Kirkkaita aksentteja asunnon sisätiloissa Alankomaissa

Tarjoamme huomionne lyhyen kierroksen hollantilaisten huoneistojen sisätiloista, jotka on sisustettu eurooppalaiseen tyyliin alkuperäisellä, värikkäällä sisustuksella. Skandinaavisten perinteiden hengessä lähes kaikki asunnon huoneet on sisustettu vaaleilla väreillä, sisustuksessa käytetään neutraalia palettia, mutta koriste -elementit, tekstiilit, matot ja sisustustarvikkeet tuovat kirkkautta ja yksilöllisyyttä. Katsotaanpa lähemmin hollantilaisen asunnon kalusteita.

Aloitamme kiertueemme perinteisesti huoneiston pää- ja keskushuoneesta – olohuoneesta. Tästä tilavasta huoneesta, jossa on korkeat katot, on tullut paratiisi paitsi vieraille myös ruokailualueelle. Tarkastellaan ensin rentoutumista – mukavasta sohvasta, jossa on käytännöllinen tummanharmaa verhoilu, on tullut pehmeän alueen keskipiste, joka istuu lämpimällä matolla, jossa on pitkä kasa. Nykyaikaisissa sisätiloissa löytyy yhä useammin rakentava takan jäljitelmä. Tällainen sisustusesine ei suorita huoneen lämmitystoimintoa, mutta tietysti koristaa sen, nostaa houkuttelevuuden asemaa ja tasoa. Räjäytetyn takan kapealla tehdään yleensä kynttiläkoostumuksia (joskus eri modifikaatioiden kynttilänjaloissa). Vaippa toimii jalustana sisustukseen ja erilaisiin söpöihin viskoihin. Takan yläpuolella on kauniisti kehystetty peili tai alkuperäinen maalaus. Seinävalaisimet tai lamput asetetaan takan kummallekin puolelle tai takan yläpuolelle. Tämän seurauksena jopa inaktiivinen takka tulee huomion kohteeksi..

Olohuone

Haluan kiinnittää erityistä huomiota alkuperäisen muotoilun sohvapöytään. Tämä huonekalu näyttää enemmän lavalta, joka on valmistettu erilaisista puukappaleista ja maalattu kirkkailla väreillä. Matala pöytä ei ainoastaan ​​täytä telineen toimintoa täydellisesti, vaan myös monipuolistaa olohuoneen värivalikoimaa, tuo ainutlaatuisuuden elementin, koska tällainen huonekalu voidaan valmistaa omilla käsilläsi personoimalla tila.

Kahvipöytä

Sohvaa vastapäätä, ikkunoiden väliin, sijoitettiin TV -alue, jota ympäröi laaja sisustus. Tässä on kuva tummissa kehyksissä ja suuri elävä kasvi, joka on tehty korista korina ja kukkakimppu maljakossa matalalla jalustalla.

TV -alue

Usein modernit sisätilat ottavat harmonisesti antiikkisia huonekaluja tai antiikkisia sisustuselementtejä. Ja tässä olohuoneessa seinien valkoisesta sävystä on tullut erinomainen tausta parille antiikkisia matkalaukkuja, joita voidaan käyttää säilytysjärjestelminä ja koriste -elementteinä melko hillittyyn sisustukseen..

Vintage matkalaukut

Täällä olohuoneessa on ruokailutila, jossa on alkuperäinen ruokailuryhmä. Tilava mustaksi maalattu puupöytä on kerännyt ympärilleen kuuluisan suunnittelijan lumivalkoiset tuolit, joissa on lumivalkoiset istuimet ja vaaleat puiset jalat. Mutta tämän ryhmän kiistaton johtaja oli kapea, kirkkaan smaragdinvärinen sohva, jossa oli sisustus.

Ruokailualue

Huone on riittävän suuri, joten kattokruunut yksin eivät riitä valaisemaan kahta eri toiminnallista vyöhykettä. Seinäkivet on suunniteltu tarjoamaan riittävä valaistus koko huoneelle, ja huoneen eri osiin sijoitettuja kynttilöitä voidaan käyttää luomaan intiimimpi ja romanttisempi ilmapiiri..

Musta ruokapöytä

Täydellisesti sovitettu värimaailma sohvalle ja maton koristeelle tuli suunnittelijan löytöksi. Kirkas, mutta samalla miellyttävä silmälle, rikkaasta malakiitista on tullut ruokailutilan aksentti..

Kirkas malakiitti

Lounasryhmä

Lumivalkoisia portaita pitkin, koristeellisen koostumuksen ohi, joka koostuu pienistä kehystetyistä valokuvista, peileistä ja kelloista, nousemme toiseen kerrokseen, jossa näemme yksityiset huoneemme ja utilitaristiset tilamme.

Portaat ylös

Ensimmäisessä makuuhuoneessa, jossa on lumivalkoinen viimeistely, edes keskimmäinen huonekalu ei herätä huomiota – suuri sänky, jossa on pehmeä pääty, mutta koostumus, joka koostuu antiikkisista yöpöydistä, pöytävalaisimista, joissa on alkuperäinen sisustus ja epätavallisen muotoiset peilit.

Makuuhuone

Toinen makuuhuone sijaitsee huoneessa, jossa on viisto katto ja monimutkainen huoneen geometria. Valkoinen viimeistely on tässä tapauksessa täydellinen vaihtoehto kaikkien pintojen koristeluun ja erinomainen tausta mustalle takorautavuoteelle. Oli mahdollista laimentaa ullakon lumivalkoinen idylli kirkkaalla kuvalla ja värillisillä sängyn tekstiileillä.

Takorautainen sänky

Makuuhuoneen sisustus

Ullakkohuoneessa ei ole runsaasti tilaa täydellisille säilytysjärjestelmille, joten on välttämätöntä selvittää kaikki mahdollisuudet sisäänrakennettujen vaatekaappien tai lipastojen asentamiseen. Rinnakkainen pukeutumispöytä, joka sijaitsee matalalla säilytysjärjestelmällä, on hyvin valaistu, koska se on kattoikkunan alla.

Peilipöytä

Makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone, jossa on kiiltävät laatat. «maanalainen» vaaleansininen». Hieman lämpöä kylpyhuoneen viileässä sisustuksessa toi kylpyhuoneen alla olevan tilan koristaminen puisilla säleillä..

Kylpyhuone

Pieni, mutta samalla riittävä huone, johon mahtui kaikki tarvittavat putkistot ja ominaisuudet. Sinisten keraamisten laattojen vaaleiden sävyjen taustalla saniteettituotteiden valkoisuus näyttää erityisen häikäisevältä.

Kylpyhuoneen sisustus

Jopa utilitaristisessa huoneessa oli paikka lisäkoristeille, esimerkiksi vihreiden kasvien asentamiseksi maljakoihin.

Istuta kylpyhuoneeseen

Pesuallas