Harmaa makuuhuone – parhaat esimerkit värien käytöstä eri tyylien sisätiloissa

Harmaasävyinen makuuhuone on tyylikäs ratkaisu moderneissa huoneistoissa. Se on yksi sisustussuunnittelun trendikkäimmistä väreistä. Harmaata ja kaikkia sen sävyjä pidetään yleensä tylsinä. Siksi jotkut ihmiset välttävät tätä palettia enemmän, kun he sisustavat makuuhuoneensa. Samaan aikaan harmaa on ensisijaisesti monipuolinen valinta, joka voidaan helposti yhdistää moniin muihin väreihin..

Harmaa makuuhuone: ideoita järjestelyyn

Harmaa makuuhuone, onko se sen arvoista? Makuuhuone on ainutlaatuinen paikka, jossa sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi. Tämä on sisustus, jossa henkilö palauttaa voimansa, joten oikean värin valinta on erittäin tärkeää. Makuuhuonetta sisustettaessa valitaan usein lämpimiä beigen sävyjä. Yhä trendikkäämpi monipuolinen harmaa voi olla vaihtoehto tälle värille. Suunnittelijat rakastavat ja arvostavat esitettyä väriä, joten se on hallinnut modernissa sisustuksessa useita vuodenaikoja..

Makuuhuone harmailla sävyillä: kuinka valita oikea sävy?

Hyvin varustetun harmaan makuuhuoneen avulla voit rauhoittua ja rentoutua. Harmaan sävyjä on useita:

  • platina;
  • teräs;
  • harmaa;
  • marengo;
  • grafiitti.

Oikean värin valinta riippuu tunnelmasta, jonka haluat luoda huoneeseen. Saat intiimimmän tilan valitsemalla mykistettyjä, lämpimiä harmaan sävyjä, joissa on ripaus keltaista tai ruskeaa, kuten khaki tai lämpimiä oliiveja. Jos haluat lisätä makuuhuoneeseen raikkaan tuulen, sinun tulee panostaa neutraalimpaan sävyyn, esimerkiksi lisäämällä sinistä. Tällaiset viileät harmaat värit tuovat rauhaa ja eleganssia makuuhuoneeseen ja saavat sen näyttämään isommalta..

Harmaa makuuhuoneen sisustus: yhdistelmä muihin väreihin

Harmaa, kuten valkoinen ja musta, on monipuolinen ja ajaton. Se sopii moniin väreihin. Harmaa voi olla koko makuuhuoneen johtava sävy, olla taustana järjestelyssä seinien värinä tai näyttää lisävarusteilta tai huonekaluilta. Harmaa makuuhuone voidaan elävöittää kirkkailla pastelliväreillä tai rikkailla väreillä. Turvallinen ratkaisu on vaihtaa pääväri valkoiseksi tai harmaan eri sävyiksi: voimakkaasta tummasta grafiitista vaaleanharmaaksi. Harmaa voidaan yhdistää myös vaaleisiin pastelliväreihin, kuten jauheroosa, magnolia, beige, sekä voimakkaampiin väreihin, kuten oranssi, punainen, keltainen tai limenvihreä.

Makuuhuone harmaana: kirkkaat lisävarusteet, jotka antavat luonnetta

Harmaan makuuhuoneen pitäisi olla viihtyisä. Oikea valaistus luo intiimin tunnelman. Mielenkiintoiset, kontrastiset lisävarusteet kirkkailla väreillä lisäävät sisustukseen nykyaikaisuutta ja luonnetta. Pehmeät päiväpeitteet, pörröiset tyynyt, matto tai pieni lämmin matto sängyn vieressä tekevät makuuhuoneesta miellyttävän rentoutumispaikan..

Kiiltävät tarvikkeet harmaalla

Harmaa makuuhuone voidaan tehdä ylellisemmäksi hopeisilla lisävarusteilla. Vaikuttavin on suuri suorakulmainen peili koristeellisessa kehyksessä. Yhdessä mustan ripustimen kanssa se muodostaa pienen kulman, joka korvaa vaatekaapin. Kimaltelevat tarvikkeet tekevät harmaasta makuuhuoneesta harmaan ja värittömän ja muuttuvat tyylikkääksi ja hienostuneeksi..

Harmaan ominaisuudet makuuhuoneessa:

  • Harmaat seinät sopivat sekä pieniin että suuriin sisätiloihin. Jos haluat lisätä huoneeseen kirkkautta, voit piristää sitä värikkäillä lisävarusteilla..
  • Harmaasävyt makuuhuoneessa voivat näkyä sekä seinillä, huonekaluissa että asusteissa..
  • Kirkkaat, lämpimät harmaan sävyt luovat kodikkaan tunnelman makuuhuoneeseen. Tummemmat värit lisäävät tilan eleganssia. Neutraali, viileä harmaa parantaa optisesti sisätiloja.

Harmaa makuuhuone – design eri tyyleihin

Harmaa makuuhuone on sisustustrendi, joka liittyy pääasiassa skandinaaviseen muotiin. Harmaa on neutraali väri, joka lisäyksistä riippuen voi luoda lämpimän ja kodikkaan sisustuksen tai päinvastoin teollisen..

Harmaa makuuhuone on loistava idea sisustettaessa uutta asuntoa, koska on helppo löytää lisävarusteita, jotka tekevät huoneesta alkuperäisen. Betonilaatat liittyvät ensisijaisesti teollisiin sisätiloihin, ja ne näkyvät yhä useammin klassisemmissa järjestelyissä. Yhdessä harmaiden tikattujen sängynpäätyjen ja yksiväristen vuodevaatteiden kanssa ne luovat harmonisen ja rauhallisen koostumuksen. Dramaattisia kontrasteja tulisi välttää makuuhuoneessa, koska siellä lepäät, joten ympäristön tulisi olla rentouttava eikä stimuloiva. Jos et pidä beigestä ja valkoiset huonekalut näyttävät liian kookkailta puhdistettavaksi, harmaa makuuhuone on täydellinen ratkaisu..

Harmaa makuuhuone, jossa ripaus nostalgiaa

Harmaa makuuhuone ja mustavalkoiset valokuvat ovat täydellinen yhdistelmä, jos haluat luoda hieman nostalgisen järjestelyn. Pienet valokuvat tai suuret maalaukset näyttävät hyviltä harmailla seinillä korostaen sisätilojen syvyyttä neutraalisuudellaan. Oikein valittu, se tekee sisätiloista yksilöllisempiä ja saa erityisluonteen..

Puu ja betoni – trendikäs parvi

Jos harmaa makuuhuone tuntuu liian surulliselta ja kylmältä, kannattaa se elvyttää puulla, jossa hunajanväriset sisäpaneelit on eristetty, sisustus on koristeltu harmailla betonilaattoilla. Tämä yhdistelmä tekee sisätiloista, jotka on muotoiltu parveksi, mukavammaksi. Valkoinen huopa korostaa entisestään sen luonnetta. Luonnollisista materiaaleista valmistettujen huonekalujen ja tarvikkeiden ansiosta harmaasta makuuhuoneesta tulee samalla tyylikkäämpi ja viihtyisämpi. Pienet asiat voivat piristää sinua aikaisin aamulla. Siksi kannattaa muistaa pieniä nautintoja ja hyvin valittuja lisävarusteita, jotka eivät ainoastaan ​​toimi, vaan myös miellyttävät silmää..

Harmaa ullakkohuone on loistava ratkaisu. Vaikutus harmoniasta ja rauhallisuudesta saavutettiin hillittyjen värien lisäksi myös säilyttämällä symmetria sisustuksessa. Harmaa seinä, vuodevaatteet ja lattiamatto sopivat hyvin valkoisten huonekalujen kanssa sängyn viereen.

Harmaa tapetti makuuhuoneessa

Valokuvia, jotka kuvaavat kasveja tai geometrisia muotoja, ovat sopivia tiloja harmaassa makuuhuoneessa. Lisäviittaus huoneen yksivärisyyteen ovat myös sängyn tyynyt. Leveät grafiittiharmaat raidat seinällä ovat myös loistava valinta nykyaikaisiin sisätiloihin. Samoissa väreissä ne lisäävät sisustusta.. 

Moderni ylellinen makuuhuone on nykyään usein harmaa. Jos omistajat haluavat vaihdon, riittää maalata toinen seinä sängyn taakse. Harmaan makuuhuoneen ei tarvitse olla vakavaa ja tylsää. Riittää, kun valitset kirkkaan maalauksen seinälle tai tyynyihin, jotta huoneesta tulee ystävällisempi..