Ainutlaatuinen suunnitteluprojekti Pariisin asunnolle

Suosittelemme vierailemaan yhdessä pariisilaisessa huoneistossa, jonka sisustus on tehty nykyaikaiseen tyyliin. Tämän ranskalaisen asunnon elävät ja utilitaristiset tilat ovat moderneja klassikoita, eräänlainen minimalismi ja sisustus. Nykyaikaiseen tyyliin viitataan nykyään yleisesti kaikkeen uuteen ja edistykselliseen, joka näkyy sisustuksessa. Tämä on minimalismille ominaista tilaa ja lakonismia, mutta myös sisustus, tarvikkeet ja lisäykset, joita voisimme nähdä huoneissa, joissa on jugend- tai jopa eklektinen tyyli. Nykyaikainen edustaa mukavuutta, yksinkertaisuutta ja käytännöllisyyttä keskittyen esineiden toimivuuteen ja saavutettavuuteen. Siksi useammin tämän tyylin sisätiloissa voit nähdä massatuotannon huonekaluja, ei käsintehtyjä. Loppujen lopuksi nykyaikainen on altis tavaroiden ja kalusteiden vaihdettavuudelle, helpolle asettelulle ja kyvylle muuttaa sisustusta 3-5 vuoden välein. Tämä tyyli sisältää etnisten sisustuselementtien käytön, innovatiivisten elementtien suunnittelun, mutta aina järkevällä ja käytännöllisellä taustalla. Mutta jätetään teoria ja aletaan katsella Pariisin huoneistojen ainutlaatuista, poikkeuksellista ja mielenkiintoista sisustusta..

Pariisin asunnossa

Pariisin asunnon ensimmäisistä vaiheista lähtien käy ilmeiseksi, että tämä tilava ja valoisa huone on sisustettu klassiseen tyyliin, ja siinä on stukkokatot, kaarevat aukot, joissa on listat ja monia muita elementtejä. Seinä- ja kattoviimeistelyjen vaalea paletti on ristiriidassa oviaukkojen ja leveiden lattiajalkojen tummien, syvien sävyjen kanssa, mikä antaa tiloille tietyn boheemin ja loiston. Kirkkaat kalusteet ja sisustuselementit näyttävät edullisimmilta vaaleaa taustaa vasten.

Olohuone

Tervetuloa olohuoneeseen – valoisaan, tilavaan, epäsymmetriseen tilaan, joka, kuten useimmat ranskalaisen huoneiston huoneet, on sisustettu vaaleilla väreillä. Huonekalut, tekstiilit ja takka on sisustettu tummilla väreillä, mikä luo miellyttävän kontrastin silmille..

Olohuoneen pehmeä alue

Nykyaikaisessa tyylissä käytetään usein avoimien kirjahyllyjen, kaikenlaisten pienien asioiden hyllyjen asentamista. Tällaisissa malleissa tarkkuus ja ytimekkyys ovat tärkeitä. Pehmeät huonekalut sen sijaan ovat parempia kuin tasaisemmat muodot, ikään kuin ne virtaisivat toisiinsa. Pehmeästä kuvioidusta sohvasta on tullut muodon vuoksi ennen kaikkea istuinalueen huomion keskipiste.

Lukutila takan ääressä

Symmetrian symboli, tässä lukusarjassa on pari mukavaa nojatuolia, joissa on virtaava muoto, alkuperäinen sohvapöytäjalusta, tilavat avoimet kirjahyllyt ja takatyylinen keskipiste, jonka yläosassa on peili. Suurten ikkunoiden ansiosta huone on täynnä luonnonvaloa, ja tummat sisustuselementit eivät rasita olohuoneen sisustusta, vaan lisäävät vain dynaamista kontrastia.

Ruokailuhuoneessa

Seuraava huone matkallamme on ruokasali. Tämä tilava tila sisältää yksinomaan ruokailuryhmän, mutta on täynnä monia mielenkiintoisia koriste -elementtejä..

Lounasryhmä

Ennen kaikkea keskitytään epätavallisen muotoiseen pöytään ja tuoleihin. Ruokasalin tumma paletti erottuu selvästi ruokasalin seinäkoristeiden vaaleaa taustaa vasten. Kuuluisan suunnittelijan alkuperäinen lamppu on jonkinlainen ajatuksien, muistiinpanojen, muistojen ja suosikkilauseiden asennus. Erityisiin tankoihin kiristetyt lehdet voidaan vaihtaa ja tehdä uusia muistiinpanoja.

Epätavallinen kattokruunu

Paneeli taide -esineenä

Huoneen seinät ansaitsevat vähemmän huomiota. Alkuperäisiä taideteoksia ja soveltavaa taidetta voisi olla esillä nykyaikaisten saavutusten näyttelyissä. Pahvin kuvioidusta koostumuksesta on varmasti tullut ruokailutilan koriste..

Keittiö

Ruokasalista seuraamme keittiöön. Alkuperäinen suunnitteluratkaisu oli keittiötilan jakaminen valkoiseksi ja mustaksi vyöhykkeeksi. Suuresta ruokapöydästä marmoripinnalla on tullut keskipiste, joka yhdistää kaksi radikaalisti erilaista aluetta. Pöytä itsessään suorittaa myös saaren tehtävän, pesuallas on integroitu sen pintaan ja pöytälevy on suunniteltu ruoanlaittoon.

Lumivalkoinen vyöhyke

Laatat seinillä

Lumivalkoisella alueella osa seinistä esiliinan muodossa on laatoitettu keraamisilla laattoilla «maanalainen», loput pinnat on maalattu kiehuvaksi valkoiseksi.

Avoimet hyllyt valkoisella sävyllä

Astioiden säilytysjärjestelminä käytetään avoimia hyllyjä ylemmällä tasolla ja suljettuja keittiökaappeja alemmalla tasolla. Antiikkisista ruoka -asteikoista, joita käytetään nykyään enemmän esteettiseltä kuin käytännön kannalta, on tullut alkuperäinen sisustus..

Valkoinen on kaikkialla

Avoimet tallennusjärjestelmät

Monista avoimista hyllyistä on tullut paikka kaikenlaisten keittiövälineiden, astioiden, maustepurkkien ja muiden ruokailuvälineiden säilyttämiseen.

Musta keittiöalue

Pimeällä vyöhykkeellä täydellistä mustaa väriä on läsnä kaikessa – seinäkoristeissa, huonekaluissa, kodinkoneissa ja keittiötarvikkeissa, jopa liesi päällä oleva esiliina on laatoitettu mustilla keraamisilla laattoilla. Ja jääkaapin takana oleva seinä on mustaksi maalattu taulu, jolle voit jättää muistiinpanoja, kirjoittaa reseptejä tai viestejä kotitalouksille..

Käytävä

Yläkerrassa

Asunnon alemmalta tasolta, tummia värejä veistettyjä puuportaita pitkin, menemme pariisilaisen asunnon toiseen kerrokseen.

Värikäs koostumus portaissa

Uskomattoman korkeat katot, jotka on koristeltu stukkolistoilla, suuret ikkunat, joissa on lasimaalaukset ja veistetyt puukehykset – kaikki täällä luo ylellisen mutta mukavan asuintilan. Kirkkaasta nojatuolista ja jalustasta on tullut koostumus rentoutumiseen portaiden lähellä. Tämä värikäs ryhmä sopii täydellisesti portaiden yksiväriseen sisustukseen..

Kirjasto

Toisessa kerroksessa on pieni lepo- ja lukutila. Alun perin suunnitellut tummat kirjahyllyt tuovat huoneen sisustukseen geometriaa ja selkeyttä. Kirkas punainen sohva ja nojatuolit lisäsivät väriä ja lämpöä. Viimeistely oli alkuperäinen kattokruunu.

Uloskäynti olohuoneisiin

Pienestä kirjastosta siirrymme olohuoneisiin. Kuten käytävällä näkyy, makuuhuoneen sisäänkäynnin edessä on avoin pukuhuone..

Lumivalkoinen kulma

Makuuhuone

Makuuhuone sijaitsee tilavassa ja valoisassa huoneessa, jossa on lumivalkoiset seinät ja katot sekä puulattiat. Huolimatta tilavan huoneen melko minimalistisesta ilmapiiristä makuuhuoneessa on kaikki tarvittava nukkumiseen ja rentoutumiseen – suuri sänky, joka on sisustettu tummanharmaalla paletilla, lukunurkkaus, jossa on pehmeä nahkainen nojatuoli, pöytäjalusta ja suuri lattialamppu..

Suuri kylpyhuone

Makuuhuoneen vieressä on melko tilava kylpyhuone, joka vaalean väripaletin ja suuren peilin käytön vuoksi näyttää vielä suuremmalta. Kylpyhuoneessa käytettiin yhdistettyä seinäkoristelua – työtasot on maalattu vaaleilla marmorilaatoilla, loput seinät on maalattu valkoiseksi.

Avoimet hyllyt kylpyhuoneessa

Jopa kylpyhuoneessa on käytetty avoimia lumivalkoisia hyllyjä, joille voit sijoittaa vesitoimenpiteisiin tarvittavat tarvikkeet. Ikkunoiden koristelu kevyillä ja kevyillä tekstiileillä lisää huoneeseen ilmavuutta ja puhtautta, ja tuoreet kukat ikkunalaudoilla tuovat tunnelmaan luonnollisen lämmön ja raikkauden..

Kaappi

Seuraava tutustumishuone on työhuone – tilava huone, joka voi toimia myös olohuoneena, jossa on toimiva takka. Kaikki huoneen sama neutraali valokoriste laimennetaan vain kirkkaalla lasimaalauksella. Modernin minimalismin hengessä kalusteissa on vain tarvittavat kalusteet ja vaatimaton sisustusliitto.

Korostusseinä

Yksi olohuoneen seinästä on tehty kollaasina kuuluisien elokuvantekijöiden valokuvista. Korostusseinästä tuli taustana pari alkuperäistä lumenvalkoista riippuvalaisinta ja pieni sohva. Huoneen nurkassa on luku- ja rentoutumispaikka, jossa on kontrastinen helakanpunainen täplä..

Lumivalkoinen sisustus

Vieras kylpyhuone

Toinen kylpyhuone on lumivalkoinen huone, jossa on kaikki vesi- ja hygieniatoimenpiteisiin tarvittava. Epäsymmetrinen tila, jossa on viisto katto, on maalattu kiehuvaksi valkoiseksi, esiliina on kaakeloitu valkoisilla laattoilla «maanalainen». Lattia on myös koristeltu keraamisilla laattoilla, mutta kehän ympärillä on tumma reuna. Mielenkiintoinen ja samalla käytännöllinen ryhmä luotiin ripustamalla pesualtaita säilytysjärjestelmillä, peilejä niiden yläpuolella ja seinävalaisimia.