Hämmästyttävä sekoitus korkean teknologian ja merenkulun tyyliä pienen asunnon suunnittelussa

Yhdistä tyyli yhden asunnon sisustukseen «korkeateknologia» ja värikäs merellinen tyyli ei ole helppoa. Hi-tech sen yksinkertaisuudella, lyhyydellä, valmistettavuudella, suurella valaistuksella ja lähes täydellisellä sisustuksen puuttumisella on kirjaimellisesti merityyliä vastaan, jonka koko olemus perustuu tiettyyn värivalikoimaan ja huoneen sisustusmenetelmään. Tiukat geometriset muodot, yksinkertaiset ratkaisut ja korkeat teknologiat, sisäänrakennetut huonekalut, joissa on valaistus ja kromipinnat, voidaan yhdistää yllättävän harmonisesti meriteeman elementteihin – raidallinen painatus, ankkurien ja ohjauspyörien kuva, pelastusrenkaat ja purjeveneet.

Moderni tyylinen sekoitus

Olo- ja ruokailuhuone, jossa on merellinen sisustus

Ruokasaliin yhdistetyn olohuoneen suunnittelun aikana tapahtui elävin ja paljastavin sekoitus kahdesta tällaisesta luonnostaan ​​erilaisesta tyylistä. Kun otetaan huomioon huoneen pieni koko, tämän tekeminen oli kaksinkertaisen vaikeaa, mutta taitavan kaavoituksen, monitoimisten huonekalutyylien ja vaalean väripaletin avulla oli mahdollista luoda paitsi käytännöllinen ja mukava, myös uskomattoman hyvä houkutteleva ulkoisesti tilaa rentoutumiseen, vieraiden vastaanottamiseen ja perheaterioihin..

Marine tyyli ja hi-tech

Värien valintaan «vastauksia» merihenkisen tyylin käsite – vaaleat värit, sinisten sävyjen käyttö ja viileän paletin tasapainottaminen – vaaleat puun lämpimät luonnolliset kuviot. Tätä silmiinpistävää palettia käytettiin paitsi sisustukseen myös huonekaluihin, sisustukseen ja tekstiilien koristeluun. Myös koko huoneen sisustuskonsepti on täysin ratkaistu merelliseen tyyliin – ankkurit, ohjauspyörät, pelastusrenkaat, laivakellot ja jopa tynnyrien ja veneiden säilytysjärjestelmien tyylitys.

Meriteema modernissa olohuoneessa

Olohuoneen avoin suunnitelma yhdistettynä ruokasaliin mahdollisti käytännöllisen ja ergonomisen ympäristön luomisen pieneen huoneeseen, joka kyllästää jokaisen alueen toiminnallisesti. Ei massiivisten, mutta tilavien säilytysjärjestelmien käyttö, mukavat istuimet ja pääasiassa seinäkoristeet – kaikki tämä mahdollisti vapauden tunteen ja jopa jonkin verran tilavuuden säilyttämisen pienessä huoneessa, jossa on suuri toiminnallinen kuormitus.

Sisustaminen laivavoimalla

Korkean teknologian keittiö

Pienessä huoneistossa keittiölle varattiin vähiten tilaa. Kapea, mutta tarpeeksi pitkä huone ei yksinkertaisesti voinut majoittaa sekä työ- että ruokailutiloja. Siksi keittiötiloja suunniteltaessa painotettiin mahdollisimman suuren määrän säilytysjärjestelmien, työtasojen ja kodinkoneiden sijoittamista pienelle alueelle. Ihanteellinen vaihtoehto oli keittiösarjan rinnakkainen asettelu..

Rinnakkainen asettelu keittiössä

Tietenkin niin vaatimattomassa tilassa vaaleista sävyistä on tullut värivalikoiman painopisteitä. Lumivalkoinen viimeistely yhdistyy täydellisesti keittiön kaappien sileiden julkisivujen vaaleaan puuhun, kodinkoneiden tumma kiilto toimii kontrastina, lasi ja kiiltävät pinnat lisäävät kapean tilan visuaalista laajentumista.

Keittiön tilan sisustus

Lakoninen ja mukava makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneiden suunnittelussa konseptin valta-asema on siirtynyt korkean teknologian tyylin puolelle. Täällä emme enää näe meriteemaa, sinisiä sävyjä huoneen värimaailmassa, jotka ovat ominaisia ​​koriste -elementtien tyylille. Mutta korkean teknologian tyyliin liittyvä yksinkertaisuus, toimivuus ja lakonismi ovat tulossa ensiarvoisen tärkeiksi. Tämän kaupunkityylin erottuva piirre on tilojen korkea valaistus, valaistuksen aktiivinen käyttö eri tasoilla. Valaistuslaitteet eivät ole vain katossa, vaan sisäänrakennettu valaistus näkyy rakenteellisissa elementeissä, huonekaluissa ja jopa sisustuksena.

Makuuhuoneen sisäänkäynnillä

Makuuhuone, kuten muutkin huoneet, ei voi ylpeillä suurella alueella. Siksi makuutilan koristeluun valittiin pääasiassa vaaleita värejä, jotka voivat laajentaa tilaa visuaalisesti..

Yksinkertainen ja toimiva makuuhuoneen sisustus

Sisäosion takana, eristetty nukkumapaikasta, on pieni toimisto. Pienen kotitoimiston varustamiseen tarvitaan hyvin vähän tilaa-sisäänrakennetut konsolityyliset huonekalut ja vaaleat toteutusvärit mahdollistivat kodikkaan, mutta samalla toimivan työpaikan luomisen.

Opiskele makuuhuoneessa

Päämakuuhuoneen sisätiloissa merenkulkutyylistä jäi vain hiekan värin käyttö ja luonnonpuun käyttö. Mutta korkean teknologian tyylistä makuuhuoneen sisustukseen «sain» yksinkertaiset ja lakoniset muodot, tiukat linjat ja käytännölliset ratkaisut. Sisäänrakennetun valaistuksen avulla jopa yksinkertaisimmasta ja vaatimattomimmasta huoneesta tulee mielenkiintoinen, omaperäinen ja monipuolinen – sänky näyttää kelluvan lattian yläpuolella ja laiturin yläpuolella tietyn rakenteen ovet näyttävät liikkuvan erillään, josta lämmin valaistus valuu.

Makuuhuoneen sisäänrakennetun valaistuksen alkuperäinen vaikutus

Sisäänrakennettu vaikuttavien mittojen säilytysjärjestelmä näyttää kevyeltä ja tyylikkäältä peilien ja lasipintojen ansiosta. Sisäänrakennettu valaistus lasiovien takana ei ainoastaan ​​näe hyllyjen sisältöä täydellisesti, vaan luo myös alkuperäisen kuvan koko rakenteesta.

Sisäänrakennettu vaatekaappi makuuhuoneen sisätiloissa

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen sisustuksessa käytettiin samoja lämpimiä luonnollisia sävyjä yhdistettynä peilien ja lasipintojen viileyteen. Pieneen tilaan oli mahdollista sijoittaa kaikki tarvittavat vesi- ja varastointijärjestelmät käytännöllisen ja ergonomisen rakenteen ansiosta.

Kylpyhuoneen suunnittelu

Yhdistelmä «lämpöä» ja «viileys» utilitaristisen huoneen suunnittelussa on voitu luoda suotuisa ilmapiiri ilman erityisiä kustannuksia – beige -sävyt on toteutettu kiiltävillä pinnoilla, mattapintaiset luonnonpuusta tehdyt lisäosat tuovat alkuperäisiä muistiinpanoja sisustuksen luonteeseen.

Lämpimät sävyt utilitaristisen huoneen sisustuksessa