Keittiösuunnittelu 2020: trendikkäitä sisätiloja käytännöllisissä ja rohkeissa ratkaisuissa

Vuoden 2020 keittiömuotoilu täyttää kaikki nykyajan ihmisten tarpeet. Siten sisätilat on suunniteltu paitsi näyttämään hyvältä, myös auttamaan todella viettämään aikaa yhdessä. Mitä ratkaisuja suunnittelijat tarjoavat vuodelle 2020? Neliseinäiset keittiöt ovat menneisyyttä, ja niitä hallitsevat avoimet tilat sekä huonekalut ja lattiat, jotka sopivat olohuoneeseen ja ruokasaliin. Vuoden 2020 keittiötrendeistä voit käyttää myös kirkkaita värejä, ylellisiä materiaaleja, epätavallisia muotoja ja tekstuureja. Joten tutustu tärkeimpiin ja uusimpiin keittiön suunnittelutrendeihin vuonna 2020.

Keittiö, ruokailu- ja olohuone – moderni muotoilu 2020

Nykyaikaisessa keittiössä 2020 esteettiset ja toiminnalliset parametrit on yhdistettävä harmonisesti luoden ylellisyyden ja ennen kaikkea mukavuuden ilmapiirin. Mukavuutta, joka on nyt kysyntää, tulisi tarjota avoimilla tiloilla, joissa keittiö, olohuone ja ruokailutila eivät ole erillisiä huoneita tai liitteitä (kuten tähän asti), vaan sulautuvat sulavasti toisiinsa. Koko huone, joka yhdistää useita toimintoja, on sisustettava samalla tyylillä ja sopivilla väreillä. Tämän ansiosta voit jopa kommunikoida vapaasti muiden perheenjäsenten kanssa, vaikka valmistat ja syöt. Kuinka saat tämän vaikutuksen avokeittiössä? Suunnittelijat suosittelevat ensisijaisesti saman tyyppisten lattioiden käyttöä koko tilassa, esimerkiksi samoja lankkuja tai laattoja sekä keittiössä että virkistysalueella..

Keittiössä käytettävien materiaalien ja värien on vastattava tai oltava identtisiä olohuoneen kanssa. Työtason yläpuolella olevien tavallisten seinälaattojen sijasta käytetään yhä enemmän muita kuin keittiön pintoja, kuten marmoria, peltiä (kuten kuparia), keraamisia maaleja tai betonia. Selkeiden leikkausten puuttuminen huoneen osien välillä sekä johdonmukainen seinäkoriste tekevät huoneesta paitsi optisesti suuremman, myös mahdollisimman tyylikkään. Entä huonekalut? On myös huomattava, että siinä on tyyli, väri ja viimeistely, joka sopii koko sisustukseen..

Minimalistinen keittiö: muotoilu 2020 – ajankohtaisia ​​uutisia

Ihmisten, jotka valitsevat modernin 2020 -tyylisen keittiön, tulisi hyvästellä tavaroiden tai ruoan säilyttäminen keittiötasoilla. Miksi? Saavuttaaksesi järjestyksen ja tyylikkään minimalismin vaikutuksen avoimissa tiloissa, sinun on poistettava tarpeettomien lisäysten tai koristeiden asettelu..

Keittiökalusteiden suunnittelijat vuoden 2020 malleissa keskittyvät pääasiassa suuriin julkisivuihin, hyläten avoimet hyllyt. Liukuovien taakse piilotetut ruokakomerokaapit ja keittiösaarten muodossa olevat piilotetut säilytyslokerot ovat myös trendikkäitä. Keittiötila on sopusoinnussa muun huoneen kanssa, koska se voi säilyttää kattiloita, lautasia, kuppeja, keittokirjoja jne..

Jos haluat näyttää tietyn kokoelman, esimerkiksi ruokia, sinun pitäisi valita vähän «salonki» ratkaisu, eli valaistut vitriinit lasin takana.

Sääntö «vähemmän on parempi» ulottuu myös keittiön kahvoihin. Keittiössä 2020 niitä ei ole ollenkaan tai niillä on minimalistinen ja huomaamaton ilme. Keittiön kaapin avausjärjestelmät ilman kahvoja, mutta painamalla oikeassa paikassa, ovat edelleen suosittuja. Valmistajat kiinnittävät kuitenkin yhä enemmän huomiota etupinnan pitkittäisiin tai pyöreisiin aukkoihin. Jälkimmäisiä käytetään pääasiassa puusta tai vanerista valmistetuissa julkisivuissa. Jos suunnittelussa on kahvoja, ne ovat vaatimattomia ja pieniä ja sopivat huonekaluihin tyyliltään ja väriltään, jotta ne eivät ole silmiinpistäviä. Ne on yleensä valmistettu metallista, joka on jauhemaalattu tummalla värillä ja jossa on mattapinta..

Muodikas keittiösuunnittelu 2020: julkisivujen valinta

Mitkä keittiöt ovat muodikkaimpia vuonna 2020? Tämän vuoden trendikkäissä keittiömaaleissa voimme tietysti sanoa hyvästit kiiltävälle valkoiselle. Nykyään useimmat keittiöratkaisut ovat rohkeampia. Minkä väriset keittiökalusteet ovat muodikkaita?

Erityisen suosittuja ovat luonnosta peräisin olevat tummat keittiömallit: nykyisestä mattamustasta ja grafiitista epätavallisiin vihreisiin sävyihin (esimerkiksi safiiri, harmaa, salvia tai mintunruskea) viininpunaiseen, terrakottaan, himmeään punaiseen ja ruskeaan yhdistettynä beigen kanssa , kahvia maidolla, mutta myös tummia pähkinöitä tai suklaata. Myös keittiön merivoimien teema on edelleen suosittu..

Vuoden 2020 suuri hitti, jolla on mahdollisuus pysyä muutaman kauden ajan, ovat keittiön huonekalut, joissa on metallinen kullan, kuparin ja messingin sävy, sekä ruostumaton teräs ja ruosteiset metallilevyt..

Vuoden 2020 keittiön etuosien tulisi olla tyylikkäästi yksinkertaisia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että klassiset tai maalaismaiset julkisivuovet, joissa on verhous tai leikkurit, eivät ole muodissa. On myös aika sanoa hyvästit kiiltäville keittiöille, sillä satiini, matta, kuvioitu tai metallinen kiilto hallitsevat nykyään. Tämän vuoden Milanon sisustusnäyttelyssä ei ollut vain tyylikkäitä mattapintaisia ​​keittiöovia, vaan myös epätavallisia ehdotuksia rohkeille sijoittajille. Uusien tuotteiden joukossa on muita teräslevyllä päällystettyjä julkisivuja, ovia, jotka jäljittelevät luonnonkiven rakennetta ja ulkonäköä (ei välttämättä sileitä), tai puisia julkisivuja, joissa on kupera mutta toistuva rakenne geometrisilla kuvioilla..

Ylelliset keittiömateriaalit 2020: uudet muotoilutrendit

Fashion Kitchen 2020 perustuu ylellisten, kestävien ja alkuperäisten materiaalien käyttöön. Tämän ansiosta talon avoimen tilan keittiöosa ei eroa tyyliltään ruokasalista tai olohuoneesta. Mitä materiaaleja kannattaa valita vuoden 2020 keittiöön? Marmori on ollut jo useiden vuosien ajan erittäin suosittu, josta ei luoda vain vuoden 2020 muodikkaita keittiötasoja. Tulevalla kaudella sen rikkaasti sisustetut ja ylelliset versiot, kuten Calacatta tai Carrara -marmori, valitaan erityisen usein. Halvempi vaihtoehto olisi mielenkiintoinen graniitti tai marmorin ja muiden koristekivien jäljitelmä korkealaatuisella digitaalipainatuksella. Ultramariini lapis lazulin, violetin ametistin, vihreän labradoriitin tai amazoniitin väreistä tulee erityisen muodikasta..

Vuoden 2020 keittiösuunnittelussa on marmorin tai graniitin lisäksi myös ylellisiä puulajeja, esimerkiksi pähkinä, eurooppalainen tuhka. Niitä käytetään paitsi keittiön julkisivujen luomiseen myös kivisten keittiösaarten koristeellisiin lisäosiin. Muita luonnollisia mutta kestäviä ja tyylikkäitä materiaaleja, jotka tulevat varmasti esiin uusimmissa keittiöratkaisuissa, ovat lasi, metallit (esimerkiksi kupari, messinki, ruostumaton teräs, pronssi). Metallipintaa, kuten puuta, voidaan käyttää luomaan suuria, houkuttelevia julkisivualueita sekä yksityiskohtia monoliittisella kivikeittiön saarella tai keittiötason yläpuolella olevissa seinäverhouksissa. Saat ylellisen ilmeen hankkimalla myös trendikkäitä keittiölaattoja 2020.

Kitchen Island – Huonekalutrendit vuonna 2020

Keittiöt, joiden pitäisi olla kodin sydän, on helpoin yhdistää muuhun asuintilaan ns. Saaren avulla. Keittiösaaren 2020 tulisi olla muodoltaan yksinkertainen, ilman kahvoja, mutta mielenkiintoisen värinen ja valmistettu arvokkaista materiaaleista (tai korkealaatuisesta jäljitelmästä). Vuoden 2020 hankkeissa ne näkyvät muodossa, joka jäljittelee pääasiassa kuutiot leikattuja kivilohkoja. Ne voidaan valmistaa luonnollisesta marmorista tai graniitista yhdessä ylellisen puun ja metallin kanssa. Kuitenkin suositut huonekalulevyt ja keittiötasot, joissa on viilua, joka jäljittelee erityistä marmoria, ovat tulossa halvemmaksi..

Moderneissa keittiöissä on myös pyöreitä keittiösaaria. Ne näyttävät vuosisadan puolivälin sivupaneeleilta, moduuleilta, joissa on soikea pohja ja pyöristetyt reunat. Ne voidaan koristaa vastaavilla puisilla taitto -ovilla tai puulaudoilla. Kun valitset avoimen keittiön, voit myös valita modulaarisen keittiön saaren, jossa on samat elementit kuin huonekalut, eli niitä vastaavien etu- ja työtasojen tyyli ja väri. On tärkeää huomata, että värikkään saaren värin tulee sulautua muuhun huoneeseen..

Laitteet silmien korkeudella, kapealla tai piilossa – trendikkäitä keittiöitä vuonna 2020

Vuoden 2020 keittiöhankkeisiin kuuluu huonekalujen luominen joko alemmilla kaappeilla ja keittiön saarella tai päinvastoin – kiinteän seinän ja keittiösaaren edessä. Jälkimmäisessä tapauksessa valitaan keittiön markkinaraot. Mitä 2020 -keittiön kaappien väliin tulee? Tällä hetkellä kaappeihin on rakennettu koko seinä, ja keskelle on kaiverrettu vain neliö tai suorakulmio, jossa on pieni osa työtasosta, jossa on pesuallas ja liesi. Tämä tekee keittiön vähiten tyylikkään osan «piilottaa» kapealla olohuoneessa tai ruokasalissa olevien ihmisten silmistä.

On myös muodikasta sijoittaa kodinkoneet silmien korkeudelle. Mitkä keittiökoneet kannattaa valita vuonna 2020? Ennen kaikkea yksinkertainen muoto, tummat värit ja huomaamattomat koriste -elementit. Vuoden 2020 keittiössä, jossa on täysi seinä kaappeja ilman pesualtaan alla olevaa syvennystä, ne sijaitsevat yleensä keskeisellä paikalla suoraan keittiön saaren takana. Tilanteessa, jossa keittiöön on suunniteltu syvennys, laitteet sijoitetaan sivulle, oikealle tai vasemmalle. Minimalistit ja siistit ihmiset voivat piilottaa keittiökoneet, kuten jääkaapin tai uunin, oven takana olevaan kaappiin tai liukuoven takana olevaan kaappiin..

Mitkä keittiöt ovat trendikkäitä vuonna 2020 ja sen jälkeen? Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen toiminnot yhdistävät avoimet tilat hallitsevat varmasti. Kiiltävät valkoiset keittiöt ovat menneisyyttä, ja ne korvataan värikkäillä keittiökalusteilla, joissa on mattapinta. Marmori, metallinen loisto ja jalo puu lisäävät myös eleganssia vuoden 2020 moderniin keittiöön.