Exklusivt i ditt kök

Tiderna för typiska interiörer är under den senaste tiden. Den informella designen och moderna modulära headset tillverkade enligt författarens projekt i enlighet med din önskan hjälper till att göra köket unikt. Skisser, verifierade i förhållande till kvadratmeter, kommer att betydligt öka rummets funktionalitet och ge rumslig frihet.

För att hänga med i konceptet är det en bra idé att prioritera stil till en början. Han kommer att ställa in riktningen och skapa omgivningen själv. Dominerande mönster föreslås för exempel: klassisk, lantlig, modern, samtida.

Vitt utrymme Kontrastkombination

Enligt tiden

Modern syntetiserades från klassiker och högteknologi och antog de bästa trenderna i de angivna koncepten. Känns igen på tydliga linjer, blanka ytor, stålben. Möbelfasader är gjorda av billiga material, men vem vågar byta ut plast och emalj mot blekt trä eller finishen på deras naturliga faner?

Design i denna anda kommer att tycka om snygga tjejer, eftersom ordning garanteras av blanka tomma ytor, rationell organisation av köksredskap gömda bakom skåpdörrar. Öppna hyllor är i princip uteslutna. Ö- eller halvösmöbler på ett stort område kombineras med ett U-format arrangemang av föremål. Återhållsamhet i dekoration och stram design i rummet ser bra ut mot bakgrund av sträcktak eller en vitkalkad yta, med ett uttag för en ljuskrona och stuckatur runt omkretsen.

Gula solrosor Panorama kök Hörnkök

Ljusspelet på flera nivåer kommer att göra varje inredning unik. Rader med glödande prickar, som syftar till att belysa varje hörn, kommer att översvämma rummet med ljus, och ljusstyrkan i kromhöjdpunkterna kommer att gynna utrymmet. Den bakgrundsbelysta mixern kommer att överraska dig med sin ursprungliga design.

Vita mönster eller rika färger av gult och brunt, i en duett av färg accenter som överförs till tillbehör, kommer att markera din smak och indikera ett engagemang för stil. Den kalejdoskopiska färgen är exkluderad på förhand. Flera vaser, krukor med växter och färgade stolryggar räcker för tonharmonisering..

Klassiker och country är temat för perfekta hemmafruar med hemlagade 3-rättersmiddagar. Massiva trämöbler «kommer berätta» om stabilitet i livet och familjens värde. Samtidigt kan du prata länge och abstrakt om träets miljövänlighet, den ceremoniella utsikten över köket med dess deltagande, men de vackra och snygga sektionerna ser självförsörjande ut och behöver inga kommentarer. De är gjorda som stöd för ett givet tema och är alltid märkta med författarens beröringar och utmärkta prestanda. Att utrusta skåp med anständiga beslag är av särskilt värde för att dekorera stunder..

En sömlös bänkskiva av natursten, eller dess coola imitation, kommer att bli den saknade länken i designkedjan och koppla modulerna till en uppsättning. Hushållsapparater, trots sitt moderna utseende, passar underbart in i båda genrerna och kommer inte att ge dissonans till det klassiska ljudet..

Klassiker av stil Trä i inredningen Kreativ lösning Perfekt design

Klassiker i sten

Slå på din fantasi, förlita dig på stenens struktur och omslut ytan i en ring. Fönsterbrädan, det monolitiska planet på ön, diskbänken, med inkludering av fragment i väggpanelerna, kan utföras i en enda ensemble. Materialet är demokratiskt för alla stilar och lojalt mot färger.

Hartsbaserad akrylsten anses vara ett bra alternativ. En färdig bänkskiva av vilken storlek som helst kommer att se ut som att den har skurits ur massiv duk. Och allt för att den fäster perfekt och slipar till en glans..

Produkter av kvarts – ett naturligt mineral, med tillsats av pigment för ljusstyrka, kännetecknas av ett brett spektrum av färger och naturlig slitstyrka. Perfekt restaurerad och kommer att ge skönheten på alla ytor. Plaza och Stone -märken tvekar inte att utnyttja det till fullo i sina kollektioner..

Gjuten agglomerat är ett kompositmaterial som har varit särskilt efterfrågat i köksdelar de senaste åren. Innehåller marmorflis, fragment av granit och kvartsit och med deltagande av pulverfärger kännetecknas det av underbara färger. Dess struktur och styrka har gjort den mångsidig för användning i alla kvaliteter: både för ytor och fristående inredning. FOSTER Ekoteko -kollektionen representeras av produkter gjorda av konststen.

Falsk diamant I harmoni med 2 färger Lätta nyanser Stenmur

Med ett öga på landet

Rymliga garderober i ek stöder lantlig stil. De behöver inte vara bruna, och mörka körsbärsfronter kommer att ge en energi av lugn och komfort. Trähandtag eller genomgående metallbeslag ser icke-triviala ut och liknar vintage retro.

Ett massivt handgjort bord kommer att göra ett företag av solida möbler, och tillsammans med stolar med ett visst tema ser de organiska ut. Om ytan åldras artificiellt kommer tekniken att lägga till karisma. Mörka möbler och trägolv kräver ljusa färger och några iriserande fläckar.

Håll en vas med blommor, en fruktkorg, linneservetter på bordet och kasta samma handduk över stolens baksida. Designen kräver stora fönster och draperiet tar den största dekorativa uppmärksamheten. Mattan i matsalen ser intressant ut för att matcha gardinerna.

En citrongul vägg «drapera» gitter av tunna trälister behandlade med brun fläck. Cellstorlekar kan vara mycket stora eller små, fyrkantiga eller diagonala. In i en fast struktur, «växt» några solrosor. Kopiera designen längst ner i fönstret, men kopiera bara kopian i ett litet format och bygg en häck på 50 cm. Skönheten stöds av en gul romersk persienn eller andra versioner som lämnar glaset tillgängligt för visning.

Genomtänkt funktionalitet Snygg design Modern tolkning I tidens anda

Minsta till högsta

Konceptet «samtida» notera färska idéer och projekt som går utöver konventionerna i moderna trender. En kombination av det bästa stilistiska «pomace» i dekoration och tillsammans med tekniska möjligheter, bygger det på rymdens ekonomi och projektets individualitet. Funktionalitet klart “citat” nya hushållsapparater med bekväm placering för arbete. Vanligtvis är dessa inbyggda modeller. Men det betyder inte att om du vill njuta av potatis «pommes frites» en gång i månaden köps en pryl.

Möbler med enkel geometri och grundläggande design är utformade för att dölja vardagliga detaljer och förutsätter ett texturerat uttryck av ytor. Skåp kan tillverkas av moderna material och dyra texturer enligt dina möjligheter. Bedöm själv hur en inredning kan se ut, där glas, färgad plast, trä, metall är inblandade. Även om prioritet i golv ligger bakom kakel och laminat, är brädor och sten inte uteslutna.

Den minimalistiska samtiden älskar svartvitt. Håller med, det är svårt att kalla tomten trivial när ljusa möbler står på ett svart golv. En touch av välkänd rustik stil kan ses i blandningen av mörka interiörer, grova träelement i taket och matchande golvbrädor. Det sammanhängande utrymmet kommer att spädas med ovanliga barstolar, ryggar med plastfragment, konstgjorda fläckar eller ett texturerat stenmönster. Den kalla vitheten kompenseras alltid av trägolvets värme. Kökets mjölkiga färg i sällskap med ett sammansatt stenlagd golv kräver definitivt inte ytterligare dekoration. Några textildetaljer räcker. Sofistikering bestäms av enkelheten i konfigurationerna och hörnens smidighet. Glänsande svartvita skåpfronter i kombination med hängande lampor är en fröjd.

Sammanfattning till ovanstående: om du vill få maximalt utrymme och göra interiören alltid relevant, hänvisa till samtida.

Ljus bänkskiva Lakonisk design Idé för dekoration Design i mörka färger

Ovanliga idéer för ett exklusivt kök

Om du närmar dig köksdesign uteslutande från den funktionella sidan och förlitar dig på praktiken i designen kommer ett tråkigt utrymme att psykiskt krossa dig över tiden.

Ett färgglatt, iögonfallande förkläde kan bli en köksfunktion. Detta kommer att tas om hand av laminerade paneler med icke-triviala tryck, gjorda med fotoutskrift. Panelen, placerad horisontellt ovanför arbetsområdet, inramad av en kant, kommer att duplicera en vacker väg. Komplexa ornament eller oberoende plotfragment, förenade med en idé, ser intressanta ut.

Sammansättning av trianglar (chevrons), upplagda i 10 x 10 brickor i form av ett kardiogram. Sicksackar ser roliga ut i kombination med motstridiga färger. Detta mönster är också framgångsrikt på golvet. Välj keramiska rutor i två färger och upprepa kurvorna på bottenplanet. Monokromt utrymme kommer att späda ut en ljus matta.

Lyxprojekt Färgmonopol Vit tystnad Utrymme på flera nivåer

Den levande färgen bakom de öppna hyllorna är imponerande. Handlingarnas primitivitet slår till med en magnifik effekt. Måla de inre panelerna på öppna skåp eller bakväggen bakom gardinväggarna i en kontrastfärg.

Fragmenterade tapeter skärmsläckare är en framgång. Dekorera verkligen en öppen vägg med ark med recept eller uppmätta proportioner. Vita markeringslinjer på ett grått plan är verkligen inte trivialt..

Gör en magnetvägg. Vi kommer att lämna vanan att hänga souvenirer i kylen under det senaste decenniet, men köp “fastnar” styrelsen kommer inte att skada. På den kan du komponera kompositioner från donerade små saker och lämna anteckningar. Konstruktionen i sig är dekorerad med specialfärg. Schackfältet monteras inte bara med brickor. Med hjälp av en stencil kan golvet göras i en låda, och det är inte alls nödvändigt för att uppnå svartvitt kontrast. Gör den lila-gul eller beige-brun, eller måla den i din favoritfärg.

Som du kan se tar köksdesign tidigare traditioner och förvandlar dem till nya idéer. Designa utrymmet själv för att undvika uppgraderingar och uppgraderingar.

I en vit ram

Impact accenter Modulära sektioner