Kellot sisätiloissa tai mitä voit lisätä sisustukseen?

Lähes kaikki tietävät lauseen: «Onnellisia tunteja ei noudateta», näinhän se tietysti on. Mutta jos olet asiallinen, menestyvä henkilö, joka on tottunut suunnittelemaan aikasi ja saavuttamaan asetetun tuloksen, täsmällisen ajan tunteminen ja ajassaolo kaikkialla on avain menestykseen. Siksi modernissa maailmassa ei ole missään ilman kelloja, kannamme niitä käsissämme, taskuissamme, ja kotona on kätevämpää sijoittaa ne seinälle tai hyllylle. Tuntemattamme katsomme kelloa odottaessamme jotain tai tylsistyneenä, ja tietysti, jotta emme myöhästyisi töistä, koulusta tai tärkeästä kokouksesta. Kellojen käytännön merkitys on kiistaton, mutta kelloilla on myös esteettinen puoli ja ne voivat välittää omistajan luonteen, hänen maunsa ja puhua hyvinvoinnista..

Viime aikoina suunnittelijat ovat alkaneet kiinnittää suurta huomiota kellojen sisustukseen; niistä on tullut erittäin onnistunut lisä sisustukseen. Nykyään he saavat joskus jopa johtavan roolin suunnittelussa. Jokainen sisustus ja muotoilu ovat omistajan tai omistajien kasvot. Sama koskee koriste -esineitä, joten sisäkellojen valintaan suhtauduttiin yhä vakavammin. Kellon avulla voit helposti päivittää minkä tahansa huoneen sisustuksen ja lisätä ainutlaatuisen maun.

Kello sisätiloissa Keittiön kello Kylpyhuoneen kello Kylpyhuoneen kellovaihtoehto Mielenkiintoinen kello kuvassa

Koska nykymaailmassa on monia vaihtoehtoja kelloille, jokainen voi valita itselleen oikean. Kellomaalauksista on tullut erittäin suosittuja. Ne pystyvät luomaan unohtumattoman ja alkuperäisen sisustuksen mihin tahansa huoneeseen..

Kellotyypit

Kellot sopivat keittiöön, jossa ne voidaan kuvata: kahvi, tee, hedelmät, makeiset. Siellä on myös keittiökello ruokailuvälineiden, vedenkeittimen, lautasien ja paljon muuta..

Kello keittiössä

Makuuhuoneeseen suunnittelijat tarjoavat kelloja kuuluisien taiteilijoiden kopioiden muodossa, se voi olla myös kukkamaisemia. Kello kuun, kukan ja niin edelleen muodossa näyttää erittäin söpöltä ja mielenkiintoiselta makuuhuoneessa. Jotain avantgardeista, klassisesta tai romanttisesta tyylistä sopii eteiseen..

Kello makuuhuoneen sisätiloissa

On parasta laittaa suuri kello lastentarhaan, koska lasten on helpompi havaita suuria esineitä, joten heidän on helpompaa tutkia tällaisia ​​lukuja. Mielenkiintoinen vaihtoehto lastenhuoneelle on suuri kello auringon, pilven, kamomilla, leluauton ja muiden lasten vaihtoehtojen muodossa. Huolimatta vaikuttavasta lastenhuoneisiin suositeltujen kellojen koosta, he alkoivat tuottaa hiljaisten kellojen malleja, mekanismin toiminta on täysin kuulumatonta. Tämä on erittäin kätevää, pienet perheenjäsenet eivät häiritse rauhallista nukkumista. Muuten, hiljaisen kellon malli sopii mihin tahansa huoneeseen, koska kova tikitys häiritsee paitsi lapsia.

Kello päiväkodissa

Toimistoon ja tutkimukseen sopii teräksestä ja lasista valmistettu kello, mikä korostaa korkean teknologian ja minimalismin tyylien johdonmukaisuutta. Vaikka tärkeintä tässä ei ole suunnittelu, vaan toimivuus, toimistossa ja toimistossa kellon on näytettävä oikea ja tarkka aika. Malli on erittäin hyvä vaihtoehto toimisto- tai kaappikelloille «perpetuum mobile», Tämä rakenne on varustettu alkuperäisellä elementillä, joka auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan tarvittaessa.

Työaika

On myös kello, joka on sijoitettu kylpyhuoneisiin, koska joskus haluat tietää kuinka kauan se on, ja rannekello tai matkapuhelin ei siedä kosteutta hyvin. Siksi kylpyhuoneeseen on kehitetty erityinen vedenpitävä seinäkello, joka kestää myös äärilämpötiloja..

Kello kylpyhuoneessa

Kellon tyylisuunta

Jos haluat valita kellon haluamaasi tyyliin, esimerkiksi modernit kellot näyttävät hyviltä modernissa tyylissä, ehkä jopa elektronisissa. Muuten, kello, joka näyttää paitsi ajan, myös päivämäärän, on hyvä valinta, se on erittäin kätevä. Tätä tyyliä varten voit valita mitä tahansa modernien kellojen suunnittelua, voit käyttää perhosia, lintuja, kukkia ja paljon muuta. Se näyttää kauniilta useita tunteja.

Useita tunteja sisätiloissa

Rokokoo-, barokki- tai empiretyyliin klassiset kellot näyttävät hyvältä yhdessä posliinin, pronssin, jalokivien tai puolijalokivien ja kullan kanssa. Puusta valmistetut, kullatut, pronssilla tai kristallilla leikatut kellot näyttävät täällä erittäin omaperäisiltä. Tyylikäs konservatiivinen kello, joka on valmistettu kalliista puusta, sopii englantilaiseen tyyliin. Minimalistiseen tyyliin sopii yksinkertainen kello, joka luo askeettisen ilmapiirin, mutta antaa samalla sisustukselle tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta..

Minimalistinen kello Kellot minimalistiseen tyyliin Minimalistinen sisustustyyli Kevyt kellovaihtoehto

Kellot on valittava huolella vintage- tai retro -tyyliin, koska nämä tyylit kantavat antiikin ja menneiden aikojen henkeä, joten vanhat ja mieluiten vanhat kellot tekevät. Jos niitä ei ole, voit vanhentaa keinotekoisesti uusia tai tilata jo ikääntyneitä malleja, jotka sopivat ihanteellisesti valitsemaasi «tyyli menneisyydestä».

Kello antiikin hengessä

Kehittyneimpiä vaihtoehtoja retro- tai vintage -kelloille ovat käkikellot, heilurikellot ja iskevät kellot..

Iso kello

Monet suunnittelijat alkoivat suosia suuria kelloja «pakkomielle» valtava massiivinen seinäkello. Se näyttää upealta, ainutlaatuiselta, salaperäiseltä ja yksinkertaisesti kauniilta. Lisäksi voit sijoittaa suuren kellon minne tahansa, olipa se sitten maalaistalo, suuri tai jopa pieni asunto, toimisto, kahvila tai ravintola – tällainen suunnitteluratkaisu näyttää vertaansa vailla. Suuressa, tilavassa huoneessa suuri kello sijoitetaan usein suoraan lattialle tai pöydälle..

Kaikille olohuoneille suuri kello on loistava sisustus, ja jos sinulla on takka, ihanteellinen paikka tällaiselle kellolle on takan yläpuolella oleva tila. Sekä takka että kello houkuttelevat yksin vieraiden huomion, ja heidän tandemistaan ​​tulee ehdoton houkutteleva keskus kaikille silmille..

Tandem -takka ja kello

Monille asiantuntijoille siitä on tullut aksiooma: «Iso kello suuressa huoneessa». Mutta älä ole järkyttynyt, jos sinulla on pieni talo tai huoneisto, suuri kello voi orgaanisesti sulautua mihin tahansa tilaan, jopa pieneen. Tärkeintä on löytää hyvä paikka heille ja tehdä oikea aksentti..

Ja jos tilasi sallii, voit turvallisesti kiinnittää huomiota kellon lattiaversioon, mikä luo oman erityisen ilmapiirin, jalostaen sisätiloja, tuoden siihen vakautta ja jopa ylellisyyttä. Tällaisille kelloille tarvitaan suuri alue, koska ne ovat vaikuttavan kokoisia..

Kaappikello Kuvassa iso isoisän kello

Jos rakastat kaikkia «pelimerkkejä», sitten isoisä kello heilurilla sopii sinulle, se voi olla eri lajivaihtoehtoja, esimerkiksi kukan, linnun ja niin edelleen. Kelloille on paljon vaihtoehtoja, ne voivat olla mitä tahansa ja missä tahansa, tärkeintä on, että kaikki on yhdistetty ja kaunis.

Kuvan sisätiloissa oleva kello Suloinen sisustus kellolla Pienet kellot sisätiloissa Kuvan alkuperäinen kello Kauniit ja epätavalliset kellot Sisustus kellolla