata lisävarusteen koristeellinen rooli..

Monipuolisen suunnittelun ansiosta voit täydentää mitä tahansa suunnittelutyyliä ja muuttaa sen näkyvästi. Tärkeintä on, että valittu esine yhdistetään käytävän yleiseen suunnitteluun..

Yleiskatsaus käytävän konsolin lajikkeista

Jos puhumme konsolin lajikkeista yleensä, tässä tapauksessa suunnittelijat jakavat kaikki tähän mennessä tunnetut mallit kahteen luokkaan – toiminnalliset ja koristeelliset. Toimivaa konsolia täydentävät pääsääntöisesti laatikot, hyllyt tai peili. Koriste -esineiden tarkoitus voidaan arvata ilman mitään ominaisuuksia. Tässä versiossa lisävarusteen visuaalinen vetovoima tulee esiin. Kehotamme lukijoitamme keskustelemaan konsolityypeistä syvemmin, koska todellisuudessa, kun valitset sopivan huonekalun, joskus saatat vain hämmentyä ehdotetusta lajikkeesta..

Kapea konsoli

Tällainen malli on erinomainen valinta pitkänomaisen käytävän järjestämiseen. Varsinkin jos huonekalusetti sisältää pussin. Tällainen lisävaruste selviytyy täydellisesti hyllyn roolista, jos käytät sitä seinään kiinnitetyn peilin lisäksi. Toimii myös kaikenlaisten korien säilytyspaikkana pienille tavaroille ja muulle sisustukselle.

Kulmakonsolin ominaisuudet

Kulmakonsolia pidetään ihanteellisena lisäyksenä epäkäytännöllisen ulkoasun omaavaan käytävään, koska tämän tuotteen sijoittaminen johonkin kulmaan mahdollistaa parhaan mahdollisen tilan saamisen. Tällaiset mallit on varustettu kolmella tai neljällä jalalla ja niissä on usein aaltoilevia, teräviä tai viistettyjä kulmia..

Ripustetut mallit

Tällaisen suunnitelman konsolille on ominaista lattiatuen puuttuminen – jalat, joten useimmissa esimerkeissä käsiteltävät tuotteet eivät käytännössä eroa tavallisista hyllyistä. Tällaiset rakenteet, kuten ymmärrät, eivät saavuta lattiatasoa, minkä seurauksena huoneessa syntyy ilmassa kelluvien huonekalujen vaikutus. Ripustetut tuotteet näyttävät hieman epätavallisilta, alkuperäisiltä ja kalliilta. Voidaan täydentää sisustuksella lamppujen ja peilien muodossa.

Konsolin muotoilu peilillä

Koska käytävä on juuri sellainen huone, jossa molempien hyllyjen ja peilin samanaikainen läsnäolo on yksinkertaisesti välttämätöntä, tällainen lisäys sisustukseen peilinä olevaan konsoliin on tässä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu. Voit varustaa käytävän alkuperäisellä duo -lattialla tai riippukonsolilla, jossa on peili, tai valita kiinteän rakenteen. Suunnittelijoita kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota tuotteisiin, joissa on hyllyt tai laatikot, jotka käyttävät niitä lisäksi henkilökohtaisten esineiden, kuten kosmetiikan tai sisustuksen, sijoittamiseen.

Laatikoilla

Kaikenlaisten laatikoiden läsnäolo tietyssä huonekalussa tarkoittaa, että tämän lisävarusteen päätarkoitus on säilyttää erilaisia ​​asioita. Eikä konsoli ole tässä tapauksessa poikkeus. Tällaiset rakenteet asennetaan yleensä lattialle ja ovat erinomainen vaihtoehto ylisuurille lipastoille. Tilaviin käytäviin voit asentaa tilavan konsolin seinää pitkin. Huoneissa, joissa on pieni pinta -ala, etusija olisi annettava pienemmille rakenteille..

Metallikonsolimallit

Taotut huonekalut ovat aina herättäneet huomiota ja ovat edelleen yksi suosituimmista sisustusvaihtoehdoista. Siksi väärennettyjä metalliosia sisältävää konsolia voidaan kutsua luottavaisesti yleisratkaisuksi, joka voidaan hyväksyä monien sisustustyylien täydentämiseksi. Tällaisten rakenteiden kehykset ja jalat eivät vie paljon tilaa ja yhdistyvät upeasti kivi-, puu- tai lasitasoihin. Monet tuotteet on varustettu alkuperäisillä koukkuilla vaatteille, ja taonta yksityiskohdat on tehty kukkien, lehtien ja muiden monimutkaisten kiharoiden tai kuvioiden muodossa.

Klassinen konsoli

Sisustuksen täydentämiseksi klassiseen tyyliin suunnittelijat suosittelevat käyttämään massiivipuukonsolimalleja, joissa on tyypillisiä veistoksia, platinan kiiltoa tai kultausta. Se voi olla tuote, joka on valmistettu yksinkertaisella tai hienostuneemmalla tyylillä. Nykyiset värit ovat ruskea tai beige. Malleissa, joissa on peili, on ominaista veistetty runko. Lisäksi käytetään usein kynttilänjalkoja, maljakoita ja muita koriste -elementtejä..

Nykyaikainen tyyli

Modernin tyylin eteiskonsolille on tunnusomaista muodikkaiden sävyjen ja muotojen läsnäolo. Myös erilaisia ​​tekstuureja ja rakenteiden geometrian kokeiluja kannustetaan. Tässä tapauksessa kaikista värimalleista tulee merkityksellisiä. Tärkeintä on, että konsolin suunnittelu ja kokoonpano ovat sopusoinnussa käytävän yleisen tyylin kanssa.

Konsolin käyttö sisustuksessa täyttää huoneen armosta ja hienostuneisuudesta. Loppujen lopuksi tällainen esine näyttää aina viehättävältä ja tyylikkäältä. Lisäksi se on loistava tapa muuttaa yleistä muotoilua ja korostaa käytävän yksilöllisyyttä..