Erilaisia ​​säilytysjärjestelmiä kirjoille ja pienille tavaroille

Joskus ei ole helppoa järjestää tilaa erilliseen huoneeseen. Tarvittavien, hyödyllisten ja yksinkertaisesti miellyttävien esineiden runsaus edellyttää niille tarkoitetun lisätilan luomista.

Valkoiset kirjahyllyt

Jokainen kirjahylly tai kirjahylly ilmaisee omistajan luonteen. Tällaisesta sisustuksesta voidaan tunnistaa keräilijä, utelias henkilö, musiikin ystävä, esteetti tai innovaation ystävä..

Puiset kirjahyllyt

Kirjahylly valkoinen

Sopivimman rakenteen valitsemiseksi on tarpeen määrittää hyllyille ja koko järjestelmälle odotettavissa oleva kuormitus. Seuraavat tekijät muuttuvat toissijaisiksi:

 • tyyli;
 • Väri;
 • materiaali;
 • hinta;
 • valmistaja.

Kirjahylly portaissa

Seinään upotetut kirjahyllyt

Kaapin koko riippuu huoneen koosta. Pieni kompakti kirjahylly on erittäin hyödyllinen tutkimuksessa, jossa ei ole paljon tilaa. Kaikki mitä tarvitset mahtuu tänne. Nämä voivat olla työasiakirjoja, paperitavarat ja erilaisia ​​viitekirjoja..

Kapea kirjahylly

Kirjahyllyt puusta

Suuri hyllyyksikkö ottaa talteen kotikirjaston. Tämä muotoilu on merkityksellinen suurelle valoisalle huoneelle asuinrakennuksessa, jossa koko perhe kokoontuu..

Suuri kirjahylly

Kirjahylly, jossa on kapealla keskellä

Paikat kirjahyllyjen ja -kaappien asentamiseen

Olemme tottuneet näkemään kirjahyllyt salissa ja toimistoissa. Ensi silmäyksellä nämä ovat sopivimmat paikat kirjojen ja paperien säilyttämiseen..

Kirjahylly laatikoilla

Kirjahyllyt takkakoristeissa

Usein omistajat haluavat asentaa hyllyt kirjallisuuden säilyttämiseksi makuuhuoneeseen. Tämä johtuu tavasta lukea ennen nukkumaanmenoa..

Kirjahyllyt makuuhuoneessa

Kirjahylly makuuhuoneessa

Makuuhuoneen hyllyjen tulee olla helppokäyttöisiä ja kätevästi sijoitettuja..

Kirjahylly makuuhuoneeseen

Valkoiset kirjahyllyt makuuhuoneessa

Lastenhuone tarvitsee epäilemättä myös pienikokoisia ja käteviä säilytysjärjestelmiä. Kirjahyllyjen tulee olla värikkäitä, turvallisia ja tilavia..

Alkuperäinen hylly lastentarhassa

Kirjahyllyt lastentarhassa

Lastenhuoneen huonekalujen turvallisuus on ulkonevien kulmien vähimmäismäärä. Lisäksi on tärkeää käyttää niitä mahdollisimman yksinkertaisesti..

Alkuperäinen ikkunan koristelu

Kätevät hyllyt lastentarhalle

Kirjahyllyt on kätevää järjestää käytävälle tai portaisiin. Tällä tavalla on mahdollista säästää arvokkaita neliömetrejä asuintiloissa..

Hyllyt kirjoille portaissa

Kirjahylly käytävällä

Käytävät mahdollistavat yleensä suuret seinäkaapit ja hyllyt. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun sinun on otettava käyttöön suuri määrä tilavuuksia..

Portaiden koristelu kirjahyllyillä

Valkoiset kirjahyllyt portaissa

Talossa on myös joitain epätavallisia paikkoja kirjahyllyjen huomioimiseksi..

Kirjahyllyt wc: ssä

Epätavallisen muotoinen hylly

Kun asennat tällaisia ​​hyllyjä kylpyhuoneeseen tai keittiöön, sinun tulee muistaa paperituotteiden turvallisuus. Sinun on ehkä suljettava hyllyt tai piilotettava ne erityisiin markkinarakoihin..

Kirjahylly wc: ssä

Kirjahylly huoneen kaavoittamiseen

Kirjoilla varustetut hyllyt näyttävät loogisimmilta erityisesti virkistykseen suunnitelluissa huoneissa:

 • vesipiippu baarit;
 • biljardi;
 • rentoutuminen jne..

Alkuperäiset kirjahyllyt

Kirjahyllyt biljardihuoneessa

Kirjahyllyjen ja hyllyjen muoto, materiaali ja muotoilu

Nykyaikaisten suunnittelijoiden tarjoamat hyllyt hämmästyttävät mielikuvitusta ja saavat sinut harkitsemaan vakavasti valintaa.

Hyllyt oviaukon suunnittelussa

Kirjahylly seinälle

Tyylistä riippuen hyllyt ottavat omituisimmat muodot. He voivat toistaa huoneen suunnittelun hallitsevat linjat tai päinvastoin, käyttämällä kontrastia, korostaa suunnittelun ainutlaatuisuutta..

Epätavallisen muotoiset hyllyt

Kirjojen alkuperäinen muotoilu

Symmetrian säilyttäminen tällaisten varastointijärjestelmien valmistuksessa ei ole ollenkaan tärkeää. Joskus epäsymmetriasta voi tulla alkuperäinen ominaisuus, joka täydentää huoneen kuvaa..

Varaa markkinarakoja käytävällä

Paljon hyllyjä seinällä

Samaan aikaan useimmat näistä rakenteista säilyttävät edelleen oikeat muodot ja selkeät linjat, mikä helpottaa niiden asentamista sisätiloihin ja sijoittamista mille tahansa seinälle..

Tavalliset kirjahyllyt

Yksinkertainen kirjahylly

Hyllyjen sijainti on myös erittäin tärkeä. Niiden käyttämisestä ikkunalaudoina on tullut muodikas moderni trendi..

Kirjahyllyt ikkunan alla

Voit myös käyttää hyödyllisesti pienen istuinalueen alla olevaa tilaa täyttämällä sen kirjoilla. Kun pidät taukoa vaikeasta päivästä, löydät mielenkiintoista luettavaa lähistöltä.

Kirjahyllyt pehmeän pinnan alla

Lepotuoli ja kirjahyllyt

Useita kirjahyllyjä voidaan käyttää pöydänä tai kaappina. Tämä muotoilu näyttää hyvältä eteisessä tai olohuoneessa..

Kirjahyllyt, joissa on toimiva yläkansi

Kirjahyllyjen epätavallinen rakenne

Usein ajatus portaiden alla olevan tilan käyttämisestä voi olla raikas ja alkuperäinen. Kun olet rakentanut sinne useita hyllyjä, voit koristella mielenkiintoisesti sisätiloja ja käyttää niitä samalla hyödyllisesti..

Kirjahyllyt portaiden alla

Kirjahyllyt portaiden alla

Nykyaikaisessa yhteiskunnassa voit silti löytää niitä, jotka ovat fanaatikkoja kirjoista. Suuri kokoelma paperiversioita vaatii enemmän tilaa. Tällaisista taloista löydät kokonaisia ​​pinoja erilaista kirjallisuutta..

Suuri alkuperäinen kirjahylly

Zoning kirjahylly

Ovien ja kaarien koristaminen kirjoilla voi olla mielenkiintoista. Tämä menetelmä auttaa paitsi jakamaan tilaa myös sijoittamaan esineitä ja kirjoja kompaktisti..

Kirjahyllyt oviaukon suunnittelussa

Span kirjahyllyjen suunnittelussa

Ikkuna -aukot näyttävät myös alkuperäisiltä, ​​kun ne on kehystetty kirjoista. Tyylikkäät puu- tai muovirakenteet antavat ikkunalle uuden ilmeen.

Ikkuna kirjahyllyjen välissä

Ikkuna kirjahyllyjen suunnittelussa

Tällainen ikkuna ei tarvitse verhoja ja lisäkoristeita. Valitsemalla hyllyjen oikean materiaalin, muodon ja värin voit tehdä ikkunasta huoneen kohokohdan.

Suuri vaatekaappi ikkunan ympärillä

Pyöreä kirjahylly

Hyllyt voivat ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja suunnittelutyylinsä ansiosta toimia erillisenä sisustuselementtinä. Kun olet ottanut epätavallisen muodon, voit tehdä huomattavan koriste -elementin yksinkertaisesta huonekalusta.

Alkuperäiset hyllyt kirjoille

Kaareva kirjahylly

Hyllyn muoto valitaan yleisen tyylin perusteella. Kaarevat linjat ja pyöristetyt muodot pehmentävät kovia moderneja tyylejä.

Hylly epätavallisen muotoisille kirjoille

Epätavallisen muotoinen seinähylly

Osa muotoilutaiteen luomuksista säilyy muistissa pitkään. Pienet hyllyt kapeiden osastojen muodossa antavat huoneelle salaperäisen ilmeen.

Hunajakennohyllyt kirjoille

Monissa taloissa on arkkitehtien suunnittelemia markkinarakoja. Yleensä tällaisilla elementeillä ei ole erityistä tarkoitusta, mutta ne antavat suunnittelijoille vapauden toteuttaa rohkeimmat ideat. Kirjahyllyjen ja hyllyjen asentaminen tällaisiin markkinarakoihin ei ollut poikkeus..

Tilava kirjahylly

Kaltevat kirjahyllyt

Niissä taloissa, joissa päinvastoin ei ole ilmeistä ja kätevää paikkaa hyllyjen rakentamiseen, voit järjestää säilytysjärjestelmiä odottamattomiin paikkoihin..

Kallistetut kirjahyllyt

Kirjahylly kylpyhuoneessa

Kirjahyllyt voivat olla loistava tapa rajata tilaa. Tätä varten riittää, että asetat ne kahden ehdollisesti jaetun alueen rajalle..

Läpäisevä kirjahylly

Pyöreä kirjahylly

Tilan säästämiseksi on olemassa useita malleja kaappeja ja hyllyjä, joiden avulla voit voittaa arvostetut mittarit. Yksi vaihtoehdoista on käyttää katon alla olevaa tilaa ja sijoittaa sinne mezzanineja kirjoineen..

Hylly katon alla

Kirjahylly katon alla

Myös erilaiset ulosvedettävät rakenteet ja kalusteet, joissa on upotettu sisustus, johon voidaan tallentaa erilaisia ​​esineitä, säästävät tilaa..

Ulos vedettävät kirjahyllyt

Kapeat kirjat

Korkeiden kaappien käyttämiseksi oli helpompi keksiä erityisiä portaita. Yleensä ne liikkuvat erityisiä juoksuja pitkin ja antavat helposti pääsyn mihin tahansa kaapin tilavuuteen..

Yksinkertainen kirjahylly

Seinä vuorattu kirjahyllyillä

Tällaiset portaat on valmistettu materiaalista, joka tekee siitä osan koostumuksesta. Lisäksi ne voivat olla samaa väriä tai erilaisia, sopivia kokonaiskuvaan..

Sisustaminen kirjahyllyllä

Kirjahyllyt portailla

Kirjahyllyjen ja hyllyjen valmistukseen käsityöläiset käyttävät kaikkia erilaisia ​​materiaaleja:

 • puu;
 • muovi;
 • metalli;
 • kivi ja enemmän.

Lisäksi käytetään erilaisia ​​materiaaliyhdistelmiä..

Pienet ripustettavat hyllyt

Kirjahylly salissa

Puiset hyllyt luovat erityistä kodikkuutta ja lämmintä kodikasta tunnelmaa. Massiiviset tai tyylikkäät mallit sopivat helposti minkä tahansa tyylin sisustukseen ja tulevat osaksi sitä.

Ristikirjahyllyt

Puinen kirjahylly

Hyllyt, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin koko huonekalu, näyttävät hyvältä. Tämä on helpoin tapa luoda täydellinen harmonia huoneympäristössä..

Kirjahyllyt kaapissa

Tumma puinen kirjahylly

Voit mennä päinvastoin ja järjestää tällaiset säilytysjärjestelmät toisin kuin muut huonekalut. Tällainen suunnitteluratkaisu edellyttää, että vaatekaapista tulee erillinen elementti ympäristössä ja se kantaa koristeellista taakkaa..

Kirjahylly tummassa kehyksessä

Kätevä kirjahylly

Jotkut hyllyt näyttävät siltä, ​​kuin ne eivät olisi hankkeen mukaisia, ja ne ilmestyivät tähän paikkaan vain kiireellisen tarpeen vuoksi. Samaan aikaan tällaiset rakenteet luovat huoneeseen erityisen ilmapiirin ja ovat sopusoinnussa sisustuksen kanssa..

Kirjat katon alla hyllyssä

Puolikerroksessa kirjoja

Trendistä on tullut hyödyllinen ja tyylikäs, jotta koko seinä tai useat seinät erottuvat kirjahyllyistä. Samaan aikaan koko seinän pinta on päällystetty hyllyillä, joille on sijoitettu suuri määrä kirjoja ja muita esineitä..

Huone kirjahyllyillä

Korkea kirjahylly

Tämä muuri voi sijaita missä tahansa talon osassa, josta kirjojen löytäminen on kätevää ja hyödyllistä omistajalle ja muille asunnon asukkaille. Samalla on tärkeää, että niin suuri määrä kirjoja ja muita esineitä ei häiritse liikkumista valitun huoneen sisällä..

Isot telineet portaissa

Valtava kirjahylly

Kun aiot sijoittaa paljon kirjoja tällaisille hyllyille, on muistettava, että tässä tarvitaan erityistä teknistä lähestymistapaa. Hyllyjen on oltava erittäin vahvoja ja vakaita. Tämä on tärkeää, koska tällainen vaikuttava rakenne voi aiheuttaa valtavan vaaran pudotettaessa..

Tumma kirjahylly

Kaksi seinää vuorattu hyllyillä

Kiinnitykseen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Niiden on oltava luotettavaa kestävää materiaalia, joka ei romahda ulkoisten vaikutusten vaikutuksesta. On pidettävä mielessä, että monia kootun rakenteen osia ei voida tarkistaa asennuksen jälkeen, joten osien turvamarginaalin on oltava korkea.

Hyllyt portaita pitkin

Kirjahyllyt markkinarakoissa

Erityisten tukijärjestelmien ja kiinnikkeiden on oltava metallia. Samaan aikaan ei ole väliä siitä, mistä hyllyn tärkein toiminnallinen osa on tehty. Kiinnikkeellä voi olla myös koristeellinen kuorma, joka on tehty epätavallisessa muodossa..

Valkoiset hyllyt sinisellä seinällä

Kirjahyllyn suunnittelu

Monet sanovat kuitenkin, että yhdistävät ja tukevat yksityiskohdat ovat näkymättömiä. Jotkut rakenteet näyttävät olevan veistetty yhdestä puukappaleesta, kun taas toiset näyttävät kelluvan ilmassa..

Kirjahyllyn valaistus

Hajallaan kirjahyllyt seinälle

On tärkeää sovittaa teline sisätiloihin, jotta se ei kiinnitä silmiäsi koko ajan. Harmoninen sisustus on suunnittelijan tehtävä. Siksi huomaamattomat käytännölliset kaapit ovat merkki niiden korkeasta suorituskyvystä..

Kapealla kirjoilla käytävällä

Kirjat kapealla hyllyllä

Kirjahyllyt edellyttävät nimestään huolimatta enemmän kuin vain kotikirjastoa. Kirjojen joukosta löytyy myös erilaisia ​​koristeellisia ja hyödyllisiä esineitä. Siksi on tärkeää, että tällaiset telineet ovat tilavia ja tilavia..

Korkeat hyllyt kirjoille

Kirjahyllyt ruokasalissa

Muut koriste -elementit täydentävät hyllyjä. Se voi olla erilaisia ​​alkuperäisiä paneeleja tai taustavaloa..

Kirjahyllyt olohuoneessa

Hyllyjen symmetrinen järjestely

Hahmojen ja pienten yksityiskohtien avulla voit tyylitellä jopa kaikkein tavallisimmat hyllyt nykyisen sisustuksen alle. Jos suunnittelijan houkutteleminen on mahdotonta, riittää mielikuvituksen näyttäminen ja tuloksena on houkutteleva kirjahylly.

Kirjahylly tutkimuksessa

On tärkeää muistaa, että hyllyjen toiminnallisuuden ei pitäisi kilpailla koristeellisen kuorman kanssa. Siksi on tärkeää löytää tämä tasapaino, kun valitset oikean kirjahyllyn, hyllyn tai hyllyn..