Käytävän suunnitteluideoita Hruštšovissa: sisustussuunnitteluvinkkejä ja valokuvaesimerkkejä valmiista töistä

Aikakausi «neuvoja» on ollut pitkään menneisyydessä, ja «rakkaansa» Hruštšovin naiset selvisivät poliittisista muutoksista erittäin menestyksekkäästi ja ilahduttavat meitä edelleen mukavuudella ja viihtyisyydellä kykyjensä mukaan. Samaan aikaan nykyaikaiset asiantuntijat väittävät, että tällaisen suunnitelman asuintilan ei pitäisi ollenkaan toimia pelotteena, kun kyseistä suunnittelua ajatellaan toteutettavaksi. Ja ensinnäkin, on kiinnitettävä huomiota käytävään, koska juuri tämä huone tapaa vieraat ja antaa sinun luoda ensivaikutelman huoneen omistajista ja heidän elämäntavastaan ​​yleensä..

Käytävä Hruštšovissa – sisustusominaisuudet

Koska Hruštšovin käytäville on ominaista pieni alue, epätavallinen tai kapea muoto, tämän huoneen järjestäminen on otettava vakavasti. Jos astut tällaiseen huoneeseen, et löydä siitä tarpeeksi tilaa, ja samalla tavata useita vieraita täällä on erittäin ongelmallista, koska ainakin kahden kävijän on epämukavaa ottaa päällysvaatteet ja riisua kengät sellainen alue. Lisäksi, koska käytävä on läheisessä kosketuksessa muihin huoneisiin, on olemassa vaara, että niihin tulee erilaisia ​​katuperäisiä saasteita..

Pienen alueen eteisten järjestämiseen liittyvän ongelman ratkaisemiseksi käytetään yleensä uudistusmenetelmää. Huoneen kapea muoto korjataan kaavoittamalla erilaisia ​​huonekaluja ja viimeistelymateriaaleja.

Jos aiot luoda sisätiloja epätavallisen muotoiseen käytävään, on tavallista käyttää erilaisia ​​valaisimia ja peilejä, jotka luovat täydellisesti lisääntyneen tilan vaikutuksen ja ohjaavat huomion huoneen muodon puutteista..

Materiaalien valinta seinäkoristeisiin Hruštšovin käytävällä

Kuten voitte kuvitella, kaikenlaiset seinäkoristemateriaalit voivat viedä arvokkaita senttimetrejä. Siksi asiantuntijat suosittelevat tämän ongelman ratkaisemista etukäteen, jotta et voi valittaa kevyydestäsi tulevaisuudessa. Menestynein ratkaisu tässä tapauksessa on maalin, tapetin tai koristekipsin käyttö vähiten korostetulla tavalla.

Seinien maalaus

Nykyaikainen emulsioiden valinta seinien maalaamiseen antaa sinun kääntää erikoisimmat ideat todellisuuteen. Ja tässä tapauksessa suunnittelijoita kehotetaan suosimaan pestäviä maaleja, jotka perustuvat lateksiin tai akryyliin, koska ne on helppo puhdistaa eivätkä pelkää puhdistusaineiden vaikutuksia, mikä on erittäin tärkeää ihanteellisen puhtauden ylläpitämiseksi huoneessa, kuten käytävä. Mitä tulee värin valintaan, tällaisessa pienoiskäytävässä, jossa ei ole ikkunoiden aukkoja, on käytettävä rauhallisia ja vaaleita sävyjä, jotka lisäävät alueen visuaalista kasvua.

Koristeellinen kipsi

Tällaisella seinäverhousmateriaalilla, kuten koristekipsillä, on valtava valikoima sävyjä ja rakenteita, joiden avulla voit luoda poikkeuksellisen ilmapiirin ja täyttää käytävän mukavuudella. Venetsialainen kipsi muistuttaa ulkonäöltään marmoria, se näyttää alkuperäiseltä ja erittäin houkuttelevalta. Kuvioitu kipsi valmistetaan akryyli- tai mineraalipohjan perusteella, se jäljittelee upeasti erilaisia ​​pintoja ja siitä voi tulla todellinen koriste Hruštšovin käytävällä. Rakennelaasti muodostaa sen koostumuksen muodostavien marmorilastun ja kvartsielementtien ansiosta rakeisen epähomogeenisen pinnan seinille. Taiteellinen kipsi auttaa luomaan paneeleja seinille, kaikenlaisia ​​piirustuksia, kuvioita ja koostumuksia.

Käytävän taustakuva

Tapettia pidetään yhtenä yleisimmistä ja edullisimmista vaihtoehdoista seinäpintojen koristeluun, joten se ansaitsee aina erityistä huomiota. Tässä tapauksessa kuitukangas- tai vinyylitapettia voidaan kutsua sopivimmaksi vaihtoehdoksi, koska juuri näille tuotteille on ominaista käytännöllisyys ja kestävyys. Yhtä mielenkiintoinen ratkaisu on maalattava tapetti tai nestemäinen tapetti. Voit myös käyttää korkealaatuisia 3D -taustakuvia. Esimerkiksi tiili- tai kivimuurauksen jäljitelmä vie sinut vanhojen kapeiden katujen tunnelmaan, ja taivasta, kasveja tai kauniita maisemia kuvaavat kankaat täyttävät huoneen ilmalla.

Kuinka valita huonekalut käytävälle Hruštšovissa

Pääsääntö onnistuneesta huonekaluvalinnasta Hruštšovin käytävän sisustuksen järjestämiseksi on suurten esineiden hylkääminen. Etusijalle asetetaan ergonomiset, kompaktit ja toiminnalliset tuotteet, jotka eivät vie paljon tilaa ja samalla selviävät täydellisesti suorista tehtävistään.

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on kaapin ostaminen, ja jos aloitat huoneen mitoista, etusija olisi annettava sisäänrakennetuille tai kompakteille ja kapeille rakenteille, joilla on pieni kapasiteetti. Useimmat suunnittelijat kuitenkin vaativat luopumaan kokonaan tästä hankkeesta ja varustamaan käytävän tietyillä esineillä, mukaan lukien ripustin, kenkähylly, erityyppiset juhlat, ottomaanit, seinä- tai lattiahyllyt, kaapit ja muut tuotteet. Samanaikaisesti on tärkeää, että lisävarusteissa ei ole teräviä kulmia, ulkonevia koukkuja ja muita pieniä esineitä, jotka voivat loukkaantua..

Suunnittelusäännöt kapeassa käytävässä

Kapean tai pitkänomaisen käytävän onnistuneen järjestelyn vuoksi on tavallista jakaa huone kahteen toiminnalliseen vyöhykkeeseen. Yhdessä niistä on vaatekaappi-tyyppiset huonekalut. Toinen alue toimii eteisenä tai siirtymänä muihin huoneisiin, ja sille on ominaista hyvä valaistus. Samaan aikaan ei ole ollenkaan välttämätöntä keksiä monimutkaisia ​​tapoja.

Sisätiloissa on melko yksinkertaista käyttää materiaaleja, jotka eroavat toisistaan ​​väriltään ja rakenteeltaan, mikä voidaan ilmaista lattian ja seinien sävyjen yhdistelmänä. Yhtä hyvä vaihtoehto olisi vaatekaappi, joka yleensä asennetaan käytävää pitkin. Tässä tapauksessa vastakkaiselle seinälle voidaan liittää 3D -taustakuva, jossa on värikkäitä maisemia ja muita kuvia..

Suunnitteluideoita kulmakäytävälle

Koska kulmakäytävän järjestely on hieman monimutkainen, sinun ei pitäisi tehdä hätäisiä päätöksiä. Suunnittelualan asiantuntijan mielipide auttaa sinua tekemään oikean valinnan ja luomaan mukavimman ilmapiirin. Ja tässä esimerkissä arvokkaiden senttimetrien säästämiseksi on tärkeää asentaa kulmakaappi kaappiin. Kulmarakenteet tehdään pääsääntöisesti tilauksesta, ne vievät vähän tilaa ja ovat monikäyttöisiä. Yksi «mutta», tässä tapauksessa sinun on luovuttava kenkähyllyistä ja seinähyllyistä.

Millä tyylillä voit sisustaa käytävän Hruštšovissa?

Kuten voitte kuvitella, Hruštšovin sisääntulo on minimi tila, joka on järjestettävä käytännöllisellä ja hyvällä maulla. Siksi, kun valitset tyyliratkaisua sisätiloihin, sinun on aloitettava eri minimalismin suunnista tai päinvastoin mukautettava siihen muita suuntauksia..

Korkeateknologia

Hruštšovin sisääntulo, joka on sisustettu korkean teknologian tyyliin, on yhdistelmä materiaalien ja rakenteiden keveyttä. Kiilto, lasi, peili, alumiiniosat ja kestävä ohut muovi luovat tilan tunteen. Ja tämä on yksinkertaisesti tarpeen tällaiselle pienoiskoolle..

Japani

Luonnonpuu vaaleilla väreillä, bambu, alkuperäiset lamput ja vaaleat paperiset väliseinät ovat olennainen osa tätä tyyliä. Tässä käytetään aktiivisesti horisontaalisuuden periaatetta, joka ilmaistaan ​​huonekalujen, koristeiden, viivojen ja muotojen järjestämisessä..

Skandinavia

Tällaista tyyliratkaisua voidaan kutsua täydelliseksi vaihtoehdoksi edelliselle ehdotukselle. Rauhalliset ja lakoniset sävyt yhdistetään tässä tapauksessa upeasti kirkkaisiin ja tarttuviin aksentteihin. Tyypillinen piirre – matot, maalaukset ja muu sisustus, jonka avulla voit luoda maksimaalisen kodin mukavuuden tunteen.

Jos olet Hruštšovin asunnon omistaja, tämä ei ole syy kieltää itsellesi tyylikkäiden sisustusratkaisujen luominen. Asiantuntijoiden suositukset, halu ja onnistut. Epäiletkö suunnitelmien onnistumista? Valokuvaesimerkit käytävän valmiista malleista ovat loistava inspiraatio todelliseen toimintaan. Tärkeintä on uskoa omaan menestykseen.!