Vardagsrum 2015 – förutsägelser inte bara för 2015

När du ställer en sådan fråga undrar du förmodligen vad inredningen i vardagsrummet ska vara så att det är relevant inte bara 2015, utan också behåller denna relevans under efterföljande år. Även den rikaste personen har inte råd att byta rumets inre årligen, särskilt vardagsrummet..

För att undvika övervakning i denna fråga skulle det vara trevligt att du bekantar dig med de prognostiserade kommande trenderna i designvärlden, eftersom “känner inte fordonet – gå inte i vattnet”. Detta är vad folklig visdom säger. Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att hitta detta «vadställe». Så, vad förutspår designers, vart pekar de oss 2015??

Huvudregeln i prognosen för 2015 och efterföljande år är frånvaron av några regler för inredning. Varje kränkning av de tidigare reglerna 2015 kommer att se ut som ett djärvt designbeslut. Även om man tittar på experternas prognoser om det inre nästa år, verkar det «gratis simning», Ändå är det möjligt att identifiera vissa trender, inom vilka ramarna i ditt vardagsrum måste byggas.

Färg är grunden för designen

De flesta designers förutspår domineringen av ljusa färger i färgpaletten för vardagsrumsinredning 2015. Vit färg är och kommer att vara universell för alla inredningsalternativ..

Vit färg är och kommer att vara universell för alla inredningsalternativ. Vit färg är och kommer att vara universell för alla inredningsalternativ. Vit färg är och kommer att vara universell för alla interiöralternativ.

Naturligtvis kanske inte alla gillar den absoluta absorptionen av rummets utrymme med vit bakgrund. I det här fallet kan denna absoluta vita utjämnas genom att späda ut den med andra färger, till exempel svart eller nära den i ton. Varje element i vardagsrumsinredningen (möbler, textilier, etc.) kan ha denna färg.

Vithetens absoluthet kan jämnas ut genom att späda ut den med andra färger, till exempel svart eller liknande i tonen. Vithetens absoluthet kan jämnas ut genom att späda ut den med andra färger, till exempel svart eller liknande i tonen. Vithetens absoluthet kan jämnas ut genom att späda ut den med andra färger, till exempel svart eller liknande i tonen.

Utmärkt motvikt «vit tystnad» färger som gul, röd, grön, blå kan tjäna. Dessa färger kan vara närvarande som accenter och inte bara. Detta beaktas av det övergripande 2015 inredningskonceptet..

En utmärkt motvikt till den `` vita tystnaden '' färger som gul, röd, grön, blå kan tjäna En utmärkt motvikt till den `` vita tystnaden '' färger som gul, röd, grön, blå kan tjäna En utmärkt motvikt till den `` vita tystnaden '' färger som gul, röd, grön, blå kan tjäna

Det viktigaste som bör observeras i designens färgschema är balansen mellan ljus och mörker. Om denna balans inte störs, kommer deras närvaro på inget sätt att påverka ditt psyko-emotionella välbefinnande..

Nästa starka trend 2015 blir «steg» under mottot «Vi är alla naturens barn», det vill säga ledmotivet i designen blir naturen, dess färger. Grönt och gult är naturligtvis favoriter. Denna trend är förståelig. Begäret efter naturen lever fortfarande hos människan, som inte kan undertryckas av det moderna livet under urbanismens förhållanden..

Ledmotivet i design blir naturen, dess färger Ledmotivet i design blir naturen, dess färger Ledmotivet i design blir naturen, dess färger

På modet 2014 kommer lila att återgå till färgkonceptet som förutses av ledande designers 2015. Denna färg kommer att användas i möbler, gardiner, golv, i olika tillbehör. Väggytan markerad i lila nyanser kommer perfekt att matcha den allmänna vita bakgrunden.

Fashionabla 2014 lila nyanser 2015 kommer att återgå till begreppet färg Fashionabla 2014 lila nyanser 2015 kommer att återgå till begreppet färg Fashionabla 2014 lila nyanser 2015 kommer att återgå till begreppet färg

Möbler – vi köper nytt, behåller det gamla

Vardagsrumsmöbler kommer också att presenteras i all sin variation. Först och främst kommer populariteten hos plexiglasmöbler att öka. Tack vare henne får interiören i vardagsrummet en fantastisk lätthet, luftighet. Förresten, designers rekommenderar att kombinera plexiglasmöbler med klassiska möbler, och använda dem inte bara i moderna inredningsstilar.

Interiören i vardagsrummet kommer att få en fantastisk lätthet, luftighet Interiören i vardagsrummet kommer att få en fantastisk lätthet, luftighet Interiören i vardagsrummet kommer att få en fantastisk lätthet, luftighet

Möbler från förra seklet, som saknar lyxiga element, kommer igen att vara i trend. Allt är optimalt och funktionellt, inget mer. Det är en ganska logisk trend – varför köpa nya möbler, om du kan inkludera din kreativa fantasi och förmåga att arbeta med dina händer «gammal» gör möbler ganska värda modern design. Och han, designen, som ni vet, går alltmer bort från lyx mot enkelhet, miljövänlighet och naturlighet..

Design går alltmer bort från lyx mot enkelhet, miljövänlighet och naturlighet. Design går alltmer bort från lyx mot enkelhet, miljövänlighet och naturlighet. Design går alltmer bort från lyx mot enkelhet, miljövänlighet och naturlighet.

2015 kan du enkelt hitta möbler som är typiska för olika stilar i vardagsrummets inre. Till exempel kommer lantliga möbler lugnt att klara sig med högteknologiska möbler eller annan modern stil. Vi påminner dig – inga regler, vi kombinerar det inkongruösa.

2015 kan du enkelt hitta möbler i vardagsrummets inre som är karakteristiska för olika stilar. 2015 kan du enkelt hitta möbler i vardagsrummets inre som är karakteristiska för olika stilar. 2015 kan du enkelt hitta möbler i vardagsrummets inre som är karakteristiska för olika stilar.

Man bör inte missa ett sådant ögonblick som möblernas färg. 2015 kommer vita möbler att dominera. Låt oss återigen påminna om att 2015 är ett år av experiment, ett sökande efter icke-standardiserade designlösningar, i väntan på läsarens fråga om den opraktiska färgen i möbler, särskilt fåtöljer och soffor i vardagsrummet. Detta var drivkraften för en ny trend i ett sådant element i inredningen som möbler..

Det är enhälligt erkänt av ledande designers att vita möbler kommer att se bra ut mot en bakgrund av grå, beige, ljusgröna eller turkosa, guldgula nyanser. I detta fall är en vit bakgrund inte för alla, även om den inte utesluts av designers från möjliga alternativ..

Vita möbler kommer att dominera under 2015 Vita möbler kommer att dominera under 2015 Vita möbler kommer att dominera under 2015

Vardagsrumsdekoration 2015

Huvuddragen i inredningen i vardagsrummet, och inte bara det, är sensationen, inte visualiseringen av det omgivande rummet. Det räcker inte att en modern person, som kommer in i vardagsrummet, ser närvaron av en grön vägg eller samma textilier. Han vill beröra riktig grönska i form av någon sorts växt, vilket inte är poängen. Även vanligt gräs i en dekorativ vas kommer att ge honom något som ett annat element i den gröna inredningen inte kommer att ge.

Lev naturen Lev naturen Lev naturen

Om du gillar den industriella stilen kan du i det här fallet använda vägggraffiti, några stycken järn som dekor (ett par räcker för att inte göra vardagsrummet till en skrotuppsamlingsplats). Du kan hänga flera svartvita fotografier eller målningar på väggen. Reklamskylten för de senaste åren kommer att se original ut. Men samtidigt är det viktigt att behålla måttfullhet, eftersom den industriella stilen inte accepterar överdrifter, liknande minimalism. Viktigast av allt, dessa dekorativa element kommer att vara nästan osynliga för din ficka..

Särskild industriell inredning Särskild industriell inredning Särskild industriell inredning

Nyligen får mode för väggmålningar – graffiti fart. Det kan vara vad som helst och se vad du vill. Men allt detta ska vara vackert och harmoniskt med vardagsrummets allmänna stil..

Graffiti Graffiti

På modet på graffiti dök det upp en sådan riktning som inskriptioner på en skiffervägg. Det här är den allra sista pipen i rumsdekoration och den tar snabbt fart «en plats under solen». Håller med om att detta är en mycket funktionell sak när du inreder ett vardagsrum. Kom ihåg hur dina barn galen ville skriva något, rita på tapeten som du skällde ut dem för, och ibland «smärtsamt» skällde ut. Nu kommer detta problem att lösas genom att måla väggen med skifferfärg. Nu får du möjlighet inte bara för barn, utan också för dig själv att lämna ett märke på denna vägg, men med hjälp av dessa «fotspår» lägg till originalinredning i det inre av rummet. Förresten, inskriptioner, ritningar på väggen kan bära viss information för familjemedlemmar och gäster, till exempel en påminnelse, hälsning, grattis. Skifferväggen hjälper dig, till viss del, med jämna mellanrum att förändra utseendet på vardagsrummet, naturligtvis med hjälp av en graffitispecialist. Naturligtvis är denna metod för att dekorera ett rum mer lämpad för en plantskola, men som ett originellt designalternativ är det ganska acceptabelt för ett vardagsrum 2015.

Skiffervägg Skiffervägg Skiffervägg

Vardagsrum stil 2015

Minimalism

En av de mest eftertraktade samtida stilarna. Under 2015 kommer det att förbli på toppen av designvågen och det verkar som om det kommer att fortsätta «simning» och under de kommande åren. Detta beror på det faktum att minimalism mycket harmoniskt passar in i trenderna som förutses av ledande designers..

I vardagsrummet i denna stil bär alla inre element en viss funktionell belastning. I större utsträckning är detta inneboende i möbler..

Möbler finns i den minimikrav som krävs, vilket möjliggör rationell användning av vardagsrummet. Detta kommer att uppskattas mycket av ägare, särskilt små vardagsrum..

Möbler - i ett minimibelopp Möbler - i ett minimibelopp Möbler - i ett minimibelopp

Vardagsrumsmöblerna är opretentiösa konstruktivt, för det mesta är det en inbyggd modell. Dessa är skåp inbyggda i väggen, inklusive bokhyllor..

Vardagsrumsmöbler är opretentiösa konstruktiva, för det mesta är det en inbyggd modell Vardagsrumsmöbler är opretentiösa konstruktiva, för det mesta är det en inbyggd modell Vardagsrumsmöbler är opretentiösa konstruktiva, för det mesta är det en inbyggd modell

Industriell stil

Designad för en älskare av en arbetsmiljö, även hemma, det vill säga för en arbetsnarkoman. Atmosfären i fabriksgolvet skapas främst av takplattorna. Metall eller dess nyanser kan ses i alla detaljer i inredningen. Möbler, målningar, golv, vardagsrumslampor – allt detta bör skapa en känsla av närvaro inom väggarna i anläggningen. Särskilt avancerade älskare av industriell stil kan överföra sin kärlek till fönstren. Tja, experimentet är kärnan i 2015 -interiören.

Naturligtvis kräver denna stil utrymme, så dess användning är ganska selektiv..

Vardagsrum i industriell stil Vardagsrum i industriell stil

Till sist

För att inredningen i vardagsrummet, dess design, att vara trendig 2015, glöm inte att dess huvudkomponenter bör vara:

Kom ihåg att 2015 är vågat och experimenterar. Våga, experimentera och du kommer att lyckas!