Fuusio -tyyli: moderni ja käytännöllinen

Jos niin tapahtuu, löydät itsesi avaruudesta, joka ilmentää tylsyyttä ja yksitoikkoisuutta, ns «stalinka», «Hruštšov», missä silmäsi eivät voi viipyä, rentoudu, älä epätoivo, fuusio -tyyli auttaa muuttamaan ja koristamaan elämääsi.

Mikä on fuusio, sen ominaisuudet

Arkkitehtuurissa ja sisustussuunnittelussa on monia tyylejä, joiden avulla voit toteuttaa törkeän ihmisen ideoita optimaalisesti, mikä korostaa hänen ainutlaatuista luonnettaan, hienostunutta ja poikkeuksellista makua. Yksi näistä tyyleistä on fuusio. Sana «fuusio» (fusion, eng.), heijastaa erittäin tarkasti tämän tyylin olemusta. Siinä ei ole tiettyjä elementtejä, se voi yhdistää erilaisia ​​kulttuureja, täysin vastakkaisia ​​tyylejä, muotoja, käsitteitä, mutta tämä ei riko ympäröivän tilan harmoniaa. Itse tyylin idea on halu kaaoksesta maailmankaikkeuteen..

Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus

Fuusio -tyylin alkuperän historia

Fuusio -tyylin syntyhistoria on epävarma. Kukaan ei tiedä tarkalleen, miten ja mistä se syntyi, vaikka fuusio -tyylin olemassaolo on melko lyhyt. Jotkut uskovat, että fuusio on peräisin Filippiineiltä 80 -luvulla, toiset pitävät sitä Yhdysvaltojen syntymäpaikkana, jossa 90 -luvulla amerikkalaiset suunnittelijat alkoivat yhdistää epäjohdonmukaista, yhdistää epäsäännöllistä asuntojen sisustukseen ja sitten arkkitehtuuriin. Mutta tällä ei ole väliä. Pääasia on, että sen soveltamisala kasvaa ja laajenee..

Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus

Fuusio -tyyli tuli ihmisten makuun, jotka eivät tunnista ympäröivän maailman stereotypioita, jotka rakastavat kokeilla kaikkialla ja kaikessa, mutta eivät kuitenkaan kiellä ympäröivän maailman harmoniaa. Yleisin alue ainutlaatuisten fuusioratkaisujen toteuttamiseen on asunto tai jotkut sen erilliset tilat, harvemmin – henkilökohtaiset tontit. Fuusio -tyylin suosittuja esineitä ovat makuuhuone, olohuone, harvemmin keittiö..

Mitä fuusiotyylin elementtejä sinun on tiedettävä ja mitä asiantuntijat neuvovat

1. Asuntola

Vaatii erityistä lähestymistapaa sen suunnitteluun fuusio -tyylillä. Kontrastivärien käyttö ja pakollinen valkoisen läsnäolo luovat rauhoittavan ilmapiirin, jonka pitäisi olla ominaista makuutilalle.

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Erinomainen lisä värimaailmaan on takka riippumatta siitä, onko se puuta vai sähköä, mutta silti sen läsnäolo luo aina rauhan ympäröivään tilaan..

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Makuusalissa valkoista on vain vuodevaatteissa. Myös seinissä ja lattioissa tulee olla kontrastivärit, mutta niiden värimaailma ei saa olla aggressiivinen. Jonkin avantgardistisen asian, erityisesti maalauksen tai eläimen ihon muodossa olevan maton, läsnäolo makuuhuoneessa olisi hyvä lisä edellä mainittuihin elementteihin..

2. Olohuone

Paras huone osoittaa ystävillesi ja tuttavillesi asuntosi ainutlaatuisuus ja hienovaraisuus käsityksessäsi ympäröivästä maailmasta. Pintojen eri tasot ovat ominaisia. Ulkonevat tasot voivat olla lattialla, seinillä, katossa. Tämä ei ainoastaan ​​anna huoneelle erityistä, ainutlaatuista ulkoasua, vaan auttaa myös piilottamaan joitakin huoneesi puutteita, jotka ovat periytyneet aiemmilta omistajilta tai muilta vanhoilta tyyleiltä..

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus

Suosittu on ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan vastakkaisten seinien suunnittelu, kipsilevy ja hakattu kivi, tapetit, paneelit ja seinälaatat..

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Jos olosuhteet sallivat, on mahdollista, että planeetan eri maiden ja mantereiden kasviston edustajat voivat olla läsnä siinä ja jopa sen poistumisessa. Eksoottiset kasvit yhdistettynä paikalliseen kasvistoon lisäävät ympäröivän alueen erityistä makua.

3. Toimisto

Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Siinä käytetään samoja fuusiotyylin elementtejä: värien kontrasti, pakollinen valkoisen läsnäolo, seinien koristelu erityyppisistä ja -ominaisuuksisista materiaaleista kiviä lukuun ottamatta. Mutta askeettisemman ympäristön pitäisi silti olla. Mikään ei saa häiritä työtä. Vain olennaiset. Antiikkia ei ole suljettu pois. Rajoitetun tilan vuoksi (toimistokäytössä käytetään yleensä pientä huonetta) erilaiset pinnat ovat tarpeettomia.

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Hyvin usein fuusiotyylisissä huoneistoissa yhdistyy nykyisyys, menneisyys ja tulevaisuus. Menneisyys esitetään kaikenlaisten antiikkiesineiden tai puoliksi antiikkiesineiden muodossa: huonekalut, lamput, astiat, hahmoja, maalauksia jne. Samalla on tärkeää, että asiat kuuluvat eri kansoille ja kulttuureille. Niinpä aikojen välillä on ikään kuin yhteys.

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus

Tulevaisuus on yleensä ylellisten tuotteiden, kuten lamppujen, muodossa.

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fusion -tyylisen huoneiston sisustus Fuusio -tyylisen huoneiston sisustus

Epätavallisesti toteutetut maalaukset, rakenteet, hahmot ovat myös tulevaisuuden elementtejä.

Fusion -tyylisen huoneiston sisustus

Luonnollinen kiinnostus planeetan eri kansojen kulttuuriin heijastuu fuusiotyyliin. Ykseys muiden kansojen ja kulttuurien kanssa ilmaistaan ​​näiden kansojen esineiden, tuotteiden, taideteosten läsnä ollessa tai aikalaisten tekemänä näiden kansojen tavalla.

Kun olet päättänyt käyttää fuusiotyyliäsi asunnossasi, saat epäilemättä epätavallisen ja mukavan nurkan, jossa voit pitää tauon arjen rutiineista täysin sopusoinnussa ympäröivän maailman kanssa..