Huoneisto Madridissa – lumivalkoinen sisustus alkuperäisellä sisustuksella

Kutsumme sinut opastetulle kierrokselle espanjalaisten huoneistojen alun perin sisustetuissa huoneissa. Madridissa sijaitseva asunto voi toimia inspiraationa niille asunnonomistajille, jotka haluavat kevyen ja jopa lumivalkoisen sisustuspaletin, kunnioittavat ei-triviaalia lähestymistapaa seinäkoristeisiin taide-esineillä ja arvostavat mukavuutta, viihtyisyyttä ja raikkautta huoneiden kuvissa erilaisiin toiminnallisiin tarkoituksiin..

1

Kun olemme tunkeutuneet asunnon etuovesta, löydämme lumivalkoisen kapean ja pitkän käytävän. Espanjalaisen asunnon ensimmäinen huone antaa hyvän käsityksen siitä, miten muut huoneet on sisustettu. Katon ja seinien lumivalkoinen viimeistely, ovien sama väri, lattian lämpimät puusävyt – kaikki nämä sisustusmenetelmät toistuvat sekä Madridin huoneiston henkilökohtaisissa, yleisissä että utilitaristisissa huoneissa..

Taide -esine

Koko asunnon sisustuksen kohokohta on alkuperäiset maalaukset, joissa on selkeä geometria, mutta samalla erittäin ilmeikäs rakenne. Kirkkaat, kylläiset värit, alkuperäinen esitys – tällainen taide -esine näyttää erityisen edulliselta valkoista taustaa vasten..

Sisäänkäynti keittiöön Pitkä käytävä

Käytävän avoimien ovien kautta astumme pieneen keittiötilaan, joka on sisustettu koko espanjalaisen huoneiston hengessä lumivalkoisin sävyin. Keittiösarja, jossa on valkoiset sileät julkisivut, laimennetaan vain integroimalla kodinkoneet ja pesualtaat. Työtasojen, säilytysjärjestelmien ja laitteiden kulmikas järjestely mahdollisti melko tilavan saaren asentamisen pieneen keittiöön. Ja jopa keittiötilassa näemme alkuperäisen seinäkoristeen käytön – värikkäät sävyt ja kuvioitu suorituskyky heijastuvat keittiön estetiikkaan..

Keittiö

Keittiön kaappien sileillä rintamilla ei ole varusteita, mikä antaa niille erittäin modernin ilmeen. Samanlainen keittiökaappien muotoilu – ilman kahvoja, magneettisilla sulkimilla, on ominaista paitsi modernille tyylille myös kaikille sisustuksen minimalismin ilmenemismuodoille..

Keittiön saari

Koko asunnossa ja erityisesti keittiöalueella kiinnitetään paljon huomiota valaistusjärjestelmän järjestämiseen. Alakehykseen asennettujen lamppujen lisäksi keittiössä on alkuperäinen teollinen muotoilu..

Lumivalkoiset julkisivut

Kiertueemme seuraava huone on espanjalaisen asunnon suurin ja monikäyttöisin huone – olohuone, jossa virkistysalueen lisäksi yhdistyvät ruokasalin ja musiikkityöpajan roolit. Ja jälleen edessämme ovat lumivalkoiset seinät, joissa on vain yksi sisustus – suuren mittakaavan kirkkaita taide -esineitä. Olohuoneen ja ruokailutilan huonekalut valittiin maksimaalisen mukavuuden ja helppokäyttöisyyden periaatteen mukaisesti. Samaan aikaan sekä ruokailutila, jota edustaa lumivalkoinen ruokailuryhmä metallikehyksellä, että rentoutumisalue, jossa on kaksi vaalean beigeä sohvaa, näyttää harmoniselta ja houkuttelevalta..

Ruokailualue

Omistajat ovat olohuoneen mukavan ja kodikkaan ilmapiirin velkaa kahdelle tilavalle sohvalle, joissa on pehmeät istuintyynyt, matala sohvapöytä ja pitkä nukkamatto. Tällaisessa olohuoneessa voit mukavasti kokoontua illalla koko perheen kanssa, mutta myös vastaanottaa vieraita vapaapäivänä..

Olohuone

Tyynyjen tekstiilien väri ei ole valittu sattumalta – se toistaa tarkasti yhteisen huoneen seinällä olevan kuvan osien värin.

Olohuoneen pehmeä alue

Ruokailutilassa on ruokailuryhmän lisäksi musiikkitunteja. Avoimen pohjaratkaisun ansiosta voit nauttia musiikista samalla kun rentoudut olohuoneen sohvalla tai istut ruokapöydän ääressä suuressa yrityksessä.

Ruokailuryhmä ja piano

Pitkällä lumivalkoisella käytävällä siirrymme toiseen pieneen keittiöhuoneeseen, joka on sisustettu samalla tavalla kuin keittiö, jonka «vieraillut» aiemmin.

Toinen keittiö

Lumivalkoiset keittiön kaappien julkisivut, sisäänrakennetut valaistusjärjestelmät, vain tarvittavat kodinkoneet ja työtasot-kaikki tässä keittiössä kertoo omistajien uskomattomasta käytännöllisyydestä ja järkevyydestä sekä heidän rakkaudestaan ​​puhtauteen, raikkauteen ja yksinkertaiseen mukavuuteen ..

Lumivalkoinen kuuloke

Usein ei löydy keittiön rinnakkaissuunnittelumenetelmää niin vaatimaton huone. Mutta tässä versiossa tällainen säilytysjärjestelmien ja työalueiden järjestely on perusteltu sillä, ettei keittiösaarta tai ruokailutilaa tarvitse asentaa.

Rinnakkainen asettelu

Siirtyminen yleisistä tiloista yksityisiin huoneisiin. Edessämme on lumivalkoinen makuuhuone, jonka sisustus on lähellä säästöjä. Vain mukava sänky ja kaksi pientä yöpöytää muodostivat koko makuuhuoneen sisustuksen häikäisevästi sen valkoisuudesta. Ainoa ja muuttumaton sisustus huoneeseen on seinäkoriste kuvioitujen paneelien muodossa, joiden kirkkaat värit ovat jo tuttuja..

Makuuhuone

Vanhempien kylpyhuone sijaitsee makuuhuoneen vieressä. Täällä lumivalkoinen viimeistely, josta on tullut espanjalaisen asunnon perinne, keskeytyy pintojen tummanharmaalla toteutuksella mosaiikkilaatoilla..

Kylpyhuone

Tiukat muodot, lakoninen viimeistely ja sisustuksen täydellinen puuttuminen antavat käsityksen omistajien käytännöllisyydestä, heidän lähestymistavastaan ​​puhtaasti utilitarististen tilojen sisustamiseen..

Kontrastit

Seuraava huone on lasten makuuhuone. Huoneen sisustus ja kalustus eivät eroa paljoakaan tiloista, joita näimme aiemmin, vain vähäinen sisustus ja tarvikkeet osoittavat, että lapsi asuu tässä lumivalkoisessa idyllissä.

Lasten makuuhuone

Täysin valkoiset ja tyylikkäät säilytysjärjestelmät ilman laitteistoa antavat katseemme liukua huoneen asetusten yli viipymättä. Makuuhuoneesta on uloskäynti kylpyhuoneeseen, jota tarkastelemme nyt.

Valkoiset kaapit

Lumivalkoinen pesuallas tummanharmaalla työtasolla näyttää erittäin modernilta, etenkin kampanjassa, jossa peilipintaan on integroitu progressiivinen sekoitin..

Pesuallas

Kaikki kylpyhuoneessa on tiukkaa ja lakonista – suihkualueen tummanharmaa viimeistely ja kylpyhuoneen segmentin lumivalkoinen sisustus.

Hiili -suihkuhuone