Αποκλειστικό στην κουζίνα σας

Οι χρόνοι των τυπικών εσωτερικών χώρων είναι στο πρόσφατο παρελθόν. Ο ανεπίσημος σχεδιασμός και τα σύγχρονα αρθρωτά ακουστικά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τα έργα του συγγραφέα σύμφωνα με την επιθυμία σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κουζίνα μοναδική. Τα σκίτσα, που επαληθεύονται σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα, θα αυξήσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του δωματίου και θα παρέχουν χωρική ελευθερία.

Για να συμβαδίσετε με την ιδέα, είναι καλή ιδέα να δώσετε προτεραιότητα στο στυλ για αρχή. Θα καθορίσει την κατεύθυνση και θα δημιουργήσει μόνος του το περιβάλλον. Κυρίαρχα σχέδια προτείνονται για παραδείγματα: κλασικό, εξοχικό, μοντέρνο, σύγχρονο.

Διαμπερές εσωτερικό Λευκός χώρος Συνδυασμός αντίθεσης

Σύμφωνα με την ώρα

Το Modern συντέθηκε από κλασικά και υψηλής τεχνολογίας και υιοθέτησε τις καλύτερες τάσεις των εννοιών που αναφέρονται. Αναγνωρίζεται από σαφείς γραμμές, λαμπερές επιφάνειες, ατσάλινα πόδια. Οι προσόψεις επίπλων είναι φτιαγμένες από φθηνά υλικά, αλλά ποιος κάνει τον κόπο να αντικαταστήσει το πλαστικό και το σμάλτο με λευκασμένο ξύλο ή το φινίρισμα του φυσικού τους καπλαμά?

Ο σχεδιασμός σε αυτό το πνεύμα θα αρέσει στα τακτοποιημένα κορίτσια, καθώς η τάξη εγγυάται οι γυαλιστερές άδειες επιφάνειες, η ορθολογική οργάνωση των σκευών κουζίνας που κρύβονται πίσω από τις πόρτες του ντουλαπιού. Τα ανοιχτά ράφια εξαιρούνται κατ ‘αρχήν. Έπιπλα νησιού ή χερσονήσου σε μεγάλη έκταση συνδυάζονται με διάταξη αντικειμένων σε σχήμα U. Η συγκράτηση στη διακόσμηση και ο λιτός σχεδιασμός του δωματίου φαίνονται καλά στο φόντο των τεντωμένων οροφών ή της ασβεστωμένης επιφάνειας, με μια υποδοχή για έναν πολυέλαιο και γυψομάρμαρο περιμετρικά.

Κίτρινα ηλιοτρόπια Πανοραμική κουζίνα Γωνιακή κουζίνα

Το παιχνίδι πολλαπλών επιπέδων φωτός θα κάνει κάθε εσωτερικό μοναδικό. Γραμμές λαμπερών κουκκίδων, που στοχεύουν να φωτίσουν κάθε γωνιά, θα πλημμυρίσουν το δωμάτιο με φως και η φωτεινότητα των επισημάνσεων χρωμίου θα ωφελήσει τον χώρο. Ο αναμικτήρας με οπίσθιο φωτισμό θα σας εκπλήξει με τον αρχικό του σχεδιασμό.

Λευκά σχέδια ή πλούσια χρώματα κίτρινου και καφέ, σε ένα ντουέτο χρωματικών τόνων που μεταφέρονται σε αξεσουάρ, θα αναδείξουν το γούστο σας και θα υποδηλώσουν τη δέσμευση για το στυλ. Η καλειδοσκοπική ποικιλία χρωμάτων αποκλείεται εκ των προτέρων. Αρκετά βάζα, γλάστρες με φυτά και έγχρωμες πλάτες καρέκλας είναι αρκετά για εναρμόνιση τόνου..

Τα κλασικά και η χώρα είναι το θέμα για τέλειες νοικοκυρές με σπιτικά δείπνα 3 πιάτων. Έπιπλα από μασίφ ξύλο «θα πει» για τη σταθερότητα στη ζωή και την αξία της οικογένειας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να μιλήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και απατηλά για την φιλικότητα προς το περιβάλλον του ξύλου, την τελετουργική θέα της κουζίνας με τη συμμετοχή του, αλλά τα όμορφα και κομψά τμήματα φαίνονται αυτάρκεια και δεν χρειάζονται σχόλια. Φτιαγμένα για την υποστήριξη ενός δεδομένου θέματος, χαρακτηρίζονται πάντα με τις πινελιές του συγγραφέα και την εξαιρετική ερμηνεία. Ο εξοπλισμός ντουλαπιών με αξιοπρεπή εξαρτήματα έχει ιδιαίτερη αξία για στιγμές διακόσμησης..

Ένας απρόσκοπτος πάγκος από φυσική πέτρα ή η δροσερή απομίμησή του, θα γίνει ο χαμένος κρίκος στην αλυσίδα σχεδιασμού και θα συνδέσει τις μονάδες σε ένα σύνολο. Οι οικιακές συσκευές, παρά τη μοντέρνα εμφάνισή τους, ταιριάζουν υπέροχα και στα δύο είδη και δεν θα φέρουν ασυμφωνία στον κλασικό ήχο..

Κλασικά στυλ Ξύλο στο εσωτερικό Δημιουργική λύση Τέλεια σχεδίαση

Κλασικά σε πέτρα

Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας, βασιστείτε στην υφή της πέτρας και κλείστε την επιφάνεια σε ένα δαχτυλίδι. Το περβάζι του παραθύρου, το μονολιθικό επίπεδο του νησιού, ο νεροχύτης, με τη συμπερίληψη θραυσμάτων στα τοιχώματα των τοίχων, μπορούν να εκτελεστούν σε ένα μόνο σύνολο. Το υλικό είναι δημοκρατικό σε όλα τα στυλ και πιστό στα χρώματα.

Η ακρυλική πέτρα με βάση τη ρητίνη θεωρείται μια καλή επιλογή. Ένας τελειωμένος πάγκος οποιουδήποτε μεγέθους θα μοιάζει με κομμένο από μασίφ καμβά. Και όλα αυτά επειδή προσκολλάται τέλεια και αμμοβολεί σε λάμψη..

Τα προϊόντα από χαλαζία – ένα φυσικό ορυκτό, με την προσθήκη χρωστικής για φωτεινότητα, διακρίνονται από ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και φυσική αντοχή στη φθορά. Άριστα ανακαινισμένο και θα προσφέρει την ομορφιά οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι μάρκες Plaza και Stone δεν διστάζουν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο στις συλλογές τους..

Το συσσωμάτωμα χυτού είναι ένα σύνθετο υλικό που έχει ιδιαίτερη ζήτηση στα μέρη της κουζίνας τα τελευταία χρόνια. Περιέχει μαρμάρινα τσιπς, θραύσματα γρανίτη και χαλαζίτη και με τη συμμετοχή βαφών σε σκόνη, διακρίνεται από υπέροχα χρώματα. Η δομή και η αντοχή του το καθιστούν ευέλικτο για χρήση σε οποιαδήποτε ποιότητα: τόσο για επιφάνειες όσο και για αυτόνομες εσωτερικές διακοσμήσεις. Η συλλογή FOSTER Ekoteko αντιπροσωπεύεται από προϊόντα από τεχνητή πέτρα.

Fεύτικο διαμάντι Σε αρμονία 2 χρωμάτων Ελαφριές αποχρώσεις Πέτρινος τοίχος

Με το βλέμμα στη χώρα

Οι ντουλάπες από βελανιδιά θα υποστηρίξουν το στυλ της χώρας. Δεν χρειάζεται να είναι καφέ και τα σκοτεινά μέτωπα κερασιού θα φέρουν μια ενέργεια ειρήνης και άνεσης. Οι ξύλινες λαβές ή τα ανοιχτά μεταλλικά εξαρτήματα μοιάζουν μη τετριμμένα και μοιάζουν με vintage ρετρό.

Ένα τεράστιο χειροποίητο τραπέζι θα κάνει μια εταιρεία από συμπαγή έπιπλα και μαζί με καρέκλες ενός συγκεκριμένου θέματος, μοιάζουν οργανικά. Εάν η επιφάνεια είναι τεχνητά παλαιωμένη, η τεχνική θα προσθέσει χάρισμα. Τα σκούρα έπιπλα και τα ξύλινα πατώματα απαιτούν ανοιχτά χρώματα και μερικούς ιριδίζοντες λεκέδες.

Κρατήστε ένα βάζο με λουλούδια, ένα καλάθι με φρούτα, λινά χαρτοπετσέτες στο τραπέζι και ρίξτε την ίδια πετσέτα στο πίσω μέρος μιας καρέκλας. Ο σχεδιασμός απαιτεί μεγάλα παράθυρα και η κουρτίνα παίρνει την κύρια διακοσμητική προσοχή. Το χαλί στην τραπεζαρία φαίνεται ενδιαφέρον για να ταιριάζει με τις κουρτίνες.

Κίτρινος τοίχος από λεμόνι «κουρτίνα» πλέγμα από λεπτές ξύλινες σχάρες επεξεργασμένες με καφέ λεκέ. Τα μεγέθη των κελιών μπορεί να είναι πολύ μεγάλα ή μικρά, τετράγωνα ή διαγώνια. Σε σταθερή δομή, «φυτό» μερικά ηλιοτρόπια. Διπλασιάστε το σχέδιο στο κάτω μέρος του παραθύρου, αλλά αναπαράγετε μόνο το αντίγραφο σε μικρή μορφή, χτίζοντας έναν φράκτη 50 εκ. Η ομορφιά θα υποστηρίζεται από ένα κίτρινο ρωμαϊκό ρολό ή άλλες εκδόσεις που αφήνουν το γυαλί διαθέσιμο για προβολή.

Στοχαστική λειτουργικότητα Κομψός σχεδιασμός Σύγχρονη ερμηνεία Στο πνεύμα των καιρών

Ελάχιστο έως μέγιστο

Η ιδέα «σύγχρονος» σημειώστε νέες ιδέες και έργα που ξεφεύγουν από τις συμβάσεις των σύγχρονων τάσεων. Συνδυασμός του καλύτερου στιλιστικού «μήλα τεθλιμμένα» στη διακόσμηση και παράλληλα με τις τεχνολογικές δυνατότητες, βασίζεται στην οικονομία του χώρου και στην ατομικότητα του έργου. Λειτουργικότητα σαφώς “εισαγωγικά” νέα είδη οικιακών συσκευών με βολική τοποθέτηση για εργασία. Συνήθως αυτά είναι ενσωματωμένα μοντέλα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν θέλετε να επιδοθείτε σε πατάτες «πατατες ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ» μια φορά το μήνα, αγοράζεται ένα gadget.

Τα έπιπλα με απλή γεωμετρία και βασικό σχεδιασμό έχουν σχεδιαστεί για να κρύβουν καθημερινές λεπτομέρειες και υποθέτουν μια υφή έκφρασης των επιφανειών. Τα ντουλάπια μπορούν να κατασκευαστούν από μοντέρνα υλικά και ακριβές υφές σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Κρίνετε μόνοι σας πώς μπορεί να μοιάζει ένα εσωτερικό, στο οποίο εμπλέκεται γυαλί, έγχρωμο πλαστικό, ξύλο, μέταλλο. Παρόλο που η προτεραιότητα στο δάπεδο είναι πίσω από πλακάκια και laminate, οι σανίδες και η πέτρα δεν αποκλείονται.

Ο μινιμαλιστικός σύγχρονος λατρεύει το ασπρόμαυρο. Συμφωνώ, είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί το οικόπεδο ασήμαντο όταν τα ελαφριά έπιπλα στέκονται σε μαύρο πάτωμα. Μια πινελιά γνωστού ρουστίκ στιλ μπορεί να φανεί στο μείγμα των σκοτεινών εσωτερικών χώρων, των οροφών από τραχύ ξύλο και των αντίστοιχων σανίδων δαπέδου. Ο συνεχής χώρος θα αραιωθεί με ασυνήθιστα σκαμπό ράβδου, πλάτες με πλαστικά θραύσματα, τεχνητές κηλίδες ή υφή πέτρας. Η κρύα λευκότητα αντισταθμίζεται πάντα από τη ζεστασιά του ξύλινου δαπέδου. Το γαλακτώδες χρώμα της κουζίνας σε συντροφικό πέτρινο δάπεδο σίγουρα δεν απαιτεί πρόσθετη διακόσμηση. Αρκούν μερικές λεπτομέρειες για την κλωστοϋφαντουργία. Η πολυπλοκότητα καθορίζεται από την απλότητα των διαμορφώσεων και την ομαλότητα των γωνιών. Τα γυαλιστερά ασπρόμαυρα μπροστινά ντουλάπια σε συνδυασμό με τα κρεμαστά φώτα είναι μια απόλαυση.

Περίληψη για τα παραπάνω: αν θέλετε να έχετε το μέγιστο χώρο και να κάνετε το εσωτερικό πάντα σχετικό, ανατρέξτε στο σύγχρονο.

Φωτεινό πάγκο Λακωνικός σχεδιασμός Ιδέα για διακόσμηση Σχεδιασμός σε σκούρα χρώματα

Μη τυποποιημένες ιδέες για μια αποκλειστική κουζίνα

Εάν προσεγγίσετε το σχεδιασμό της κουζίνας αποκλειστικά από τη λειτουργική πλευρά και βασιστείτε στην πρακτικότητα του σχεδιασμού, ένας βαρετός χώρος θα σας συντρίψει ψυχολογικά με την πάροδο του χρόνου.

Μια πολύχρωμη ποδιά που τραβάει τα βλέμματα μπορεί να γίνει χαρακτηριστικό της κουζίνας. Αυτό θα αντιμετωπιστεί από πλαστικοποιημένα πάνελ με μη τετριμμένες εκτυπώσεις, που γίνονται μέσω εκτύπωσης φωτογραφιών. Το πλαίσιο, τοποθετημένο οριζόντια πάνω από την περιοχή εργασίας, πλαισιωμένο από ένα περίγραμμα, θα αντιγράψει ένα όμορφο μονοπάτι. Σύνθετα στολίδια ή ανεξάρτητα κομμάτια πλοκής, ενωμένα από μια ιδέα, φαίνονται ενδιαφέροντα.

Σύνθεση τριγώνων (chevrons), διατεταγμένων σε κεραμίδια 10 x 10 με τη μορφή καρδιογραφήματος. Τα ζιγκ -ζαγκ φαίνονται διασκεδαστικά όταν συνδυάζονται με ασυνήθιστα χρώματα. Αυτό το μοτίβο είναι επίσης επιτυχές στο πάτωμα. Επιλέξτε κεραμικά τετράγωνα σε δύο χρώματα και επαναλάβετε τις καμπύλες στο κάτω επίπεδο. Ο μονόχρωμος χώρος θα αραιώσει ένα φωτεινό χαλί.

Πολυτελές έργο Μονοπώλιο χρώματος Λευκή σιωπή Πολυεπίπεδος χώρος

Το ζωντανό χρώμα πίσω από τα ανοιχτά ράφια είναι εντυπωσιακό. Ο πρωτόγονος χαρακτήρας των δράσεων χτυπά με ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Βάψτε τα εσωτερικά πάνελ των ανοιχτών ντουλαπιών ή τον πίσω τοίχο πίσω από τους τοίχους κουρτινών σε ένα αντίθετο χρώμα.

Τα κατακερματισμένα προστατευτικά οθόνης ταπετσαρίας είναι επιτυχημένα. Πραγματικά διακοσμήστε έναν ανοιχτό τοίχο με φύλλα συνταγών ή μετρημένες αναλογίες. Οι λευκές γραμμές σήμανσης σε ένα γκρίζο επίπεδο σίγουρα δεν είναι ασήμαντες..

Φτιάξτε έναν μαγνητικό τοίχο. Θα αφήσουμε τη συνήθεια να κρεμάμε αναμνηστικά στο ψυγείο την τελευταία δεκαετία, αλλά να αγοράζουμε “προσκολλημένος” ο πίνακας δεν θα βλάψει. Σε αυτό μπορείτε να συνθέσετε συνθέσεις από δωρεά μικρών πραγμάτων και να αφήσετε σημειώσεις. Η ίδια η κατασκευή είναι διακοσμημένη με ειδικό χρώμα. Το γήπεδο του σκακιού συναρμολογείται όχι μόνο με κεραμίδια. Με τη βοήθεια ενός στένσιλ, το πάτωμα μπορεί να γίνει σε κουτί και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να επιτευχθεί ασπρόμαυρη αντίθεση. Κάντε το μωβ-κίτρινο ή μπεζ-καφέ, ή βάψτε το στο αγαπημένο σας χρώμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο σχεδιασμός της κουζίνας παίρνει τις προηγούμενες παραδόσεις και τις μετατρέπει σε νέες ιδέες. Σχεδιάστε τον χώρο για τον εαυτό σας προκειμένου να αποφύγετε αναβαθμίσεις και αναβαθμίσεις.

Σε λευκό πλαίσιο

Έντονες επιπτώσεις Αρθρωτές ενότητες