Ideoita kylpyhuoneen säilytykseen

Kaunis, kodikas, tilava kylpyhuone, jossa kaikki sijaitsee järkevästi ja käytännöllisesti, on jokaisen meistä unelma. Suurissa kylpyhuoneissa tarvittavien tarvikkeiden säilytystilan järjestäminen on helppoa eikä vaadi paljon kekseliäisyyttä. Mutta kun järjestät pieniä kylpyhuoneita, sinun on usein ratkaistava ongelma, joka johtuu siitä, että hyllyille, kaappeille, lipastoille ei ole vapaata tilaa. Kuitenkin näyttämällä luovaa mielikuvitusta, kuuntelemalla suunnittelijoiden ja rakentajien neuvoja, voit muuttaa kylpyhuoneen alkuperäiseksi huoneeksi:

On monia tapoja varustaa kylpyhuoneesi säilytystilalla. Kun tila on järjestetty oikein, voit sijoittaa kompaktisti paljon hyödyllisiä ja tarpeellisia asioita..

Perinteiset tavat varastojen varustamiseen

Helpoin tapa on noutaa valmiit pesualtaat kaappeineen. Mutta ei aina LVI -putkien ja letkujen suunnittelu, huoneen asettelu sallii vakiokalusteiden käytön, joten useimmiten asukkaiden on käsiteltävä yksittäisiä säilytysjärjestelmäprojekteja.

Helpoin vaihtoehto on rakentaa modulaarisia hyllyjä useista kuutionmuotoisista laatikoista. Tämä vaihtoehto on halvin ja melko edullinen kaikille:

Kolme laatikkohyllyä seinälle

Perinteisiä telineitä voi vaihdella erikokoisilla ja -kokoonpanoisilla hyllyillä. Tällaiset avoimet rakenteet näyttävät erittäin vaikuttavilta ja epätavallisilta:

Turkoosi hyllyt kylpyhuoneessa

Suosituin ja perinteisin paikka, jossa järjestetään hygieniatuotteiden pullot, pesuainelaatikot ja -pussit, pyyhkeet ja paljon muuta, on pesualtaan alla oleva tila:

Vaaleanpunainen lilja lähellä pesuallasta

Sisäänrakennetut kaapit, joissa on ovet, sopivat harmonisesti avoimiin hyllyihin pyyhkeiden ja muiden tavaroiden säilyttämiseksi:

Avoin hylly valkoisilla pyyhkeillä pesualtaan alla

Mukavuuden lisäämiseksi on parempi sijoittaa pyyhkeillä varustetut hyllyt pesualtaan tai suihkukaapin viereen:

lasinen pesuallas-kulho kylpyhuoneessa

Laatikot

Laatikot on helppo laittaa pesualtaan alle, ja niiden sisäpuolella on väliseinät – tämä on loistava vaihtoehto pitää kaikki tarvittavat tavarat järjestyksessä. Sisälaatikoiden kokoonpano voi olla hyvin erilainen riippuen siitä, säilytetäänkö tavarat vaaka- vai pystysuorassa asennossa:

Vedettävä ylälaatikko kylpyhuoneessa Kaksi ulosvedettävää laatikkoa

Pesualtaiden alla olevat laatikot voidaan varustaa metallitangoilla, joihin pyyhkeet voidaan ripustaa:

Ruskeat laatikot, joissa kiskot pesualtaiden alla

Ulosvedettävät hyllyt rullamekanismeissa ovat erittäin käteviä ja käytännöllisiä: pääset kaukaisimpiin kohteisiin:

Laatikot kaapissa pesualtaan alla Rullattavat laatikot, joissa on puiset julkisivut kylpyhuoneessa

Rullattavat laatikot, joissa on pystysuuntainen tavaroiden säilytystila, ovat erittäin käteviä ja kompakteja:

Rullattava laatikko, jossa alumiiniset kauhat

Tällaiset pystysuorat telineet voidaan varustaa lisäpistorasioilla hiustenkuivaajille, muotoilijoille ja muille laitteille:

Vedettävä laatikko pistorasioilla

Sisäänrakennetut rakenteet

Sisäänrakennetut huonekalut ovat erittäin käteviä ja käytännöllisiä, koska ne on luotu suoraan tiettyä projektia varten ja ottavat huomioon kaikki asettelun vivahteet. Suuri sisäänrakennettu säilytysjärjestelmä, jossa on avoimia hyllyjä, ovia sisältäviä kaappeja ja laatikoita, mahdollistaa kaikkien tarvittavien tarvikkeiden pitämisen järjestyksessä:

Hiilipyyhkeet lipastossa

Säilytystilat voivat olla järjestelmä, joka yhdistää erilliset kaapit pesualtaan alla ja hyllyt, kaapit ja syvennyksiin rakennetut kaapit:

Lasiseinä suihkussa ruskea kaappi kylpyhuoneen lasihyllyjen alla Kylpyhuoneessa kolme puuhyllyä

Symmetrisesti sijaitsevat markkinaraot sopivat täydellisesti hyllyjen järjestämiseen. Ne antavat viimeistellyn ilmeen kylpyhuoneen sisustukseen:

Paljon pyyhkeitä wc: n vieressä olevilla hyllyillä Symmetriset kapeat hyllyt valkoisessa kylpyhuoneessa

Myös mitä tahansa syvennystä kylpyhuoneen seinässä voidaan käyttää telineiden ja hyllyjen järjestämiseen. Tämä menetelmä ei vaadi lisätilan ja rakennusmateriaalien etsimistä:

Valkoinen seinälle asennettava kaappi pesualtaan alle Kaksi hyllyä kapealla kivellä takaseinässä Kulmarako kylpyhuoneessa

Nämä telineet voidaan sijoittaa kylpy- tai suihkulaitteiden lähelle. Tämä on erittäin kätevää, koska hyllyt muodostavat monoliittisen yhtenäisyyden seinärakenteen kanssa. Jos viimeistelet ne samalla materiaalilla kuin itse seinät, nämä minilevyt voidaan helposti puhdistaa liasta:

Puinen viimeistely kylpyhuoneessa

Sisäänrakennetun rakenteen avulla, jossa on hyllyt ja kaapit, on helppo piilottaa huoneen, putkien, mittarien ja muiden laitteiden puutteet:

Valkoinen kirjailtu verho kylpyhuoneessa

Ripustusjärjestelmät

Konsolirakenteet kylpyhuonetarvikkeiden ja erilaisten kosmetiikkatuotteiden sijoittamiseen on sopivin vaihtoehto pieniin huoneisiin. Hyllyt voidaan valmistaa monista eri materiaaleista.

Metallirakenteet sopivat orgaanisesti parvityylin sisätiloihin (sitä kutsutaan myös teolliseksi):

Metallinen hylly kylpyhuoneessa

Puiset hyllyt näyttävät erittäin tyylikkäiltä kylpyhuoneen sisustuksessa ja sopivat ekologiseen ja maalaismaiseen tyyliin:

Puiset hyllyt pyyhkeillä kylpyhuoneessa WC -kulho ja hyllyt valkoisilla pyyhkeillä

Lasihyllyt, joissa on lisävalaistus, luovat painottomuuden tunteen ja sopivat mihin tahansa tyyliin:

Liukuovet pesualtaan alla olevassa alaosassa

Konsolimalliset hyllymallit ovat käteviä ja järkeviä: ne eivät vie metriä vapaata tilaa, eivät sotke tilaa, ne voidaan sijoittaa vapaille seinien osille alla ja yläpuolella:

ruskea muuraus kylpyhuoneessa ja valkoiset pyyhkeet hyllyillä Kolme ruskeaa hyllyä wc: n yläpuolella Ikkunaluukut baareilla kylpyhuoneessa Turkoosi kylpyhuoneen seinä hyllyillä

Pesualtaan alla olevat riippukaapit eivät ole vain kompakti säilytystilaa, vaan tällaisten mallien avulla voit istua mukavasti pesualtaan lähellä:

paju kori kylpyhuoneen kulmassa

Jos lipasto, jossa on konsolijärjestelmä, on riittävän suuri, on välttämätöntä luoda lisätukea reunoille. Etäisyyttä lattiasta laatikoiden alkuun voidaan käyttää myös lisäsäilytystilana, jos asennat esimerkiksi ristikkotelineen:

Valkoinen arina pesualtaan alla

Yleensä wc: n yläpuolella oleva seinä jää käyttämättä, mutta pienessä kylpyhuoneessa tätä aluetta voidaan käyttää järkevästi, jos kiinnität siihen kevyet hyllyt:

Lasihyllyt wc: n yläpuolella

Asioita, jotka on otettava huomioon, kun järjestät kylpyhuoneen säilytystilaa

Tarvittavat vivahteet kylpyhuoneiden järjestämisessä: