Joustava katto käytävällä – design -ominaisuuksia ja kauniita suunnitteluideoita

Kuten tiedät, käytävä on «käyntikortti» mikä tahansa talo tai asunto. Siksi tämän huoneen sisustuksen järjestämiseen ei pitäisi kiinnittää vähemmän huomiota kuin muihin huoneisiin ja tietysti vain korkealaatuisia materiaaleja tulisi käyttää prosessissa. Samalla ei pidä unohtaa integroitua lähestymistapaa tällaiseen tapahtumaan. Loppujen lopuksi kaikkien yksityiskohtien tulisi täydentää harmonisesti toisiaan, alkaen seinäverhouksesta, lattiasta ja päättyen kattoon. Ja oikeat päätökset mahdollistavat paitsi huoneen muodon visuaalisen korjaamisen, tilan laajentamisen, myös miellyttävän ja viihtyisän huoneen luomisen. Tänään puhumme yhdestä suosituimmista suunnitteluratkaisuista käytävän sisustamiseen – venytettävästä katosta. Koska juuri tämän viimeistelymenetelmän avulla voit luoda täydellisen pinnan ilman paljon vaivaa ja vaivaa. Tietoja siitä, millaisia ​​PVC -kankaita esitetään nykyaikaiselle kuluttajalle ja kuinka tarkalleen voit varustaa käytävän suunnittelun niiden avulla yksityiskohtaisemmin alla.

Joustava katto käytävällä – edut ja haitat

Vain muutama vuosi sitten venytetty katto oli jotain, joka ei ollut saavutettavissa suurelle osalle kuluttajia. Nykyaikaiset tekniikat kehittyvät kuitenkin jatkuvasti, ja nykyään tällaista kattokoristetta pidetään varsin suosittuina ja edullisina jopa tavallisille kansalaisille. Ja tämä ei ole ollenkaan yllättävää, koska tällaisen keksinnön ominaisuuksissa on melko paljon plussia kuin miinuksia..

Joustavien kattojen käytön eduista tilojen sisustuksessa johtavassa asemassa on PVC -kankaiden kestävyys ja erilaiset tuotemallit, mikä helpottaa yhden tai toisen tyylin täydentämistä eikä ajattele katon päivittämistä harvemmin kuin kerran usean vuosikymmenen aikana. Yhtä tärkeää tekijää voidaan kutsua täydelliseksi puuttumattomaksi alustavasta työstä pinnan valmistelemiseksi rakenteen asennusta varten, mikä säästää merkittävästi asiakkaan aikaa ja rahaa..

Joustavuutensa ansiosta joustavat katot suojaavat kiinteistöä hyvin, jos ylemmistä kerroksista vuotaa vettä. Riittää, että soitat vain velhon, joka irrottaa osan kankaasta ja auttaa tyhjentämään rakenteen sisälle kertyneen veden. Tämä pinnoite on helppo ylläpitää täydellisessä kunnossa. Ja mikä tärkeintä, joustavat katot ovat yksiosainen rakenne, joka piilottaa eri epäsäännöllisyydet mahdollisimman paljon..

Mitä tulee venytyskattojen haitoihin, tämä voidaan huomata «arkuus» samanlainen rakenne. PVC -kangas venyy täydellisesti, mutta on liian herkkä erityyppisille mekaanisille vaurioille. Sinun tulisi myös tietää, että virtauskalvo on asennettu tiettyyn lämpötilaan, joten liian korkea tai päinvastoin matala lämpötila on sille vasta -aiheinen..

Lisäksi tällaisen viimeistelyn asentaminen vaatii tiettyjä taitoja, kykyjä ja erikoislaitteita, joten vain luotetut käsityöläiset tulisi antaa tämä työ. Ja lopuksi voimme lisätä, että tällaiseen suunnitteluun liittyy katon tason lievä alentaminen.

Eteisen venytyskattojen tyypit

Kuten monet muutkin sisustusvaihtoehdot, venytyskatot ovat monentyyppisiä ja eroavat toisistaan ​​rakenteeltaan, rakenteelliselta monimutkaisuudeltaan ja suunnittelultaan. Tekstuurin mukaan kaikki PVC -kattokankaat voidaan jakaa ehdollisesti matta-, kiilto- ja satiinituotteisiin. Kiilto kykenee heijastamaan käytävän koko sisällön peilin tavoin, ja se on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat lisätä tilaa visuaalisesti.

Matta -joustavat katot, vaikka ne muistuttavat jonkin verran maalattua pintaa, erottuvat kestävyydestään ja monipuolisuudestaan. Tällaiset kankaat säilyttävät täydellisesti alkuperäisen ulkonäkönsä koristettaessa kattoa epätyypillisten mittojen huoneissa ja sulkevat kokonaan pois valon taittumisen mahdollisuuden monimutkaisen arkkitehtuurin tilanteissa.

Satiini pvc -kangas on ihanteellinen vaihtoehto tapauksissa, joissa kiilto tuntuu liian tarttuvalta ja matta kangas päinvastoin on liian yksinkertainen ja ytimekäs. Sen herkkä rakenne ja hohtava vaikutus näyttää silkiltä, ​​ja kirkkaudesta ja valaistuksen tyypistä riippuen miellyttää omistajia uskomattoman kauniilla valopelillä ja alkuperäisellä salaisella kuviolla..

Joustavat katot, joissa on valokuvatulostus, ovat riittävän korkealaatuisia ja uskottavia jäljitelmiä mistä tahansa kuvasta, olipa kyseessä sitten alkuperäinen kukkakoriste, erilaiset kuviot tai luonnoksen toistaminen mistä tahansa aiheesta. Tällaisen idean avulla voit muuttaa todellisuudeksi poikkeuksellisimmat ratkaisut ja luoda ainutlaatuisen suunnittelun, joka täyttää kaikki käytävän omistajien toiveet ja makuasetukset..

Jos otamme huomioon venytyskatot suunnitteluvaihtoehtojen mukaan, tässä tapauksessa kaikki tuotteet voidaan jakaa yksitasoisiin, kaksitasoisiin ja monitasoisiin. Yksitasoisia venytyskattoja pidetään yleisimpinä ja edullisimpina viimeistelyinä, jotka sopivat täydellisesti pienten eteisten järjestämiseen.

Kaksitasoisia rakenteita käytetään pääasiassa katon tason nostamiseen visuaalisesti.

Monitasoiset rakenteet ovat merkittäviä suurten huoneiden suunnittelussa..

Mitä tulee venytyskattojen suunnitteluun, tässä tapauksessa voit suosia tavallista matta- tai kiiltävää pintaa, luoda kattoon eräänlaisen tähtitaivaan, jäljitellä mitä tahansa pintaa PVC -kankaan avulla tai toteuttaa omia fantasioita..

Kuinka valita eteisen venytettävän katon väri

Esimerkit joustavien kattojen väritehokkuudesta yllättävät miellyttävästi jopa vaativimmankin asiakkaan, koska täällä voit luoda rikkaan yksivärisen värin tai jäljitellä monia tekstuureja, mutta myös käyttää kontrastisia yhdistelmiä ja tasaisia ​​kaltevuuden siirtymiä. Valkoinen joustava katto on yhtä hyvä matta- ja kiiltävässä suunnittelussa, täydellinen mihin tahansa tyyliin ja sopii hyvin muiden sävyjen kanssa.

Musta katto syvyydestään ja kontrastistaan ​​huolimatta näyttää varsin juhlalliselta ja mielenkiintoiselta yhdessä valkoisten ja vaaleiden seinien kanssa.

Alitajunnan tasolla ruskeat sävyt liittyvät luontoon ja täyttävät huoneen lämmöllä.

Sininen muistuttaa ilmaa ja vettä ja sillä on aina rauhoittava vaikutus.

Koko vaaleanpunaisen ja lilan värivalikoima näyttää romanttiselta ja hieman unenomaiselta..

Punainen joustava katto on rohkea ratkaisu, joka täydentää täydellisesti avantgardistista tyyliä.

Harmaat sävyt täyttävät muotoilun hillittyinä ja vakavina.

Keltainen kalvo tekee huoneesta kirkkaamman ja samalla kodikkaan.

Joustavat kattovalaistusvaihtoehdot

Useimpien eteisten asettelu ei yleensä tarkoita ikkuna -aukkojen läsnäoloa. Siksi, kun teet modernia muotoilua tässä huoneessa, sinun tulee ehdottomasti huolehtia riittävän mukavasta ja kirkkaasta valosta. Klassinen valaistuksen versio kattokruunusta, jossa on massiiviset koristeet, on täydellinen ratkaisu klassiseen käytävään.

Sälerakenteina valmistetut valaisimet sopivat täydellisesti parvelle, grungeksi tai minimalistiseen käytävään. Valaisimien pistejärjestely takaa tasaisen valaistuksen koko kehällä. On tärkeää käyttää koristetyyppistä valaistusta täydentämään monitasoisia joustavia kankaita, mikä mahdollistaa yhden tai toisen toiminnallisen alueen korostamisen..

Pvc -kankaalla varustettua ripustettua rakennetta voidaan kutsua yleisratkaisuksi käytävän katon viimeistelyyn. Loppujen lopuksi, kuten näette, tämäntyyppisen viimeistelyn valikoima voi tyydyttää vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Lisäksi tämä on loistava tapa säästää itsesi katon pinnan säännölliseltä kunnostamiselta ja korjaamiselta useiden vuosien jälkeen käytävän perusteellisen kunnostuksen jälkeen..