Οι τάσεις της κουζίνας μέσα από το πρίσμα της κρίσης

Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί εμπόδιο στην άνεση. Παρά μια άλλη οπισθοδρόμηση, οι άνθρωποι εξακολουθούν να προσπαθούν να κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Η σωστή τοποθέτηση αντικειμένων, η επιλογή υλικών και εξαρτημάτων θα σας επιτρέψει να συναντήσετε νέες τάσεις και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε πολλά. Και επειδή δεν υπάρχουν μικροπράγματα, θα πρέπει να ξεκινήσετε σχεδιάζοντας την περίμετρο. Αυτό σημαίνει ότι οι κλασικές ρυθμίσεις επίπλων σε σχήμα U και L πρέπει να αποφεύγονται. Τέτοια σχέδια θα απαιτήσουν γωνιακά ερμάρια με πτυσσόμενα τμήματα. «στροβιλοδρόμιο» και, επομένως, ακριβά αξεσουάρ. Ανατρέξτε σε μια γραμμική θέση ή υιοθετήστε μια ιδέα για έναν μετρητή ράβδων. Με καλά σχεδιασμένη εργονομία, η λειτουργικότητα του χώρου δεν θα επηρεαστεί καθόλου.

Η επενδεδυμένη επιφάνεια των τμημάτων

Το κόστος και το υλικό είναι άμεσα ανάλογα. Το laminate είναι φθηνότερο από μασίφ ξύλο, ακρυλικές και βερνικωμένες επιφάνειες. Μια κουζίνα με μπροστινά μέρη από μελαμίνη με ματ φινίρισμα είναι ακριβώς δύο φορές φθηνότερη από τα έπιπλα από MDF με γυαλιστερό βερνίκι και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πανομοιότυπο. Με το βλέμμα στην Ευρώπη, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το φθηνό laminate ήταν ο ηγέτης στις απαιτήσεις των καταναλωτών για μία μόνο σεζόν..

Καφέ και λευκό σχέδιο

Ένα προσαρμοσμένο σετ θα προσαρμόσει βέλτιστα τον χώρο, θα επιλύσει το δίλημμα χρωμάτων, θα λάβει υπόψη εργονομικά ζητήματα και θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε υφές με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Τα επάνω τμήματα με ακρυλικό φινίρισμα και τα κάτω από laminate θα μειώσουν σημαντικά το κόστος της συσκευασίας. Ο πραγματικός συνδυασμός είναι MDF με προσόψεις καλυμμένες με φύλλο ή χρώμα και πάνελ από μοριοσανίδες με επένδυση από μαλαμίνη στο εσωτερικό. Και αν το ανασυρόμενο σύστημα αντικατασταθεί με ένα περιστρεφόμενο, ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πάρετε ευχάριστα μπόνους: αποκλειστικότητα και εξοικονόμηση. Το σχέδιο είναι τυπικό για όλους τους κατασκευαστές της μεσαίας κατηγορίας και αναπτύσσεται συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Η πιο δημοσιονομική επιλογή είναι η εφαρμογή φιλμ PVC σε μονάδες και εκδόσεις με μοριοσανίδες μεμβράνης. Παρακαλώ σημειώστε: το ξύλινο χαρτόνι με βερνίκι είναι αρκετές φορές πιο ακριβό από την προηγούμενη έκδοση. Σε αντίθεση με τις πλαστικές ή βερνικωμένες επιφάνειες, μια τέτοια ομάδα δεν θα φέρει μεγάλη ζημιά στο πορτοφόλι..

Οι διαθέσιμες επιλογές με βάση MDF είναι φθηνές και πρακτικές. Οι όμορφες αυλακώσεις ή το ανάγλυφο έχουν καλυφθεί με ματ ή γυαλιστερά στρώματα και ο αριθμός τους καθορίζει το κόστος. Οι λακαρισμένες λείες επιφάνειες με καθρέφτη έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ. Κάθε γνωστή εταιρεία σήμερα παράγει 1-2 συλλογές με λακαρισμένες και βαμμένες προσόψεις..

Όμορφη μίμηση Μια πρακτική λύση Υπέροχο μείγμα Επένδυση καφέ πρόσοψης

Τι άλλο αξίζει να αποθηκεύσετε

Η εγρήγορση για τα υλικά του προϋπολογισμού δεν δικαιολογείται. Η παραγωγή μοντέλων premium κατηγορίας και αυτών που ανακοινώθηκαν νωρίτερα πραγματοποιείται σύμφωνα με ενιαία τεχνικά πρότυπα και προβλέπει πολλά χρόνια λειτουργίας. Με την πάροδο του χρόνου, η ιδέα της αλλαγής πρακτικών επίπλων θα βασίζεται μόνο στην επιθυμία να έχετε ένα μοντέρνο σχέδιο. Παρεμπιπτόντως, οι κατασκευαστές συχνά διαβεβαιώνουν ότι οι προσόψεις επίπλων είναι ξύλινες ή κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για μοριοσανίδες με φυσική όψη καπλαμά, αυτό είναι δικαίωμά σας. Ξύλινα κεράσια, οξιά και άλλα – $ 1000 ανά γραμμικό μέτρο. Εάν πολλαπλασιάσετε την τιμή με τις παραμέτρους του κιτ, θα πρέπει να σκεφτείτε τη σκοπιμότητα αγοράς, αν και σε αυτήν την έκδοση οι ενότητες φαίνονται ακριβές και κύρους.

  • Τυφλές πόρτες χωρίς θραύσματα γυαλιού και ένθετα βιτρό, αγνοώντας πλαίσια αλουμινίου θα έχουν ευχάριστη επίδραση στον προϋπολογισμό. Αρκετά πολύχρωμα πάνελ, η παρουσία ανοιχτών ραφιών για να διακοσμήσετε την περίμετρο και να δείξετε την ατομικότητα.
  • Αγνοήστε τις αρθρωτές πόρτες, τις συρόμενες πόρτες και τυχόν άλλες μη τυποποιημένες πόρτες. Σε αντίθεση με την κλασική λύση, η τεχνική δημιουργικότητα είναι ζημιά στο πορτοφόλι.
  • Ένα μεγάλο ντουλάπι είναι πιο κερδοφόρο από δύο μικρά. Είναι λογικό να δούμε την επιλογή με συμπαγές σώμα και μεγάλα τμήματα. Σε αυτήν την έκδοση, τα ντουλάπια είναι κατασκευασμένα από μοριοσανίδες και σανίδες MDF, έχουν τεχνολογικές όψεις ή είναι διακοσμημένα με καπλαμά.
  • Το σύστημα πλαισίου θα κοστίσει περισσότερο, αν και προσελκύει με δημιουργικό σχεδιασμό. Επιτρέπεται η εισαγωγή ενός πλαστικού πάνελ σε μια ξύλινη δομή και ενός φωτεινού πάνελ μελαμίνης σε ένα μεταλλικό. Το σχήμα μπορεί να επαναληφθεί αντίστροφα ή μπορείτε να κάνετε έναν άλλο συνδυασμό..

Εκφραστικότητα αντίθεσης Μονόχρωμος σχεδιασμός Απαλή αρμονία

Αντικαταστήστε τον πέτρινο πάγκο σας με απομίμηση. Σύμφωνα με ορισμένα χαρακτηριστικά, υπερβαίνει την ποιότητα ενός αναλόγου και είναι αρκετές φορές φθηνότερη. Όσον αφορά τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, σημειώνεται υψηλή δομική εκφραστικότητα. Οι εκδόσεις τραπεζιών από πλακάκια είναι πρακτικές και προσιτές, συνδυάζονται τέλεια με οποιαδήποτε ομάδα. Η μόνη προϋπόθεση είναι η συνεχής παροχή στεγανότητας στα άκρα. Το εισερχόμενο νερό παραμορφώνει γρήγορα την επιφάνεια.

Τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν εγγύηση μεγάλης διάρκειας ζωής των μονάδων και δεν είναι απαραίτητο να εξοικονομήσετε αμορτισέρ, μεντεσέδες και άλλες λεπτομέρειες. Οι λοξές πόρτες και τα συρτάρια που σφίγγουν καλά δεν πρέπει να χαλάσουν τη διάθεση το πρωί. Με μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων, δεν είναι δύσκολο να αγοράσετε ένα τυπικό σύνολο καλής ποιότητας. Οι διοργανωτές συρταριών είναι ένα λειτουργικό βοήθημα για την καθημερινή ζωή. Είναι ανεκτίμητα από άποψη οργάνωσης μικρών πραγμάτων και οργάνωσης της καθημερινής ζωής, αλλά τα ένθετα, οι θήκες μπουκαλιών και μια σειρά παρόμοιων αξεσουάρ αξίζουν επίσης αξιοπρεπώς. Αλλά αν εγκαταλείψετε τα κύρια υλικά όπως το χρωμίου χρωμίου και το ξύλο, τα αντίστοιχα πλαστικά θα αντιμετωπίσουν εξίσου καλά το έργο της αποθήκευσης..

Στην παράδοση του μινιμαλισμού Άνεση στο σπίτι Λείες επιφάνειες

Κλασικό σχέδιο ή «μαύρος» δημιουργικός?

Στις τελευταίες τάσεις κυριαρχεί ο εκλεκτικισμός. Αυτό ισχύει για υλικά και γκάμα εξωτερικών επενδύσεων. Η διακόσμηση απλών προσόψεων με καπλαμά και σμάλτα, βαμμένες επιφάνειες είναι τα επίκαιρα χαρακτηριστικά της εποχής. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για μη τυποποιημένες λύσεις μπορεί να εξηγηθεί εύκολα – όλες οι επιτρεπόμενες διαμορφώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό το τμήμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχει εφευρεθεί τίποτα νέο. Επιπλέον, με μια τέτοια παρουσίαση, είναι δυνατό να ικανοποιηθούν ταυτόχρονα τα αιτήματα όλων των μελών της οικογένειας σε στιλιστικές και υφές προτιμήσεις..

Ελαφρύς χώρος Μακρά κουζίνα

Οι κλασικές ντουλάπες από μασίφ ξύλο είναι πάντα σχετικές. Παρά το γεγονός ότι οι διανομείς κορυφαίων εταιρειών μειώνουν τις προσφορές τους, χάρη στη φαντασία των σχεδιαστών, μας περιμένουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Προοπτική της χρονιάς – μπαλωμένες προσόψεις ταινιών με επαρκές κόστος.

35

Το λευκό και οι λεπτές αποχρώσεις του είναι το αναδρομικό και το μέλλον των μινιμαλιστικών σχεδίων. Μαζί με το γκρι και τις αποχρώσεις του, την τελευταία δεκαετία, το αχρωματικό σχήμα έχει χρησιμοποιηθεί ενεργά σε εκθέσεις επίπλων. Τώρα η στάση απέναντι στην καθολική παλέτα έχει αλλάξει σημαντικά και τα σκοτεινά πάνελ εισάγονται ενεργά στην κουζίνα. Οι μαύρες και φωτεινές επιφάνειες με δυναμική αντίθεση προσθέτουν γοητεία και δημιουργούν μια διαφορετική μορφή, παρά την ευελιξία του εξοπλισμού.

Μαύρο σε λευκό Έκθεση χρωμάτων

Μέχρι το τέλος του 2014, άρχισε ο χρόνος του μετάλλου. Την επόμενη σεζόν, τα ζεστά χρώματα του χρυσού, του χαλκού και του κόκκινου χαλκού θα αντικατασταθούν από την ψυχρότητα του ασημιού και του χρωμίου. Υδραυλικά με επιχρύσωση, λαμπερά προφίλ με μπορντούρα, λαμπτήρες που λαμπυρίζουν με κόκκινο χαλκό και ασήμι, σκεύη και πιάτα σε χορωδιακό ήχο δημιουργούν μια αντισυμβατική σύνθεση.

Τεχνολογική άνεση Σε ανοιχτό χρώμα

Το στυλ με το οποίο επικρατούν το γυαλί, το μέταλλο και η τεχνολογία είναι ένα από τα πιο απαιτητικά πέρυσι και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις ηγετικές του θέσεις. Στο κρύο «απώτερο διάστημα» δεν υπάρχει χώρος για περιττά πράγματα, ξύλινες προσόψεις. Ακολουθώντας την αρχή του κονστρουκτιβισμού, η στιλπνότητα των θήκων και το σχήμα των gadgets είναι υπεύθυνα για το διακοσμητικό στοιχείο. Αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά. Οι αντανακλάσεις της επιφάνειας θα χρωματιστούν τώρα λόγω της χρήσης ένθετων με φωτεινή υφή. Σε αυτή την περίπτωση, ο κύριος ρόλος αποδίδεται στη διάταξη του χώρου, η οποία καθορίζει τη συνολική αντίληψη του δωματίου. Και αν σας αρέσει το οικόπεδο έξω από το παράθυρο, επισυνάψτε τον πίνακα επιφάνειας εργασίας αντί του περβάζι παραθύρου. Επιτρέπεται η τοποθέτηση της τηλεόρασης στην πόρτα του ντουλαπιού ή πάνω από το τραπέζι. Εν ολίγοις – έμφαση στη δημιουργικότητα και την τεχνολογία.

Λειτουργικός μινιμαλισμός

Επισκόπηση των τρεχουσών τάσεων

Ο κυβισμός μετέφερε ομαλά από την τέχνη στο περιβάλλον του θέματος. Το σχήμα των ντουλαπιών, που τονίζει την εμφάνιση της ακρίβειας των γεωμετρικών γραμμών, παρουσιάστηκε στο τέλος του περασμένου έτους στο Μιλάνο στην έκθεση.

Κομψή λύση

Η αρχή του μινιμαλισμού άγγιξε ακόμη και τα κλασικά. Η συγκράτηση και ο λακωνισμός των πάνελ, η απουσία συνοδευτικών χαρακτηριστικών στο σχέδιο εξετάζονται στη μορφή χρόνου. Αν και, κατ ‘αρχήν, η στάση απέναντι στο φάσμα των χρωμάτων και των τόνων είναι δημοκρατική. Η πολυχρωμία και η ουδετερότητα, ο λακωνισμός και η ποικιλία στην υφή στη διακόσμηση είναι εξίσου σχετικές. Με τις δυνατότητες των ανάγλυφων τρισδιάστατων πάνελ, η κουζίνα θα πρέπει να προβληθεί από την οπτική γωνία ενός αντικειμένου τέχνης..

Μια κομψή λύση

Η επιδίωξη του οικολογικού σχεδιασμού είναι μια άλλη τάση μόδας που προοδεύει κάθε χρόνο. Ο επιτυχημένος συνδυασμός φυσικών βάσεων και σύγχρονων υλικών εντυπωσιάζει με την καινοτομία της λύσης.

Υπέροχος συνδυασμός

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας επίπλων και η επιθυμία για χώρο συγχωνεύθηκαν σε μια βιασύνη και ο κόσμος είδε όμορφα τμήματα που ενώνουν το σαλόνι και την κουζίνα. Ως αποτέλεσμα των συνθετικών ιδεών και της επιτυχούς υλοποίησής τους, είναι δυνατό να επιτευχθεί μια ομαλή ολοκλήρωση λειτουργικών περιοχών.

Προσθέστε τόνους με μαξιλάρια

Χρειάζονται φουτουριστικές ιδέες για αντιπαράθεση. Οβάλ και ασυνήθιστες διαμορφώσεις ενοτήτων ταυτίζονται με το διαστημικό μέλλον και υποστηρίζοντας τον κατάλληλο σχεδιασμό, ανοίγουν νέες προοπτικές στον κόσμο της δημιουργικότητας και της υψηλής τεχνολογίας.

Περίληψη. Σε γενικές γραμμές, η προτίμηση σε φθηνές πέτρες όπως ο ασβεστόλιθος, ο ψαμμίτης και οι απομιμήσεις των ευγενών υφών. Τα ημιτελή έπιπλα καπλαμά, οι λεπτοί πάγκοι είναι επίσης υπέρ. Μια ιδιαίτερη θέση καταλαμβάνουν οι δομές ράβδων με στηρίγματα, που παρουσιάζονται σε πιθανά υλικά.

Κομψό και πρακτικό

Οι ημιώροφοι και τα ντουλάπια στο χώρο της κουζίνας είναι επενδεδυμένα με ρολά για να ταιριάζουν με τα αντικείμενα και γίνονται μέρος των ακουστικών. Οι κόγχες, τα ανοιχτά ράφια και τα ντουλάπια είναι επίσης σχετικά. Η προσοχή στα εξαρτήματα δικαιολογείται από την επιθυμία για συνθετική ενότητα. Οι λαβές, μαζί με το πολύχρωμο προφίλ, μετατράπηκαν σε διακοσμητικό αντικείμενο και έγιναν έμφαση.

Στις ακτίνες του φωτός της ημέρας Στοχαστική οργάνωση Αυστηρές μορφές Σκίτσο πλοκής Καφέ ντουλάπια τοίχου στη λάμψη του χρωμίου και του μετάλλου