Keittiöstudio: tyylikkäitä suunnitteluratkaisuja

Keittiö on paikka, jossa koko perhe kokoontuu päivittäin. Vastaanotamme usein vieraita tässä huoneessa. Studio -keittiöt ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Yhdistämällä keittiö johonkin huoneeseen, saamme suuren tilavan tilan. Tämä vaihtoehto sopii paitsi pienille asunnoille myös suurille taloille. Huolimatta monista eduista, kuten kaikissa muissakin vaihtoehdoissa, on myös haittoja. Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä on ruoanlaittohajut, jotka leviävät koko asuntoon. Tämän välttämiseksi tarvitset vain hupun..

Keittiö-studio ja olohuone

Keittiöstudion suunnittelua on lähestyttävä oikein. Huonekalujen valinnassa ja järjestelyssä on välttämätöntä olla tekemättä virhettä. Kun valitset värimaailman, sinun on järjestettävä valon jakautuminen oikein. Jos sinulla on pieni asunto, on parempi suunnitella vaaleilla väreillä, mikä lisää visuaalisesti tilaa. Keittiön ja olohuoneen suunnittelun tulee olla samoissa väreissä, jotta nämä kaksi vyöhykettä eivät ole «revitty». Keittiön tyyli yhdistettynä olohuoneeseen voi olla erilainen klassisesta huipputekniikkaan.

Keittiö-studio, jossa on baari

Keittiön baaritiski oli ja on erittäin suosittu huonekalu. Laajuudestaan ​​huolimatta se sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön. Baaripöytä voi toimia paitsi ruokapöydässä, myös toimia työalueena. Keittiö-studiossa baaritiski on eräänlainen tilanjakaja keittiön ja olohuoneen välillä. Itse palkki voi olla valmistettu mistä tahansa materiaalista ja sillä voi olla erilainen muotoilu.

Keittiö-studio 20kv.

On parempi suunnitella pieni studiokeittiö ilman suuria sisustuksia, ilman kirkkaita värejä. Tällaiset vaatimukset täyttävät esimerkiksi tyylit, kuten parvi, huipputekniikka ja minimalismi. Tällaisissa huoneissa on tarpeen jakaa väri oikein seinän ja katon välillä. Tässä versiossa on parempi luopua värillisestä katosta, se vähentää visuaalisesti tilaa. Mutta lattia näyttää harmoniselta tummissa väreissä. Seinät, kuten katto, on parasta tehdä vaaleiksi. Tämä tekniikka suurentaa visuaalisesti keittiötäsi..

Keittiö-studio yksityisessä talossa

Yksityinen talo on paikka, jossa voit antaa mielikuvituksellesi vapauden. Suuri studio -keittiö on minkä tahansa emännän unelma. Leveä ruokapöytä, johon mahtuu helposti koko perhe. Erilaisia ​​roikkuvia kaappeja, joihin voit sijoittaa kaiken mitä tarvitset keittiöön. Suuri liesi, jolla voit valmistaa useita lempiruokiasi kerralla. Ikkunoiden läsnäolo keittiössä lisää viihtyisyyttä. Ja mitä enemmän, sen parempi.

Tällaisessa keittiössä kirkkaat värit ovat hyödyllinen aksentti. Talossa, jossa on suuri alue, keittiö-studio voidaan rajata kaarella, se voidaan koristaa värillisillä tiileillä. Mitä tulee lattioihin, laatat sopivat parhaiten keittiöön. Se on kosteutta kestävä ja helppo puhdistaa. Voit erottaa toisistaan ​​eri väripaletilla. Lepoalue on vaaleampi ja työalue tummempi..

Yhdistetty keittiö-studio

Pienissä huoneistoissa keittiön yhdistäminen on hyvä ratkaisu. Keittiö voidaan yhdistää olohuoneeseen. Tällaisessa keittiössä on kätevää vastaanottaa vieraita, huolehtia lapsista. Lisäksi tällainen yhdistelmä säästää rahaa toisen television ostamiseen. Myös jos loggia on keittiön vieressä, tällainen yhdistelmä on myös mahdollinen..

Tässä yhdistelmässä on hyviä ja huonoja puolia. Plussat sisältävät suuren määrän luonnonvaloa, eikä seinää tarvitse poistaa kokonaan, riittää oven ja ikkunan poistaminen.

Haittoja ovat lopputulos, ei se, että pidät keittiöstäsi uudella tavalla. Jotta korjauksesi kävisi läpi vain plussilla, yritä ajatella kaikki pienintä yksityiskohtaa myöten. Kuvittele tuleva huoneesi. Ja varmasti onnistut.

Keittiön studiotyylit

On olemassa useita tyylejä, joissa voit tehdä studio -keittiön. Klassinen – tämä tyyli on aina suosittu. Selkeät, suorat viivat, symmetriset yksityiskohdat, hillityt värit. Tämän tyylinen keittiö näyttää aina jaloilta..

Maa on ekologisia materiaaleja, yksinkertainen muotoilu, rauhalliset värit.

Retro -keittiön avulla voit käyttää useiden aikakausien yksityiskohtia. Tämä tyyli olettaa kirkkaan värimaailman. Oikealla suunnittelulla tällainen sisustus on kodikas ja viehättävä..

Provence on kodin lämmön ja mukavuuden tyyli. Tässä tyylissä käytetään monia luonnollisia värejä, painottomia verhoja herkissä sävyissä. Voit käyttää keramiikkaa sisustuksena..

Keittiö-studio-makuuhuone

Yleensä keittiö yhdistetään makuuhuoneeseen tilan lisäämiseksi. Yhden huoneen Hruštšoville tämä on ihanteellinen. Oikealla kaavoituksella tällainen asunto on mukava ja kodikas. Harkitse useita vaihtoehtoja: lasiseinä erottaa keittoalueen makuutilasta, mutta ei häiritse tilaa. Liukuovet säästävät tilaa ja eristävät huoneet täysin toisistaan ​​oikeaan aikaan.

Värin valinta huoneessasi on tärkeä. Suunnittelijat neuvovat valitsemaan herkkiä värejä pieniin huoneisiin. Jotta huone ei olisi tylsä, täydennä muotoilua kirkkailla sisustusesineillä. Tällaisissa huoneissa on parempi hylätä suuret huonekalut, valita pienikokoiset monitoimikalusteet.

Katto keittiö-studiossa

Keittiöstudiossa on tärkeää järjestää katto oikein, koska se toimii vyöhykkeen rajana keittiöstä olohuoneeseen. Katto voi olla kipsilevyä, jos huone on tilava. Klassiseen tyyliin katto liitetään yleensä tapetilla tai maalataan yksivärisenä. Tällä vaihtoehdolla säästät budjettiasi ja voit jonkin ajan kuluttua muuttaa sitä itse tai maalata sen eri väriseksi..

Huoneissa, joissa on matala katto, suositellaan joustavaa kattoa, kankaan kiiltävä pinta ja oikein valitut lamput auttavat laajentamaan keittiön visuaalisesti. Haluttaessa kukkakuvio voidaan levittää kankaalle.

Alakatto suoritetaan myös tilavissa huoneissa, koska rakenne kestää vähintään 10 cm korkeuden. Tällaiset katot eivät vaadi alustavaa kohdistusta. Suorittamalla katto tällä tekniikalla saat tasaisen pinnan, vankan rakenteen ja pitkän käyttöiän..