Art Nouveau -käytävä: 100 muotoiluideaa

Sisustustaiteessa on nykyään valtava määrä tyylejä, jotka ovat tulleet eri aikakausilta, maista, kansoilta ja erilaisista taiteista. Yksi suosituimmista ja harmonisimmista on jugendtyylinen – pehmeä, luonnollinen, sileä ja hienostunut.

Jugendtyylin piirteet sisätiloissa

Tämä tyyli on tarkoitettu ihmisille, joilla on erinomainen tyylitaju ja maku pyrkimättä loistoon ja teeskentelyyn. Harmoninen ja tyylikäs yhdistelmä pehmeitä ja pastellivärejä, luonnonmateriaalien käyttö ja luonnolliset motiivit. Modernille on ominaista kaarevat viivat arkkitehtonisissa rakenteissa, tasaiset käyrät sisätiloissa. Modernille on ominaista epäsymmetria, lasielementtien ja koristetarvikkeiden läsnäolo, valaistuksen pehmeys ja mukavuus.

Sisustus moderniin tyyliin

Tämän tyylin sisustuksen luomiseksi tarvitsemme: viimeistelyn tai soikeiden ja pyöristettyjen rakenteiden, puulattiat tai neutraalin luonnollisen värin jäljitelmän «puun alla», ympäristöystävälliset luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut, joissa on väärennettyjä yksityiskohtia, värilliset lasit ja lasimaalaukset, epätavalliset epäsymmetriset lamput ja varjostimet, esteettiset veistokset, maalaukset, hahmoja, tekstiilejä, joissa on väripaletti, marmoria tai kivimateriaaleja eri sisustuselementtien koristamiseen.

Talon sisäänkäynti jugendtyyliin

Suuren talon eteisessä jugendtyyli voidaan toteuttaa kaikessa loistossaan ja monimuotoisuudessaan ottaen huomioon kaikki tärkeimmät ominaisuudet ja vaatimukset. Jos suunnittelet talosi rakentamisen alusta lopulliseen sisustukseen, voit miettiä etukäteen, miten toteuttaa jugendtyylisen käytävän arkkitehtoniset piirteet jo suunnittelussa ja rakentamisessa. Ja viimeistelyvaiheessa on jo tarpeen ottaa käyttöön sisustuselementtejä jugendtyyliin valitsemalla katon, seinien, lattian sopiva viimeistely. Ja juuri talossa voidaan käyttää yhtä nykyaikaisuuden tärkeimmistä vivahteista – taottujen tai puisten portaiden asentamista, suuria portaita.

Huoneiston sisääntulo jugendtyyliin

Jos kyseessä on moderni sisustus tavallisen asunnon käytävällä, sinun on todennäköisesti esitettävä tärkeimmät ominaispiirteet ja tyylielementit. Lisäksi, kun otetaan huomioon käytävän pieni, useimmiten koko. Siksi on tärkeää säilyttää tyylitaju ja -taju. Suunnittelijat suosittelevat ergonomisia puukaappeja vaatteiden ja kenkien säilyttämiseen sekä kukka- tai luonnonkoristeiden, peilien käyttämiseen.

Seinät voidaan osittain koristaa jugendtyyliin sopivalla luonnonkivellä; lattian peittämiseksi valitse laminaatti, parketti tai linoleumi luonnollisissa sävyissä «puun alla», joka kaiken lisäksi on helppo ylläpitää ja käyttää käytävällä. Ja tietysti pari lisävarustetta, jotka edustavat jugendtyyliä.

Art Nouveau -taustakuva käytävälle

Jugendtyyliset käytävän taustakuvat ilmentävät tämän tyylin pääpiirteitä. Joten käytävällesi on täydellinen hienovaraisten pastellivärien taustakuva, tavallinen tai kaareva sileä kuvio, kukkakoriste tai marmorikuvio. On ehdottomasti otettava huomioon huoneen valaistus luonnollisella ja keinotekoisella valolla. Jos eteinen on hyvin valaistu, voit valita tummempia sävyjä, mutta jos huone ei ole tarpeeksi valaistu, sinun on asetettava etusijalle vaaleat tapetit.

Jugendmaalauksia eteiseen

Yksi tärkeimmistä seinätaiteen sijainnin ehdoista on kuvan värimaailman ja käytävän sisätilojen värimaailman yhdistelmä. Toisin sanoen, kuten kaikki jugendtyylit, kuvan tai useiden maalausten tulee olla melko hillittyjä värejä, niissä on oltava luonnolliset motiivit, pehmeät ääriviivat ja sileät viivat. Hit, mitä kutsutaan «tarkalleen» seinällä on epäsymmetrinen sävellys, jossa on kolme tai neljä samanaiheista maalausta.

Kattokruunu käytävällä moderni

Kaikenlaiset valaisimet sopivat täydellisesti moderniin: seinä, katto, ripustettu. On tärkeää kiinnittää huomiota ja korreloida käytävän ja kattokruunun mitat sekä valaistusaste lampun ollessa päällä. Suurta ja melko korkeaa käytävää varten tarvitaan suuri ja tehokas kattokruunu. Jos käytävä on pieni, ihanteellinen vaihtoehto olisi pieni yksi tai useampi lamppu, kohdevalaisimet, seinäkuvat kauniissa, pyöristetyissä sävyissä ja väärennettyjä yksityiskohtia.

Jugend -huonekalut käytävän sisätiloissa

Nykyaikaiset huonekaluvalmistajat tarjoavat meille tyylikkään valikoiman valmiita huonekaluja käytävälle. Voit myös tehdä yksilöllisen tilauksen valitsemalla materiaalin, tarvikkeet ja sisustuksen, aina taotut ja lasielementit, peilit. Erinomainen ratkaisu on värillinen lasimaalaus huonekaluovissa, sisä- ja sisäänkäyntiovissa, jotka sijaitsevat käytävällä. Kun ostat valmiita huonekaluja ja tilaat yksittäisiä tilauksia, on tärkeää valita sellaiset huonekalut «mahtuu mukaan» valitun tyylin käytävän sisätiloissa koon, materiaalien ja sisustuksen suhteen.

Käytävän sisustus moderniin tyyliin moderni

Modernia jugendia kutsutaan usein moderniksi klassikoksi. Tällä mielipiteellä on todella oikeus olla olemassa. Nykyaikaisten innovaatioiden ansiosta meillä on uusi korkea valaistuslaatu, korkealaatuiset ergonomiset huonekalut, erilaisia ​​innovatiivisia tekniikoita ja tekniikoita tilojen viimeistelyyn ja sisustamiseen. Voimme käyttää ammattisuunnittelijoiden apua. Mutta samaan aikaan jotkut vanhat, klassiset säännöt ja tyyliominaisuudet, mielenkiintoiset, vuosien varrella todistetut, tekniikat ja yksityiskohdat, säilyvät nykyaikaisuudessa. Juuri tämä yhdistelmä uusia ja vanhoja ideoita ja ratkaisuja tekee modernista tyylistä niin suositun, rakastetun ja vertaansa vailla olevan..

Jugendtyylinen sisääntulo on moderni, menettämättä merkityksensä, toimiva, esteettinen ja kodikas valinta. Tällainen tyylikäs, mukava ja varustettu huone, joka tapaa kaikki ensin, on ehdottomasti arvokas alku tutustua vieraanvaraiseen kotiin..