Απλότητα και αρμονία του στυλ της χώρας στο εσωτερικό του μπάνιου

Προσπαθήστε να μαντέψετε ποια είναι η έλξη του ρουστίκ στυλ για τους κατοίκους της χώρας μας?

Μπάνιο σε εξοχικό στιλ

Ως κατεύθυνση σχεδιασμού, η χώρα έχει λάβει αναγνώριση όχι πολύ καιρό πριν. Ωστόσο, στοιχεία αυτού του στυλ έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό από τους Ρώσους στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση. Αρκεί να θυμηθούμε τις μεσαιωνικές ξύλινες καμπίνες και τα κλασικά ρωσικά λουτρά.

Οβάλ μπανιέρα σε μοντέρνο μπάνιο

Η φασαρία της πόλης, το αυξημένο επίπεδο θορύβου και η επιδείνωση της οικολογίας μεταξύ πολλών κατοίκων των μεγαλοπόλεων προκαλούν την επιθυμία να αισθανθούν προστατευμένοι, να παραμείνουν σιωπηλοί, να αισθανθούν την ευεργετική επιρροή της φύσης. Ως εκ τούτου, μπορεί να υποτεθεί ότι το ενδιαφέρον για το στυλ της χώρας στη Ρωσία θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια..

Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου Μπάνιο κάτω από τη στέγη του σπιτιού Μπάνιο με παράθυρο στο δάσος

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η σχεδιαστική κατεύθυνση είναι ιδανική για χώρους διαβίωσης όπως κουζίνα (τραπεζαρία), υπνοδωμάτιο και σαλόνι. Το αγροτικό χρώμα δεν χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ στο σχεδιασμό των γραφείων του σπιτιού, των παιδικών δωματίων και των λουτρών, καθώς όταν διακοσμούν αυτούς τους ζωτικούς χώρους είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ενότητα του στυλ.

Κομψό εσωτερικό μπάνιο Ξύλο στο εσωτερικό του μπάνιου Ρουστίκ μπάνιο

Σήμερα αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο έργο – τη δημιουργία ενός εσωτερικού μπάνιου με ρουστίκ χαρακτηριστικά..

Μπάνιο με μεγάλα παράθυρα

Ελπίδες που σχετίζονται με τη χρήση του εξοχικού στυλ στο εσωτερικό του μπάνιου

1. Δημιουργία ενός χώρου όπου θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος και βολικός, ανά πάσα στιγμή του χρόνου. Το ρουστίκ στυλ συνδέεται άθελά του με κάτι ζεστό και ηλιόλουστο, σπιτικό, ζεστό και οικείο από τη γέννηση. Η χώρα είναι, πρώτα απ ‘όλα, παιδικές αναμνήσεις αποθηκευμένες στα βάθη της ψυχής κάθε ενήλικα. Το μπάνιο, διακοσμημένο σε ρουστίκ στιλ, δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας – μια πολύ σπάνια κατάσταση στην εποχή μας..

Πέτρα στο εσωτερικό του μπάνιου Λουτρό της αρχικής φόρμας

2. Αναπαραγωγή στο σπίτι του αγροτικού χρώματος μιας συγκεκριμένης πολιτείας. Όπως γνωρίζετε, το στυλ χώρας σε κάθε χώρα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Η ιδιαιτερότητα που ενυπάρχει σε μια συγκεκριμένη περιοχή δίνει στη ρουστίκ κατεύθυνση του σχεδιασμού ειδικά χαρακτηριστικά. Τα ζεστά χρώματα που βρίσκονται στους εσωτερικούς χώρους της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Νότιας Αμερικής είναι πολύ διαφορετικά από τα δροσερά χρώματα της χώρας μιας χώρας όπως η Σουηδία..

Ξύλινα δοκάρια στο εσωτερικό του μπάνιου Μπάνιο με ντους

3. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον στη διακόσμηση του σπιτιού. Μια ξεχωριστή ποιότητα χώρας – εσωτερικών χώρων είναι η χρήση φυσικών υλικών φινιρίσματος και «αναπνοή» τεχνολογίες. Φυσικές αποχρώσεις και χρώματα, φυσικά επιχρίσματα, χωρίς τα οποία αυτό το στυλ είναι αδιανόητο, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ιδιότυπο «κατοχυρωμένα» ζώνη. Η χώρα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ελαχιστοποιήσει τον αρνητικό αντίκτυπο της τεχνολογικής προόδου.

Μπάνιο με ξύλινη επένδυση Γκρι χρώμα στο εσωτερικό του μπάνιου

4. Δυνατότητα πραγματοποίησης επισκευών με ελάχιστο κόστος. Το ρουστίκ στυλ επιτρέπει τη χρήση απλών τεχνολογιών και φθηνών υλικών στο εσωτερικό. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά νέα έπιπλα και φανταχτερά αξεσουάρ. Στερεά παλιά ντουλάπια, ράφια, καθώς και σταθερά σκαμπό που έφεραν από το χωριό και αποκατέστησαν προσεκτικά οι ιδιοκτήτες τους, δεν είναι χειρότερα από τα νέα πράγματα που αγοράστηκαν στο κατάστημα.

Μαρμάρινα πλακάκια στο μπάνιο Σκούρο εσωτερικό μπάνιο

Δυσκολίες που προκύπτουν στο σχεδιασμό ενός μπάνιου εξοχικού στιλ

1. Σε ρουστίκ εσωτερικούς χώρους, τα έντονα προκλητικά χρώματα είναι απαράδεκτα.. Οι λάτρεις των φανταχτερών χρωμάτων θα πρέπει να επανεξετάσουν τις απόψεις τους. Το στυλ της χώρας επιτρέπει πολύχρωμα, αλλά όλες οι αποχρώσεις, ταυτόχρονα, δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινές. Είναι καλύτερο να μείνετε σε σιωπηρά χρώματα και παστέλ χρώματα..

Πρωτότυπος φωτισμός στο μπάνιο Ασυνήθιστο σχέδιο μπάνιου

2. Η ρουστίκ διακόσμηση δεν ταιριάζει καλά με τα φανταχτερά υδραυλικά. Οι σύγχρονες επιφάνειες χρωμίου σε ένα εσωτερικό της χώρας φαίνονται προκλητικές. Τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν μέταλλο που μιμούνται ορείχαλκο ή μπρούτζο θα φαίνονται καλύτερα στο μπάνιο. Όσο για το ίδιο το μπάνιο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα από τα παλιά μοντέλα με πόδια..

Εσωτερικό μπάνιο μπάνιου Αντίκα μπανιέρα με νύχια

3. Ο φωτεινός φωτισμός στο εσωτερικό του μπάνιου και το στυλ της χώρας είναι ασυμβίβαστοι. Για τέτοιους χώρους, συνιστάται να επιλέξετε ειδικά φωτιστικά που εκπέμπουν ένα πνιγμένο, ελαφρώς διάχυτο φως. Μπάνια εξοχικού στιλ με λάμπες αντίκες και πολυελαίους.

Φωτεινό μπάνιο σε εξοχικό στιλ Vintage λαμπτήρες στο εσωτερικό

Εάν είναι απαραίτητο, το εσωτερικό μπορεί να συμπληρωθεί με πολλά συμπαγή φωτιστικά ενσωματωμένα στην οροφή ή στα πλαϊνά πάνελ.

Μπάνιο σε ιδιωτικό σπίτι Εξοχικό στυλ κατά τη διακόσμηση ενός μπάνιου

4. Το ξύλο, το οποίο συνήθως κατέχει ηγετική θέση στην εσωτερική διακόσμηση σε εξοχικό στιλ, χρησιμοποιείται με μέτρο σε εσωτερικούς χώρους μπάνιου.. Τις περισσότερες φορές, οι οροφές είναι διακοσμημένες με φυσικό ξύλο. Τα διακοσμητικά δοκάρια είναι συχνά η κύρια διακόσμηση των εξοχικών δωματίων. Και, φυσικά, μην ξεχνάτε τα έπιπλα, τα οποία πρέπει να είναι απλά και υγιή..

Δοκοί ως διακόσμηση στο εσωτερικό του μπάνιου Σκούρα χρώματα στο εσωτερικό του μπάνιου

Τα ευρύχωρα και καλά αεριζόμενα δωμάτια είναι εντελώς άλλο θέμα. Όταν διακοσμείτε τέτοια μπάνια με φυσικό ξύλο, μπορείτε να τελειώσετε όχι μόνο τις οροφές, αλλά και τους τοίχους. Σε αυτή την περίπτωση, οι ξύλινες επιφάνειες στεγνώνουν καλά και δεν σαπίζουν..

Μπάνιο κατασκευασμένο από φυσικά υλικά Γυαλί για διακόσμηση μπάνιου

Τύποι μπάνιων ανάλογα με το σκοπό

• Συνηθισμένο δωμάτιο εξοπλισμένο με μπάνιο

Μπάνιο με πέτρινο φινίρισμα Μπεζ αποχρώσεις στο εσωτερικό του μπάνιου Τοποθέτηση γωνιακού λουτρού

• Δωμάτιο με ντους

Άνετη καμπίνα ντους Πέτρα μπάνιου σε εξοχικό στιλ Μωσαϊκό δάπεδο στο εσωτερικό του μπάνιου

• Ξεχωριστό ντους

Απλό εσωτερικό μπάνιο Ευρύχωρο μπάνιο Μοναδικός σχεδιασμός μπάνιου

• Μικρό μπάνιο

Χαρακτηριστικά εξοχικού στιλ στο εσωτερικό Εκλεπτυσμένο εσωτερικό μπάνιο Κούτσουροι τοίχοι στο μπάνιο

• Μπάνιο με πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο

Πρωτότυπο σχέδιο μπάνιου Ρουστίκ μπάνιο Ιδιωτικό μπάνιο

Πρωτότυπη χώρα – ιδέες για διακόσμηση μπάνιου

1. Μπάνιο, που θυμίζει οροσειρά

Για να υλοποιήσετε αυτήν την ασυνήθιστη ιδέα, θα χρειαστείτε μια ποικιλία υλικών φινιρίσματος που μιμούνται φυσικούς βράχους (μάρμαρο, γρανίτη). Σχεδόν όλες οι επιφάνειες στο δωμάτιο είναι καλυμμένες με πέτρα. Μεγάλα επίπεδα δείγματα χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση των δαπέδων. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πέτρες διαφόρων μεγεθών. Ακόμη και τα περβάζια παραθύρων σε ένα τέτοιο μπάνιο είναι κατασκευασμένα από βράχο..

Τεράστια παράθυρα στο εσωτερικό του μπάνιου

Ωραία η προσθήκη «βουνό» εσωτερικό με φρέσκα λουλούδια ή ξηρά φυτά σε όμορφα βάζα.

Από τις συστάσεις των σχεδιαστών: Συνιστάται να διακοσμήσετε με αυτόν τον τρόπο μόνο καλά φωτισμένα δωμάτια. Εάν το δωμάτιο δεν έχει ανοίγματα παραθύρων ή το φως εισέρχεται στο δωμάτιο μέσα από μικρά κενά, το εσωτερικό του μπάνιου σε ρουστίκ στιλ μπορεί να αποδειχθεί πολύ ζοφερό και καταθλιπτικό..

Ρουστίκ στυλ στο εσωτερικό

2. Μπάνιο με πρόσβαση στην αυλή

Αυτή η επιλογή για τη διευθέτηση ενός μπάνιου δεν έχει αποκτήσει ακόμη μεγάλη δημοτικότητα, καθώς τα σπίτια με τέτοια διάταξη είναι σπάνια. Οι ευχαριστημένοι ιδιοκτήτες τέτοιων χώρων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εξωτερικό τοίχο όχι μόνο για έξοδο στην αυλή, αλλά και για επιπλέον φωτισμό του χώρου..

Μπάνιο με πρόσβαση στην αυλή

Το τοπίο έξω από τα παράθυρα του μπάνιου μπορεί να είναι οτιδήποτε. Τόσο οι φυτεύσεις γκαζόν όσο και οι δασικές εκτάσεις φαίνονται καλές. Εάν είναι απαραίτητο, η μπροστινή πόρτα μπορεί να κλείσει χρησιμοποιώντας αυθεντικές ψάθινες περσίδες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά. Αυτή η τεχνική θα βοηθήσει στην προστασία του μπάνιου από τα αδιάκριτα βλέμματα και θα είναι επίσης μια εξαιρετική διακόσμηση για ένα δωμάτιο διακοσμημένο σε ρουστίκ στιλ..

Μπάνιο με πρόσβαση στην αυλή

Από τις συστάσεις των σχεδιαστών: σε ένα τέτοιο δωμάτιο, που βρίσκεται στον κάτω όροφο μιας ιδιωτικής κατοικίας, είναι σκόπιμο να κάνετε τα δάπεδα από μάρμαρο ή γρανίτη. Αμέσως πίσω από την πόρτα που οδηγεί στην αυλή, συνιστάται να τοποθετήσετε μια πλατφόρμα από παρόμοιο υλικό.

Τζάκι στο μπάνιο

3. Μπάνιο που βρίσκεται σε μια θέση

Αυτή η απλή αλλά πολύ αποτελεσματική τεχνική σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή περιοχή στο μπάνιο, απομονωμένη από τον υπόλοιπο χώρο με τη βοήθεια μικρών τοίχων..

Η αρχική διάταξη του λουτρού

Συνιστάται να παρέχεται ξεχωριστός φωτισμός σε δωμάτια αυτού του είδους. Ένας ή δύο μικροί προβολείς είναι αρκετοί.

Χωνευτό μπάνιο

Σε ένα εξειδικευμένο μπάνιο με καλό φυσικό φως, δεν απαιτείται επιπλέον φωτισμός.

Λουτρό θέσης

Από τις συστάσεις των σχεδιαστών: για να κάνετε τη θέση ακόμα πιο άνετη, θα πρέπει να τοποθετήσετε φρέσκα λουλούδια σε εντυπωσιακά δοχεία και όμορφα σταθερά κεριά δίπλα στο μπάνιο. Οι αυθεντικές κουρτίνες στα παράθυρα θα ολοκληρώσουν τη σχεδιαζόμενη εικόνα.

Μεγάλο δωμάτιο σε εξοχικό στιλ

4. Δωμάτιο με λουτρό νησιού

Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται συχνότερα σε ευρύχωρα ιδιωτικά σπίτια με μεγάλο μπάνιο. Αυτή η διάταξη σας επιτρέπει να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα έπιπλα δίπλα στο μπάνιο..

Σύγχρονο στυλ χώρας

Αρκετά άνετα χαλιά θα είναι πολύ κατάλληλα στο δωμάτιο. Το country style χαρακτηρίζεται από αυθεντικά χειροποίητα χαλιά και ετερόχρωμα χνουδωτά καλύμματα δαπέδου.

Άνετο δωμάτιο σε εξοχικό στιλ

Δίπλα στο μπάνιο, μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ – κρεμάστρες για ρούχα και πετσέτες, ράφια για καλλυντικά και αρώματα, καθώς και άνετους καθρέφτες.

Φρέσκα λουλούδια στο εσωτερικό του μπάνιου

Από τις συστάσεις των σχεδιαστών: Σε ένα τέτοιο εξοχικό δωμάτιο, το κύριο φως πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από το μπάνιο. Για να δημιουργήσετε επιπλέον φωτισμό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά πλαϊνά φώτα.

Κομψή μεταλλική μπανιέρα

5. Ένα δωμάτιο με μπάνιο ασυνήθιστου σχεδιασμού

Μια τέτοια πρωτότυπη κατασκευή σε εξοχικό στιλ θυμίζει μεσαιωνικές ρωσικές καλύβες. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, ένας τεράστιος πάγκος από φυσικό ξύλο θα ήταν κατάλληλος..

Ρουστίκ μπανιέρα

Το αρχικό μπάνιο, κατασκευασμένο από τραχύ υλικό, προκαλεί σκέψεις για τη θάλασσα. Οι τοίχοι του δωματίου είναι διακοσμημένοι με κιτρινωπή πέτρα, που θυμίζει πλαγιά βουνού στην ακτή της θάλασσας. Τα δάπεδα είναι στρωμένα με μεγάλες καφετιές πλάκες.

Πρόσθετος φωτισμός στο μπάνιο

Μια άλλη επιλογή είναι ένα μακρόστενο μπάνιο που μιμείται ένα πηγάδι. Το καφέ χρώμα του κύριου χαρακτηριστικού ταιριάζει καλά με το πολύχρωμο μοτίβο του δαπέδου και των ματ τοίχων.

Σχεδιασμός μπανιέρας σε εξοχικό στιλ

Μην αποθαρρύνεστε αν αποτύχετε να διακοσμήσετε ολόκληρο το μπάνιο σας σε εξοχικό στιλ! Ακόμα και μερικά πρωτότυπα στοιχεία με ρουστίκ διάθεση μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο ζεστό και ηλιόλουστο..