DIY -seppeleet – esteettisesti miellyttävä, alkuperäinen ja taloudellinen

Mikä tahansa käsintehty on nyt suosionsa huipulla. Ei ole vain kannattavaa luoda luovia koriste -elementtejä kotiisi omin käsin, vaan myös tyylikkäitä, moderneja, uusimpien suuntausten hengessä. Samaan aikaan ei tarvitse olla erityistaitoja, harvinaisia ​​materiaaleja tai erikoistyökaluja – useimmat sisustusideat ovat yksinkertaisia ​​toteuttaa eivätkä vaadi suuria kuluja. Joidenkin ideoiden toteuttamiseksi on myös mahdollista päästä eroon tarpeettomista tavaroista tai hävittää taloustavarat, jotka vievät vain tilaa hyllyillä. Yksi yksinkertaisimmista, nopeimmista, mutta samalla tehokkaista tavoista sisustaa kotisi on tehdä seppeleitä. Tässä on 100 ideaa monenlaisten seppeleiden luomiseen eri tilaisuuksiin – inspiroidu!

DIY kukka -seppele

Paperiset seppeleet

Paperiseppeleet ovat helpoin, halvin ja nopein tapa muuttaa tilaa. Paperin seppele voi toimia sisustuksen korostuselementtinä, jakaa huoneen toiminnallisiin osiin tai korostaa tiettyä paikkaa, osoittaa tietyn teeman tai tyylin huonesuunnittelusta tai yksinkertaisesti toimia koriste -elementtinä.

Kohokuvioitu paperi

Erilaisia ​​malleja

Violetissa sävyissä

Tilavuusgeometria

Yksinkertaisin tapa luoda paperiseppele on tasainen. Paperista valmistetut aihiot (tarvitsemasi muoto) ommellaan yksinkertaisesti kirjoituskoneella tai liimataan langalle, paksulle langalle tai teipille. Jos käsittelet tällaista seppeleitä huolellisesti, sitä voidaan käyttää useammin kuin kerran..

Litteä seppele

Paperipitsi

Värikäs paperi

Elementtinen käsintehty

Paperireunus on helppo valmistaa, mutta se näyttää erittäin tyylikkäältä ja juhlalliselta. Käytä vain kaksipuolista hapsua turvotuksen lisäämiseksi..

Pöydän koristelu herkkuille

Valmistuksen helppous

Toteuttamisen helppous

Pastelliväreissä

Paperin reunat

Ohut paperi sopii erinomaisesti yksinkertaisiin ja kevyisiin sisustusvaihtoehtoihin. Tällaiset seppeleet ovat kirjaimellisesti painottomia, ne heiluvat mistä tahansa hengityksestä ja luovat huoneeseen tilavuuden, ilmavuuden ja keveyden ilmapiirin. Paksu paperi sopii monimutkaisempiin tuotteisiin, joilla on vahva pohja.

Litteät elementit

Monivärisiä norsuja

Kultainen seppele

Suuret seppeleet, joissa on paperielementtejä, näyttävät aina erittäin juhlallisilta ja jopa juhlallisilta. Paperimäärän antaminen vaatii varmasti jonkin verran työtä, mutta tulos on vaivan arvoinen. Voit käyttää sekä tavallista värillistä paperia (useimmiten kaksipuolista) että aaltopahvia, kreppiä, pahvia, kalvoa. Voit naruttaa volumetrisiä elementtejä ohuelle nauhalle, langalle tai mille tahansa langalle. Mitä tiheämpi paperi ja mitä suuremmat koriste -elementit, sitä vahvemman pohjan tulisi olla narulle..

Sateenkaari seppele

Paperiset kukat

Volumetrinen seppele

Tilavuus sisustus

Seppeleestä tulee tilava, jos tavalliset paperiaihiot taitetaan tai taitetaan.

Tilavuus sydämet

Iso paperi

Paperiset höyhenet

Vyöhykkeellä seppeleitä

Perhekuvia voidaan käyttää myös paperiseppeleissä. Tällaisesta koriste -elementistä voi tulla sekä ainutlaatuinen lahja että upea sisustus huoneeseen (ei vain lomalle).

Garland valokuvalla

Seppeleitä kangasta ja lankaa

Erilaisten tekstiilien seppeleet ovat varmasti kestävämpiä kuin paperituotteet. Jos sinulla on kotona roskia tarpeettomia eri värejä sisältäviä kankaita, voit taitojen, kärsivällisyyden ja vapaa -ajan avulla luoda todellisia koristeellisia käsintehtyjä mestariteoksia.

Garland kankaasta

Kangas tammenterhoja

Tavalliset kangasliput

Kolmion muotoiset liput

Kangaskäsineet

Esimerkiksi viime aikoina on tullut erittäin suosittua tehdä koriste -elementtejä värillisestä huopasta. Tämän materiaalin etuna on, että se ei tarvitse käsittelyä, se on tiheä ja pitää muotonsa hyvin, sitä myydään kaikissa käsityöliikkeissä ja jopa paperitavaraosastolla..

Huopainen seppele

Huopa sydämet

Värikkäitä lintuja

DIY -seppele

Tylli on yhtä suosittu. Se pitää muotonsa täydellisesti ja on ihanteellinen kolmiulotteisten koriste-elementtien valmistukseen. Garlandit ovat suuria ja tasaisia «pörröinen».

Tyllin seppele

Tyllin seppele

Nauhat ovat erillinen materiaalityyppi, jota käytetään hyvin usein monenlaisten seppeleiden valmistukseen. Helpoin tapa on sitoa pieniä erivärisiä nauhoja palalle tai muulle alustalle..

Nauhojen seppele

Moniväriset nauhat

Nauhat ja kangaspalat

Hyödyllinen jätteiden hävittäminen

Herkät sävyt

Jos osaat neuloa ja sinulla on edelleen erivärisiä lankoja, paras tapa hävittää nämä jäännökset on tehdä kestävä seppele. Kestävien seppeleiden uudelleenkäytöstä, jossa on neulottuja elementtejä, ei tule tämän käsintehtyjen etuja, vaan myös suunnittelun omaperäisyys, erilaiset toteutusvaihtoehdot.

Pitsia seppeleeseen

Neulotut ilmapallot

Neulotut puput

Neulonnan ystäville

Elävä väriyhdistelmä

Neulotut jouset

Moniväriset pompomit, jotka on helppo tehdä jopa lapsille, voivat olla erinomainen perusta seppeleen luomiseen niille, jotka ovat keränneet paljon jäljelle jääneitä lankoja neulomiseen..

Moniväriset pom-pomit

Hävitämme jäljellä olevat langat

Luomme improvisoiduilla tavoilla

Kuka sanoi, että tarvitset paljon rahaa käsintehtyihin tunteihin? Voit luoda kauniita koriste -elementtejä kotiisi improvisoiduilla tavoilla. Siitä tulee edelleen kustannuksia – mukana olevista materiaaleista ja tietysti ajastasi. Mutta miellyttävään toimintaan käytettyjä minuutteja ja tunteja ei voida pitää kuluna. Joten mitä voit tehdä alkuperäisistä paperiseppeleistä:

  • vanhat sanomalehdet;
  • aikakauslehdet;
  • mainosjulisteet;
  • esitteet;
  • tarpeettomat kartat ja atlasit;
  • pelikortit, jotka ovat saavuttaneet elämänsä lopun;
  • kirjat, jotka soveltuvat vain jätepaperin toimitukseen;
  • napit, helmet, helmet.

Vanhojen muistiinpanojen seppele

Vanhan paperin toinen elämä

Uuteen vuoteen vanhoista kirjoista

Kierrätämme jätepaperia

Vanhoista kirjoista

Vanhoista kartoista ja kartoista

Sanomalehti nosturit

Nappien seppele

Päiväkodin muoviset kivekset on helppo muuttaa linnuiksi tai eläimiksi. Tarvitset vain värillistä paperia ja lankaa alkuperäisen seppeleen tekemiseen. Seppeleitä on helppo tehdä paperikuppikakusta tai cupcake -pidikkeistä. Niitä myydään suuria määriä, ne ovat edullisia, mutta samalla ne voivat olla kirkkaita, niillä on alkuperäinen piirustus..

Hienoja seppeleitä

Käytämme käsillä olevia keinoja

Käytämme käsillä olevia keinoja

Muoviset kertakäyttölautaset voidaan helposti muuttaa jalkapallojen jäljitelmäksi..

Pallot kertakäyttölautasista

Temaattiset koristeet

Helpoin tapa sisustaa mikä tahansa huone lomalle on seppeleiden avulla. Ne voidaan valmistaa melko nopeasti, käyttää useammin kuin kerran ja sijoittaa uudelleen halutun vaikutuksen mukaan. Seppele vie paljon tilaa, joten mikä tahansa tila muuttuu hetkessä, jos koristat sen niin yksinkertaisella tavalla. Juhlatunnelma, vihje tietystä juhlan teemasta tai tapahtuman järjestämisen erityispiirteistä on helpoin järjestää seppeleiden avulla. Miksi ostaa jotain, jonka voit tehdä omin käsin ja jopa improvisoiduilla tavoilla.

Yksinkertainen seppele

Huopakaktuset

Paperiset kämmenet

Uusi vuosi ja joulu

Uudenvuoden seppeleet ovat lapsuudesta tuttuja koristeita, jotka monet tekivät heti oppiessaan käyttämään saksia. Paperi- ja kangasliput, pahvista tai kiiltävästä kalvosta valmistetut ketjut, leikatut lumihiutaleet ja joulukuuset – kaikki talviloman tarvikkeet käytetään.

Kiiltävä seppele

Lumihiutaleet seppeleille

Kulta ja hopea

Kultaiset tähdet

Talven teema

Joulun seppele

Kesällä kerättyjä käpyjä voidaan käyttää seppeleiden valmistamiseen talvella. Riittää puhdistaa työkappaleet (kartiot) tai maalata päät «oksia» tulevat joulukuuset valkoisella tai hopeamaalilla (voit käyttää guasia, akryylimaaleja ja jopa valkoista liimaa).

Käpyjä käyttämällä

Tyylikäs ja taloudellinen

Uuden vuoden lomille

Käpyjen seppele

Lasten juhliin

Ehkä yleisin seppeleiden käyttö huoneen sisustamiseen on lastenjuhla. Ei välttämättä syntymäpäivä, mikään juhla, jossa lapset ovat läsnä, haluan järjestää sen erityisen tyylikkäästi, juhlallisesti ja monipuolisesti. Voit koristella seppeleillä niin kutsutun karkkibaarin (pöytä, jossa on herkkuja ja juomia), pöydän yläpuolella olevan tilan, jossa lapset istuvat, tai paikan, jossa lahjat taitetaan. Ja yksinkertaisesti huoneen yli venytetyt seppeleet tai käsintehdyt koriste -elementit, jotka koristavat seiniä, ovat erinomainen syy juhlatunnelmaan.

Kukkia ja leppäkerttuja

Garland jäätelö

Karkkipalkin koristelu

Lippiksen seppele

Pienistä värillisistä sylintereistä (paksu värillinen paperi tai värillinen pahvi) voit valmistaa dynamiittia (vihje juhlan räjähtävästä luonteesta) tai kynttilöitä – tämä on jo yhdistys kakun kynttilöihin.

Yhdistämällä paperia kangas- tai lankatuotteisiin voit luoda alkuperäisiä sisustusvaihtoehtoja. Esimerkiksi paperikaneja, joissa on pyrstöt pomponien muodossa, jotka on helppo tehdä jopa lapselle. Ponytails voidaan valmistaa puuvillasta yksinkertaisesti rullaamalla se möykkyiksi..

Kanit hännällä

Värikkäitä kaneja

Jänikset sanomalehdistä

Ystävänpäivä

Ystävänpäivänä on tapana antaa käsintehtyjä ystävänpäiviä. Mutta voit mennä pidemmälle ja järjestää koko alueen juhlia varten, koristella pöydän lähellä olevan paikan, jossa romanttinen illallinen järjestetään, koristella sängynpäätä tai muuta talon paikkaa, joka sopii sisustamiseen. Tietenkin tärkein motiivi seppeleistä ystävien lomalle on sydämien ja kaikkien punaisten sävyjen käyttö. Muuten, rakkausteemojen käyttöä huoneen sisustamisessa ei tarvitse sitoa mihinkään juhlaan. Tytön huoneen sisustus romanttiseen tyyliin, tällaiset sisustuselementit voivat koristella ympäri vuoden..

Yksinkertainen seppele ystävänpäivään

Yksinkertainen sisustus

Paperista…

Painetut sydämet

Yhdistetty tekniikka

Paperiset sydämet

Huovasta …

Huopa sydämet

DIY -kangas

Universaali vaihtoehto

Riippumatta siitä, mitä lomaa aiot juhlia – perheenjäsenen tai lemmikin syntymäpäivä, vuosipäivä tai kansallinen juhlapäivä tai ehkä vain yksi sukulaisista palasi pitkän poissaolon jälkeen ja juhlia valmistellaan hänen kunniakseen – monia yleisiä vaihtoehtoja seppeleiden toteuttamiseen joka tilanteeseen. Nämä voivat olla keskikokoisia palloja, jotka on kiristetty köyteen tai tiheään lankaan …

Värikkäitä ilmapalloja

Tai kukka -asetelma, joka on ajankohtainen milloin tahansa vuoden aikana ja milloin tahansa. Lisäksi kukat voidaan valmistaa eri materiaaleista. Käytä oksia tai oksia pohjaan ja koostumuksesi on lähempänä luontoa.

Garland-liana

Vihreys sisustukseksi

Kukat koristeena

Win-win

Yleinen valkoinen versio

Kukkainen sisustus