Kerrossänky ja sohva

Kerrossänky ja sohva on paras valinta pieniin tiloihin. Tällainen huonekalu on erityisen tärkeä lastenhuoneissa, joissa asuu kaksi lasta. Aikuisten vaihtoehdot ovat kuitenkin myös kysyttyjä. Katsotaanpa siis tarkemmin kaikkia sohvalla varustetun kerrossängyn käytön ominaisuuksia ja vivahteita.

alaska-kerrossänky yhteensä-fab-metalli-puu-parvisängyt-sohva-alla-koko-kerrossänky-alla-sohvat200-300-portaikko-tt-hunaja-e1442174872686-1332x996resurssi-huonekalut-nuovoliola-murphy-sänkydvuxyarusnaya-krovat-s-divanomviileä kerrossänky-vuodesohva-alle-30-paras-design-sisustus-kerrossänky-sohva alla moderni-bir-studio-683x1024 uusi-parvi-kerrossänky2017-11-18_14-11-08

Design

Tässä mallissa on vahva metallipohja, ja se sisältää myös taivutettuja vahvoja puita, kestää jopa 150 kg: n painon. Nostomekanismi perustuu kaasuiskunvaimentimiin, yläosa on kiinnitetty tukevasti ja helposti runkoon. Tikkaat eivät ainoastaan ​​nosta ylöspäin, vaan toimivat samalla rajoittimena, jos rakenne taittuu väärin.

doc-sohva-kerrossänky-myytävänä81ito6xlzll-_sl1500_ 12601301_3 aaf555fef9c4e887a59ceb8d4ecc99a6 kerrossänky ja sohva päällä futon-kerrossängyt-aikuisille-futon-kerrossänky-isot-paljon-queen-parvi-sänky-kerrossänky-työpöytä ja futon-allaOminaisuudet

Tällaiset huonekalut eivät näytä erilaisilta kuin tavallinen sohva, ja siksi ne sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se on monitoiminen, mobiili, helppokäyttöinen.

doc-sohva-kerrossänky-01

Pakkaus voi sisältää muita taitettavia pöytiä, säilytyslaatikoita tai elementtejä, joiden ansiosta rakenne voi saada kaapin muodon. 

kerrossängyt ja säilytystilat ja vyöryä dvuxyarusnaya-krovat-s-divanom-9-650x650

Sohva voi olla kolmessa asennossa:

 • täysin taitettu;
 • täysin purettu;
 • kallistettu taaksepäin.

Lapsille tällainen muotoilu on todellinen harrastus, koska sitä voidaan käyttää myös mökinä, luolana ja jopa pienenä linnana..

kerrossänky-portaikko-kirjahylly-768x960sohva-ystävät-768x768 stompa_casa_10_high_sleeper_bed_casa10_lrg

Materiaalit (muokkaa)

Ylivoimaisesti paras vaihtoehto on luonnonpuu. Mutta tällainen sänky maksaa suuruusluokkaa enemmän. MDF -levystä, lastulevystä valmistetut mallit voivat olla erinomainen vaihtoehto – ne ovat myös ympäristöystävällisiä, koska ne on valmistettu puristetusta sahanpurusta. On tärkeää, että rakenne on vahva ja turvallinen, ja tämä saavutetaan rungon luotettavilla kiinnikkeillä.

5491ae94a6c545-63013339 thuka_trendy_29_high_sleeper_bed_lrgKuitenkin mänty tulee erinomaiseksi korvikkeeksi kalliille lajeille (pyökki tai koivu), jotka täyttävät tilan miellyttävällä havupuun aromilla..

Jos lapsesi on teini -ikäinen tai etsit sänkyä itsellesi, metallirakenne on erinomainen vaihtoehto. Lapsille se on traumaattista ja sinulle – aivan oikein. Lisäksi tällainen sohvalla varustettu sänky on ihanteellinen ratkaisu moderniin sisustustyyliin, huipputekniikkaan ja minimalismiin..

sohva-kerrossänky myytävänä

kerrossänky-vanhemmat

Edut

 • säästää tilaa;
 • laadukas uni ortopedisen patjan ansiosta;
 • voit suunnitella järkevämmin muiden huonekalujen järjestelyt;
 • alkuperäinen muotoilu.

paras-metalli-twin-over-futon-kerrossänky-seisovilla metallihyllyillä-sininen-lasten-makuuhuone-täysi futon-kerrossänky-futon-sohva-kerrossänky dvuxyarusnaya-krovat-s-divanom-2 yksinkertaisesti kerrossänky-olohuoneessa2017-11-18_14-21-15

haittoja

Ainoa negatiivinen asia on ehdollinen vaara, että pieni lapsi jää toiselle tasolle. Mutta jopa tätä vivahdetta ei voida tuskin syyttää nykypäivän haitoista, koska nykyaikaiset valmistajat tuottavat tällaisia ​​malleja luotettavilla puskureilla..

2017-11-18_14-10-37 2017-11-18_14-11-59

Lajikkeet

Lasten kerrossänky ja sohva

Lasten malleja on suuri määrä. Kuten sanotaan, valmistajat osoittivat mielikuvituksensa maksimaalisesti..

Suosituin vaihtoehto on täysin puurakenne tai MDF -yhdistelmä metallilla ja sohva alareunassa. Pienille vinkeille vanhemmat yrittävät ostaa monitoimisen kerrossängyn, jossa on sohva, jossa on paljon lisäelementtejä ja miniseinä.

3 7a6398dcce61026792e49e56dd031c02 kerrossänky-huone-IdeatBenc häikäisevät kolminkertaiset kerrossängyt-perinteisessä-poika-ruskeassa-asuntola-tyttö-tikkaat-moderni-sohva-säilytys-teini-tween-jossa kerrossänky-sohvalla-kerrossänkyjen vieressä- jossa on kirjoituspöytä-vieressä-pojat-huoneet-ja nurkka-kerrossänky

Teini -ikäisille paras vaihtoehto on muotoilu, jossa on taitettava työpöytä ja hyllyt oppikirjoille. 

_0_0_435co kerrossänky-sohva-avoauto metallinen futon-kerrossänky-työpöytä-työtila-pöytämetalli-kerrossänky-twin-over-full-parvi-vuoteet

Aikuisille

Aikuisille tarkoitettuja kerrossänkyjä, joissa on sohva, ei ole yhtä paljon kuin lasten versioita. Useimmiten nämä ovat metallirakenteita. Peruskomponentit ovat samanlaisia, mutta on enemmän mielenkiintoisia vaihtoehtoja – tänään valmistajat ovat alkaneet valmistaa kaksinkertaisia ​​kerrossänkyjä. Kotimaisilla valmistajilla on enemmän klassisia malleja – pehmeä verhoilu ja puiset elementit sohvan lähellä, ulkomaiset pitävät upeita kromipintoja.

1_33 91ntoggpeml-_sl1500_ 91qqjkrkoxl-_sl1500_ kahden hengen kerrossänky-yli-futon-sohva-malleja

Muunnettava sohva

Sohvalla varustettujen kerrossänkyjen lisäksi tarjolla on kerrossängyiksi taitettavat vuodesohvat. Useimmat mallit on suunniteltu lapsille, koska ne kantavat vähemmän painoa kuin tavalliset vuoteet. On kuitenkin myös aikuisille tarkoitettuja versioita, jotka eroavat vahvistetusta kiinnitysjärjestelmästä ja tehokkaasta rungosta..

futon-sohva-sänky-inspiroiva

doc-violetti-ainutlaatuinen kerrossänkyupea-punainen-oranssi-sohva, joka muuttuu sängyksi-muotoiluksi-tyynyillä chevron-kuvioidulla alue-matolla-harmaassa huoneessa

Tärkeää portaiden suhteen

Tällaisessa mallissa olevat tikkaat vaativat erityistä huomiota, koska monet niistä on valmistettu kromatusta kauniista metallista, joka näyttää vaikuttavalta, mutta ei ole helppoa ja vaarallista kiivetä tällaisille tikkaille, erityisesti lapsille. Siksi on parempi suosia rakenteita, joissa on tukevat puiset portaat, tai tarjota turvallinen kiipeily. Esimerkiksi myynnissä on malleja, joissa yöpöydät tai laatikot palvelevat paitsi aiottuun käyttötarkoitukseensa, myös suorittavat portaikon tehtävän, joka on paljon luotettavampi kuin metallinen vastine. 

1 111

tytöt-makuuhuone-erinomainen-kuva-teini-tyttö-makuuhuone-sisustus-käyttäen-tummanharmaa-metalli-teini-tyttö-parvi-sängyn runko-lukien-kerma-tyttö-huone-seinä-maali-ja- tummanharmaa-metalli-tyttö-kerrossänky-cu palazzo-5

91673823b413c762358302e063d8b857

Valinta “hinnan laatu”

Kerrossänky, jossa on sohva, on kallis ilo, joten valinta on otettava erittäin vakavasti, jotta rakenne palvelee monia vuosia. Mikä on tärkeää tietää tästä ja mistä aloittaa?

 • arvioida suunnitellun sängyn koko sijainnin alueen mukaisesti;
 • päättää valmistusmateriaalista ottaen huomioon turvallisuus- ja ympäristötekijät (varsinkin jos sänky on ostettu lastentarhalle);
 • ottaa huomioon sängyn suunnittelun yhteensopivuus huoneen tyyliin ja koko sisustukseen;
 • ottaa huomioon toimivuus ottaen huomioon tarpeet;
 • arvioi mitat – jos sänky ostetaan lapselle, pidä mielessä, että se kasvaa, joten jos alue sallii, on parempi ostaa tällaisia ​​huonekaluja, joilla on enimmäismitat;
 • varmista vahvuus – valitse massiivinen rakenne, ne ovat vakaampia eivätkä löysty;
 • tarkista luotettavan rajoittimen olemassaolo – toisessa kerroksessa oleva puoli.

stompa-casa2-highsleeper 2 uusi-sohva-kerrossänky-avoauto

Kustannukset riippuvat suoraan puun koosta ja tyypistä. Myös hintaan vaikuttavat sellaiset elementit kuin sisäänrakennetut kaapit, hyllyt, laatikot, kapeat, taitettavat pöydät jne. On selvää, että kotimaiset vaihtoehdot maksavat vähemmän, ulkomaisten valmistajien mallit ovat kalliimpia. Jälkimmäiset ovat laadultaan ja suunnittelultaan huomattavasti parempia. Niiden kiinnikkeet ja varusteet ovat paljon vahvempia, ja niiden mekanismit ovat kekseliäisempiä ja tehokkaampia. Nykyaikaisissa ulkomaisissa kerrossängyissä, joissa on sohva, on erinomainen toimivuus, laaja valikoima värejä ja tyylillisiä ratkaisuja. Mutta tavalla tai toisella ostaja voi aina löytää itselleen parhaan vaihtoehdon, joka täyttää periaatteen “hinnan laatu”.

f9ba4016fa5ef0f95191de0174eb222b-twin-futon-futon-kerrossänky

Kerrossänky, jossa on sohva, ei ole vain mukava, käytännöllinen ja toimiva, vaan myös erittäin tyylikäs. Tällaisten muunneltavien huonekalujen avulla voit vastaanottaa vieraita turvallisesti yöpymiseen.