Innoittamana yleismaailmallisista ideoista

«Kaikki nerokas on yksinkertaista» – luultavasti tämän lauseen toisti suunnittelija, joka loi monihuoneiston sisustuksen, jonka haluaisimme esitellä sinulle. Asunnon sisustaminen niin, että se on kodikas ja mukava, rauhallinen ja rento, mutta ei tylsä, ei ole helppo tehtävä. Kaikki on kuitenkin mahdollista, opastettu kierros tiloissamme «universaali» Asunnot ovat todiste tästä.

Olohuone

Aloitetaan retkemme yhteisestä huoneesta – olohuoneesta. Huoneen pintojen kevyt viimeistely miellyttävillä pastelliväreillä edistää tilan visuaalista laajentamista. Verhoiltujen huonekalujen lumivalkoinen verhoilu luo myös keveyttä ja raikkautta. Tekstiilit tarjoavat kirkkaita, kylläisiä värejä ja kultaisia ​​sävyjä. Peilipintaisten ja kullattujen pintojen ansiosta sisustus saa viimeisteltyä ulkonäköä, mutta myös täyttää ylellisyyttä ja kiiltoa.

TV -alue

Olohuoneen TV -alue olisi ainoa pimeä paikka, jos ei syvän tumman sävyn pimennysverhoja. Television alla oleva säilytysjärjestelmä on yksinkertainen ja ytimekäs, ja samanlaisesta materiaalista tehdyt avoimet hyllyt toimivat koristeellisena eikä käytännöllisenä tehtävänä..

Olohuoneen pehmeä alue

Tyynyt mukavalla sohvalla eivät ainoastaan ​​pehmennä olohuoneen rentoutumisprosessia, vaan ne toimivat myös värisillana eri sisustuselementtien, kalusteiden ja ikkunakoristeiden välillä yhteishuoneessa..

Illallisalue

Täällä olohuoneessa on myös ruokailutila. Tilava pöytä, jossa on lasitaso ja mukavat vaalean beige -nojatuolit, sopivat harmonisesti yhteisen huoneen tunnelmaan ja muodostavat ruokailuryhmän.

Keittiö

Olohuoneen ja ruokasalin vieressä on pieni keittiötila. Maamme kerrostaloista löydät usein samanlaisia ​​keittiötiloja, jotka ovat vaatimattomia neliömetreinä. Ja kaikille asunnon omistajille työpintojen sijainnin ja kodinkoneiden onnistuneen integroinnin dilemma on ongelma. Pienissä keittiöissä sopivin vaihtoehto on keittiön kaappien ja laitteiden L-muotoinen tai kulmajärjestely. On selvää, että tällaisessa pienessä huoneessa on uhrattava jotain. Tässä huoneistossa, jossa on olohuoneessa sijaitseva ruokailutila, oli helppo laiminlyödä ruokailuryhmä ja korvata se kevyellä aamiaispöydällä. Tietysti tällainen kapea huone tarvitsi kevyen, lähes lumivalkoisen viimeistelyn. Tummien sävyjen käyttö lattian viimeistelyssä ja keittiön kaappien alemmalla tasolla lisää myös huoneen visuaalista laajentumista. Samoihin tarkoituksiin käytetään peilejä, lasia ja kiiltäviä pintoja..

Kontrasti makuuhuone

Siirrytään henkilökohtaisiin huoneisiin – makuuhuoneisiin. Ensimmäistä lepo- ja unihuonetta voidaan kutsua tilan suunnittelun kannalta kanoniseksi. Huoneen kevyt viimeistely antaa sinun tuntea tilan avaruuden, raikkauden ja keveyden. Suuren kuvion kirkkaan taustakuvan avulla sängyn pään yläpuolelle koristettiin korostusseinä, joka mahdollistaa paitsi makuualueen visuaalisen korostamisen, myös kontrastin lisäämisen sisustukseen, jonkin verran dynamiikkaa.

Korostusseinällä

Sängyn tekstiilit toistavat tarkasti kaikki sisustuksen luomiseen käytetyt sävyt ja luovat makuuhuoneen harmonisen täydellisyyden.

Makuuhuone pastelliväreillä

Toinen makuuhuone ei eroa sisustuksessaan; kirkkaita pisteitä esiintyy vain tekstiileissä. Tämän huoneen aksenttiseinä eroaa yleisestä sisustuksesta vain vähän – tekstuurilla ja tuskin havaittavalla koristeella. Tämän makuuhuoneen teräksen alkuperäinen sisustus «pitsi» läpinäkyvät yöpöydät. Nämä huonekalut, jotka täyttävät heille määrätyn tehtävän, toimivat myös ei-triviaalina sisustuksena.

Lumivalkoinen makuuhuone

Toinen yksityinen huone ja jälleen vaalea värivalikoima, joka tarjoaa rentoutumista ja rauhaa, edistää rentoutumista ja mukavuutta. Ja jälleen, havaitsemme kirkkaita kohtia sisätiloissa vain päiväpeitteiden, tyynyjen ja vuodevaatteiden tekstiileissä..

Makuuhuone + työhuone

Tästä epäsymmetrisestä huoneesta, jossa on viisto katto, on tullut paratiisi kahdelle alueelle kerralla – rentoutumiseen ja työhön tai luovuuteen. Musta takorautainen sängynrunko vastaa kirjoituspöydän suunnittelun samaa sävyä, ja sängyn takana olevan aksenttiseinän sävyt toistuvat vaatimattomassa sisustuksessa..

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen sisustus Valkoinen ja harmaa kylpyhuone

Tämän huoneiston kylpyhuoneen sisustus on myös monipuolinen. Vaatimaton kokoinen huone sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet vesi- ja saniteettitoimenpiteille. Lumivalkoiset sävyt kontrastivat viimeistelylaattojen miellyttävän harmauden kanssa, lasi- ja peilipinnat laajentavat pieniä tiloja.

Valkoinen kylpyhuone

Ja paikallinen kylpyhuone voidaan kutsua turvallisesti «lumivalkoinen huone». Vain musta veistetty peilikehys laimentaa pienen huoneen valoisan tunnelman. Pieni huone, jossa puhtaus ja järjestys ovat avain terveyteen, valkoinen ei ollut sattumanvarainen valinta.