Keittiön muotoilu vaaleanvihreällä värillä

Sisätilojen päivittäminen ja korjaukset ovat aina erittäin jännittävää ja vastuullista työtä, ja haluamme miellyttää itseämme työn tuloksista mahdollisimman pian ja ihailla huoneen uutta muotoilua. Keittiö on aina talon sydän, ja jotta emäntä tai omistaja olisi ilo olla siellä ja tuntea inspiraatiota ja mukavuutta, sinun on otettava vakavasti värivalinta, kodinkoneiden ja huonekalujen sijainti tässä huone..

Värin edut ja ominaisuudet

Jos et ole vielä päättänyt väriä, voimme suositella turvallisesti kaikkia vihreän sävyjä ja erityisesti vaaleanvihreää. Vaaleanvihreä väri on sekoitus vihreää ja keltaista. Vihreä väri herättää rauhan, rauhallisuuden tunteen, auttaa keskittymään ja selviytymään negatiivisista tunteista. Keltainen on vihreän vastakohta – se innostaa psyyke, antaa energiaa ja näyttää uhmavalta. Perustuu siihen tosiasiaan, että vaaleanvihreä on sekoitus näennäisesti vastakkaisista väreistä, se kompensoi molempien ominaisuudet ja herättää luottamuksen tunteen, motivoi ja altistaa viestinnälle.

Vaaleanvihreä väri näyttää hyvältä sisätiloissa esteettisten ominaisuuksiensa vuoksi ja vaikuttaa myös täydellisesti ihmisen yleiseen henkiseen tilaan ja antaa harmonian ja mielenrauhan. Mutta ole varovainen valittaessa tällainen kirkas väri – se voi nopeasti tulla tylsää ja lakata olemasta houkutteleva sinulle. Suosittelemme myös käyttämään tätä sävyä maltillisesti. Lähesty vastuullisesti sisätilojen valintaa ja tee kirkkaita aksentteja, jotka voidaan haluttaessa myöhemmin korvata.

Erilaisia ​​sävyjä

Vaaleanvihreällä, kuten kaikilla väreillä, on suuri sävypaletti, ja jokainen sävy tai puolisävy voi asettaa oman tunnelman sisustukseen. Vaaleita ja herkkiä sävyjä käytetään usein maalaistyylisissä keittiöissä, ne lisäävät kodikkuutta, keveyttä ja rauhallisuuden ilmapiiriä sisustukseen. Mutta kirkkaita värejä käytetään useimmiten nykyaikaisissa suunnitteluvaihtoehdoissa, jos onnistut yhdistämään tällaisen värin oikein sisätilojen muiden kanssa, saat kirkkaan muotoilun, joka tarjoaa sinulle hyvän mielen ja voimakkaan energian.

Sopiva tyyli

Ekotyyli

Vaaleanvihreä väri näyttää erittäin orgaaniselta ja houkuttelevalta ekotyylisissä sisätiloissa. Tämä tyyli merkitsee vapaata tilaa, jossa on vähintään asioita ja sisustusta, sekä kirkasta päivänvaloa ja hyvää valaistusta yöllä. Tätä tyyliä hallitsevat pääasiassa luonnolliset materiaalit ja tekstuurit, kuten puu, kivi, pellava, nahka ja muut. Sisustuksessa käytetään edelleen luonnonmateriaaleista valmistettuja koristeita sekä luonnollisia kukkia ja kasveja. Tähän suuntaan voit valita rauhallisen pistaasivärin, joka on täydellisessä sopusoinnussa ekologisen tyylin hiekka-, beige- ja valtameren sävyjen kanssa..

Minimalismi

Vaaleanvihreät sävyt täydentävät täydellisesti myös minimalistista keittiötä, vähentäen sen vakavuutta ja tuoden siihen kodin mukavuuden tunteen. Minimalismi edustaa sisätiloja, joissa on paljon vapaata tilaa, jokaisen huonekalun toiminnallisuus, geometriset muodot ja vähimmäismäärä sisustusta. Tämän tyylin keittiöt ovat usein yksivärisiä ja moderneja. Mahdollisista vihreistä sävyistä oliivisävy sopii parhaiten tällaiseen sisustukseen..

Korkeateknologia

Monet vaaleanvihreät sävyt näyttävät täydellisiltä korkean teknologian sisätiloissa. Metalli- ja lasiesineet, suorat, laajat linjat, hillitty sisustus ja uusimman teknologian käyttö kodinkoneissa – kaikki ovat tämän tyylin ominaispiirteitä. Tässä tapauksessa keittiö yhdistetään usein olohuoneeseen baaritiskillä. Korkean teknologian tyylissä ei ole tilaa rauhallisille värisävyille, kaikki täällä soi päinvastoin, joten käytä kirkkaimpia mahdollisia värejä. Varusta keittiösi mahdollisimman paljon kromiastioilla ja uusimmilla laitteilla, koska tämä tyyli on ode teknologialle ja tekniikalle.

Pop-taide

Pop -taide on valoisa, ainutlaatuinen tyyli, josta 60 -luvun ilmapiiri ja abstrakti impressionismi hengittävät. Tämän tyylinen sisustus on poikkeuksellinen ratkaisu, koska tällainen järkyttävä muotoilu ilahduttaa ja yllättää monia ihmisiä. Vaaleanvihreät kirkkaimmat sävyt sopivat tähän tyyliin – yhtä kirkkaita ja epätavallisia kuin koko sisustus. Pop -taiteen ominaispiirteitä ovat kontrastivärit, valkoiset seinät, joissa on paljon julisteita ja maalauksia, tai päinvastoin, seinät, joissa on optisia harhakuvitelmia, sekä toistuvat symbolit ja monet suuret kuvat..

Yhdistelmä muiden värien ja sävyjen kanssa

Laaja valikoima sävyjä vaaleanvihreässä paletissa antaa tilaa mielikuvitukselle ja mahdollistaa sen yhdistämisen monien muiden sävyjen kanssa. Vaaleanvihreät sävyt ja neutraalit värit, kuten valkoinen, musta ja harmaa, täydentävät toisiaan täydellisesti, ja pistaasivärit sopivat täydellisesti yhteen kirkkaiden värien kanssa: punainen, keltainen, sininen ja muut. Jotkut parhaista vaihtoehdoista ovat ruskea, valkoinen, musta, keltainen ja harmaa..

Ruskea väri yhdistettynä vihreisiin sävyihin näyttää orgaaniselta ja sopii rauhallisiin sisätiloihin, joissa on luonnollisia motiiveja.

Vihreä ja valkoinen näyttävät hyvältä missä tahansa sisustuksessa, koristavat sisustusta ja antavat sille harmonisen ja raikkaan ilmeen.

Vaaleanvihreä on mustan vastakohta ja näyttää modernilta ja tyylikkäältä kompensoimalla tämän värin synkkyyttä.

Keltainen ja vaaleanvihreä tuovat iloa sisustukseen, mutta älä liioittele sitä tällaisella yhdistelmällä, se kannattaa laimentaa neutraaleilla sävyillä, jotta vältetään näiden värien pakkomielle.

Ja tietysti sisustus näyttää tyylikkäältä harmaita ja vaaleanvihreitä värejä käyttäen..

Viimeistely

Vaaleanvihreitä sävyjä käytetään useimmiten aksentteina sisätiloissa, joten sinun on määriteltävä värimaailma itsellesi selkeästi värin ylikuormituksen välttämiseksi. Jos päätät keskittyä seiniin, on mahdollista yhdistää ne onnistuneesti kuvioituihin ratkaisuihin ja minimalistiseen sisustukseen. Myös kirkkaanvihreä julkisivu yhdistettynä työtason neutraaleihin väreihin näyttää mielenkiintoiselta..

Vaaleanvihreä väri luo hyvän tunnelman, näyttää esteettisesti miellyttävältä ja kauniilta missä tahansa sisustuksessa. Tärkeintä on, että voit yhdistää sen muihin väreihin ja valita sinulle sopivan sisustuksen..