Barcelonan asunnon suunnitteluprojekti

Kutsumme sinut kiertueelle yhden espanjalaisen huoneiston huoneisiin. Välimeren tyyli, käsite, jota suunnittelijat käyttävät usein asuntojen sisustamiseen Espanjassa, on muuttunut, sitä on modernisoitu ja annettu asunnonomistajille «uuden kastikkeen alla». Yksinkertaisuus ja ytimekkyys, selkeät linjat ja muodot, mukavuus ja mukavuus ovat Barcelonan asunnon sisätilojen perusta. Asunnon valoisat ja ilmavat tilat on sisustettu kadehdittavalla minimalismilla, mutta ne eivät samalla luo tunnelmaa ympäristöstä, jossa asunnon omistaja on tarpeeton. Tämä suunnitteluprojekti luotiin modernin kaupunkilaisen mukavaan asumiseen, joka kunnioittaa perinteitä, mutta katsoo pitkälle eteenpäin..

Asunnon suunnittelu Barcelonassa

Asuntojen ulkoasu

Aloitetaan jännittävä kiertueemme huoneiston sydämestä – huoneesta, jossa omistajat viettävät eniten aikaa (lukuun ottamatta nukkumisaikaa) – keittiöstä, joka on kytketty pieneen oleskelutilaan. Kapeaan, mutta pitkään huoneeseen mahtui kaikki tarvittavat huonekalut, kodinkoneet ja työt segmentit ruoanlaittoon ja ruokailuun. Seinien ja katon lumivalkoinen sisustus palkeilla antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tilaa visuaalisesti ja luoda neutraalin taustan keittiösarjalle ja ruokailuryhmälle. Keittiön sisustuksen koristeena on lattiapäällyste, joka, toisin kuin muu talo, ei ole valmistettu puulattiasta, vaan se on kaakeloitu värikkäillä koristelaatoilla..

Keittiö

Keittiön kaapit, joissa on vaaleat perinteiset julkisivut ja vaihtelevat kodinkoneet, sijaitsevat kulmajärjestelyssä – monipuolisin tapa sijoittaa keittiösarja. Tällä säilytysjärjestelmien, laitteiden ja työtasojen järjestelyllä on aina tilaa ainakin pienen ruokailuryhmän asentamiseen..

Kulman asettelu

Meidän tapauksessamme ruokailutilaa edustaa pieni puinen liukupöytä ja mukavat tuolit, joissa on selkänoja ja pajuistuimet, jotka on valmistettu samanlaisesta materiaalista. Hieman luonnollista lämpöä lumivalkoisen viileyden keskellä hyödytti selvästi sisustuksen luonnetta..

Lattialaatat - suunnittelun kohokohta

Monet kotiäidit haaveilevat keittiön pesuallasta ikkunan vieressä. Tämä ei ole vain runsas auringonvalo, joka on tärkeä korkealaatuiselle astianpesulle, vaan myös mahdollisuus paeta rutiinityöstä katsomalla ikkunan ulkopuolista maisemaa..

Pesuallas ikkunan vieressä

Pieni kontrasti, jonka tummat työtasot ja kalusteiden etuosat tuovat lumivalkoiseen keittiökokoonpanoon, loivat tietyn dynaamisuuden keittiötilan sisustukseen. Puupinnat laimentivat tämän valkoisen ja mustan liiton ja toivat muotoiluun ripauksen luontoa, lämpöä ja viihtyisyyttä..

Illallisalue

Keittiötila yhdistyy rentoutumisalueeksi, jossa on pieni puinen alusta, jolla on paljon toimintoja. Aluksi tämä matala jalusta oli tarpeen avoimen terassin ja sisätilojen tasoittamiseksi. Jopa materiaali tätä varten valittiin identtiseksi sekä sisä- että ulkopuolelta..

Pääsy avoimelle terassille

Matala puinen jalusta toimii myös lepo- ja lukupesänä – sinun tarvitsee vain varustaa se pehmeillä tyynyillä tai substraateilla ja säilytysjärjestelmä avoimina soluina ja laatikoina, joissa on valkoiset julkisivut, ja tietysti jalusta – välittäjä asunnon sisä- ja ulkotilan välillä.

Puinen jalusta

Suuret lasiovet, jotka johtavat ulkoterassille, tarjoavat runsaasti luonnonvaloa päivänvalossa, kun taas päivän pimeämpänä osana on mukava oliivinvärinen nahkatuoli ja pieni pöytävalaisin..

Paikka levätä ja lukea

Ulkoterassin puulattiasta on tullut erinomainen alusta ulko -istuinalueen järjestämiseen. Mukavat nojatuolit ja vihreät kasvit ulkona ruukuissa ja ruukuissa järjestivät mukavan terassin monikerroksisen espanjalaisen rakennuksen terassille.

Avoin terassi

Yleisistä toiminnallisista huoneista siirrymme henkilökohtaisiin huoneistoihin ja harkitsemme makuuhuoneen sisustusta. Huone, jossa on lumivalkoinen viimeistely, voidaan jakaa ehdollisesti unisegmentiksi ja työalueeksi. Suuri sänky ja alkuperäiset yöpöytäkalusteet muodostivat koko unen ja rentoutumisen. Minitoimiston osalta tällä alueella on suuri kirjahylly ja kirjoituspöytä, jossa on mukava nojatuoli..

Makuuhuone, jossa on opiskelu

Makuuhuoneesta on myös pääsy avoimelle terassille suurten lasiovien kautta. Panoraamaikkunan lähellä olevassa nojatuolissa voit lukea kirjaa tai vain ihailla näkymää kylmällä säällä, kun pääsy terassille ei ole toivottavaa..

Kevyt viimeistely makuuhuoneessa

Jotkut nykyaikaisten sisustusesineiden ja retroesineiden yhdistelmät johtavat ainutlaatuisen, mielenkiintoisen muotoilun luomiseen, joka samalla ei lakkaa olemasta toimiva, mukava ja visuaalisesti houkutteleva..

Yöpöytä

Makuuhuoneen vieressä sijaitsevassa kylpyhuoneessa kalusteet säteilevät raikkautta, puhtautta ja keveyttä. Lumivalkoiset putket ja kalusteet näyttävät hyvältä vaaleansinisten keraamisten laattojen taustalla. Kontrastin utilitaristisen huoneen sisustukseen toivat ikkunan rungon tumma muotoilu ja lattiaverhouksen ruudukon kuvio..

Kylpyhuone