Houkutteleva minimalismi – kaksikerroksinen mökin suunnitteluprojekti

Kotini ei ole vain linnani. Kotimme heijastaa makua ja tyylivalintoja, värivalikoiman, muotojen ja tekstuurien valintaa, mutta jopa elämäntapaa. Jokainen asunnonomistaja etsii yksityisyyttä ja rauhaa, inspiroivaa mukavuutta ja positiivisia tunteita. Siksi on niin tärkeää olla säästämättä aikaa ja vaivaa sellaisen kodinsuunnittelun kehittämiseen, joka täyttää minkä tahansa huoneen tarpeet ja toiminnalliset osat, mutta myös henkilökohtaiset toiveesi ja toiveesi..

Tämä julkaisu tuo huomionne yhden kaksikerroksisen talon suunnitteluprojektiin, joka on tehty pääasiassa minimalistiseen tyyliin, mutta jossa on käytetty Skandinavian ja Välimeren suuntauksia..

Julkisivu

Mökin ulkopuoli antaa meille heti mahdollisuuden muodostaa vaikutelman asunnonomistajista. Koristeen yksinkertainen ja lakoninen muotoilu antaa mahdollisuuden ajatella, että kaikki rakennuksen sisällä on linjojen vakavuuden ja värimaailman neutraalisuuden alaista..

Pääsisäänkäynti

Astuessamme taloon pääsisäänkäynnin kautta, olemme tilavassa ja uskomattoman valoisassa käytävässä. Avaruuden laajuus ja neutraalin väripaletin valinta huoneen sisustamiseen säätävät kaikki tulijat rauhalliseen ja rauhalliseen tunnelmaan..

Käytävä

Yksinkertaiset geometriset muodot ja vaaleat sävyt antavat silmän virittää rentoutumiseen, mutta kirkkaat sisustuselementit estävät sinua kyllästymästä. Tämän kontrastin ansiosta huone näyttää optimistiselta ja hieman pirteältä..

Ruokala

Mökin ensimmäisessä kerroksessa ei käytännössä ole seiniä ja väliseiniä. Alemman tason tilava huone on harmoninen yhdistelmä useista vyöhykkeistä. Suuri alue sisälsi olohuoneen, ruokasalin, keittiön ja useita oleskelualueita.

Illallisalue

Kaikki ensimmäisen kerroksen pinnat on suunniteltu samaan värimaailmaan. Jako vyöhykkeisiin saavutetaan huonekalujen, koriste -elementtien ja lattiamattojen kirkkailla aksentteilla.

Ruokapöydän tuolien oranssi sävy neutraaleja valoseiniä vasten muistuttaa skandinaavista tyyliä. Pöytälevyn paksu lasi kaikuu monimutkaisen kattokruunun samasta materiaalista. Ja koriste -elementtien kirkkaus tuo juhlallista viehätystä huoneeseen..

Olohuone

Seuraavaksi on mukava ja viihtyisä oleskelutila. Jälleen tekstiileissä käytetyt oranssit ja aktiiviset turkoosit sävyt osoittavat ruokasalin välittömän läheisyyden. Sohvapöydässä käytettiin samaa paksua lasia kuin pääruokapöydässä. Yksinkertainen ja mutkaton, ensisilmäyksellä sisustus avautuu uudella tavalla, kun vietät aikaa siinä ja katsot tarkemmin.

Keittiö Keittiöalue

Ensimmäisen tason tilassa on moderni keittiö perinteiseen tyyliin. Lämpimät harmaat sävyt ovat läsnä keittiön työskentelyalueen kaikilla pinnoilla – huonekaluissa ja nykyaikaisissa laitteissa, keittiötarvikkeiden ja riippuvalaisimien loistossa, esiliinan suunnittelussa ja keittiösaaren kiillotetussa työtasossa..

Keittiön työskentelyalue

Säilytysjärjestelmien ja keittiökoneiden kätevä sijainti luo ergonomisen ja järkevän ympäristön. Keittiön saarelle mahtuu neljä kotitalouden jäsentä, kun kokki valmistaa illallisen. Kätevästi, kun olet keittiön työskentelyalueella, voit kommunikoida vapaasti olohuoneessa tai ruokailutilassa olevien kanssa..

WC

Toisessa kerroksessa on myös olohuone, jota voidaan käyttää lukupisteenä ja jopa työhuoneena..

Azure ja lasi Sohva

Välimeren vaikutteet loistavat tässä kevyessä, minimalistisessa sisustuksessa. Taivaansiniset sävyt, lasin läpinäkyvyys ja puukalusteiden lämpö lisäävät erityistä viehätystä huoneen luonteeseen..

Päämakuuhuone

Toisesta kerroksesta löytyi myös olohuoneita. Makuuhuoneet on sisustettu kaikilla väreillä samaan värimaailmaan. Tekstiilien lämpimät sävyt ja puukalusteet sopivat täydellisesti makuuhuoneen neutraaliin tunnelmaan.

Vaatekaappi

Makuuhuoneessa on pieni pukuhuone, jossa kaikki järkevyyttä noudattaen kaikki on järjestetty, yksinkertainen ja käytännöllinen..

Kylpyhuone Fajansin valkoisuus

Makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone, jossa vallitsee sama lyhyys ja yksinkertaisuus. Tilava huone, jossa on valoisa kylpyhuone, mahdollisti suihkukaapin, riittävän suuren kylpyammeen ja pesualtaan, jossa on kaksi pesuallasta.

Harmaa makuuhuone Kaikki harmaan sävyt

Toinen makuuhuone kutsuu kaikkia sisään tulevia nauttimaan lähes kaikista harmaan sävyistä vaaleilla taivaansinisillä roiskeilla. Huoneen rauhallinen ja kutsuva ilmapiiri saa sinut lepäämään ja rentoutumaan. Tänne oli myös mahdollista sijoittaa pieni työalue, lumivalkoinen toimistokulma ei erotu yleisestä neutraalista asetuksesta.

Makuuhuone vehreydellä

Kolmannen makuuhuoneen erityispiirteitä ovat vihreiden sävyjen esiintyminen tekstiileissä ja peilikoriste -elementeissä.

WC

Tässä makuuhuoneessa on erillinen wc, joka, kuten mökin koko rakennuksessa, hallitsee yksinkertaisuus ja mukava käytännöllisyys..

Sisäänkäynti autotalliin Ulkoilu

Kaikki utilitaristiset tilat on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten, yksikään neliömetri ei jätetty vartioimatta ja toiminnallisesti ladattu.

Takapiha

Takapihalla he onnistuivat sijoittamaan avoimen oleskelutilan aasialaisen minimin tyyliin. Betonilaattojen ja kivien viileys on sopusoinnussa puuaidan sävyjen lämmön kanssa.

Olohuoneen sisäänkäynti

Olohuoneesta yhdistettynä keittiöön ja ruokasaliin pääsee mukavasti rauhalliseen ja yksinäiseen ulkokulmaan..