Hämmästyttävä muunnos entisestä varastosta upeaksi parveksi New Yorkissa

Yhdysvalloissa on monia entisiä teollisuusrakennuksia, jotka on onnistuneesti muutettu asuintiloiksi. Tämä julkaisu on siis omistettu tällaiselle rohkealle ja omaperäiselle projektille – entisen varaston muuttamisesta upeaksi parvihuoneistoksi, jossa on uskomattoman mukava oleskelualue avoimella terassilla ja oma kattopuutarha. Maassamme käytäntö muuttaa teollisuusrakennuksia asuintiloiksi ei ole niin kehittynyt, mutta loft -tyyli on monien tilavien huoneiden, suurten ikkunoiden, vapaiden ulkoasujen ja teollisen estetiikan ystävien mieleen. Katsotaanpa hämmästyttävän amerikkalaisen huoneiston sisustusta ja inspiroidaan kirkkaisiin saavutuksiin oman kodin korjaamisessa tai jälleenrakentamisessa..

New Yorkin asunnon ensimmäisistä vaiheista lähtien käy selväksi, että täällä näemme paitsi betonipinnat, tiilimuurauksen, teräsrakenteet ja viestintäjärjestelmät, jotka ovat avoinna silmälle, mutta myös kirkkaita sisustusesineitä, alkuperäisiä kalusteita ja ei-triviaalin lähestymistavan koriste.

Parvihuoneiston alkuperäinen eteinen

Esimerkiksi käytävää edustaa maanmiehillemme epätavallinen ryhmä – suuri ja valoisa vaatekaappi, joka näkyy harvoin tiloissa, ja mukava penkki, jossa on pehmeä tausta mukaville vaihtokengille..

Käytännöllinen ja valoisa huonekalusetti

Ensimmäisen tason erittäin tilavassa huoneessa on eteisen lisäksi olohuone, keittiö ja ruokailutilat. Tietenkin kaikki kolme toiminnallista segmenttiä sijaitsevat tilavassa huoneessa, jossa ei ole väliseiniä, koska loft -tyyli on ensinnäkin avoin. Mutta loft -tyyli edustaa myös tilavuutta ja valoa tiloissa, joten suuria, korkeita ikkunoita ei yleensä ole sisustettu lainkaan (poikkeukset koskevat pääasiassa makuuhuoneita). Lähes kaikki ensimmäisen tason tila on tehty koskemattomasta tiilimuurauksesta, joka on toisinaan täynnä lumivalkoisia pintoja. Puulattia, jossa on kaunis luonnollinen kuvio «lämmittää» sisustus tuo värin lämpöä teolliseen estetiikkaan.

Olohuoneen suunnittelu tilavassa huoneessa

Suuri kulmasohva, kaksi mukavaa nojatuolia ja ainutlaatuinen muotoilupöytä, joka pystyy suorittamaan useita toimintoja kerralla, ovat luoneet harmonisen liiton olohuoneen rentoutumisalueen suunnittelussa. Olohuoneen kuvaan lisättiin hieman kodin lämpöä ja kodikkuutta värikkäällä matolla ja koristeellisilla sohvatyynyillä. Tiiliseinän taustalla tällainen mukava segmentti näyttää resonanssilta ja siksi alkuperäiseltä. Ei-triviaalin olohuoneen kuvan täydentävät tilavat säilytysjärjestelmät, joissa on erilaisia ​​muutoksia ja alkuperäinen riippuvalaisimien koostumus, joka pystyy paitsi tarjoamaan vyöhykkeelle tarvittavan valaistuksen, myös tuomaan modernin hengen. huoneen kuvaan.

Näkymä olohuoneesta keittiöalueelta

Keittiötilan suunnittelussa teollinen henki ei näytä tuntuvan lainkaan – houkuttelevan kuoren käytännöllisyys ja mukavuus varjostavat rakennuksen teollista menneisyyttä. Keittiöalueelle varatun alueen avulla voit sijoittaa enemmän kuin riittävästi säilytysjärjestelmiä, kodinkoneita ja työtasoja sekä keittiösarjaan että suurelle saarelle. Saarella on merkittävä rooli tässä keittiössä. Sen lisäksi, että vapaasti seisova moduuli on tilava säilytysjärjestelmä, johon kuuluu kirjahylly, kaappi ja siihen integroitu pesuallas, saaren pöytälevyä laajennetaan myös lyhyiden aterioiden järjestämiseksi. Jotta voit nauttia aamiaisen ja vain juoda kupin teetä, sinun ei tarvitse kattaa ruokapöytää ruokasalissa, vaan rajoittua keittiön tilan laskuriin. Lisäksi on niin miellyttävä, kirkas, tonic -muotoilu – puupintojen yhdistelmä keittiön esiliinan värikkäällä viimeistelyllä, joka muuttuu kaappien ylemmän tason lumivalkoisiksi julkisivuiksi, näyttää erittäin orgaaniselta, houkuttelevalta ja raikkaalta.

Keittiön tilan sisustus

Ruokasali on sisustettu yhtä värikkäästi. Vanhan, jo hieman halkeilevan tiiliseinän taustalla retro -tyyliset huonekalut, mutta modernit materiaalit, näyttävät uskomattoman orgaanisilta. Soikea ruokapöytä ja kevyet metallikehykset tuolit muodostavat houkuttelevan ja erittäin käytännöllisen liiton. Säilytysjärjestelmä, suuri peili ja alkuperäinen riippuvalaisin täydensivät tehokkaasti alueen kuvaa perheen aterioille ja vastaanotolle. Mutta ruokasalin todellinen löytö oli miellyttävä mentolivärinen matto..

Alkuperäinen ruokasali

Loft -tyyli edustaa tilavimpia ja avoimia tiloja. Tässä tyylissä sisustetuissa huoneistoissa ja taloissa usein jopa makuutila on osa yhteistä suurta huonetta. Mutta New Yorkin huoneistossa makuuhuoneet ovat saaneet osansa yksityisyydestä, vaikka ne ovat näkyvissä, jos tarkkailet huoneita lasiseinillä varustetun sisäosion kautta..

Näkymä makuuhuoneisiin lasiseinän kautta

Makuuhuoneiden sisustus on hyvin lakoninen ja sen tarkoituksena on ensisijaisesti luoda toimiva ja mukava ympäristö – vain tarpeellisimmat huonekalut, lähes täydellinen sisustuksen puuttuminen. Ainoa nukkumis- ja lepohuoneen suunnittelun erottava piirre parvihuoneiston muusta tilasta on ikkunoiden tekstiilikoriste. Ei ole yllättävää, että makuuhuoneessa tarvittiin paitsi tummia, paksuja verhoja myös tekstiilirullaverhoja – useat suuret ikkunat antavat huoneen kylpeä valonsäteissä.

Makuuhuoneen sisustus

Jopa amerikkalaisen parven kylpyhuoneet ja wc: t on sisustettu alkuperäisellä tavalla – kaikki asunnonomistajat eivät päätä käyttää mustaa pohjaa utilitaristisen huoneen pintojen viimeistelyyn. Mattapintaiset seinät antavat tilaa keraamisten laattojen kiilolle ja ovat erinomainen tausta putkistoille, huonekaluille ja sisustuselementteille.

Kylpyhuoneen suunnittelu

Päästäksesi New Yorkin asunnon toiselle ja sitten kolmannelle tasolle sinun on kiivettävä portaita, joissa on metallikehys ja puiset portaat. Ja löydämme itsemme todellisesta puutarhasta, mutta vain korkealla maanpinnan yläpuolella ja osana kerrostaloa. Mikä voisi olla parempaa kuin tunne luonnon läheisyydestä meluisan ja tungosta metropolin keskellä?

Siirtyminen avoimelle terassille ja katolle

Ulkona ruokailutila, jota ympäröivät elävät kasvit, joka on sijoitettu kaikkialle ruukkuihin ja kylpyammeisiin – eikö ole ihme pölyiselle ja äänekkäälle kaupungille, jolla on kiihkeä elämäntapa? Jopa ulkoterassin puutarhakalusteissa on luonnollinen muotoilu..

Ruokailutila ulkona

Kiipeämme puisia portaita vielä yhden tason ja löydämme itsemme rakennuksen katolle, jossa asunnon omistajat ja suunnittelijat eivät enää hillinneet itseään koristettaessa todellista villieläinten kulmaa keskellä kivistä viidakkoa.

Pieni kattopuutarha

Puisella alustalla, vehreydessä, entisen varaston katolla, on viihtyisä ja uskomattoman toimiva ulkoilualue. Puiset ja metalliset ulkokalusteet, joissa on pehmeät tyynyt, mukavat pöydät ja telineet – tällä alueella voit paitsi nauttia raikkaasta ilmasta, ottaa aurinkoa, mutta myös järjestää pieniä aterioita ja jopa juhlia kapealle vieraille.

Patio vehreydessä entisen varaston katolla