Chalet-tyylinen keittiö: kodikas sisustus yksinkertaisuudessa ja ympäristöystävällisyydessä

Chalet-tyyppistä keittiötä pidetään alueellisena sisustuksena, joka muistuttaa voimakkaasti maalaismaista muotoilua. Järjestelyssä käytetyt luonnonmateriaalit ja tyypilliset koristeet määräävät menestyksen. On vaikea kuvitella täydellisesti simuloitua kotia poissa vuoristoisesta ilmastosta. Siitä huolimatta nykyään ei ole ongelmia tyylikkään sisustuksen järjestämisessä asunnossa, jopa niin monimutkaisessa kuin mökki-tyylinen keittiö, sisältäen useita ylämaan asukkaita..

Chalet -tyylin alkuperä

Chalet -tyyli syntyi viehättävillä vuorilla, Tatralla, Karpaateilla tai Alpeilla. Jos haluat muistaa ylängön maisemien viehätyksen, katso taiteilijoiden upeita vesivärejä. Vuoret ovat todella ilmiömäisiä, voimakkaita, hillitsemättömiä. Ankaran luonnon maaginen aura on koukuttava, minkä vuoksi retkeilyn harrastajat haluavat yhä enemmän sisällyttää perinteisiä design -elementtejä koteihinsa. Koostumukset suoraan mökeistä ovat keittiön kauneimpia. Puiset mallit, kansanmallit ja luonnonmateriaalit yhdistyvät täydellisesti. Chaletin tyyli on rauhoittava. Keittiö a la metsästäjän talo voidaan järjestää mihin tahansa asuntoon, sekä erilliseen että monikerroksiseen.

Lähes kaikki olemme käyneet vuorilla ainakin kerran. Tietenkin korkealla vuoristoisella guesthousella vallitseva ilmasto on unohtumaton. Nämä ovat todella viehättäviä sisätiloja, joilla on oma luonteensa. Ehkä sinulla on idea tuoda vähän tätä tunnelmaa omaan kotiisi? Hyvä ratkaisu on sisustaa keittiö chalet -tyyliin?

Chalet -tyyli keittiön sisätiloissa: valitse värit

Chalet -tyyli on luonnon juhla, joten valitse maanläheiset värit. Täällä pitäisi olla paljon puuta, joten kaikki ruskean ja beigen sävyt ovat edullisia. Valkoisen, harmaan ja mustan yhdistelmä näyttää hyvältä, mutta vain puumaisten sävyjen sävyille. Chalet-tyylisissä keittiöissä pitäisi olla lämmin ja kodikas tunnelma. Täällä on ihanteellinen rentoutua. On erityisen hienoa olla kylmänä vuodenaikana takan lähellä turkispeitteeseen käärittynä.

Chalet -tyylinen keittiö: huonekalut ja tarvikkeet

Lomamökit ovat pääasiassa massiivipuisia huonekaluja. Puuseppien yleisimmin käyttämät raaka -aineet ovat tammi, kuusi tai jalava. Tällainen keittiö hyväksyy sekä alkuperäiset että hienostuneet huonekalut, tilaustyönä tehdyt tyylitelty sisustus. Tämän suunnittelun kannattajien tulisi huolehtia korkeasta, vuoristoisesta sivulaudasta, joka on koristeltu avoimilla kuvioilla ja koveralla muotoilulla. Myös raskas, karkea pöytä ja tuolit, joiden jalat ovat hieman ulospäin, ovat tervetulleita. Lomamökkityylisen keittiön tulisi olla täynnä alueellisia lisäyksiä. Puulusikoista, lampaan nahasta ja kirjailtuista tekstiileistä kannattaa huolehtia. Kuivatut yrtit ja valkosipulin punokset täydentävät ilmastoa.

Chalet -ilmapiiri auttaa myös luomaan alueen tyypillisiä kalusteita, kuten jakkarat, laatikot ja penkit, jotka on aina verhoiltu lampaannahalla. Paikalliset taiteilijat ja käsityöläiset auttavat sinua luomaan kauniita keittiösarjoja, jotka on räätälöity henkilökohtaisiin tarpeisiisi, erityisesti mukautettuja kokoja.

Chalet-tyylinen keittiö: perinteiset kuviot

Chalet-tyylinen keittiö rakastaa sisustusta. On olemassa useita tyypillisiä malleja, jotka ovat suunnittelun kvintessenssi. Ylämaalaistyylinen keittiö ei voi tehdä ilman veistettyjä kuvioita. Erottuva sydämenmuotoinen sisustus voi ylpeänä näkyä pöytäliinoilla, tyynyillä, verhoilla tai huonekaluilla. Muita pakollisia aiheita ovat ohdake ja kaikkialla esiintyvät kaiverrukset. Piirustuksia löytyy paitsi pienistä lisävarusteista myös massiivipuisista ikkunaluukuista tai tuolin selkänojista.

Jos sinulla on mahdollisuus, kannattaa harkita uunin asentamista, joka tuo keittiöön ainutlaatuisen viehätyksen. Edellä mainittujen elementtien lisäksi ylängön sisätiloissa toistuva erityinen kuvio viittaa viljoihin, erityisesti vehnään ja kauraan, sekä täytettyihin eläimiin ja kavioihin..

Tee-se-itse chalet-tyylinen keittiö-olohuone-ylellinen sisustus

Lomamökkityylissä on useita pääelementtejä, jotka näyttävät hämmästyttäviltä keittiö-olohuoneessa luoden kauniin ja houkuttelevan, mutta samalla toimivan huoneen, jossa ruoanlaitto on todellinen ilo..

Chalet -tyyli on eräänlainen maalaismainen suunta, joten luonnonmukaisuus vallitsee huonekaluissa yksinkertaisella, melko hankalalla tavalla. Yksinkertaisuus on tärkein etu. Voit valita raakapuukaapit, mutta tämä on kallis ratkaisu. Tietenkin on olemassa keinoja välttää liikaa kuluttamista, kuten raakapuun poistaminen komposiittimateriaalilta, joka näyttää aivan kuten luonnolliset raaka -aineet, mutta on paljon halvempaa. Tässä tapauksessa komposiittiset keittiötasot ovat edullinen ratkaisu. Nykyään voit noutaa malleja WPC: ltä, mikä todennäköisesti yllättää monet ulkonäöltään. Niissä yhdistyy korkea laatu ja houkutteleva muotoilu.

Puumaisen materiaalin ansiosta keittiö-olohuone näyttää erittäin hyvältä. Kiinnitä huomiota lisäyksiin. Chalet -tyylissä kaiken pitäisi näyttää luonnolliselta: puulusikat, mausteastiat ja niin edelleen. Ne voidaan koristaa kukkakuvioilla. Raakapuusta tai komposiittitasoista valmistetut huonekalut ovat monipuolisia. Voit täydentää huonetta vain lisävarusteilla, jotka eivät ole kalliita eivätkä tietenkään vaadi koko keittiön uusimista. Huonekaluja valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota niiden toimivuuteen ja monipuolisuuteen. Komposiittirakenteet olisivat hyvä ratkaisu..

Yksi helpoimmista tavoista ottaa käyttöön chalet -aksentteja keittiössäsi on käyttää jo olemassa olevia laitteita. Sitten, riippumatta siitä, onko kyseessä uuni vai liesi, visuaalisesti vanhentuneet laitteet sopivat täydellisesti hyväksyttyyn, mutta melko vaativaan järjestelyyn..

Chalet-tyylinen keittiö voi olla mielenkiintoinen elementti, joka täydentää asunnon tai talon koko ulkoasua. On kuitenkin muistettava, että tällainen sisustus ei aina ole sopusoinnussa muiden huoneiden suunnittelun kanssa, joten on parempi luoda mökin tyyli koko talossa..