Εσωτερικό και σχεδιασμός ανδρικού δωματίου

Η πρώτη συσχέτιση που προκύπτει όταν σκεφτόμαστε το ανδρικό δωμάτιο είναι ο μινιμαλισμός. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό ακριβώς συμβαίνει, επειδή οι άντρες χρειάζονται χώρο, αγαπούν την ελευθερία. Οι άνδρες είναι κυνηγοί από τη φύση τους, πολεμιστές – αυτό είναι εγγενές σε αυτούς από τη φύση τους. Δεν χρειάζονται πολλά έπιπλα: ένα άνετο κρεβάτι, μια ντουλάπα, ένα τραπέζι με υπολογιστή, μια καρέκλα και ίσως μερικές πολυθρόνες, μια τηλεόραση – αυτό είναι όλο το μυστικό ενός επιτυχημένου εσωτερικού χώρου. Ως διακόσμηση, μπορείτε να βρείτε μια συλλογή όπλων, έναν πίνακα ζωγραφικής, μερικά κέρατα, μουσικά όργανα ή αθλητικό εξοπλισμό. Or ίσως δεν θα υπάρχει καθόλου διακόσμηση, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για εκπροσώπους του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας.

Διακόσμηση στο ανδρικό υπνοδωμάτιο Μουσικά όργανα στο ανδρικό δωμάτιο

Φυσικά, δεν υπάρχει ένα μέγεθος που να ταιριάζει σε κάθε στυλ, σχεδιασμό και εσωτερικό σχεδιασμό που θα ταιριάζει σε όλους τους άνδρες. Όλα εξαρτώνται από την ανδρική ιδιοσυγκρασία, τον χαρακτήρα, το γούστο και τις προτεραιότητες της ζωής. Μπορείτε να συζητήσετε μόνο για τις διαθέσιμες επιλογές και να επιλέξετε κάτι κατάλληλο για τον εαυτό σας..

Ας δούμε τις λεπτομέρειες που μπορεί να υπάρχουν σε ένα ανδρικό δωμάτιο..

Εσωτερικό του ανδρικού δωματίου

Κρεβάτι. Στους άντρες αρέσουν οι πτυσσόμενοι καναπέδες για την πρακτικότητα τους, αλλά ακόμα πιο συχνά επιλέγουν μεγάλα κρεβάτια – δεν χρειάζεται να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν, είναι πολύ βολικό.

Κρεβάτι στο ανδρικό δωμάτιο

Επιφάνεια εργασίας με υπολογιστή και πολυθρόνα ή καρέκλα. Το γραφείο πρέπει να είναι άνετο, ευρύχωρο για να χωράει στον υπολογιστή και να υπάρχει αρκετός χώρος, με συρτάρια για χαρτί και είδη γραφείου, καθώς πολλοί άνδρες πρέπει να εργάζονται από το σπίτι. Επομένως, εκτός από ένα άνετο τραπέζι, χρειάζεστε μια καλή καρέκλα, μπορείτε επίσης να έχετε μια καρέκλα, αλλά η καρέκλα είναι πιο μαλακή, πιο άνετη, η πλάτη και ο λαιμός δεν είναι τόσο μουδιασμένοι. Μπορείτε να ακουμπήσετε στη μαλακή πλάτη για μερικά δευτερόλεπτα και να ξεκουραστείτε.

Τουαλέτα ανδρών

Μια ντουλάπα ή απλά μια ντουλάπα, που είναι πιο βολική για κάποιον. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί επιχειρηματίες προτιμούν μια γκαρνταρόμπα, αφού όλα τα κοστούμια, πουκάμισα, παντελόνια, γραβάτες που πρέπει να κρέμονται σε κρεμάστρες και όχι ρυτίδες τοποθετούνται εκεί. Είναι πολύ άβολο αν πρέπει να ξεκινήσετε κάθε πρωί με σιδέρωμα επαγγελματικών κοστουμιών. Τα περιστασιακά ρούχα τοποθετούνται στα ράφια της ίδιας γκαρνταρόμπας και όλα είναι στο χέρι, όλα είναι στη θέση τους και σε ένα μέρος. Και όσοι δεν είναι σε επαφή με την επιχειρηματική πλευρά της ζωής και δεν χρειάζονται κοστούμια, επιλέγουν συνηθισμένες ντουλάπες, με ράφια και μικρό χώρο για κρεμάστρες – άλλωστε, κάθε άντρας έχει τουλάχιστον ένα κοστούμι, αλλά πρέπει να έχει.

Ντουλάπα στο ανδρικό δωμάτιο Ντουλάπα στο ανδρικό υπνοδωμάτιο

Τηλεόραση. Φυσικά, αυτό είναι ένα σημαντικό έπιπλο για κάθε σύγχρονο άνδρα. Τους αρέσει να ξαπλώνουν στο κρεβάτι, να βλέπουν ταινίες, προγράμματα, αθλητικά παιχνίδια.

Τηλεόραση στο εσωτερικό του ανδρικού δωματίου

Σε ορισμένα αντρικά δωμάτια μπορείτε να βρείτε κονσόλες παιχνιδιών – αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι των ανδρών. Το μπαρ ποτών ταιριάζει επίσης με το μοντέρνο ανδρικό υπνοδωμάτιο.

Οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν τους άνδρες στο δωμάτιό τους να αφήσουν ένα μέρος για ένα εργαστήριο. Αφήστε το να είναι μικρό, αλλά η εργασία στο χέρι ανακουφίζει από το άγχος, τον ερεθισμό και ηρεμεί και αποσπά την προσοχή από τις καθημερινές ανησυχίες. Αλλά αν το πλάνο της κρεβατοκάμαράς σας είναι μικρό, αυτό δεν είναι επίσης πρόβλημα, μπορείτε να φτιάξετε ένα κινητό εργαστήριο που πρακτικά δεν καταλαμβάνει χώρο, δηλαδή να δημιουργήσετε κάτι μικρό στο τραπέζι ή στο κρεβάτι που δεν θα λερώνει τα έπιπλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δουλειά σας ως διακόσμηση για το δικό σας δωμάτιο, εξοπλίζοντας ένα ή περισσότερα ράφια για ένα είδος έκθεσης. Or δωρίστε τις δημιουργίες σας σε φίλους και συγγενείς.

Χειροποίητη διακόσμηση στο εσωτερικό

Η σουρεαλιστική διακόσμηση φωτίζει τα αντρικά δωμάτια. Αυτά μπορεί να είναι ασυνήθιστοι πίνακες, ειδώλια, γλυπτά..

Ζωγραφική στο εσωτερικό μιας ανδρικής κρεβατοκάμαρας Σουρεαλιστικό εσωτερικό ανδρικού δωματίου Ασυνήθιστο εσωτερικό ενός ανδρικού υπνοδωματίου Ενδιαφέρουσα εικόνα στο εσωτερικό

Λουλούδια. Φυσικά, είναι γενικά αποδεκτό ότι μόνο οι γυναίκες διακοσμούν τα δωμάτιά τους με λουλούδια, αλλά αυτό είναι ένα παραλήρημα. Σε πολλούς εκπροσώπους του ισχυρού φύλου αρέσει να τοποθετούν λουλούδια στα υπνοδωμάτια τους – αυτό είναι επιπλέον οξυγόνο, ένα όμορφο εσωτερικό και μια ζεστή ατμόσφαιρα..

Λουλούδια στο εσωτερικό του ανδρικού δωματίου Λουλούδια στο εσωτερικό

Σχεδιασμός ανδρικού δωματίου

Όσον αφορά τις προτιμήσεις χρώματος, τις περισσότερες φορές πρόκειται για σκούρους τόνους: καφέ, καφέ, γκρι, τούβλο και μαύρο. Το ανδρικό εσωτερικό κυριαρχείται κυρίως από ουδέτερες και σιωπηλές αποχρώσεις..

Μαύρο στο ανδρικό δωμάτιο Χρώμα για το σχεδιασμό του ανδρικού υπνοδωματίου 16_λεπ Ανδρική κρεβατοκάμαρα

Αν και, φυσικά, ο σχεδιασμός ενός ανδρικού υπνοδωματίου μπορεί να είναι σε απαλά χρώματα, ανοιχτό, ακόμη και λευκό. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έλλειψη αρρενωπότητας, απλώς δεν είναι όλοι άνετοι να ζουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο..

Ελαφρύ σχέδιο ανδρικού δωματίου Απαλές αποχρώσεις του ανδρικού υπνοδωματίου Άσπρο ανδρικό υπνοδωμάτιο με έντονες πινελιές

Πλινθοδομή στον τοίχο, ξύλινα έπιπλα, πυκνές και βαριές κουρτίνες – αυτό είναι που μπορεί συχνά να βρεθεί στα ανδρικά «φωλιά», αντανακλά την αντρική βιαιότητα, τη δύναμη και τον χαρακτήρα με έντονη θέληση.

Πλινθοδομή στο ανδρικό υπνοδωμάτιο Το δέντρο στο ανδρικό υπνοδωμάτιο Σχεδιασμός ανδρικού δωματίου με ξύλο

Ο φωτισμός στο αρσενικό εσωτερικό αντανακλά επίσης τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη, σπάνια μπορείτε να βρείτε ένα πολύ φωτεινό δωμάτιο, αν και αυτό συμβαίνει.

Ελαφρύ αντρικό δωμάτιο ανδρικό υπνοδωμάτιο με ελαφρύ σχέδιο

Αλλά κυρίως οι άντρες λατρεύουν το χαμηλό φως ενός απλίκου, ενός φωτιστικού δαπέδου ή μερικών μικρών λαμπτήρων..

Χαμηλός φωτισμός στην κρεβατοκάμαρα των ανδρών Φωτισμός στο ανδρικό δωμάτιο

Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να έχουν το δικό τους «γωνία», όπου μπορεί να κάνει τα αγαπημένα του πράγματα, ίσως μόνος με τις δικές του σκέψεις ή παρέα με φίλους. Όπου κανείς και τίποτα δεν θα αποσπάσει την προσοχή από την αγαπημένη σας παράσταση, από το να παίξετε ένα μουσικό όργανο ή για να πιείτε απλά μπύρα με την ησυχία σας.

Άνετο υπνοδωμάτιο για άντρες Άνετο αντρικό δωμάτιο