Espanjalainen huvila, jossa on uima -allas

Kutsumme sinut sukeltaa espanjalaisen sisä- ja ulkomaailman maailmaan. Harkitse eteläisten maiden kodin parantamisen ominaisuuksia, joissa aurinko on uskomattoman kirkas, taivas on kirkas ja meren aallot ovat sinisiä. Vaikka varakas espanjalainen ei asu meren rannalla, hän voi aina järjestää oman pienen lampin yksityisen talouden takapihalle. Tässä julkaisussa käsitellään tällaista asuntoa, jonka sisäpihalla on uima -allas. Yritetään nauttia Espanjan auringon kirkkaudesta ja paikallisen maun erityispiirteistä minikierroksella eteläisen asunnon kuvagalleriassa. Espanjalaisen huvilan ulkoasu on varsin vakio, eikä se erotu kadulla olevien kavereidensa joukosta-hiekka-beige-kiviseinät, joissa on vaaleaa laastia, lumivalkoiset ikkunaluukut ikkunoissa ja massiivinen puuovi, jossa on metalliosat ja antiikkinen muotoilu.

Pääsisäänkäynti

Espanjalaisen huvilan tilojen sisustus

Espanjalaisen asunnon sisätilojen väripaletissa näemme hiekka-beige-aiheisten aiheiden jatkumisen, muurauksen, seinien rappaamisen ja puun käytön huonekalujen ja sisustuselementtien valmistuksessa. Perinteiset Välimeren tyyliin käytetyt tilojen sisustustekniikat tämän huvilan huoneissa pystyivät täyttämään antiikin ja omaperäisyyden. Huoneessa on klassiset puukalusteet, takorauta ja sisustus «puoliksi antiikki» onnistui luomaan huoneesta todella syvän kuvan potentiaalin ja sisällön suhteen.

Käytävä

Kaikki modernit sisätilat eivät sovi harmonisesti freskon periaatteella kirjoitettuun taideteokseen. Mutta tässä espanjalaisessa huvilassa tilojen sisustus ja kalusteet ovat niin monipuolisia, että tällainen seinäkoriste näyttää paitsi sopivalta, myös siitä tulee tilan keskipiste..

Epätavallinen maalaus-fresko

Tilavasta eteisestä siirrymme vielä suurempaan huoneeseen, jossa yhdistyvät olohuoneen ja ruokasalin toiminnot. Lumivalkoisesta seinäkoristeesta tulee erinomainen tausta kaikille huonekaluille ja sisustukselle. Kivilaatat lattialla luovat viileän tunteen auringonvalon jälkeen ja ovat erittäin käytännöllinen lattiapäällyste. Ruokailuryhmä koostui tilavasta ja massiivisesta puupöydästä ja tuoleista, joiden selkänoja oli valmistettu vastaavasta materiaalista. Ruokailutilaan lisäsi erityistä viehätystä, kun läsnä oli vanha sivupöytä, jonka lasiovien taakse kerättiin perhepaketteja ja ruokailuvälineitä. Samaan aikaan huone, jossa on monia viime vuosisadalla tuotettuja sisustusesineitä, hyväksyy harmonisesti nykyaikaisen sisustuksen tai valaisimien läsnäolon..

Ruokala

Olohuoneen pehmeän alueen muodostivat kaksi lumivalkoista sohvaa värikkäillä tyynyillä. Massiiviset pöytävalaisimet varjostimilla mahdollistavat paitsi paikallisen valaistuksen myös tuovat symmetrian elementin virkistysalueelle. Tilava sohvapöytä, jossa on puinen yläosa ja metallikehys, täydentää olohuoneen segmentin kuvaa..

Olohuone

Olohuoneesta ja ruokasalista pääset helposti keittiöön. Keittohuone tervehtii meitä lumivalkoisella viimeistelyllä ja vaaleilla pastellikalusteilla. Jopa työtasojen kivitasot ja keittiösaari ovat vaalean beigejä. Vain seinäkoristeet taideteoksina ja kodinkoneiden ja keittokirjatelineiden mustat kohokohdat laimentavat keittiön tilan vaaleaa väripalettia.

Keittiö

Välimeren tyylisissä keittiöissä voit usein nähdä avoimia hyllyjä, jotka korvaavat kaappien ylemmän tason. Tässä tilassa on riittävästi säilytysjärjestelmiä, ja ilman kaappeja ja hyllyjä työtasojen yläpuolella voitiin tehdä ilman mitään. Lisäksi tilava keittiösaari otti keittotason integroinnin käyttöön ja helpotti työskentelyaluetta..

Keittiön saari

Seuraavaksi siirrymme henkilökohtaisiin huoneisiin ja utilitaristisiin huoneisiin. Harkitse ensimmäistä makuuhuonetta, jonka sisätiloja ja ensimmäisen kerroksen tiloja hallitsee vaalea väripaletti. Olemme jo nähneet suunnittelutekniikan korostusseinän korostamiseksi huoneessa käyttämällä suuria kivilohkoja kodin pohjakerroksessa. Tällaisia ​​menetelmiä monipuolistaa ja kohdistaa huomio makuuhuoneen huonekalujen keskiosaan ei käytetä niin usein, mutta ne ovat epäilemättä sopivia tähän sisustukseen. Kiviseinästä tuli erinomainen tausta merimaiseman maalaukselle. Nuorten lehtien värin vaaleiden pilkkujen avulla sängyn ja ikkunan aukkojen koristamisessa tekstiileillä oli mahdollista paitsi monipuolistaa makuuhuoneen värimaailmaa, myös tuoda kesän tunnelman, positiivisuuden ja keveyden muistiinpanoja.

Makuuhuone

Makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone, jossa on samanlainen seinäkoriste, lukuun ottamatta suihkukaappia, jossa käytetään vaaleanbeigejä keraamisia laattoja. Lumivalkoiset kalusteet, pesualtaat ja koripyyhkeet pyyhkeille tekivät erittäin tyylikkään ja kevyen koostumuksen. Mutta poikkeuksellinen peilikehys lisäsi antiikin raskautta ja henkeä huoneeseen vesitoimenpiteitä varten..

Kylpyhuone

Toisessa makuuhuoneessa on myös kiviviimeistely, mutta se on jo takatila. Suuri puinen katosvuode on täynnä syksyn värejä tekstiilien oranssin ja porkkanan sävyjen ansiosta. Jos edellinen makuuhuone voitaisiin kutsua kesäksi tai kevääksi, tämä nukkumis- ja rentoutumiseen tarkoitettu huone on täynnä syksyn lämpöä..

Makuuhuone, jossa takka

Makuuhuoneen sisäänkäynnillä

Antiikkisista yöpöydistä on tullut teline yhtä tyylikkäille pöytävalaisimille, joissa on veistetty lumivalkoinen pohja. Vaikutelma jostakin suuresta, kuten huoneesta, koostuu pienistä asioista, yksityiskohdista, jotka täyttävät tilan. Tällaisiin yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota espanjalaisen huvilan sisätiloissa. Makuuhuoneesta pääsee helposti viereiseen kylpyhuoneeseen.

Makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen sisustuksessa käytetään suunnittelumenetelmiä, jotka olemme jo havainneet ensimmäisessä utilitaristisessa huoneessa vesihoitoihin. Kalusteet ovat tuttuja, ainoa ero on, että tämän kylpyhuoneen puukalusteet on maalattu tummanharmaiksi. Samanlaista sävyä käytettiin paju- korissa, jotka toimivat varastointijärjestelminä..

Taotut peilikehykset

Suihkualuetta hallitsevat pastellivärit. Vaaleat beigen sävyt loivat miellyttävän, kevyen ja puhtaan ilmapiirin vesihoitoja varten.

Suihkuhuone

Pienen retkemme viimeinen makuuhuone ilmestyy edustamme perinteisessä välimerellisessä tyylissä, joka näyttää erittäin harmoniselta nukkumiseen ja rentoutumiseen tarkoitetuissa huoneissa. Kipsiä vaaleat seinät, osittain kalkitetut kattopalkit, suuri puinen vuode ja tummansininen tekstiileissä – tämän makuuhuoneen paino muistuttaa paitsi eteläistä makua myös paikallisen maaseudun erityispiirteitä. Mielenkiintoinen osa makuuhuoneen sisustusta on paju tuoli sarjasta puutarhakalusteita, jotka on valmistettu tummasta rottinkista.

Makuuhuone, jossa kattopalkit

Tietysti tässä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone suihkulla. Epätavallinen yhdistelmä puukalusteita, tarkoituksellisesti yksinkertainen ja kaunis veistetty peilikehys loi mielenkiintoisen kuvan utilitaristisesta huoneesta..

Alkuperäinen muotoilu

Espanjan kotitalouden takapihalle pääsee useilla tavoilla, ja yksi niistä johtaa alkuperäisen lukukulman ohi. Miksi et käytä vapaata tilaa lukutilan järjestämiseen mukavalla sohvalla, tyylikkäällä pöydällä, joka voi toimia kirjojen tai teekuppien telineenä, ja korkeussäädettävällä lattiavalaisimella. Mikä voisi olla parempi kirjan ystäville? Vain se, että tässä kodikkaassa nurkassa lukija on käytännössä raikkaassa ilmassa.

Lukukulma

Takapihan järjestely – uima -allas, terassit, markiisit ja paljon muuta

Tilava ruokailutila sijaitsee suuren katoksen alla, joka on suunniteltu espanjalaisen huvilan sisustuksen hengessä. Tumma ruokapöytä ja vaaleat rottinkiset korituolit muodostivat ruokailuliiton, johon mahtuu useita ihmisiä perheillalliselle tai isännälle.

Katoksen alla

Samanlainen ruokailuryhmä sijaitsee pienellä kivilaatoilla vuoratulla alueella. Tämän ruokailutilan yläpuolella voit venyttää tekstiilikatoksen metallikehyksen päälle, joka muistuttaa jonkin verran telttaa..

Maisemasuunnittelu

Huvilan takapiha

Tietenkin takapihan maisemoinnin keskipiste on uima -allas, johon pääsee puukannelta. Hänelle kaikki puutarhapolut johtavat, lattian kulmissa, symmetrisesti, alkuperäisiä puutarhakoostumuksia pienistä kukkapenkeistä ja siististi leikatusta pensaasta.

Näkymä ylhäältä

Allas sijaitsee lähellä korkeaa aitaa, joka oli hienostunut ja koristeltu kukkivilla kiipeilykasveilla.

Uima -allas

Puupylväässä uima -altaan lähellä on puutarhakalusteiden koostumus – aurinkotuoleja auringonottoon ja auringonottoon.

Puinen terassi uima -altaan ympärillä

Sisäpihan nurkassa, lähellä uima -allasta, on tilava oleskelualue, jossa on pehmeät puutarhakalusteet.

Rentoutumisalue uima -altaan äärellä

Tilavat sohvat, joissa on kirkkaanväriset tyynyt ja mukava sohvapöytä, on varjostettu avoimella katoksella, joka on luotu puupalkkeihin sijoitetuilla tekstiileillä. Eteläisen pation kuvan täydentävät alkuperäiset seinävalaisimet, joiden avoimet plafonit toimivat sisustuksena päivällä ja luovat romanttisen, hillityn valaistuksen illalla..

Tilavat sohvat