Φυσική ζεστασιά – ξύλο στο εσωτερικό της κουζίνας

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα κινείται η πρόοδος, ανεξάρτητα από τα νέα υλικά υψηλής τεχνολογίας κτιρίων και τελειώματος, πάντα θα υπάρχει χώρος για φυσικές πρώτες ύλες στους εσωτερικούς μας χώρους. Τα οικολογικά υλικά που είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον συναντώνται όλο και περισσότερο σε μοντέρνα σχέδια χώρων κουζίνας. … Μετά από όλα, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική ζεστασιά ενός πραγματικού ξύλου. Όχι μόνο σε προαστιακά νοικοκυριά, αλλά και σε αστικούς χώρους, οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ξύλο για την κατασκευή επίπλων, την επένδυση διαφόρων επιφανειών, την παραγωγή διακοσμητικών στοιχείων και αξεσουάρ.

Ξύλινο εσωτερικό

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς το ξύλο μπορεί να εισαχθεί στον μοντέρνο σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας διαφόρων στιλιστικών κατευθύνσεων..

Σκούρο ξύλο για την κουζίνα

Μακράν το πρώτο στυλ που αναδύεται στη μνήμη κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού που πρόκειται να ανακαινίσει μια κουζίνα χρησιμοποιώντας ξύλο είναι το country. Διάφορες κατευθύνσεις στυλ χώρας συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τη χρήση φυσικών υλικών στο εσωτερικό των χώρων και το ξύλο, φυσικά, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας οικολογικών πρώτων υλών. Ακόμη και ένας υπερσύγχρονος σχεδιασμός ενός χώρου κουζίνας μπορεί να περιέχει στοιχεία από ξύλινη επένδυση ή έπιπλα και ταυτόχρονα να μην χάσει την προοδευτικότητα, την ικανότητα κατασκευής του..

Φινίρισμα επιφάνειας με ξύλο

Σε πολλούς χώρους κουζίνας εξοχικών σπιτιών, μπορεί κανείς να δει την επένδυση με ξύλινα πάνελ όχι μόνο των δαπέδων, αλλά και των τοίχων και της οροφής. Με τη βοήθεια ξύλινων δοκών, ανεβαίνουν οροφές, στήνονται στήλες, ανοίγονται παράθυρα και πόρτες. Ταυτόχρονα, οι τελευταίες τάσεις στον οικολογικό σχεδιασμό τείνουν να αφήνουν το ξύλο άβαφο, σε μια φυσική παλέτα χρωμάτων. Έτσι, το εσωτερικό γίνεται πιο κοντά στη φύση, στη ζεστασιά του περιβάλλοντος..

Ελαφριά παλέτα της κουζίνας

Τα τελειώματα ξύλου μπορούν να φαίνονται μοντέρνα. Για παράδειγμα, αυτή η ελαφριά κουζίνα σε κλασικό στιλ με στοιχεία εξοχής φαίνεται καθαρή και φρέσκια, χάρη στον ελαφρύ τύπο ξύλου, που χρησιμοποιείται για τους τοίχους, το πάτωμα και το χιονισμένο σύνολο κουζίνας συστημάτων αποθήκευσης και ανοιχτών ραφιών..

Επένδυση αντίθεσης

Σε αυτήν την κουζίνα, η επένδυση από ανοιχτόχρωμο ξύλο έχει χρησιμοποιηθεί για την επένδυση των τοίχων και το εντυπωσιακό σκοτεινό ενέματα ταιριάζει με τους πάγκους και το πίσω μέρος. Η κατώτερη βαθμίδα των ντουλαπιών κουζίνας είναι κατασκευασμένη από τις ίδιες πρώτες ύλες με το φινίρισμα της κουζίνας. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοντέρνος χώρος με εσωτερικό αντίθεση..

Διαφορετικοί τύποι ξύλου σε μια κουζίνα

Κοκκινωπό ξύλο

Ξύλινη οροφή με δοκάρια, ξύλινο δάπεδο – ένας τέτοιος σχεδιασμός μιας εξοχικής κουζίνας δεν προκαλεί πλέον έκπληξη. Αλλά σε συνδυασμό με ντουλάπια κουζίνας και ένα νησί από το ίδιο υλικό, η κουζίνα φαίνεται εντελώς αγροτική, φέρνοντας τον χαρακτήρα της εξοχής στην κυριολεξία σε κάθε έπιπλο..

Άφθονο φινίρισμα ξύλου

Γούντι γκρι

Σε αυτήν την εξοχική κουζίνα, παρά την ενεργό χρήση ξύλου διαφόρων ειδών, ήταν δυνατό να διατηρηθεί το πνεύμα της νεωτερικότητας, του μοντερνισμού.

Πράσινος τοίχος προφοράς

Η συνολική διακόσμηση του μικρού χώρου της κουζίνας με ξύλινα πάνελ έχει δημιουργήσει μια ιδανική εσωτερική επιλογή για ιδιοκτησία προαστίων. Ζωγραφίζοντας έναν από τους τοίχους στο χρώμα του νεαρού φυλλώματος, ήταν δυνατό να δημιουργηθεί μια επιφάνεια προφοράς, η οποία επαναλήφθηκε στα καθίσματα των σκαμπό μπαρ, και πάλι ξύλινη.

Χιονάτης μινιμαλισμός

Σε αυτή την τραγανή λευκή κουζίνα-τραπεζαρία με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, οι τοίχοι και τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από ξύλο, ασβεστωμένα χωρίς αναγνώριση. ο χώρος είναι κυριολεκτικά γεμάτος με το φως και τη φρεσκάδα του χιονισμένου φινιρίσματος.

Νησί ως πάγκος

Αυτή η ασυνήθιστη κουζίνα έχει αρκετές ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις – όχι μόνο τη χρήση διαφόρων τύπων ξύλου για φινίρισμα επιφανειών, αντίθεση οροφής και σχεδιασμού κουκούλας, αλλά και τον αρχικό σχεδιασμό του νησιού της κουζίνας με τη μορφή πάγκου.

Ρωσική χώρα

Τα ρωσικά κίνητρα σε αυτήν την εκλεκτική κουζίνα με έντονα στοιχεία της χώρας εκδηλώθηκαν, πρώτα απ ‘όλα, στη διακόσμηση των τοίχων – η τοιχοποιία του κορμού έγινε το αποκορύφωμα του δωματίου. Το ελαφρύ χρώμα μέντας των ντουλαπιών κουζίνας, μια βαθιά μπλε απόχρωση υφασμάτων για παράθυρα, ένα πρωτότυπο σύστημα φωτισμού – όλα λειτουργούν για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό εσωτερικό μιας εξοχικής κουζίνας.

Ξύλο για μια μικρή κουζίνα

Μικρή μοντέρνα κουζίνα

Για μικρούς χώρους κουζίνας, τα ανοιχτόχρωμα ξύλα που μπορούν να επεκτείνουν οπτικά το δωμάτιο θα γίνουν μια ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση επιφανειών με τη βοήθεια ξύλου. Το ίδιο αποτέλεσμα διευκολύνει η χρήση γυάλινων ενθεμάτων στις πόρτες των ντουλαπιών κουζίνας, του καθρέφτη και των γυαλιστερών επιφανειών..

Ξύλο και πέτρα

Στοιχεία εξοχής στη σύγχρονη κουζίνα

Μια ξύλινη οροφή με άφθονη χρήση δοκών διαφόρων διαμορφώσεων, μαζί με τη διακόσμηση των λίθων σε έναν από τους τοίχους, έφεραν πινελιές στο μοντέρνο σχέδιο αυτής της ευρύχωρης κουζίνας..

Ελαφριά φυλή για λευκή κουζίνα

Ένας μικρός χώρος κουζίνας δεν χρειαζόταν μόνο λευκά ντουλάπια και οικιακές συσκευές, αλλά και ανοιχτόχρωμο ξύλο για οροφές, στηρίγματα, πάγκους και δάπεδα.

Ξύλο και σκούρος τόνος ντουλαπιών

Τα ξύλινα τελειώματα της οροφής και του δαπέδου, των ανοιγμάτων των παραθύρων και των θυρών σε αυτήν την κουζίνα σε εξοχικό στιλ έχουν προστατεύσει το συνδυασμένο σύστημα ντουλαπιών σε μια ζωγραφισμένη και φυσική εμφάνιση. Ο βαθύς, σκοτεινός τόνος των επίπλων κουζίνας έχει γίνει μια αντίθεση προσθήκη στο εσωτερικό..

Κάτω από τις καμάρες μιας ξύλινης οροφής

Ένα άλλο παράδειγμα κουζίνας στην οποία τα σκουρόχρωμα ντουλάπια έχουν γίνει το επίκεντρο ανάμεσα στο συνολικό ξύλινο φινίρισμα κυριολεκτικά όλων των επιφανειών του δωματίου. Μια πρωτότυπη τραπεζαρία σε μπεζ τόνους με έναν ασυνήθιστο πολυέλαιο από πάνω συμπλήρωσε το ενδιαφέρον σχέδιο του χώρου της κουζίνας.

Κόκκινο και λευκό ξύλο

Τα ξύλα σε δύο αντίθετες αποχρώσεις έχουν γίνει η βάση της εσωτερικής διακόσμησης σε μοντέρνο στυλ με πινελιές της χώρας. Το πλούσιο, βαθύ χρώμα της οροφής φαίνεται να κρέμεται από την ελαφριά, ευάερη παλέτα των ντουλαπιών κουζίνας και του δαπέδου. Χαλύβδινες, χρώμιο και γυαλιστερές επιφάνειες φέρνουν το πνεύμα της νεωτερικότητας και της προόδου στο εσωτερικό.

Παλαιωμένο ξύλο

Γκαρνταρόμπα με μπλε προφορά

Η χρήση ενός τοίχου βαμμένου σε έντονο χρώμα ως προφορά είναι μια αρκετά κοινή τεχνική. Τι θα λέγατε για μια ντουλάπα σε έντονο μπλε χρώμα; Μεταξύ των ξύλινων τελειωμάτων, αυτό το έπιπλο μοιάζει με εστιακό σημείο..

Ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

Μία από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις για φυσικά υλικά είναι η κατασκευή επίπλων. Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι της κουζίνας τείνουν όλο και περισσότερο προς μίμηση φυσικού υλικού, το MDF χρησιμοποιείται για την κατασκευή σετ επίπλων, αλλά το μασίφ ξύλο δεν χάνει τη δημοτικότητά του ως υλικό για έπιπλα, αν και πιο ακριβό.

Εξοχική κουζίνα-τραπεζαρία

Ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

Αβαφή συστήματα αποθήκευσης

Η χρήση του αρχικού χρώματος ξύλου στην κατασκευή συστημάτων αποθήκευσης κουζίνας σάς επιτρέπει να επιτύχετε ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις στο πλαίσιο εσωτερικών χώρων κουζίνας. Ακόμη και τα μικρά δωμάτια, όπου είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε, εκτός από την κουζίνα, επίσης μια τραπεζαρία, δέχονται τέλεια ξύλο στη στάση τους, είναι σημαντικό μόνο το φινίρισμα να είναι κυρίως ελαφρύ. Σε αυτή την περίπτωση, το ξύλο της μονάδας κουζίνας φαίνεται το πιο συμφέρουσα..

Δέντρο παντού

Totalwood

Ξύλινοι και σκοτεινοί πάγκοι

Σε αυτή την παραδοσιακή κουζίνα, το ξύλο είναι κυριολεκτικά παντού – ως υλικό για επίπλωση, σε δάπεδα, παράθυρα και πόρτες. Και για έναν προαστιακό χώρο, θα είναι μάλλον δύσκολο να βρούμε μια επιλογή..

Ταπετσαρία με ξύλινη εκτύπωση

Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενεργά ξύλο σε ένα μοντέρνο εσωτερικό κουζίνας – ακόμα και ως εκτύπωση σε ταπετσαρία. Η σκούρα, καφέ-γκρι παλέτα ξύλου των ντουλαπιών κουζίνας και του δαπέδου έχει γίνει ένας εξαιρετικός συνεργάτης της μεταλλικής λάμψης των οικιακών συσκευών, των γυάλινων επιφανειών και των μοντέρνων κρεμαστών φώτων..

Σε ανοιχτά χρώματα

Ένας ενδιαφέρων τρόπος χρήσης ξύλου για την κατασκευή επίπλων κουζίνας μπορεί να είναι ένας συνδυασμός βαμμένων επιφανειών και του υλικού στη φυσική του μορφή. Η ξύλινη-λευκή παλέτα του σετ κουζίνας συμπληρώθηκε με χιονισμένους πάγκους και σκαμπό, καθώς και ξύλινο τραπέζι φαγητού.

Συνδυασμένο ξύλο

Και αυτό είναι ήδη ένα παράδειγμα συνδυασμού διαφορετικών τύπων ξύλου μέσα στην ίδια πρώτη ύλη για την παραγωγή επίπλων κουζίνας. Η αρχική παλέτα επίπλων μπορεί να γίνει η βάση για την έννοια ενός ρετρό στυλ τόσο για τις κουζίνες της χώρας όσο και της πόλης..

Με φόντο έναν τοίχο από τούβλα

Τα ξύλινα ντουλάπια φαίνονται υπέροχα με φόντο την τοιχοποιία, επαναλαμβάνοντας μερικές από τις αποχρώσεις του. Το μείγμα των στυλ της χώρας και της σοφίτας σε ένα χώρο είναι το αποτέλεσμα της εμφάνισης ενός πρωτότυπου και εξατομικευμένου εσωτερικού χώρου κουζίνας..

Νησί στρογγυλής κουζίνας

Το σύνολο κουζίνας από ανοιχτόχρωμο ξύλο περιλαμβάνει όχι μόνο ντουλάπια και συρτάρια, αλλά και ένα νησί με το αρχικό στρογγυλό σχήμα και μια τραπεζαρία που αποτελείται από ένα τραπέζι με στρογγυλεμένο γυάλινο πάτωμα και καρέκλες με ψάθινα καθίσματα..

Σε μια σκοτεινή παλέτα

Τα ντουλάπια κουζίνας από άβαφο ξύλο φαίνονται εκπληκτικά αρμονικά στο εσωτερικό μιας μοντέρνας κουζίνας. Το σκούρο ξύλο έχει συνάψει μια άνετη συμμαχία με τη γυαλάδα από γυαλί και επιφάνειες καθρέφτη.

Σε κοκκινωπές αποχρώσεις

Μικρή κλασική κουζίνα

Ακόμη και μια μικρή κουζίνα σε κλασική αντοχή μπορεί να δεχτεί οργανικά ένα ευρύχωρο σετ από φυσικό ξύλο χωρίς να χάσει μια ουγγιά πολυτέλειας και άνετης γοητείας..

Εσωτερικό σε αντίθεση

Ο αντίθετος συνδυασμός ανοιχτόχρωμου ξύλου και σκούρων αποχρώσεων πάγκων και συσκευών έγινε η βάση για τη σχεδιαστική ιδέα αυτής της εξοχικής κουζίνας. Φαίνεται ότι κάθε διαθέσιμη επιφάνεια του δωματίου έχει χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει συστήματα αποθήκευσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα ευρύχωρο ξύλινο σετ κουζίνας με πρωτότυπο χρώμα..

Ξύλινο σύστημα ντουλαπιών

Τα ντουλάπια κουζίνας από άβαφο ξύλο και πέτρα είναι δύο πυλώνες εξοχικού στυλ που υποστηρίζουν πολλούς εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των μοντέρνων..

Δέντρο τζίντζερ

Όπως σε μια καλύβα

Ξύλινη τραπεζαρία για κουζίνα-τραπεζαρία

Ακόμη και σε μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας, μια ξύλινη ομάδα τραπεζαρίας θα φαίνεται οργανική, επειδή αποτελεί ήδη από μόνη της ένα πλήρες σύνολο. Είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε μοντέλα καρεκλών και τραπέζι κατάλληλο για το στυλ του εσωτερικού, καθώς και να λάβετε υπόψη τα συνδυαστικά χρώματος.

Σε μια φωτεινή κουζίνα

Σε αυτήν την ευρύχωρη, φωτεινή κουζίνα, όχι μόνο τα ντουλάπια της κουζίνας είναι ξύλινα, αλλά η τραπεζαρία και οι καρέκλες έχουν βαφτεί σε ανοιχτό γκρι χρώμα για να φέρουν μια αρμονική σύνδεση με τις αποχρώσεις της επένδυσης πέτρας πάνω από τις επιφάνειες εργασίας..

Πρωτότυπη ομάδα φαγητού

Αυτή η πρωτότυπη συνδυασμένη ομάδα τραπεζαρίας φτιαγμένη από ανοιχτόχρωμα ξύλα για να ταιριάζει με το φινίρισμα και την επίπλωση κουζίνας είναι το αποκορύφωμα αυτού του χώρου. Η ζεστασιά του ελαφρού ξύλου αντισταθμίζει επιτυχώς την ψυχρή λάμψη των επιφανειών των οικιακών συσκευών και αξεσουάρ.

Παρακμιακή χώρα

Στην ελαφρώς παρακμιακή εξοχική κουζίνα, εκτός από τη χρήση ξύλου για ντουλάπια, τοίχους και δάπεδα, ξύλο ασυνήθιστης απόχρωσης έχει χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει τον πάγκο του νησιού της κουζίνας, το οποίο λειτουργεί και ως τραπέζι φαγητού. Οι σκούρες κλασικές ξύλινες καρέκλες συμπλήρωσαν τη σύνθεση της ομάδας φαγητού.

Κοκκινωπή παλέτα χρωμάτων

Πολυέλαιος κέρατος

Ένα άλλο παράδειγμα ξύλινης τραπεζαρίας που περιβάλλεται από ένα συνολικό ξύλινο φινίρισμα. Η ζεστή, κοκκινωπή σκιά του ξύλου έγινε η βάση της έννοιας της κουζίνας για κυνηγετικό κατάλυμα ή ιδιοκτησία προαστιακού σπιτιού.

Ξύλινα σκαμπό μπαρ

Ξύλινα σκαμπό από ελαφρύ ξύλο γύρω από το νησί της κουζίνας δημιούργησαν ένα αρμονικό, πρωτότυπο σύνολο που κοσμούσε τη φωτεινή κουζίνα, φέρνοντας ένα στοιχείο ελαφρότητας.

Πάγκοι σε μοντέρνο εσωτερικό

Και αυτή η τραπεζαρία αποτελείται από ένα μεγάλο τραπέζι με ξύλινους πάγκους, το οποίο είναι σίγουρα στο πνεύμα αυτής της μινιμαλιστικής κουζίνας με στοιχεία μεταμοντερνισμού..

Ρουστίκ χώρα στο «ξύλινος» κουζίνα

Συχνά, οι εσωτερικοί χώροι της κουζίνας σε εξοχικό στιλ είναι εφοδιασμένοι με ρουστίκ στοιχεία – σκόπιμα τραχιά τελειώματα, ξύλο χωρίς επεξεργασία, χρησιμοποιώντας κορμούς αντί για κολώνες, κούτσουρα ως σουβέρ ή μικρά καθίσματα. Τέτοια αντικείμενα όχι μόνο φέρνουν κάποια ωμότητα, ασυγκράτηση στο εσωτερικό της κουζίνας, αλλά επίσης δίνουν στην ατμόσφαιρα μια πιο ζωντανή, φυσική εμφάνιση..

Μεσογειακό στυλ

Αυτή η μεσογειακή κουζίνα, με οροφές με σκούρα δοκάρια, τοξωτά παράθυρα, φινιρίσματα και έπιπλα σκόπιμα παλαιωμένα, και γαλαζοπράσινα κεραμικά πλακίδια, όλα λειτουργούν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και ζεστό σπίτι-κουζίνα..

Ρουστίκ στοιχείο

Ακόμα και τα πρωτοποριακά σχέδια του χώρου της κουζίνας μπορούν να πάρουν ένα ρουστίκ στοιχείο που μοιάζει σαν να ήρθε μόλις από το δρόμο. Ο αρχικός σχεδιασμός του πάγκου τραπεζαρίας ταιριάζει με το υλικό του δαπέδου, φέρνοντας τη ζεστασιά της φύσης σε αυτό το βασίλειο από ασημένιο ανοξείδωτο ατσάλι.

Πρωτότυπο τραπέζι

Αυτή η ξύλινη προέκταση του νησιού της κουζίνας δεν ήταν το μόνο ρουστίκ στοιχείο αυτής της αρκετά παραδοσιακής κουζίνας. Η βάση του νησιού και οι συρόμενες συρόμενες πόρτες είναι κατασκευασμένες από σχεδόν ανεπεξέργαστες σανίδες, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ανοιχτών ραφιών για πιάτα. Ως αποτέλεσμα, η κλασική κουζίνα έχει γίνει λίγο αγροτική, γεμάτη με μεγάλη ζεστασιά και ζεστασιά στο σπίτι..

Τραχιά χώρα

Τα ντουλάπια, τα τραπέζια, οι οροφές και τα δοκάρια είναι όλα κατασκευασμένα από ξύλο. Όμως, παρά την αφθονία του ξύλου, ο χώρος της κουζίνας φαίνεται μοντέρνος και προηγμένος, χάρη στο τσιμεντένιο δάπεδο, τη λάμψη από ανοξείδωτο ατσάλι στις συσκευές και το πίσω μέρος και τη λάμψη των χαλύβδινων καρεκλών και σκαμπό..

Τραχύτητα στο ξύλο και στο εσωτερικό

Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς ένας σύγχρονος χώρος κουζίνας με λαμπερές, επιχρωμιωμένες επιφάνειες μπορεί να ενσωματωθεί επιτυχώς με ένα ξύλινο φινίρισμα στη φυσική του μορφή..

Τραπέζι με κούτσουρο

Ρουστίκ νησί τραπέζι

Ένα νησί κουζίνας, που μοιάζει περισσότερο με ένα τεράστιο κούτσουρο με πάγκο, πρωτότυπα σκαμπό, όλα αυτά, σε συνδυασμό με πανταχού παρόντα ξύλινα διακοσμητικά σε διαφορετικές αποχρώσεις, δημιουργούν ένα μοναδικό εσωτερικό μιας εξοχικής κουζίνας, το οποίο είναι δύσκολο να ξεχαστεί και δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί δικό σου σπίτι.

Πέτρα και τραχύ ξύλο

Ανοιχτά και κλειστά ντουλάπια

Δοκοί οροφής με σκουληκότρυπες και τραχύτητα συνυπάρχουν άνετα με τον τακτοποιημένο σχεδιασμό των αντίθετων ανοιχτών και κλειστών ντουλαπιών. Η πρωτοτυπία του δωματίου δίνεται από μια ασυνήθιστη διακόσμηση και σύστημα φωτισμού.

Μινιμαλισμός και χώρα

Είναι δύσκολο να πούμε σε ποιο στυλ αυτός ο χώρος της κουζίνας ελκύει περισσότερο – εξοχή ή μινιμαλισμός. Το τραχύ ξύλο συναντά τη λάμψη του ανοξείδωτου χάλυβα και τη δροσιά των πέτρινων επιφανειών.

Βασίλειο του ξύλου

Τέτοια αφθονία ξύλινων επιφανειών και επίπλων σε έναν χώρο δεν βρίσκεται συχνά. Η αγροτικότητα του εσωτερικού εκδηλώθηκε με τη χρήση κορμών ως στηλών στήριξης και δοκών οροφής. Η σκόπιμα τραχιά διακόσμηση του δωματίου συναντά την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια των ξυλόγλυπτων επίπλων διαφόρων αποχρώσεων. Ολοκληρώνοντας την ασυνήθιστη εικόνα της εξοχικής κουζίνας ήταν τα πρωτότυπα σκαμπό μπαρ από σκούρο ξύλο.

Ξύλινη κουζίνα