Ljusa designprojekt för sovrum för alla smaker

Många publikationer på vår webbplats har ägnats åt sättet att dekorera det inre av sovrummet. Det är inte förvånande att alla husägare ägnar särskild uppmärksamhet åt detta rum, stängt från nyfikna ögon. Detta är ett rum för vila och avkoppling, bekväm integritet och föryngring. Därför är utvecklingen av ett sovrumdesignprojekt en så intim och rent personlig fråga..

I nyanser av vitt och grått

Det kan vara svårt att bestämma stil eller färgpalett i ett av de viktigaste rummen i ett hus eller lägenhet. Och det finns inget behov av att prata om de olika alternativen för möbler, textilier och inredning. Våra experter har valt mer än femtio inredningsalternativ för sovrum i olika storlekar, stilistiska riktningar och deras blandning, vilket kan inspirera dig att skapa din egen unika bild av ett sovrum och inte bara.

Snövit illusion – sovrum i ljusa färger

Ingen färg så höjer det inre av rummet, gör inte utrymmet visuellt större och rymligare, ger inte så renhet och festlighet som vitt. Nästan alla nyanser av vitt används aktivt av designers för dekoration av sovrumsytor, tillverkning av möbler och textilier, samt dekorativa element och tillbehör. Men ett helt vitt rum kan skapa för kallt och sterilt intryck, varför det är viktigt att korrekt placera färgaccenter, för att lägga till lite kontrast med hjälp av ljusa element..

Ljust sovrum

Traditionen med det ljusa sovrummet späds med ljusa fläckar av vridna möbler och blommigtryck av textilier, vilket ger sin nästan klassiska stil en touch av franska Provence..

Ljusa accenter

Sovrumets snövita ytor fungerar i kontrast till sänggavelns mörka nyanser och fotoramar..

Kapellram Skandinavisk stil

Interiören i dessa ljusa sovrum hyllar skandinavisk stil, som respekterar kombinationen av vitt i dekorationen av rummet med ljusa textilier..

Levande växt I snövita färger

Ett ljust sovrum kan harmoniskt kombinera förekomsten av element i lantlig stil som återspeglas i möbler och inredningsartiklar.

Med fans

Det är svårt att tillskriva det inre av detta sovrum till någon stil. Det enda som är klart är att alla inredningselement ser organiska ut och skapar en mysig atmosfär för avkoppling..

Djupa kontraster I pastellfärger Ljusa kuddar

Dessa rum kan inte kallas snövit, trots användningen av just denna nyans vid dekoration av nästan alla ytor. Ljusa inslag av textilier, möbler och inredning är så aktiva att de uppmärksammar sig själva.

Ljust sovrum för två Svartvitt sovrum

Bara två eller tre nyanser i kontrast till varandra räcker för att skapa en intressant och tråkig sovrumsinredning för avkoppling och vila.

Enkelrum

Detta lilla ljusa sovrum med en säng för en gör en liten kur för den orientaliska stilen i interiören. Dekorativa element är i harmoni med en underbar utsikt över naturen från fönstret.

Kontrollera textilier

Kontrastens spel återspeglas tydligast i interiören i detta rymliga sovrum. Kunnig kombination av inte bara motsatta nyanser, utan också olika tryck i textilier, klädsel och golv, tillät att skapa en intressant karaktär av rummet.

Blått på vitt Ljusa detaljer

Bara ett par ljusa dekorativa element och en aktiv färg på överkastet kan ge stämning och dynamik till ett ansiktslöst rum..

Lätt finish

För asymmetriska utrymmen, vindar och vindsutrymmen är ljusa nyanser perfekta för efterbehandling av sovrumsytor. Sådana rum behöver ju särskild uppmärksamhet för att utöka området och visuell inriktning av asymmetri..

Smidesjärn säng

Överraskande harmoniskt accepterar detta ljusa rum en kombination av mörka smidda element, bearbetat och inte särskilt trä och nästan svarta nyanser av skåpmöbler.

Inbyggd garderob

Och det här sovrummet verkar inte snövit, trots dekorationen, på grund av den djupgråa färgen på det inbyggda förvaringssystemet och den aktiva nyansen av trä som den snidade sängen är gjord av..

Ett ljust och bekvämt sovrum är en verklighet

För älskare av djärva färgscheman och ljusa kontraster har vi valt några riktigt intressanta sovrumsdesignalternativ i en mängd olika färger..

Röd vägg med tryck

Trots väggens aktiva röda bakgrund med tryck på det absolut svarta sänggaveln, ljusa bordssignaler och textilier i aktiva färger ser sovrumsinredning inte prickig ut. Ljus yta och neutralt trägolv «lugna ner dig» rummets utseende.

Ljus design

Även med en vit och grå finish ser sovrummet väldigt ljust ut, tack vare aktiv användning av inredning och ljusa tryckta textilier..

Snidad sänggavel

Det är svårt att hitta en ännu mer häpnadsväckande kombination än de snövita monogrammen på en korgsänggavel mot en helt svart vägg. Ljusa kuddar och dekorativa element tillför rummets övergripande stämning ännu mer positivt..

Svartvitt och ljust

Detta sovrum ser ljust ut tack vare kontrasten mellan vita och mörkgrå toner, textilernas aktiva färger och sängklädseln skärper det övergripande svartvita.

Lyx i allt

Detta icke -triviala sovrum har allt på en gång – kontrast i alla element. Aktiva färger på tapeter och textilier, ljusa dekorativa element, transparenta och glänsande föremål.

Mättade dekorfärger

Flera ljusa kreativa element har förvandlat ett enkelt, ljust rum till ett sovrum för en rolig och kreativ personlighet..

Eklektiskt sovrum

Den eklektiska inredningen i sovrummet med ett ovanligt tak lockar ögat med ett överflöd av föremål. Som du vill överväga länge och noggrant. Ett lapptäcke överkast, ljusa kuddar, ovanliga hängande lampor, snidade möbler och en sammet sänggavel – allt förtjänar uppmärksamhet.

Festlig inredning Azurblå Maiden sovrum Levande bild

Dessa sovrum är ljusa och ljusa samtidigt. Det verkar som om du i en sådan miljö helt enkelt inte kan vara på dåligt humör. Ljus väggdekoration fungerar som en utmärkt bakgrund för ljusa och stora inredningsartiklar och textilier med olika mönster..

Ljust sovrum för två

Detta otroligt ljusa sovrum för två ger känslan av sommar året runt. Bara tack vare de aktiva färgerna på textilierna och stolarnas klädsel uppnås en så fantastisk effekt..

Blomma vägg

Ljusheten i detta sovrum återspeglas i den ovanliga målningen på en av väggarna. Samtidigt ser ett ljust och rymligt rum ovanligt festligt ut..

Snidad sänggavel och ljusstyrka Med bokhyllor

Tegelverk i det inre av sovrummet

Även om sovrummet inte ligger i en ombyggd före detta industribyggnad, utan i en vanlig stadslägenhet eller ett privat hus, kan det vara en originell designlösning att ge dess inredning lite industriell och brutal struktur..

Tegelvägg

Ofta används en vägg vid sängens huvud för att applicera en murad yta. Det kan fungera som en underbar bakgrund för originaldekorationer och ovanliga vägglampor. Och de ljusa textilierna och sängens ovanliga form betonar bara denna intressanta eklektiska bild av sovrummet..

Mörkt tegel

I det här fallet fungerar den mörka tegelväggen som en kontrast till den ljusa dekorationen på väggarna i rummet och ger rummet en något otyglad och dynamisk karaktär..

Vitkalkad tegel

Vitkalkade tegelväggar är bara en bakgrund för en ljus sänggavel och textilier i aktiva färger.

Vitt tegel upptill

Den vitmålade tegelstenen som används för den övre delen av ytor ger detta ljusa rum en speciell charm. Och ljusa inredningselement ger variation till färgpaletten i sovrummet..

röd tegelsten

De snövit textilier i detta sovrum, i kombination med studien, ser bra ut mot de rödaktiga nyanserna av en obehandlad tegelvägg. Rummet är ganska distinkt och originellt. Ovanliga bordslampor och små trappsteg istället för sängbord ger rummet en identitet.

Tegel i huvudet

Ochra nyanser av tegelväggar ligger i ett harmoniskt grannskap med ett aktivt tryck av textilier, ovanliga möbler och dekorativa element.

Blomtryck

I detta sovrum uppnåddes en sällsynt sorts kontrast, inte så mycket med hjälp av färg, utan på grund av skillnaden i texturer. Brutaliteten hos det målade teglet möter naiviteten i tapetens blomtryck och ser otroligt harmonisk ut.

Element i lantlig stil i traditionella sovrum

Inte alla husägare kommer att gilla ett sovrum uteslutande i lantlig stil, men att använda rustika föremål i ett helt traditionellt rum kan vara ett utmärkt designprojekt.

Trädgrenar

Om inte trädgrenarna i sängens huvud skulle detta sovrum kallas vanligt och långt ifrån miljön..

Animalistisk inredning

Förekomsten av animalistisk inredning och träytor i detta ljusa sovrum är subtil, men ger rummet en intressant karaktär..

Indiens motiv

I detta rum manifesterar sig landstilen implicit och med en snedighet i indiska motiv..

Brädor i huvudet

Sänggaveln, som verkar ha hastigt slagits ut av gamla brädor, står i kontrast till elegansen i inredningselementen..

Träbänk

Framgångsfullt slöjda landelement återspeglas i trägavel, en liten bänk, «Hem» textilier och sänghylla i ovanlig design.