Keltainen sisustus: yhdistelmävaihtoehdot

Keltainen sisustus on täynnä aurinkoista tunnelmaa ja positiivista energiaa. Tämä malli sopii hyvin ihmisille, jotka ovat tottuneet pitämään kaiken itsellään. Tässä tapauksessa keltainen auttaa heitä paljastamaan sisäisen potentiaalinsa ja vapauttamaan itsensä. Keltainen sisustus on aina lämmin, esimerkiksi huoneessa, jossa toinen seinä on keltainen, toinen, esimerkiksi beige – se on lämpimämpää keltaisen seinän lähellä, sen lähellä ihmisen sydän lyö nopeammin, hengitys tihenee, ja veri alkaa kiertää aktiivisemmin.

Jos haluat tehdä sisätiloista aurinkoisia ja iloisia, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin keltainen sisustus.

Keltainen sisätilojen takaaja aurinkoista tunnelmaa

Suunnittelijat neuvovat käyttämään keltaista ja sen yhdistelmiä muiden värien kanssa huoneissa, joissa ei ole lämpöä ja valoa, eli pienissä ja pimeissä huoneissa. Mutta jos huone on aurinkoisella puolella, keltainen sisustus on erittäin kuuma. Vaikka jotkut saattavat pitää siitä.

Mielenkiintoista on, että tätä väriä käytetään diabeteksen, maksasairauden, munuaissairauden ja reuman hoitoon. Mutta sen käyttö on ehdottomasti kielletty ihmisillä, joilla on neurologia ja takykardia..

Keltainen ja valkoinen

Huomautus. Keltaisen ja valkoisen yhdistelmä on yleisin ja hyödyllisin.

Usein löydät keltaisen ja valkoisen yhdistelmän. Ja vaikka sisätilaa kutsutaan keltaiseksi, tämä väri ei ole täällä yksin, se on aksentti. Mutta tämä vaihtoehto vain parantaa iloisen ja raikkaan tunnelman vaikutusta. Tätä yhdistelmää suositellaan käytettäväksi pienissä huoneissa..

Jos haluat pienen huoneen näyttävän raikkaammalta, käytä keltaista korostusta valkoista taustaa vasten.

Jos haluat pitää pienen huoneen tuoreempana, käytä aksenttia keltaisena

Esimerkiksi kylpyhuoneessa voit käyttää enemmän keltaista laimennettuna samalla valkoisella. Kylpyyn tai suihkuun meneminen on hauskaa ja jännittävää..

Keltainen väri kylpyhuoneessa tekee siitä hauskan.

Tämä yhdistelmä sopii erityisesti huoneisiin, jotka tarvitsevat lisävalaistusta ja tilan visuaalista laajentamista. Tämä väriyhdistelmä tuo myös keveyttä ja raikkautta ilmapiiriin. Keltainen ja valkoinen sisustus sopii hyvin pieniin olohuoneisiin, toimistoihin ja mahdollisesti keittiöön ja ruokasaliin..

 • Keltaisen ja valkoisen yhdistelmä suurentaa visuaalisesti tilaa

  Ja se tuo myös hyvän tunnelman keittiöön.

 • Jos keittiö on pieni, keltaisen ja valkoisen yhdistelmä tuo tilavuuden tunteen.

 • Hyvän mutta maltillisen ruokahalun vuoksi kelta-valkoinen kukkien yhdistys sopii myös hyvin

 • Keltaisen ja valkoisen yhdistelmä tekee tilavasta huoneesta mukavamman.

 • Keltainen tausta ja suuri ikkuna luovat raikkaan ja tilavan tunnelman

EdellinenSeuraava12345

Jotkut ihmiset, jotka haluavat nukkua auringon vieressä, valitsevat valkoisen ja keltaisen yhdistelmän makuuhuoneisiinsa. Tärkeintä tässä ei ole liioitella sitä kirkkailla väreillä, päätaustan tulisi olla hieman mykistetty, muuten on vaikea nukahtaa.

Rauhallisemmat sävyt sopivat keltaiseen makuuhuoneeseen.

Keltainen ja beige

Huomautus. Beige, pehmeät keltaiset sävyt sopivat harmonisemmin, kuten ruskehtavan keltainen tai sitä kutsutaan myös tummaksi päärynäksi, valikoivaksi keltaiseksi, päärynäksi, sahramiksi ja kullankeltaiseksi pehmeässä ilmentymässään..

Vaihtoehdot keltaisille sävyille, jotka sopivat beigeyn sisustukseen

Keltaisen käyttämistä aksenttina pidetään erittäin onnistuneena, mutta ei valkoista taustaa vaan beigeä. Tämä on hyvä vaihtoehto tilavalle huoneelle, se on heti täynnä mukavuutta. Suunnittelijat neuvovat käyttämään beigeä seiniin, kattoihin, lattioihin ja useimpiin huonekaluihin. Ja keltainen lisäelementteinä. Voit jopa tehdä huonekaluista puhtaan keltaisia..

Yhdistelmä keltaista ja beigeä

Beige kuuluu neutraaliin alueeseen, joten se rauhoittuu hieman. «lämpöä», joka tuottaa keltaista. Ja suuremman harmonian saavuttamiseksi beige-liitännässä käytetään ei kovin tyydyttyneitä keltaisia ​​sävyjä, on parempi, jos se on jotain ruskehtavan keltaista.

Jotta beige sisustus olisi mukavampi, on parempi sovittaa siihen ruskeankeltaiset sävyt.

Keltainen mustalla ja valkoisella

Huomautus. Tätä liittoa pidetään ylellisimpänä kaikkien keltaisten yhdistelmien joukossa..

Monille keltaisen ja mustan ja valkoisen yhdistelmä tuntuu oudolta ja riskialttiilta. Mutta itse asiassa tulos on upea sisustus. Valkoisen puhtaus, mustan syvyys ja keltainen auringonpaiste luovat hyväntahtoisen ja jopa rakastavan ilmapiirin..

Keltaisen, mustan ja valkoisen yhdistelmän ylellisyys Mustavalkoiset värit keltaisessa sisustuksessa Mustan ja keltaisen sisustuksen ainutlaatuisuus Mustat maalit keltaisessa sisätilassa

Seuraavan valokuvan esimerkki osoittaa, että mustavalkoisen sisätilojen klassinen vakavuus laimennetaan yhdellä keltaisella esineellä, ja tämä tuo tietyn kevyen kosketuksen ikään kuin auringon säde olisi tunkeutunut huoneeseen ikkunan läpi.

Keltainen aksentti tuo aurinkoisen tunnelman

Keltaisenvihreä kesätunnelmaa

Huomautus. Keltainen ja vihreä edustavat sekä kesää että syksyä, joten on tärkeää sijoittaa aksentteja ja valita oikeat sävyt tämän tai toisen ilmapiirin luomiseksi..

Iloiseen kesän palettiin keltaisia ​​sävyjä suunnittelijat neuvovat valitsemaan hiljaisempia vihreitä sävyjä, muuten huone on liian värikäs. Tämä korostaa kontrastien leikkiä eikä vahingoita silmiäsi. Viime aikoina tätä yhdistelmää on usein käytetty lastenhuoneiden ja keittiöiden sisustamiseen. Lastenhuoneeseen nähden molemmat vaihtoehdot näyttävät edullisilta: mykistetty ja kirkas. Sävyjen valinta riippuu jo sisustuksen tarkoituksesta, jos haluat antaa lapsellesi energiaa, käytä kylläisiä värejä. Ja rauhoittumaan – pehmeä.

 • Käytä hiljaisia ​​keltaisen ja vihreän sävyjä luodaksesi rauhallisen ilmapiirin.

 • Aktivoi lapsi ottamalla päiväkodille runsaasti keltaisia ​​ja vihreitä värejä.

EdellinenSeuraava12

Kirkkaat sävyt sopivat hyvin keittiöön minkä tahansa neutraalin värin taustalla: sekä tunnelma on hyvä että huone ei ole täynnä.

Keltainen-vihreä valikoima keittiöön

Keltainen ja sininen (syaani)

Huomautus. Jotta keltainen väri ei eksyisi sinisen tai sinisen taustalla, jälkimmäinen on valittava mykistetyillä väreillä..

Keltaisten ja sinisten aiheiden sisätilat muistuttavat syksyn taivasta, viileyden lähestyminen tuntuu jo, mutta aurinko lämmittää hieman enemmän. Siksi tämä muotoilu sopii syksyn tunnelman ja kevyen viileän sisustuksen ystäville..

Nämä kaksi väriä edustavat lämpötilan epätasapainoa: keltainen on lämpimin väri ja sininen on kylmin. Siksi niiden harmoninen «naapurustossa» on suositeltavaa valita pehmeät tai jopa vaaleat sävyt. Ja jos se laimennetaan valkoisella neutraalisuudella, lämpötilakonflikti ei näytä niin ilmeiseltä..

 • Harmonisen puolesta "naapurustossa" keltainen ja sininen, käytä niiden mykistettyjä sävyjä

 • Luo syksyinen tunnelma kevyestä viileydestä

  Ota pehmeä keltainen tausta ja vaaleansininen aksentti

 • Vaaleankeltainen sisustus yhdistettynä pehmeään siniseen luo kevyen ja ilmavan tunnelman.

 • Syväsinistä sisustusta varten…

  On parempi käyttää runsasta keltaista, jotta väri ei katoa.

 • Pehmeä sininen korostaa suotuisasti makuuhuoneen keltaista taustaa

  Uni tulee olemaan kevyt ja miellyttävä

EdellinenSeuraava12345

Keltainen ja ruskea

Huomautus. Keltaisenruskeissa sisätiloissa suuret ja vaaleat huoneet ovat onnistuneempi paikka, koska ruskea itsessään on hyvin tumma ja keltaisen läsnäolo ei tasoita niin paljon..

Ammattilaisten mukaan tällainen väriyhdistelmä on erittäin onnistunut, suklaan sävyjen pehmeyttä korostaa täydellisesti keltainen tausta, mutta ei kirkas, mutta esimerkiksi sahramisävy. Heillä on tietty samankaltaisuus tonaalisuudessa, ja se näyttää erittäin harmoniselta..

Yhdistää suklaan sävyyn, sahramin keltainen on sopivampi.

Jos haluat kirkkaan keltaisen, valitse puun väri mustan ja valkoisen vieressä. Runsas valaistus on tässä tärkeä, mieluiten luonnollinen.

Kirkkaan keltainen väri korostuu suotuisasti sellaisella ruskealla sävyllä kuin luonnollisen puun väri

Sinappi sopii hyvin pehmeämpiin ja vaimeampiin keltaisiin sävyihin, kuten päärynä ja sahrami. Ilmapiiri muuttuu kevyeksi ja ilmavaksi.

Päärynän tai sahramin keltaiset sävyt tuovat pehmeyden ja keveyden tunteen yhdistettynä ruskeaan sinappisävyyn

Mieto yhdistelmä sinappia ja päärynän keltaista

Lämpimin sisustus keltaisen ja punaisen yhdistelmässä

Huomautus. Sekä punainen että keltainen väri herättävät hermostoa, joten jos haluat tehdä huoneesta mahdollisimman virkistävän, tämä yhdistelmä on ihanteellinen.

Jos käytät yhdistelmää kirkkaan punaisesta ja kirkkaan keltaisesta, huoneesta tulee erittäin kuuma. Pehmentämiseksi käytä jonkin näistä väreistä mykistettyä sävyä. Tai voit käyttää korostustekniikkaa, kun yksi väri on tausta, se asettaa tunnelman ja toinen väri on tehty aksentiksi. Tässä tapauksessa kirkkaan keltaisen taustan ja vadelman sävyn yhdistelmä huonekaluille on erittäin hyvä. Vadelmalla on edelleen pehmeämpi sävy kuin punaisella päävärillä, ja siksi ilmapiiri muuttuu aurinkoiseksi, lämpimäksi ja jopa hieman maukkaaksi..

 • Lämpimimmät sisätilat ovat kelta-punaisia

  Ja jos valitset vadelma -aksentin, ilmapiiri muuttuu hieman kevyemmäksi.

  Crimson väri keltaisella pohjalla

 • Vadelma -värit keltaisella taustalla näyttävät mehukkailta ja jopa maukkailta

  Tällainen sisustus sopii kesätunnelman ystäville.

  Keltaisen ja vadelman yhdistelmä

EdellinenSeuraava12

Mutta syvän punaisen, keltaisen ja oranssin käyttö tekee huoneesta rannan keskellä päivää..

Jos haluat tehdä huoneesta valoisan ja mehevän, käytä runsaasti keltaisen ja punaisen sävyjä.

Huone - Ranta

Mitä sitten ovat keltaiset sisätilat? Nämä ovat epätavallisen aurinkoisia ja iloisia tiloja. Riippumatta siitä, mihin väriin se yhdistetään, se jättää positiivisen jälkensä kaikkialle..