Klassinen studio -huoneisto: suunnittelu aikaa

Klassinen tyyli sisätilojen sisätiloissa ilmenee palatsien koristeluun liittyvässä symmetriassa ja juhlallisuudessa. Moderni klassismi ei ole enää niin teeskentelevää, se on mukautettu uusien asuntojen ja talojen suunnitteluun. Tämän tyylin nykyinen käsitys sisältää:

 • rokokoo;
 • antiikin klassismi;
 • empire -tyyli;
 • barokki.

Klassiseen tyyliin sisustetulle huoneistolle on ominaista hillitty, rauhallisuus ja peruskuva.

Tyylin ominaispiirteet

Täysikokoinen klassikko ilmenee helmiäisvirtauksissa, bareljeefeissa ja pylväissä. Kalusteet on myös koristeltu kaiverruksilla ja kuvioilla. Sen valmistukseen käytetään kalliita puulajeja:

 • vaaleanpunainen;
 • sitruuna;
 • Karjalan koivu;
 • Kirsikka;
 • mutteri.

Harmaasävyinen huone Kirkkaita elementtejä luonnollisten sävyjen taustalla Olohuoneen sisustus studiohuoneistossa

Voit myös käyttää harvinaisia ​​antiikkiesineitä. Kaikki tämä on ominaista todellisille taiteen tuntijille. Jos kysymys on vain houkuttelevan ilmeen luomisesta talon huoneisiin, voit käyttää yksinkertaisempia materiaaleja ja kopioita antiikkia..

Iso maalaus olohuoneen seinällä

Lisävarusteet ovat erityisen tärkeitä tyylin luomisessa. Kaiverrukset, maalaukset, hienostuneet kehykset ja runsaasti peilejä täydentävät sisustuksen. Ikkunoita peittävät tai väliseininä käytettävät verhot koostuvat välttämättä useista kerroksista. Niiden värit ja koristeet ovat erittäin monimutkaisia. Lamrequinien, verhojen ja röyhelöiden käyttö on tässä tarkoituksenmukaista..

Pehmeä sohva olohuoneessa Suihkukaappi tyylikkäillä kalusteilla Lumivalkoinen putkisto harmaalla taustalla

Erillisellä paikalla on veistoksia yöpöydän pienistä hahmoista täyspitkiin ihmishahmoihin. Kaapit ovat täynnä kiinteästi sidottuja kirjoja. Kynttilänjalkoja käytetään sisustamaan olohuoneita ja makuuhuoneita.

Makuuhuone harmaasävyisenä Makuuhuoneen sisustus harmailla sävyillä

Valoa ja väriä

Kaikissa huoneissa luonnonvalo on etusijalla. Klassisessa tyylissä tämä pätee erityisesti, koska suuret, siro kehykset ovat olennainen osa sisustusta. Suunnittelijat suosittelevat lasimaalauksia klassiseen tyyliin. Tällaisesta tuotteesta voi tulla koko sisustuksen keskeinen hahmo..

Parveke, jossa on pehmustetut huonekalut Kylpyhuone kontrastisilla huonekaluilla Panoraamaikkunat olohuoneessa

Keinotekoista valoa edustaa ensisijaisesti keskivalaisin. Nämä voivat olla metallisia monikaistaisia ​​tuotteita taskulamppujen tai kynttilöiden muodossa. Kankaan sävyt, jotka antavat pehmeän hajavalon, ovat myös sopivia. Kristallikruunut lisäävät tyylikkyyttä huoneen kuvaan ja hehkuvat valon sävyillä riipusten reunoissa. Keskivalaisinta täydentävät yleensä sivuttaiset pienet valaisimet, jotka on suunniteltu samaan tyyliin..

Keittiö luonnollisissa sävyissä Sisäänrakennetut keittiökoneet Zonointitilat studio -huoneistossa

Perusvärin tulee olla jalo ja rauhallinen. Valitse beige, maito tai kerma. Tällainen tausta sallii tulevaisuudessa olla rajoittumatta huonekalujen ja tarvikkeiden värivalikoimaan. Kyllästetyt värit ovat sopivia. Niitä käytetään parhaiten seiniin tai huonekaluihin. Nämä voivat olla vihreän, sinisen, ruskean tai viininpunaisen sävyjä. Arkkitehtirakenteet ovat valkoisia.

Baaritiski keittiö-olohuoneessa

Sopivimmat materiaalit huoneen sisustamiseen klassiseen tyyliin ovat:

 • marmori;
 • puu;
 • luonnon kankaat;
 • nahka-

Käytän kultausta tai sopivaa jäljitelmää koristeena. Jos mahdollista, sinun tulee välttää halpoja huonolaatuisia materiaaleja, jotka eivät anna sisätilojen näyttää kalliilta ja jaloilta..

Klassikoiden perusteiden soveltaminen studio -huoneistossa

Huolimatta tyylin juurista, jotka ovat peräisin antiikista, nykyaikaisten kodinkoneiden käyttö on tarkoituksenmukaista tällaisessa sisustuksessa. Et voi pilata huoneen yleistä tunnelmaa rakentamalla tällaisia ​​koneita huonekaluihin. Tätä varten laitevalmistajat valmistavat erikoismalleja ja huonekaluvalmistajat täydentävät tuotteitaan markkinarakoilla. Nämä ominaisuudet on otettava huomioon, jotta klassisesta tyylistä tulee ajankohtainen ja mukava moderneissa huoneistoissa..

Keittiön korostaminen huonekaluilla

Klassinen tyyli olisi win-win olohuoneelle. Tämän huoneen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja rahaa, koska se on jokaisen kodin keskeinen huone. Luonnonmateriaalit, hienot verhoilukankaat ja koristeellinen posliini lasikaapin ovien takana tekevät vieraista pysyvän vaikutelman. Tällainen olohuone puhuu omistajista paljon kuin mikään muu talon huone. On tärkeää, että kuva on virheetön niin paljon kuin vain klassikko voi olla..

Suurta salia täydentävät riittävästi pylväät ja kaaret. Tällainen huone mahdollistaa suuren määrän peilien käytön kullattuissa kehyksissä. Tällainen sisustus loistaa ylellisyydellä ja hyvinvoinnilla..

Maalaus kylpyhuoneen kullattuun runkoon

Klassinen keittiö näyttää myös mielenkiintoiselta. Tämän huoneen suunnittelu vaatii erityistä lähestymistapaa, koska laitteiden ja LVI -laitteiden runsaus edellyttää tiettyjen huonekalujen valmistusta. Lohkojen ja kapeiden ajaminen voi piilottaa modernin tekniikan. Metalliset elementit tulee muotoilla vastaamaan klassikoita.

Jakautuminen keittiö-olohuoneen vyöhykkeisiin Kromiset keittiökoneet

Sisätiloihin sopivimmat sävyt kuuluvat luonnolliseen valikoimaan. Huonekalut on valmistettu pääasiassa materiaaleista, jotka jäljittelevät luonnonpuuta. Matalat korkeat pöydät ja työtasot sopivat parhaiten mitattuun ja rauhalliseen työskentelyyn tällaisessa keittiössä. Tuolit ja ruokapöytä voidaan koristaa kaiverruksilla. Vieraiden vastaanottamiseen tarkoitetut astiat erottuvat eleganssistaan ​​ja on valmistettu jaloista posliinista. Perheen vaakunan käyttö tällaisissa astioissa voi korostaa tilanteen hienostuneisuutta..

Hienoja ruokia keittiössä Ruokailutila olohuoneessa yhdistettynä keittiöön

Tyyliä täydentävät hienot silmään miellyttävät asiat. Se on runsaasti röyhelöitä, nauhoja, lamppuja, kynttilänjalkoja, tupsuja ja paljon muuta.

Jotta klassinen tyyli sopisi orgaanisesti nykyaikaiseen elämään, käytännöllisyys ja hienostuneisuus on yhdistettävä. Kun lähestyt asunnon sisustamisprosessia asianmukaisella huomiolla ja huolellisuudella, voit saavuttaa ihanteellisen kuvan, joka ilahduttaa asunnon omistajia ja heidän vieraitaan monien vuosien ajan.