Harmaat verhot tyylikkäisiin malleihin

Ylellinen väri nähdään epäselvästi, se herättää vastakkaisia ​​assosiaatioita ja sitä leimaa epäoikeudenmukaisesti huono maine. Mitä tunnistat hänen maininnastaan? Tylsyydellä, «harmaa hiiri», harmaa temppeleissä, synkkä sää vai tuo kasvottomuus, jota elämä tarjoaa? Mutta entä jos siirrät huomion painopisteen ennakkoluuloista tuttuihin asioihin ja katsot ensin kaappisi? Ehkä neutraalin sävyn edut voidaan vakuuttaa tyylikkäällä toimistopuvulla, joka sopii yrityskuvaan, hopeakoruja, vaaleanharmaita helmihelmiä tai marmorin ylellisyyttä kodin sisustuksessa..

Miehillä «metallinen», mustan lisäksi sitä pidetään hallitsevana vaatteissa, gadget -koteloissa ja se on parempi valita auto. Jos et yhdistä sen psykologista vaikutusta stereotyyppisiin vertailuihin, alitajuisen sävyn havaitsemisen tulos on emotionaalinen tandem, joka ilmaistaan ​​esteettisenä bonuksena ja rauhoittavana vaikutuksena. Joten miksi et käytä hopean värimaailmaa suunnittelussa ja maksimoi sen mahdollisuudet.

Tyylikäs muotoilu Lakoninen muotoilu

Harmaa ei ole vain seurausta onnistuneesta valkoisen ja mustan yhdistelmästä, joka on otettu samassa suhteessa ja jonka suhde vaihtelee kylläisyyden ja syvyyden suhteen. Se on altis monipuolisuudelle sateenkaaren valikoiman kanssa..

Nykyaikaisissa malleissa hopeaa käytetään epäröimättä, ja se esitetään kaikessa loistossaan spektrisävyissä: vaalean violetista beigeen. Poikkeuksena on runsas grafiitti, masentava hämärä, ja siksi sitä käytetään harvoin kirkkaiden ominaisuuksien kokoelman läheisyydessä.

Ja kuten käytäntö on osoittanut, on vaikea löytää kiitollisempaa perusääntä kuin teräshelmi, vaikka samaan aikaan sen näennäinen eturauhanen on salakavala-puhtaiden värien yhdistelmän merkityksessä. Jopa klassisessa esimerkissä-harmaavalkoisessa duetossa on vivahteita: tulisi käyttää lumivalkoista keitettyä väriä, jotta vältetään keltainen sävy, jolla ei ole voimakasta valkoisuutta. Seinät on mahdollista maalata tällä värimaailmalla, ja niiden kirkas muotoilu on mahdollista, tai järjestää pehmustettujen huonekalujen ryhmä vaalean beige -taustalla ja verhoilla ikkunat verhoilun mukaan.

Todellinen ratkaisu Lakoninen juoni

Vivahteita olohuoneen suunnittelussa

Burgundin, lila, lila -sävyiset sisätilat huoneen toiminnallisesta tarkoituksesta riippumatta on tarkoituksenmukaista täydentää harmailla verhoilla. Ne sopivat orgaanisesti väriavaruuteen tai säilyttävät yksivärisen suunnittelun juonen millä tahansa kehällä.

Ikkunoiden verhot, jotka ovat pari sävyä vaaleampia kuin seinät ja sopivat vapaa -ajan huonekaluryhmän verhoiluun, koristavat ihanteellisesti huoneen. Ennen kaikkea verhot ovat kysyttyjä suurissa huoneissa, joissa panoraamaikkunoista tulee voimakkaasti tunkeutuvia valovirtoja. Sopii myös huoneisiin, joissa on hyvin suunnitellut keinotekoiset valonlähteet. Tämä pätee erityisesti tekno-, hi-tech- ja tilaviin skandinaavisiin vaikutelmiin. Silmät havaitsevat ne helposti ja luovat illuusion avaruudesta lasin, kristallitarvikkeiden ja kromiosien kristallikiillan yhdistämisessä..

Tila harmaana Ruokasali harmaalla ja valkoisella Silmää yksityiskohdille Kauniita aksentteja

  • valkoisten huonekalujen ja puhtaan värisävyjen tuominen valotilaan täydentää täydellisesti kokonaisuutta «Helmen äiti» verhot;
  • verhon nykyinen hopeasävy pystyy heijastamaan lähellä olevien sileän pinnan esineiden kiiltoa;
  • valitse tyylikäs väri terrakotta-, tiilipunaisen ja vaaleanpunaisen verhoilun kalusteiden ikkunapäällysteille, etkä epäile ollenkaan omaa esteettistä makuasi;
  • kylmä väri edellyttää viihtyisää lämmintä sävyä yritykseen, mikä takaa silmien ja sielun mukavuuden;
  • harkitse mahdollisuutta verhoilla, joissa on herkkiä helmiäisverhoja sisustukseen, jossa on vihreitä aiheita-khakista kirkkaan smaragdiin;
  • verhot näyttävät upeilta sinisinisin seinäkoristein;
  • vaaleanharmaat verhot ovat hyvä lisä maitomaisille seinille ja mustille sisustusesineille;
  • jos vältät korostusta verhoissa, mutta et voi kuvitella ikkunoita ilman hopeaverhoja, käännä «nuolia» sohvan viimeistelyssä tummempi sävy.

Yksinkertainen sisustus auttaa laimentamaan kankaiden yksitoikkoisuutta: ompele pohjaan leveät nauhat, jotka toistavat jonkin tekstiilitarvikkeiden, kuten sohvatyynyjen, väreistä tai ripusta suuri avoin nylonverkko päälle. Se lisää tilavuutta atlasiin ja tekee suunnittelusta mielenkiintoisemman..

Verhojen materiaali voi olla laajakuvioita tai verhoja tyyliideasta riippuen. Ylellinen barokki tai klassikot vaativat raskasta samettia, eklektismi tai konstruktivismi mieluummin kiiltävää satiinia, maalaistyylille on ominaista pellava, muodikas metallinen lanka ja joukko muita luonnollisia kankaita.

Vaalean harmaa muotoilu 26 Ylellinen sisustus 22

Keittiön sisustuksessa tämän sävyn verhot ovat myös merkityksellisiä. Tässä huoneessa on suositeltavaa valita kylmät metallisävyt, koska ne laimentavat onnistuneesti seinien perinteisen vaalean paletin. Samankaltaisten kankaiden kokonaisuus tuolien päällysteissä ja pienet yksityiskohdat, kuten koristellut pullot, lautasliinat tai pöytäliina, ovat loistava ratkaisu. Minkä tahansa väriset huonekalut ovat yhteensopivia värimaailman kanssa.

Harmaa verho keittiössä

Nuorten trendit

On sääntö, jota yleensä noudatetaan kaikissa malleissa: rikas lattia, valkoinen katto, huonekalut, jotka eroavat alemmasta tasosta, mutta eivät sulaudu seiniin. Samaan aikaan moderni muotoilu ei hylkää erottavia yhdistelmiä, jotka ovat mielenkiintoisia yksinkertaisina yhdistelminä vaatimaton väriavaruus. Puhumme vaaleanpunaisen, sitruunan ja runsaan oranssin happamista sävyistä. Hellävarainen lisäys kevyiden helmiäisverhojen muodossa laimentaa pakkomielteisen kylläisyyden ja harmonisoi yleisen taustan. Tämä ratkaisu on tärkeä nuorten suunnittelussa..

Jos haluat laimentaa kasvoton yksitoikkoisuus, pieni korjaus otetaan huomioon. On järkevää pitää kiinni homeopaattisista annoksista houkutellakseen aggressiivisia sävyjä ja rajoittua 2-3 täydentävään väriin..

Harmoninen yhdistelmä

Tee huipputekniikkaa varten kaavio liuskekivivärisistä verhoista, mustavalkoisista sisustusesineistä, joissa on pieni määrä punaisia ​​tai keltaisia ​​lisävarusteita. Tässä tapauksessa scarlet sopii paremmin kuin voimakas oranssi. Kun maaleja tuodaan enemmän kylmiin sisätiloihin, sisätilojen visuaalinen pirstoutuminen segmenteiksi tapahtuu. Muissa suunnitteluvaihtoehdoissa, joissa vältetään askeesi sisustuksessa, suunnittelijat yllättyvät luovien ideoiden monipuolisuudesta ja yhdistävät jopa 5 väriä.

Tytön makuuhuoneen harmaa-vaaleanpunainen sisustus näyttää pehmeältä ja hienostuneelta. Ja sinun ei tarvitse tehdä seinistä virheettömän vaaleanpunaisia ​​harmonian saavuttamiseksi minkä tahansa hopeisen sävyn tekstiilien kanssa. Riittää vain ilmoittaa sävy ja maalata kehä vaalealla värillä pitäen mielessä seuraavan seinän sisustuksen näkökulma.

Lastenhuoneen liuskekiviväriset verhot täydentävät täydellisesti kontrastisia lisävarusteita, jotka voivat tehdä minkä tahansa mallin alkuperäiseksi. Teline, jossa on leluja ja kirkkaita julisteita seinillä, sateenkaarisovellukset, värikäs matto ratkaisee esteettisen ongelman. Pojan huoneeseen rauhallinen harmaan ja sinisen symbioosi on erittäin hyödyllinen. Yksi vaihtoehdoista on ruusukukkansiniset seinät, joissa on portit «zirkoni». Ne tasapainottavat tilaa, jolloin lastentarha näyttää valoisalta ja erittäin kodikkaalta..

Verhot, joissa on kuvio lastentarhaan Vauva vauvalle

Drapery ideoita makuuhuoneeseen

Verhojen ja sisustuksen yhdistelmä auttaa sinua tuntemaan kukkien energian, mutta myös miellyttävän fyysisen tunteen. Samaan aikaan kankaiden rakenne vaikuttaa suunnittelun käsitykseen. Tekstiilien rakenneominaisuuksien vuoksi sävy voi olla syvempi tai pehmeämpi..

On vaikea uskoa, mutta harmaa ei ole ärsyttävää, ja kaikki kokevat sen yhtä myönteisesti. Siksi makuuhuoneessa olevien kuulostavien tekstiilien läsnäolo on enemmän kuin asianmukaista. Verhot voivat poiketa seinistä sävyltään, sisältävät kauniita tulosteita, jotka toistavat asusteiden ja huonekalujen värit, ja yhdistävät suunnittelun.

Makuuhuoneen ja olohuoneen sisustus herkällä harmaalla violetilla muotoilulla näyttää virheettömältä ja tyylikkäältä. Tässä yhdistelmässä käytetään tekstiilejä «metallinen» ja huonekalujen julkisivun palaset identtisin värein ovat tervetulleita. Massiiviset kiiltävät varusteet täydentävät koostumusratkaisua. Päiväpeite ja verhot, joissa on kylmä hopeinen hohto, koristavat makuuhuoneen täydellisesti. Muuten, olohuone, jossa on samanlainen verho ja samanväriset silkkipainetut tapetit, korostaa tyylikkäästi talon omistajan hyvää makua..

Vaimennetut värit Harmaan harmoniassa Tyylikkäät verhot Yksinkertainen muotoilu

Ja kuitenkin, jos et pidä ajatusta yleisyydestä «metalli-» värit, keskity vain verhoihin. Mutta jos teet mallin värisävyisenä, vaikutus miellyttää varmasti. Ehdotetaan esimerkiksi seuraavaa kaavaa: maalaa seinät sävyllä «monsuuni», ripustaa tekstiilit sävyyn «Gainsborough», heitä sininen peitto sängylle ja aseta sama matto lattialle.

Monimutkainen sisustus Sininen-harmaa klassikko Yksi harmaiden verhojen versioista Herkät harmaat verhot

Helmihelmet makuuhuoneen ikkunoissa ovat aina sopusoinnussa tummemman antrasiitin tai marengon ja soolon kanssa herkkien sinisten seinien ja vaalean setin taustalla.

Harmaa makuuhuone

Koskee makuuhuone- ja lastenjärjestelmää, joka on rakennettu harmaan ja «kahvi maidolla». Tässä tapauksessa on välttämätöntä käyttää raidallista sisustusta, kirkkaita kuvioita tekstiileissä tai sängyn ottomaania. Ideaa täydentää kiiltävällä koristeella varustettu hopeanvärinen tapetti.

Jokaisella meistä on omat mieltymyksemme ja uskomuksemme, mutta jos noudatamme ehdottomasti ehdotettuja suunnitelmia ja hylkäämme oman tulkintamme, ennustettava tulos ei miellytä ainutlaatuisuutta..

Verhot keltaisella raidalla Ikääntynyt klassikko Kevyen päiväpeitteen taustalla