100 tapettiideaa olohuoneeseen

Olohuone on minkä tahansa asunnon tai omakotitalon keskeinen huone, minkä vuoksi siihen kiinnitetään erityistä huomiota. Usein perhejuhlia pidetään lounasaikaan ja illalla, täällä on katettu suuri pöytä vieraileville vieraille, mikä tarkoittaa, että leijonanosa ajasta vietetään täällä. Jotta sisustus olisi miellyttävä, miellyttävä ja rentouttava, sinun on otettava vakavasti huoneen sisustus, erityisesti optimaalisen taustakuvan valinta.

oboi_v_gostinoy_001-1oboi_v_gostinoy_003oboi_v_gostinoy_009-1Olo_v_gostinoy_010oboi_v_gostinoy_011-650x975oboi_v_gostinoy_013-650x1010Oulu_015Oulu_016valko-ruskeat pystysuorat raidatvalkoinen ja musta häkki valkoinen vihreillä puilla

Valitsemalla oikean taustakuvan ja käyttämällä sitä voit paitsi korostaa olohuonetta, myös tehdä siitä erityisen. Jotta valitusta vaihtoehdosta tulisi paras, on ensin kuunneltava useimpien suunnittelijoiden asiantuntijalausuntoa..

valkoinen punaisilla kukillavalkoinen kuvioinnilla valkoinen musta koriste valkoinen mustilla ympyröillä

Kuinka valita oikea taustakuva olohuoneeseesi?

On yleisesti hyväksytty, että olohuone on asunnon tai talon yhteinen huone, mikä tarkoittaa, että sekä perheenjäsenet että heidän sukulaisensa tai vieraansa voivat viettää aikaa täällä. Tästä syystä tämän huoneen sisustuksen on oltava sekä käytännöllinen että juhlava samanaikaisesti oikean tunnelman luomiseksi..

Sanapala Taso 1 vastaus Kirjailija: oboi_v_gostinoy_047 Kirjailija: oboi_v_gostinoy_049valkoinen ja mustat viivat valkoinen mustilla timanteilla geometrinen kuvio sininen olohuoneKun valitset olohuoneen taustakuvan, sinun on keskityttävä asunnon yleiseen sisustukseen, erityisesti huoneen ja kotelon mittoihin, valaistuksen erityispiirteisiin. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon, että taustakuvan on oltava kestävä, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa tai päivittää sitä säännöllisesti vähäisistä syistä. Jos otat huomioon kaikki vaatimukset ja kriteerit, voit valita parhaan vaihtoehdon samalla, kun teet sen niin, että se on muodikasta ja mielenkiintoista vuonna 2018.

vaakasuorat raidat olohuone sinisin sävyinoboi_v_gostinoy_036-650x975 oboi_v_gostinoy_048-650x813keltainen tapetti keltainen oksilla ja linnuilla

On tärkeää huomata, että kohtuullista hintaa ei ole mitään järkeä jahtaa ja toivoa jotain hyvää. Laadukkaat ja ympäristöystävälliset tapetit eivät ole halpoja, ja sinun on oltava valmis tähän. Jos hinta kuitenkin näytti korkealta, sinun ei pitäisi kieltäytyä tästä vaihtoehdosta. Kun olet laskenut halvan taustakuvan käyttöiän ja säännölliset kustannukset, voit ymmärtää, että kallis vaihtoehto on sopivampi..

vihreä tavallinenvihreä ja siniset kukatOlohuoneen taustakuvan tulee olla helppo hoitaa ja ylläpitää, mutta samalla sen tulisi olla mahdollisimman turvallinen asunnossa asuville ihmisille. Siksi sinun pitäisi antaa etusija «hengittävä» taustakuva, joka ei kerää pölyä.

oboi_v_gostinoy_024-650x975Kirjailija: oboi_v_gostinoy_032oboi_v_gostinoy_034-1

Värin ja kuvion valitseminen tapetille olohuoneessa

On erittäin vaikeaa valita heille oikea taustakuva ja väri. Usein tapahtuu, että tästä vivahteesta tulee todellinen ongelma ja ristiriita paitsi perheenjäsenten välillä myös yhdelle henkilölle. Valtava valikoima taustakuvia johtaa umpikujaan ja saa sinut kokemaan vaikeita valintoja: useimmissa tapauksissa pidät samanaikaisesti taustakuvista, jotka ovat väriltään ja rakenteeltaan vastakkaisia.

tapetti - musta kangas tapetti kirjahyllyjen tyyliin tapetti eläinten kanssa tapetti puiden kanssa maailmankartan tulostus taustakuva

Usein kaikki ohjaavat henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä ja valitsevat tapetin makunsa mukaan, mutta tämä on törkeä virhe. Suunnittelijat väittävät, että oikean taustakuvan valitsemiseksi sinun on luotettava seuraaviin kohtiin:

  • Huoneen mitat. Tämä vivahde on tärkein asia, kun valitaan oikea taustakuva olohuoneeseen. Suurelle ja tilavalle huoneelle ei käytännössä ole rajoituksia, mutta pienelle olohuoneelle on useita ongelmia. Pienen huoneen taustakuvan tulisi olla mahdollisimman kevyt ja ilmava, tämä lisää visuaalisesti huoneen kokoa, tummat sävyt tekevät siitä vielä pienemmän. Suuret piirustukset ja kuviot sopivat myös suurempiin huoneisiin, mutta pienessä olohuoneessa on parempi käyttää pieniä geometrisia kuvioita tai langan kaltaista koristetta.
  • Olohuoneen katon korkeus. Jos huoneessa on korkeat katot, sinun on käytettävä vaakasuoria raitoja, jos huone on matala, on parempi käyttää leveitä pystysuoria raitoja, jotka «Nostaa» katon korkeus.
  • Valaistus. Olohuoneessa, jonka ikkunat ovat etelään, kontrastiväriset kylmät sävyt ovat ihanteellisia: harmaa, sininen tai vihreä. Muuten tulisi suosia lämpimiä ja pehmeitä beigen ja kerman sävyjä. Se antaa myös mukavuutta ja lämpöä kultaisen värin tai alkuperäisen keltaisten sävyjen kuvion..

taustakuva, jossa on 4 tyyppisiä kukkiaalkuperäinen tapetti

Vuonna 2018 suunnittelijat panostavat rehellisiin kokeisiin, mikä tarkoittaa, että et voi pelätä ja tehdä rohkeita päätöksiä taustakuvan valinnasta. Materiaalit, joissa on runsaasti värejä, kirkkaita ja rikkaita kuvioita, ovat muodikkaita. On loogista, että tällaiset seinät ovat aina mielenkiintoisia, ne pystyvät lataamaan sinut iloisuudella ja positiivisilla tunteilla, mutta sinun on lähestyttävä tätä vastuullisesti ja mahdollisimman huolellisesti, jotta et mene liian pitkälle..

jahti_043 Sanapala taso 045 vastaus Oulu_025pastellinvärinenraidallinen mustavalkoinen moniväriset vaakasuorat viivat monivärinen

Optimaalinen tapetin tyyppi olohuoneeseen vuonna 2018

Tällä hetkellä markkinoilla on runsaasti taustakuvia, ja ostaja voi valita monenlaisia ​​taustakuvia eri materiaaleista. Olohuoneen sisustamiseksi on parempi antaa etusija vinyyli-, kuitukangas-, kangas- tai paperitaustakuville. Mitä tyyppiä suositaan, on päätettävä ottaen huomioon niiden toiminnalliset erot ja perusominaisuudet..

kuvaa kaupunkia valo kaarevassa nauhassa harmaa tavallinen harmaa valkoisilla kukilla

Paperitaustakuva on pahin vaihtoehdoista, koska tämäntyyppinen tapetti ei ole erityisen tukeva tai kestävä. Jotta nämä taustakuvat näyttäisivät kauniilta seinälle, sinun on kohdistettava seinät oikein, ja tämä on joskus ongelmallista.

Kuitukangas – tämä vaihtoehto on käytännöllisempi, koska nämä taustakuvat ovat vähemmän alttiita ulkoisille tekijöille. Näiden taustakuvien etuna on myös laaja valikoima markkinoilla, mikä tarkoittaa, että voit valita parhaan vaihtoehdon makusi mukaan..

harmaa kolmioilla sininen ja keltainen olohuone sininen tapetti sininen valkoisilla ympyröillä

Vinyyli on loistava vaihtoehto, koska ne voidaan pestä, joten tämä on suuri plus kulkuväylälle. Tämän taustakuvan etuna on myös se, että se näyttää yhtenä kokonaisuutena ilman saumoja..

Kangastaustakuva on hyvä vaihtoehto, mutta erittäin miellyttävä. Tämäntyyppinen tapetti vaatii jatkuvaa huoltoa, ja sitä käytetään usein kehittyneimmissä rokokoo -olohuoneissa. Seinät näyttävät taideteoksilta, mutta ovat myös sen arvoisia..

sininen puiden kanssalila kuvioinnilla tyylikäs ruskea tapettiBambu -taustakuva on syytä mainita erikseen, koska sitä voidaan käyttää vain tietyissä tyyleissä. Lisäksi on parasta olla käyttämättä niitä kokonaan, vaan peittää seinät vain koristeena joissakin paikoissa. Bambun lisäksi käytetään myös riisipaperista, oljista ja ruokoista tehtyjä tapetteja..

Useiden erilaisten taustakuvien yhdistelmä on erityisen tervetullut vuonna 2018, sillä tällä voit asettaa tarvittavat aksentit sisustukseen. Pysty- tai vaakasuorat raidat, «reunakivet» ja muut alkuperäiset ratkaisut tekevät olohuoneesta muodikkaan, tyylikkään ja nykyaikaisemman.

tyylikäs mustavalkoinen tapetti tyylikäs tapettipistaasi musta metalloitu

Jos lähestyt asiantuntevasti olohuoneen taustakuvan valintaa vuonna 2018, voit luoda viihtyisän huoneen lisäksi myös herättää ideasi elämään muotitrendien mukaisesti. Kun olet valinnut ihanteellisen vaihtoehdon, voit paitsi tehdä olohuoneesta yksilöllisen, myös korostaa sen omistajien erityispiirteitä.

musta taustakuva musta ja valkoinen kuviomusta koristeella tyylikäs musta taustakuva